Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778794 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Kaptan seçme konusunda başarılı miyiz, tartışma konusu bu olmalı.
asla yapılmamalıydı o hataydı zaten. bir kere yaşdan kurtarmıyor kaptanlığı
birde atiba dururken ona kaptanlık verilmemeliydi.

Çevrimdışı underworld

Çok tartışıldı

Çevrimdışı sozkul

Olumsuz sonuca bakıp kararın yanlışlığını söylemekde kolay fakat, çok fazla parametre var, Oğuzhan'a kaptanlık bence çok iyi bir paraya satılamayacağı ortaya çıktığı için ve bonservisinin %30 u Arsenalde olduğu için verildi, uzun yıllar takımda kalıp efsane olması takım için daha karlı göründü.
Ama yukarda yazılanlar doğruysa pek bir işe yaramamış olacak.

Çevrimdışı mellfred

Oğuzhan’la sözleşme uzatılmaması yönetim kararı da alabilir. Sanırım boşa çıkınca %30’luk Arsenal ödeme zorunluluğu ortadan kalkacak. Böyle. İlgiler de var ortamda

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan’la sözleşme uzatılmaması yönetim kararı da alabilir. Sanırım boşa çıkınca %30’luk Arsenal ödeme zorunluluğu ortadan kalkacak. Böyle. İlgiler de var ortamda

Bu konuda gerekli açıklamayı Necmi abi yapmıştı, öyle bir çakallık yapamıyoruz. O madde boşa çıkınca ortadan kalkmıyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oğuzhan'a kaptanlık verildiğinde daha fazla sorumluk alır, diğerlerine daha fazla örnek olacak biçimde(kaptanlık bunu gerektirir) antrenmanlarına özel hayatına daha fazla özen gösterir, performansı ve değeri katlanır, sözleşmesinin bitmesine 1 sene kala istediği takıma transfer olabilir şeklinde bir düşünce olabilir. Avrupa'da yetişmiş Türk oyuncu olması, yabancı ve Türk oyuncular arasında köprü vazifesi görebilmesi gibi ek durumlar da var tabii.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu konuda gerekli açıklamayı Necmi abi yapmıştı, öyle bir çakallık yapamıyoruz. O madde boşa çıkınca ortadan kalkmıyor.
Biz Gönül'ü, Caner'i ve Lens'i alırken, karşı tarafın bir hamle yapmayacağını kimse düşünmüyordu heralde.

Oğuzhan önce para derse, Aziz'in bu seneki seçim kozu ve Beşiktaş'a çalım gazıyla mal Fenerlileri uyutma taktiği olur.

4-5 milyon imza + 3-3.5 milyon yıllık önerirse, bu bizim teklifin (yıllık 2.5) 2 katı olur. Bu parayı da her futbolcu reddetmez.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Belki Necmi abin bu defa yanılmıştır? 

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben kaçırmışım galiba. Neden yapamıyoruz?

Çevrimdışı sozkul

Oğuzhan'a kaptanlık verildiğinde daha fazla sorumluk alır, diğerlerine daha fazla örnek olacak biçimde(kaptanlık bunu gerektirir) antrenmanlarına özel hayatına daha fazla özen gösterir, performansı ve değeri katlanır, sözleşmesinin bitmesine 1 sene kala istediği takıma transfer olabilir şeklinde bir düşünce olabilir. Avrupa'da yetişmiş Türk oyuncu olması, yabancı ve Türk oyuncular arasında köprü vazifesi görebilmesi gibi ek durumlar da var tabii.

Tamda bunu demek istemiştim, bugünkü duruma bakıp hataydı demek  kolay tabiiki. Ayrıca kaptanlık denen şeyin artık eskisi kadar önemi kalmadı.

Çevrimdışı sozkul

Ben kaçırmışım galiba. Neden yapamıyoruz?

Diyorki, ocak ayında serbest kalma hakkından faydalanıp Ozi ile  biz yeni sözleşme yapıp, Arsenal'in bir sonraki transferinden %30 hakkını iptal edemiyoruz, o hak devam ediyor diyor. Biz böyle bile uzatsak sonra satarsak 30 unu onlara vermek zorundayız diyor.

Çevrimdışı arda

Beyler;

CL'de son 16 maçları iki ayaklı fikstürle oynanıyor.

11/12/17: Round of 16 draw
13–14/02/18 and 20–21/02/18: Round of 16, first leg
06–07/03/18 and 13–14/03/18: Round of 16, second leg

first leg'de;

11.02.2018         Beşiktaş       v       Karabükspor 
   13/14.02.2018          CHAMPIONS LEAGUE               
18.02.2018         Konyaspor   v       Beşiktaş 
   20/21.02.2018           CHAMPIONS LEAGUE                                
25.02.2018         Beşiktaş       v       Fenerbahçe 

Second leg'de;

04.03.2018         Trabzonspor       v       Beşiktaş 
   6/7.03.2018              CHAMPIONS LEAGUE                                
11.03.2018         Beşiktaş        v       Gençlerbirliği 
   13/14.03.2018           CHAMPIONS LEAGUE                                
18.03.2018         Başakşehir    v       Beşiktaş 

Durum bu, şimdi bu first leg, second leg ne ayak yani neye göre kime göre belirleniyor? #UEFAMAFIA  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Diyorki, ocak ayında serbest kalma hakkından faydalanıp Ozi ile  biz yeni sözleşme yapıp, Arsenal'in bir sonraki transferinden %30 hakkını iptal edemiyoruz, o hak devam ediyor diyor. Biz böyle bile uzatsak sonra satarsak 30 unu onlara vermek zorundayız diyor.
Çözüm yolu çok . 1 yıllığına boluspor a 300 bin euro ya satar 100 ünü arsenal e veririz. Ozi Boluspor la 1 yıllık sözleşme yapar sonra biz bir sene kiralar öbür sene uzun süreli sözleşme yaparız . Nasıl ama  :lol: :lol: :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Çözüm yolu çok . 1 yıllığına boluspor a 300 bin euro ya satar 100 ünü arsenal e veririz. Ozi Boluspor la 1 yıllık sözleşme yapar sonra biz bir sene kiralar öbür sene uzun süreli sözleşme yaparız . Nasıl ama  :lol: :lol: :lol:

Kiralamak anlamında Portekiz piyasası bizim için kapandı, seneye Ingiltere'de kapansın diyorsun.
Her üç kaağadın bir geri dönüşü olur.

Çevrimdışı underworld

Iyi de durduk yere oziyi niye satıyoruz ki ?
Hemide yabancı kısıtlamasi gelme arefesinde.

Çevrimdışı sozkul

Iyi de durduk yere oziyi niye satıyoruz ki ?
Hemide yabancı kısıtlamasi gelme arefesinde.

iki katı para istiyormuş, seni çileden çıkartması gerekiyor bu talebin, forumun en eli sıkı adamı sensin.  :icool:

Çevrimdışı Caner Çamalan

Biz Gönül'ü, Caner'i ve Lens'i alırken, karşı tarafın bir hamle yapmayacağını kimse düşünmüyordu heralde.

Oğuzhan önce para derse, Aziz'in bu seneki seçim kozu ve Beşiktaş'a çalım gazıyla mal Fenerlileri uyutma taktiği olur.

4-5 milyon imza + 3-3.5 milyon yıllık önerirse, bu bizim teklifin (yıllık 2.5) 2 katı olur. Bu parayı da her futbolcu reddetmez.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllık 2.5M € mu teklif etmişiz  :oha: :oha: Tamam tolganın 1.2 aldığı yerde maaşı az da okadarlık oynuyormuymuş ya.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Oğuzhan hala yeni sözleşme imzalamamış ve de pek yanaşmıyormuş.

Kaynağım disiplin kurulu asil üyelerinden biri. Iyi geceler herkese.
Keyfi bilir. Gidenlerden pay biçsin kendisine. Gidenden daha iyisi gelir artık bu takıma. FFP kalkacak nasılsa sezon sonu.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Konu o değil ki ama. Burada bahsedilen Haziran ayında Oğuzhan serbest kalacak.. Serbest kalınca imzalamak. O zaman nasıl Arsenal hakkını kaybetmiyor?
Sözleşmede satıştan %30 kar diyor.. Satmıyoruz, sözleşmesi bitiyor. Sonra alıyoruz..
Nasıl anlatsam.. Hülle gibi ama arada başka biri yok.. Boşanıp tekrar evlenmek gibi..

Çevrimdışı İhsan

25 yasinda iki sene üstüste sampiyon olan takimda kaptanliga yükselmis,
Her Zaman örnek davranmis, skandallara karismamis
Bilic dönemine ragmen Besikats la 195 maca cikmis 71 gole katkida bulunmus
yetenekli seyir zevki yüksek bir oyuncuya ne vererek takimda tutmak isterdik?

Takimda diger kazanclari göz önünde bulundurursak, Oguzhan 2.5-3 MioEUR arasi istemekle hakli.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mavi Tuna

Oğuzhan önce futbol oynasın sonra pazarlık yapsın. Kendini bir sorgulasın neden yedek kalıyorum, neden hala gelişim gösteremedim, bu takımın kaptanıyım bu görev bana ne için verildi gibi soruları iyi tartıp düşündün. Sonra sahaya  çıksın oyunun oynasın parasını istesin. İki senedir hala patlama yapacak Oğuzhan bekliyoruz ama Oğuzhan bir varmış bir yokmuş gibi davranıyor.

İyi bir Oğuzhan'a kimse yok demez ama aklını karıştırdılarsa arkadaşın Beşiktaş'an gidenlerin hallerine baksın sonra Fenerden bize gelenlerin haline baksın. İbretlik örnekler var önünde biraz sağ duyulu davranmak ile sorunlarını çabucak çözebilir.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 14:17:15 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı yoruk

Gignac diyorlar ? Bir de kredi çekmişiz.

Borçların tamamen bitmesi düşünülemez zaten ama sanırım normal düzeye bile gelmesi çok zor.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 14:30:04 yoruk ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

25 yasinda iki sene üstüste sampiyon olan takimda kaptanliga yükselmis,
Her Zaman örnek davranmis, skandallara karismamis
Bilic dönemine ragmen Besikats la 195 maca cikmis 71 gole katkida bulunmus
yetenekli seyir zevki yüksek bir oyuncuya ne vererek takimda tutmak isterdik?

Takimda diger kazanclari göz önünde bulundurursak, Oguzhan 2.5-3 MioEUR arasi istemekle hakli.
Oğuzhan 2.5-3 milyon avroyu talep edecek kadar 5 küsur senede ne kadar bir gelişim gösterdi özellikle fiziksel bakımdan(körlingçiler cevap vermese de olur bu soruya)? Cenk 2.5-3 milyon avro talep etse kaç kişinin sesi çıkar forumda? Fazla çıkmaz çünkü insanların çoğu Cenk'in üst düzey performans gösterebilmek için gerekenleri yaptığına inanmakta. Madem karşılaştırma yapacağız , doğru örnekleri seçmekte fayda var.

Çevrimdışı underworld

iki katı para istiyormuş, seni çileden çıkartması gerekiyor bu talebin, forumun en eli sıkı adamı sensin.  :icool:
Satma konusunda diyordum.
 zaten maaş konusu bana ait.
Gelsin konuşurum fazla istiyorsa dilediği kulübe ellerimle teslim ederim .

Etiketler: