Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şl.de gruplar bitmeden lider olarak çıkmayı başaran ilk ve tek türk takımıyız ama maç sonu o niye fotoya girmedi bu niye oyuna girdi polemiği oluyor, enteresan.

allah akıl fikir versin...

dicek laf yok abi boşver :)

Çevrimdışı bordele

şl.de gruplar bitmeden lider olarak çıkmayı başaran ilk ve tek türk takımıyız ama maç sonu o niye fotoya girmedi bu niye oyuna girdi polemiği oluyor, enteresan.

Ee bu takımın asıl amacı lig değil mi, fotoya girmeyenlerin katkısı olmadan lig zor.
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

Ee bu takımın asıl amacı lig değil mi, fotoya girmeyenlerin katkısı olmadan lig zor.

ben negredonun 2.yarı katkı vereceğini ve 17 maçda 10-12 gol atacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen abi, sevinmeyi bilmiyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ben negredonun 2.yarı katkı vereceğini ve 17 maçda 10-12 gol atacağını düşünüyorum.
Cenk devre arasında 25-30 arasında bir meblağ karşılığı satılır, sene sonuna kadar da Negredo bizi taşır.

Bende en az 10-12 gol atacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Foto değil de abi maçtaydım herkes sahadayken Beşiktaş kaptanı bu hareketi yapamaz abi.hepimiz çok mutluyuz eyvallah ama bu hareketi çok üzdü beni yakışmadı.birde değinmeden geçemiycem bir hakem oyunu bu kadar mı iyi idare eder oyuncu diyalogları fln valla Efsane sahada var mı yok mu belli değil.daha maçın başında cart diye bir çıkardı kartı kimsenin orası burası oynayamadı oyunu çirkinleştiremedi kimse.valla bu hakemleri görünce hakemlerde yabancı olsun ligde belki birşeyler kapar bizimkiler de.

Çevrimdışı mylife1903

Monaco maçından sonra yazmıştım bu iletiyi.  :tabe: :tabe:
Şaşırtmadı. Aslında geçen hafta çıkmayı garantilemeliydik. 1 hafta gecikmeli oldu  :)
1-1 11 puan iyi sonuc buyuk takim rotasyonu yapacaz ona seviniyom

Simdi yeri gelmisken takimda ismaele bakip 6macta 6 yeni almak istemiyorum diyen bir denyo vardi kafam girsin vizyonuna tukurdugumun kazmasi
Erman dalaylamasimvardi bi halt olmaz diyordu
Bunlari afise edecen

Sokacan lafi

Hanbi de gerzek araen vardi besiktas gibi takimlar clye alinmasin diyen bah noldi

Çevrimdışı celiker1

Hala aklımda Babel'in şutu :s20: Ah beee
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bırakın polemikleri beyler sarılın birbirinize sevinin Bugünler için cok beklemedik mi? . Anın tadını cıkarın.

trtspor'da maçın tamamı başladı tekrar izlemek isteyenlere duyrulur  :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Onu bunu boşverin de ligi de koyalım ligi çok boşverdik yeter ama 🦅🦅🦅

Çevrimdışı Berat

Sanki sevince limon sıktım @tangaz Beni az çok tanıyan bir insansın yaptığın şeye bak bravo etiketleseydin mesaj atsaydın daha şık olurdu.

Çevrimdışı atalay

Lohoz'u bizim Lyon maçından son İtalya-İsveç maçına kadar denk geldikçe takip ediyorum. Bu tarz önemi yüksek maçların başlangıçlarında otoriteyi sağlamak için direkt kart çıkarıyor. Geçen sezon Marcelo yok yere nasibini almıştı. @caner.eryigit

Çevrimdışı BJKTÜRK23

trtspor'da maçın tamamı başladı tekrar izlemek isteyenlere duyrulur  :bandit:

:ok: Beşiktaş ımız için kendini feda edip totem yapan ilk defa izleyecek olan enayilere duyuru  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli Shaktar maçının skorunu beğenmedim...

Çevrimiçi murat

Şenol hoca rotasyon filan yapmaz şl de.yine bu kadroyla çıkarız .

Çevrimdışı underworld

Skor işini çözmüş olsaydık şu anda 5 te 5 yapmıştık.

Çevrimdışı caner.eryigit

Lohoz'u bizim Lyon maçından son İtalya-İsveç maçına kadar denk geldikçe takip ediyorum. Bu tarz önemi yüksek maçların başlangıçlarında otoriteyi sağlamak için direkt kart çıkarıyor. Geçen sezon Marcelo yok yere nasibini almıştı. @caner.eryigit
Ya Atalay valla sahada var mı yok mu anlamıyorsun zaten oyunu güzelleşmesin de bu tarz hakemler çok büyük etken.bizim ligde trafik polisi gibi düt düt.çok seviye farkı var valla hayran kaldım oyuncu diyalogları da efsaneydi cenk le konuşması Gökhan sarısı vardı arkadan bir faul yaptı direk kaybol sesi resmen.medel rakibe asist yapıyordu neredeyse medel e bir gülüşü vardı acayip birşey valla helal olsun tebrik ediyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Napoli Shaktar maçının skorunu beğenmedim...

Shaktar'ın 2. Olması icin beraberlik yetiyor sanırım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Derken 3. Salladı Napoli 🤣

Süreyya abimiz maç sonu ağlamış. :bawling:

:ok: Beşiktaş ımız için kendini feda edip totem yapan ilk defa izleyecek olan enayilere duyuru  :D

olsun totem totemdir :)

Bende hiç oturmadım ayakta izleme totemini yaptım misal :)

Çayımı ayakta içtim :D  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çayımı ayakta içtim :D  :evillol:

Maç izlerken çay mı içilir Gülhan.
Ayık kafa ile iyi stres olmuyosun valla.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet ama City deplasmanda yener bunları

Etiketler: