Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780383 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Medel bir muazzam dostum.

Korner ve duran toplar bu kadar etkisiz kullanılır bu arada, 1000 topta bir asist yapan bir kanat oyuncusu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu adamı takıma kazandırırsak ligi de alıcaz ama treni kaçırmayız umarım.

fotoğrafta negredo lens yok üzüldüm.

Çevrimdışı onder23

Grup Birincileri : Manu, Psg, (Chelsea ya da Roma), Barca, (Büyük ihtimalle liverpool), Man. city, Beşiktaş, Tothenham
Grup İkincileri : (Basel ya da Cska), Bayern, (Chelsea ya da Roma), Juve, (Büyük ihtimalle sevilla), Büyük ihtimalle Shaktar, Porto, Real Madrid.

Real madrid ve bayern dışında diğerleriyle başa baş oynayabiliriz. Hele basel falan gelirse 10 numara olur  :D

Çevrimdışı Berat

Tosic Negredo'yu kutlama pozuna çağırdı gelmedi bu arada, Lens ile Negredo hoca tarafından bypass edildi çoktan.

Çevrimdışı Liquidator

Ozi, Lens ve Negredo yoklar.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mellfred

Tosic Negredo'yu kutlama pozuna çağırdı gelmedi bu arada, Lens ile Negredo hoca tarafından bypass edildi çoktan.
bir iki golle döner takıma
Lensten umudum yok ama negredo çok şey katacak bize

Çevrimdışı cagdas44

Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu

Beşiktaş’a Bayern, Real gelsin de göreyim demek neyin kafası... En fazla yenilir, elenir, bu harika bir ŞL sezonu çıkardıklarını değiştirmez. Real, Bayern’i eleyebilirim diyen dünyada 4-5 takım var.

Çevrimdışı fani madida

makarası yapılıyor ama leipzig deplasmanına asla rotasyonla çıkılmaz perişan ederler valla
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı 38life

Atiba, Oğuzhan falan da yok. Biraz aceleye gelmiş. Ekstra bir anlamı olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Liquidator

zıhahahhahahahah

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Beyler bunların hepsi meğer birer rüyamış bi uyanıyorsunuz 2012 yılındayız daha ance menemen yiyoruz  :D

Pepe meğer tuzlukmuş :D  :evillol:

Çevrimdışı goktasoktay

İkinci yarı 60 civarına kadar karşımızda ikinci hatta üçüncü lig takımı vardı sanki. Porto vakit geçirdi, sahanda işte böyle oyununu dikte edip rakibi kazanamayacağına inandıracaksın. Helal olsun kartalıma. Ligde de böyle hızlı tek pasla oynasak ya? Ayrıca hoca eğer sakatlık falan olmadan medeli oyuna aldıysa önce tebrik ediyorum, sonra da merak ediyorum, ligde neden bu değişiklikleri yapmıyor? İkinci yarıyla birlikte adriano zincirlerinden koptu tamamen, medel geriden çok iyi top kullandı. Pepeyi zaten söylemeye gerek yok, sahada olması bile yetiyor AMA pepenin pozisyon bilgisi ve sezgileri mükemmel. Pozisyonları daha başlamadan bitiriyor. İşte takımda en üst seviyede oynamış oyuncular bulununca, böyle maçlarda büyük fark yaratıyorlar. Hakkımız galibiyetti lakin yine de mutluyuz, iyi ki varsın Beşiktaşım.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Marcelo dan tebrikler mesajı geldi instagramdan

Çevrimdışı 'TaNeR'

Türk Futbol tarihinde Şampiyonlar Ligi gruplarından lider çıkan tek takım BEŞİKTAŞ !

Şampiyonlar Liginde rotasyon yapan takımı da görecek bu memleket  :bandit:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

Pepe sene sonu real e dönerse şaşırmam.
Adam çıkardı masaya çat çat vurdu burda benim borum öter dedi  :icool: :icool:

Çevrimdışı Berat

Ben hocanın 2-3 oyuncu haricinde köklü bir rotasyon yapacağını düşünmüyorum, Şampiyonlar Ligi takıntısı var.

aynı zamanda nağmalup de inşallah :D

Çevrimdışı Berat

90+'da Negredo'yu sokmak nedir bu arada çözen var mı?

Çevrimdışı Kuntz

Böyle tarihi bir başarıdan sonra ne yazsak az.

GURURLAN! deyip geçeyim  :evillol:

Berat seni ne zaman sevinirken görücez biz ?

Çevrimdışı 38life

Beyler bunların hepsi meğer birer rüyamış bi uyanıyorsunuz 2012 yılındayız daha ance menemen yiyoruz  :D

Pepe meğer tuzlukmuş :D  :evillol:

Burak Aksak çık hesaptan.

Çevrimdışı Berat

Berat seni ne zaman sevinirken görücez biz ?

Sen beni alıntılamayı bırakırsan uzaydan mutluluğumu görebilirsin.

Çevrimiçi tolga1903

Yav sözleşmeli oyuncumuz değil mi bu adam? 10 saniye de olsa gir diyorsa girecek tarihimizde ilk kez gruptan çıkmışız hem de lider çıkmışız bu başarıda en büyük pay 90+'da negredoyu oyuna alan kişinin değil mi? Ben anlamıyorum ne istiyoruz biz gitsin de hoca kurtul kardeşim sen carvahal falan oynatır negredoyu sevinirsin.

Etiketler: