Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786599 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Mınako Laypziği yensin veya puan alsın yoksa son maç ızdırap olur bize. Bir bakmışsınız Mınako 2 de 2 yapmış ve gruptan çıkmış :bandit:
neden son maç ızdırap olsun portoya yenileceğimizi düşünüyorsun herhalde
porto ile berabere bile kalsak grup birinciliğini garantiliyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

neden son maç ızdırap olsun portoya yenileceğimizi düşünüyorsun herhalde
porto ile berabere bile kalsak grup birinciliğini garantiliyoruz.

ilk mağlubiyetimizi alacağımızı düşünüyor sanırsam abi.

Çevrimdışı İhsan

Mınako Laypziği yensin veya puan alsın yoksa son maç ızdırap olur bize. Bir bakmışsınız Mınako 2 de 2 yapmış ve gruptan çıkmış :bandit:

Monaco nun gruptan cikacagina inaniyorum  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Kötüyü çağırmayın abi  :biggrinking:

Monaco gruptan cikarsa, biz otomatik birinciyiz ! kötüyü cagirmak degil ki
Come to Beşiktaş

olsun yine de kötüyü çağırma abi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlar farklı şeyler. Saha içi organizasyonları yerel seviye için bir-iki senedir gayet muntazam. Sevilla-Brügge maçları gibi referanslar olsa da, bana göre de CL'de yarışacak oyun güçleri yok. Zaten bizim ligimizde birkaç sezondur Beşiktaş dışında böyle bir takım yok. Fakat bu Başakşehir'in bize oyun üstünlüğü kurduğunu veya bizim ligde şampiyon olup, Avrupa'da belli seviye ekiplere karşı denk mücadeleler sunduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Velhasıl oranın hayalini kurmasınlar mı? @tuncaboylu
Ben bu tarz bir takımın yürümeye başlamadan koşmaya çalışmasını yadırgıyorum.

Sen daha ligin ilk yarısındaki lig maçları sebebiyle tarihinde ilk kez katıldığın Avrupa Ligi gruplarında rotasyon yaparsan, bunun makul açıklaması olmaz. Hani Manchester United, Arsenal gibi yılların gedikli CL takımı olsan neyse, ama şu anda camia için büyük bir tecrübe olacak Avrupa Ligi maçlarını önemsiz görmeleri bence kendileri adına büyük bir eksi. Hele ki yeni kurulan ve futbol kamuoyunda PR yapması gereken bir takım için.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Alamanyalarda mısın abi :D

Çevrimdışı sametbagan

Evet yarın portoya yenilip son maç lipzing maçında küçük kareden monaco porto maçını izlediğimiz görür gibiyim.Çünkü Beşiktaş kanseri diye bi olay var maalesef.

O meşhur karikatürdeki olaylar gerçekleşmezse işimiz maalesef rast gitmiyor.İlla bi sıkıntıya gireceğiz.İnşallah ben yanılırım da son maçta rotasyon yapan ilk türk takımı oluruz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yok son maça bırakma acısından dedim İhsan abi.
Son maça kalmadan Liderliğimiz garanti olsun istiyorum.
Baska seçenekte ıstemıyoruz.
6 puanımızı alalım lider çıkalım olay bu .  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim Porto maçının Monaco - Leipzig maçından önce olması kötü oldu.

Biz yarın yenilsek bile Leipzig Monaco'da kazanamazsa çıkmayı garantiliyoruz. Ama biz yenilirsek Monaco'nun da ilk 2 şansı kalmıyor ve bu motivasyonlarını olumsuz etkileyecektir.

Saçma bir durum, o kadar avantajlı olmamıza rağmen maç saatlerinden ötürü yine kendi işimizi kendimiz görmek zorundayız.

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2017, 17:59:45 tuncaboylu ]

tudorun sadece kulağını çekmişler bizim maçta tudor olucak.

Bi 5-6 da biz atalım :D  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok son maça bırakma acısından dedim İhsan abi.
Son maça kalmadan Liderliğimiz garanti olsun istiyorum.
Baska seçenekte ıstemıyoruz.
6 puanımızı alalım lider çıkalım olay bu .  :biggrinking:
Monaco'nun çıkabilmesi için Porto'nun İstanbul'da 3 puan almaması lazım.

O durumda da zaten yarın liderliği garantilemiş oluyoruz ve iş son haftaya kalmıyor.

Biz yenilesek bile Leipzig Monaco'da kazanamazsa çıkmayı garantiliyoruz. Ama biz yenilirsek Monaco'nun da ilk 2 şansı kalmıyor ve bu motivasyonlarını olumsuz etkileyecektir.

Saçma bir durum, o kadar avantajlı olmamıza rağmen maç saatlerinden ötürü yine kendi işimizi kendimiz görmek zorundayız.

kötüyü çağırmayın demiyormuyuz :D

En kötü 1-1'e bağlarız :D

Evet yarın portoya yenilip son maç lipzing maçında küçük kareden monaco porto maçını izlediğimiz görür gibiyim.Çünkü Beşiktaş kanseri diye bi olay var maalesef.

O meşhur karikatürdeki olaylar gerçekleşmezse işimiz maalesef rast gitmiyor.İlla bi sıkıntıya gireceğiz.İnşallah ben yanılırım da son maçta rotasyon yapan ilk türk takımı oluruz.

abi kazanmak için çıkmamız lazım porto maçına bende senin gibi düşünüyorum Avrupa liginde son maç lizbona bıraktık geçen sene kiev'e bıraktık.

Şenol hoca beraberlik için çıkarsa kaybedebiliriz.

Taraftara büyük iş düşüyor.

Çevrimdışı İhsan

Biz yarın yenilsek bile Leipzig Monaco'da kazanamazsa çıkmayı garantiliyoruz. Ama biz yenilirsek Monaco'nun da ilk 2 şansı kalmıyor ve bu motivasyonlarını olumsuz etkileyecektir.

Biz Avrupa saati ile 18.00 de oynuyoruz. Monaco 20.45de oynuoyr. Eger yenilirsek Monaco Leipzig macina asilmaz. Cünkü gruptan cikma sansi tükenmis oluyor. Bu yüzden portoya yenilmemek lazim..

Come to Beşiktaş

Şenol Hocamızın Basın toplantısı saat 19.00'da başlayacak...

Biz Avrupa saati ile 18.00 de oynuyoruz. Monaco 20.45de oynuoyr. Eger yenilirsek Monaco Leipzig macina asilmaz. Cünkü gruptan cikma sansi tükenmis oluyor. Bu yüzden portoya yenilmemek lazim..

3.cülük şansı devam ediyor abi  :alala:

Ne demek asılmaz :)

Leipzig 4
Monaco 2  puanda kazanıp 1 puan önüne geçip avrupa ligine giderim der :)

Şenol Güneş'in Şampiyonlar Ligi istatistikleri
Maç: 16
Galibiyet: 6
Beraberlik: 8
Mağlubiyet: 2

Kareografi vardı o noldu yapılcak demi ?

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao: "Son yıllardaki en iyi Beşiktaş'a karşı oynayacağız. Çok kaliteli bir takım. Statlarında oynadıkları için şanslılar, ancak biz de elimizden geleni yapacağız"

Çevrimdışı ask1903

yarı finale çıkacak durumda olursak ben finali isterim valla ligde şampiyonlukta gözümde olmaz o zaman
ikinci olalım yeter hatta şl yi alalım ikinci olmasakda olur :D
şimdi 16 da oynadık ve çeyrek finale geçtik o saatten sonra lig pek gözümde olmaz
bu fırsat her dakika gelmiyor insanın eline geldiğinde sonuna kadar kullanmak gerekiyor.
grubu lider bitirirsek kura şansınıda getiriyoruz. sonra iyi bir kurayla çeyrek olmayacak bir durum değil
çeyrek finale gelmek seni başka bir noktaya getirir ne kulübe sorunun kalır nede oyuncu egosu bir anda herkes kilitlenir
camiada dahil buna takımın çehresi değişir herkes kapasitesinin üzerine koymaya çalışır.
önümüz belli portodan en az beraberlik alıp grupdan birinci çıkmayı garantilemek sonra kuraları bekleyeceğiz
bu arada lige bütün gücümüzle asılacağız önümüzde şl 16 maçlarına kadar 10 maç civarı var ve bunları kayıpsız geçmemiz gerekiyor
sonrasına şl deki sonuçlara göre haraket etmeliyiz. ilk grupta oynarsak konya maçı öncesine ilk maç gelir ikinci grupta oynarsak fener maçı önünde ilk maçı oynayacağız ikinci maçlarda ilk grupta oynarsak gençler maçı öncesi ikinci grupta oynarsak başak maçı öncesi şl oynayacağız
demekki bütün herkes 16 maçlarını ilk partide oynamak için dua etsin yoksa felaket olacak ilk maç fener ikinci maç başak maçı önüne geliyor
çeyrek final maçları çok sıkıntı olmuyor yarı final ilk ayağı gs maçı önüne gelecek ama kimsenin umursayacağını sanmam :D final lig bittikten sonra
Valla aklın yolu birmiş Necmi bey. Açıklayıcı, güzel yazı olmuş.
 :ok: :bandit: :ok:

Çevrimdışı underworld

Biz kazanalım 1,5 milyonu alalım.
Monaco berabere kalsın 500 bin bölünsun

Çevrimdışı İhsan

3.cülük şansı devam ediyor abi  :alala:

Ne demek asılmaz :)

Leipzig 4
Monaco 2  puanda kazanıp 1 puan önüne geçip avrupa ligine giderim der :)

Fazla karistirma.
Yenilmeyelim olsun bitsin  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı arda

CL goygoyuna bir ekleme de ben yapayım. Tarih bizlere bir daha UEL maçı göstermesin.

Velettalinamin   :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

neden uefa şansı sürecek avrupada kalmak isteyeceklerdir

Etiketler: