Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779172 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Babel reyiz video atmış gene  :icool:

Lens Küçük Emrah modunda yazık.  :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Abi fikret baskanin hatasi
Mesela hep 5 yabanci alsan bu sinirlamalardan hic etkilenmezsin
biz zaten 5-6 yabancı alsak hiç yabancı kısıtlaması gündem olmazki
dertleri bizim iyi yabancı almamız ve bu sene ffp nin bitecek olması

Çevrimdışı tangaz

Benim zamanımda olmuştu bir ölü bir yaralı ölü ikide olabilir biraz muğlak durum
vurulanlar geri gelmedi thomsonla vuruldular. Keleş öldürme amaçlı silah değildir aslında ama thomson yiyen
ifla etmiyor. hafif piyade tüfeklerini öldürme amaçlı yapmıyorlar yaralama düşmana daha ağır hasar veriyormuş
bir yaralı iki taşıyan asker demek birde geride ciddi tedavi maliyeti demek savaşda ölen asker makbul askerdir :D
büyük ihtimal thomson askeri mahkemede yargılanmıştır müebbet almıştır. müebbet yemiş birde
nöbetçi kulübemiz vardı. içinde bir asker intihar etmiş :alala:

ne geldiyse başımıza tamsınlardan geldi geçen sene gardımızda tamsındı ve faciaydı. bi kere tamsınla ateş ettim göğse nişan aldım 50 metreden yarım metre sola gitti sonra yarım metre sağa boşluğa nişan aldım hedefi 12den vurdum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

ihsan her oyuncu gol atmak zorunda değil Tolgay 8 numara ve görevini üst seviyede yapıyor
onun işi topu üçüncü bölgeye taşımak. asli görevi bu vede savunma işini iyi yapmak bunları iyi yaptığı
sürece sıkıntı yok gol atmayı bilmiyor dediğin oyuncu almanyada futbol hayatına forvet olarak başladı
iyide atıyormuş sonra orta sahaya evrildi. ama on numara vasfı çok yok ideali 8 numara oynaması
asist ve asist öncesi pasları 8 için gayet iyi aslında

Bazen lazim oluyor iste. Gole ihtiyacimiz oldugunda Tolgay birseyler yapar diye beklemiyoruz. Bundan dolayi bu konuda su an yetersiz.
Genis alanda cok iyi oynuyor, ama kisa kilit acan paslarda yetersiz.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Doğru Alman milli takımında oynuyor. Peki bu tip oyuncuların Türk statüsünde oynaması kesin yasak mı? Hatırladığım Kubilay Türkyılmaz var Veli Kavlak var, Mustafa Doğan var ilk aklıma gelenler bunlar başka milli takımlarda oynasa bile Türk statüsünde oynamıştı Türkiye liginde.
yabancı statüsü değişmeden önce yabancı ülke milli takımlarını tercih edenler
türk statüsünde oynayabiliyor ama kural değiştikten sonra tercih yapanlar yabancı kabul ediliyor
Türk statüsü için türk milli takımında oynayabilme yeterliliği olması gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Bazen lazim oluyor iste. Gole ihtiyacimiz oldugunda Tolgay birseyler yapar diye beklemiyoruz. Bundan dolayi bu konuda su an yetersiz.
Genis alanda cok iyi oynuyor, ama kisa kilit acan paslarda yetersiz.

bence tam tersi kısa kilit açan pasları çok iyide asist pasları yetersiz. çok fazla denemiyor denediğinde
çok etkili pas yapıyor. unutulmaması gerekiyor onun asli görevi orta sahanın düşmesini engellemek bunu yaptığı sürece zaten
hücuma katkı vermiş oluyor. orta saha düşerse üçüncü bölgeye topmu gider. herkes işini doğru yapsın yeter
ek özellikler piyango olsun. Tolgay bulunduğu yerden dolayı hücum bölgesine fazla kayarsa göbek boşalır
buda çok büyük risk olur. Farkında değilsiniz ama adriano göbeğe kayıyor tolgay ileri çıktığında ve büyük
boşluklar oluşuyor arkada

Çevrimdışı sozkul

Yabanci sinirin kaldirilmasiyla, Milli takimda oynayabilenler yerli olarak geciyor. Bu kuraldan önce Türk asilli olup Tr de oynayanlar, veya müracat edenler, yerli statüsünde kaldi. (Veli kavlak, Tolgay Arslan, mesut Özil ve Gökhan Inler gibi)

Yeni yabancı kuralı çıkmadan önce Türk kimliği olup yabancı milli takım seçenler Türk statüsünde  oynuyor o an nerde oynadığından bağımsız olarak,  Yani bir nevi müktesep hak olarak. Gökhan İnler örneğin.
Mesut Özil gelirse Türk statüsünde oynayabilir bu durumda.

Çevrimiçi Necmi

ne geldiyse başımıza tamsınlardan geldi geçen sene gardımızda tamsındı ve faciaydı. bi kere tamsınla ateş ettim göğse nişan aldım 50 metreden yarım metre sola gitti sonra yarım metre sağa boşluğa nişan aldım hedefi 12den vurdum  :D
thomson zaten nişan alabileceğin pir alet değil doğrult otomatik yolla
emniyet falan yok sert bir şekilde yere koyarsan patlar tetiği dokunduğun an ateş alır
berbat bir silah yanında thomson taşıyan varsa kendini düşmandan değil ondan sakınacaksın
misket gibi mermisi var huni gibi delik açıyor. ikinci dünya savaşında mütefiklerden ölenlerin çoğu
thomsonla vurulmuştur :D amerikalılar bir bizden bir onlardan yapmışlardır.

Çevrimdışı tangaz

thomson zaten nişan alabileceğin pir alet değil doğrult otomatik yolla
emniyet falan yok sert bir şekilde yere koyarsan patlar tetiği dokunduğun an ateş alır
berbat bir silah yanında thomson taşıyan varsa kendini düşmandan değil ondan sakınacaksın
misket gibi mermisi var huni gibi delik açıyor. ikinci dünya savaşında mütefiklerden ölenlerin çoğu
thomsonla vurulmuştur :D amerikalılar bir bizden bir onlardan yapmışlardır.

sonra da tedavülden kaldırıp bize bağışlamışlar zaten otomatik tabanca sınıfındadır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Yeni yabancı kuralı çıkmadan önce Türk kimliği olup yabancı milli takım seçenler Türk statüsünde  oynuyor o an nerde oynadığından bağımsız olarak,  Yani bir nevi müktesep hak olarak. Gökhan İnler örneğin.
Mesut Özil gelirse Türk statüsünde oynayabilir bu durumda.
hukukta alınan kararlar geriye dönük uygulanamaz kuralı işte bu karar çıktığında milli takım tercihleri
yapmış olanların pasaportunun türk olması yeterli. FİFA bunu çözdü girmiyor pasaport olayına
 yerli alt yapı takım alt yapısı olarak çiziyor konuyu kapatıyor. insan haklarını çiğnemeden çözmüş olayı.
tff nin kararı ayrımcı bir karar dava eden oyuncu kazanır türk pasaportu taşıyan iki oyuncudan birinin yerli diğerinin
yabancı kabul edilmesi ayrımcılıktır.

Çevrimdışı tangaz

hukukta alınan kararlar geriye dönük uygulanamaz kuralı işte bu karar çıktığında milli takım tercihleri
yapmış olanların pasaportunun türk olması yeterli. FİFA bunu çözdü girmiyor pasaport olayına
 yerli alt yapı takım alt yapısı olarak çiziyor konuyu kapatıyor. insan haklarını çiğnemeden çözmüş olayı.
tff nin kararı ayrımcı bir karar dava eden oyuncu kazanır türk pasaportu taşıyan iki oyuncudan birinin yerli diğerinin

hukuğun bittiği yerde türkiye gerçekleri başlar abi. bknz. caner cezası...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yahu sorun bende mi bilmiyorum. Nerden çıktı bu milli takım aşkı millette? Tamam 2000'li yıllarda futbolda başarıya aç, başarılara yeni yeni ulaşan bi millettik ancak sonrasında Milli Maçlar işkenceye dönüştü. Yıllardır 90 dk Milli Maç izlememişimdir ve bu benim açımdan başarıdan da bağımsız. Yani başarısız diye izlemiyo değilim. Benim için Beşiktaş hepsinden önce geliyor ve Milli Takım'ı umursamıyorum. Milli Takım'ı desteklemek vatan görevi gibi düşünenleri de anlamıyorum. Benim için önemsiz. Tıpkı boks gibi. Umursamadığım sevmediğim bi spor dalı mücadelesi gibi. Milli Takım yenilince seviniyor değilim yanlış anlamayın. Ama umurumda değil. Güreş milli takımı maçını nasıl izlemiyor sonuçlarını takip etmiyorsam bu da öyle.. Bu beni vatan haini yapmaz :)
Şimdi 2 yılda bir düzenlenen turnuvaya Milli Takım katılacak diye neden benim Süper Lig zevkimin içine ediliyor? Zaten yasaklarla yerli futbolcuların gelişeceğini de düşünmüyorum da madem yasaklayacaksın önce Milli Takım Teknik Direktörü'nün yabancı olmasını yasakla. Yabancının biri (Lucescu) gelmiş yabancı yasağı getirlimeli diyor aklımızla alay ediyor yahu. Yine basketbolda neredeyse kadroda yerli oyuncu yok kimse basketbolu konuşmuyor. Madem bu kadar yerli hassasiyetimiz var biçok atletimiz neden devşirme? Yahu nerden tutsan dökülüyor.
Kim iyi oynarsa formayı alır kardeşim yerli yabancı fark etmez. Ayrıca yabancı sınırı kaldırıldıktan sonra lig maçlarının zevkli olduğu da yadsınamaz bi gerçek. Her maç heyecanlı geçiyor ve giderek daha da iyi olacağına inanıyorum. Yasak masak istemiyorum ben.

Çevrimdışı tangaz

Yahu sorun bende mi bilmiyorum. Nerden çıktı bu milli takım aşkı millette? Tamam 2000'li yıllarda futbolda başarıya aç, başarılara yeni yeni ulaşan bi millettik ancak sonrasında Milli Maçlar işkenceye dönüştü. Yıllardır 90 dk Milli Maç izlememişimdir ve bu benim açımdan başarıdan da bağımsız. Yani başarısız diye izlemiyo değilim. Benim için Beşiktaş hepsinden önce geliyor ve Milli Takım'ı umursamıyorum. Milli Takım'ı desteklemek vatan görevi gibi düşünenleri de anlamıyorum. Benim için önemsiz. Tıpkı boks gibi. Umursamadığım sevmediğim bi spor dalı mücadelesi gibi. Milli Takım yenilince seviniyor değilim yanlış anlamayın. Ama umurumda değil. Güreş milli takımı maçını nasıl izlemiyor sonuçlarını takip etmiyorsam bu da öyle.. Bu beni vatan haini yapmaz :)
Şimdi 2 yılda bir düzenlenen turnuvaya Milli Takım katılacak diye neden benim Süper Lig zevkimin içine ediliyor? Zaten yasaklarla yerli futbolcuların gelişeceğini de düşünmüyorum da madem yasaklayacaksın önce Milli Takım Teknik Direktörü'nün yabancı olmasını yasakla. Yabancının biri (Lucescu) gelmiş yabancı yasağı getirlimeli diyor aklımızla alay ediyor yahu. Yine basketbolda neredeyse kadroda yerli oyuncu yok kimse basketbolu konuşmuyor. Madem bu kadar yerli hassasiyetimiz var biçok atletimiz neden devşirme? Yahu nerden tutsan dökülüyor.
Kim iyi oynarsa formayı alır kardeşim yerli yabancı fark etmez. Ayrıca yabancı sınırı kaldırıldıktan sonra lig maçlarının zevkli olduğu da yadsınamaz bi gerçek. Her maç heyecanlı geçiyor ve giderek daha da iyi olacağına inanıyorum. Yasak masak istemiyorum ben.

2 yabancılı dönem ingilterenin bizim millilere tecavüz ettiği maçları seyrettirmek lazım bunlara

Çevrimdışı mylife1903

Benim zamanımda olmuştu bir ölü bir yaralı ölü ikide olabilir biraz muğlak durum
vurulanlar geri gelmedi thomsonla vuruldular. Keleş öldürme amaçlı silah değildir aslında ama thomson yiyen
ifla etmiyor. hafif piyade tüfeklerini öldürme amaçlı yapmıyorlar yaralama düşmana daha ağır hasar veriyormuş
bir yaralı iki taşıyan asker demek birde geride ciddi tedavi maliyeti demek savaşda ölen asker makbul askerdir :D
büyük ihtimal thomson askeri mahkemede yargılanmıştır müebbet almıştır. müebbet yemiş birde
nöbetçi kulübemiz vardı. içinde bir asker intihar etmiş :alala:
@Necmi abi sen yogun ates altinda helikopterden helikoptere atlarkene jarjor degistirebiliyor muydun?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkadaşlarım yaşlandın dediğinde Ben

Çevrimdışı mylife1903

Caneri neye mahsuben seettiler abi

Çevrimiçi Necmi

Caneri neye mahsuben seettiler abi
canere özel uygulamaydı o baktı YD Beşiktaş kötü gidiyor hocada bir şey yapmıyor
bari ben yapayım dedi.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen yogun ates altinda helikopterden helikoptere atlarkene jarjor degistirebiliyor muydun?
yakından helikopter gördünmü diye sor önce :D
hem ben ateş etmeye gitmeden tüfeği yere bırakıyorlar üstünede bir asker basıyordu
ben delik bulabilirsem uzanacak tetiğe uzanıp çekiyordum :bandit:
şarjör dediğin şey nasıl bir şey oluyor :alala:

Çevrimiçi Necmi

sonra da tedavülden kaldırıp bize bağışlamışlar zaten otomatik tabanca sınıfındadır
rusların keleşleri görünce biz ne kullanıyoruz böyle demişler :D
sonra ona alternatif m16 ları yapmışlar işte keleşle aynı mermiyi atıyor sanırım. 7.62 olması
lazım iğne gibi bir şey.

Çevrimdışı mylife1903

sonra ona alternatif m16 ları yapmışlar işte keleşle aynı mermiyi atıyor sanırım. 7.62 olması
lazım iğne gibi bir şey.
Iyne deme be abi fobim var gillarim tiken tiken oldu kirpin gibi

Çevrimdışı tangaz

lazım iğne gibi bir şey.

m16da gereksiz bi silah keleşin yanında

Çevrimdışı sozkul

m16da gereksiz bi silah keleşin yanında

boşverin silahları yahu, Aşk'dan bahsedin..  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Astra maçında kale arkalarına neden seyirci alınmayacak, bilgisi olan var mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

boşverin silahları yahu, Aşk'dan bahsedin..  :)
At avrat silah abi
Sira ona da gelecek

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: