Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5770507 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yahu Firat Aydunus ve Aleks Tascioglu her turlu eyyami yapmis FB lehine. Tascioglu (ki sike sezonunun en saibeli yan hakemidir, isteyen FB'nin sampiyonlugunu ilan ettigi sivas macinda Sivas icin kaldirdigi skandal ofsayt bayragina bakabilir youtube'tan) skandal bir ofsayt bayragi kaldirip Osmanli'nin olasi bir golunu engellemis. Firat Aydinus Osmansporun bir penaltisini yemis, ve FB'nin 2 kirmizisini atlamis. Izleyince yuh dedim. GS'li Erman Toroglu bugun bu iki hakemi de gomdu. Gerci GS icin yapti ama yine de iyi geldi. Bu kadar hakem destegine ragmen elemanlar 1 puani zor kurtarmis.
Bu sayfayı renklilerle kirlettiğin için sonunda ban yiyeceksin bunun farkındasındır umarım sonra çıkıp bana
haksız yere ceza verdin falan deme :bandit:

Çevrimiçi Necmi

kalkın ulan beşiktaşın maçı war  :D

uyandırdın şimdi zaman geçmiyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yetişiyor abi merak etme 19 aylık kızım var şimdiden koyu beşiktaşlı oldu. Marş duyunca nasıl mutlu oluyor, gelip maç özeti açtırıyor internetten, oturup izliyor benimle. Görmen lazım. Bu iki renkli takıma da, forması olsun, amblemi olsun fatketmiyor, görür görmez yapıştırıyor hemen “ööööğğğğk” diye.  Öğrettim. (kusma gelince çıkan ses hesabı) hanım kızıyor, okulda kavga eder arkadaşlarıyla diye ama ben de diyorum ki altyapısı olsun, bunların nasıl iğrenç camialar olduğunu kafasına yerleştirsin...

bence seninle daha fazla zaman geçirmek için yapıyordur.
Baba kız aşkı deniyor buna sen neyle çok ilgilenirsen onun ilgi alanıda otomatik
oraya kayar. Daha fazla Beşiktaşla ilgilenmen lazım :bandit:
benim en küçük kız kardeşim aramızda 17 yaş var doğduktan kısa süre
sonra benden daha fanatik Beşiktaşlı olmuştu. dolapların çekmecesini açıyorsun kenarları
Beşiktaş posterleri düşün oralar bile evin her yeri öğleydi.

Çevrimdışı mylife1903

Kalktık şimdi neyapacağız. 😀
Fakat gençliğinde tatlı çocukmuş bu Azize, lisede sürekli ders çalışıp en ön sırada oturan inek öğrenci tipi var, sonra başına neler geldide bu hale geldi acaba?
Topu insaata kacmis abi

Çevrimiçi Rasim

bu emre akbabayi bir türlü almak lazim :cook:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

bende bir ugursuzluk var herhalde ben yazdiktan sonra forumda bir süre cit cikmiyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

bende bir ugursuzluk var herhalde ben yazdiktan sonra forumda bir süre cit cikmiyor :bandit:
demek noktayı koyuyursun. Lafının üstüne laf söylenmiyor :D

Çevrimiçi tolga1903

bu emre akbabayi bir türlü almak lazim :cook:

Abi katılıyorum çok iyi futbolcu bir de dün musa çağıranı izledim bizim oğuzhanla tolgay quaresmaya uzun ters toplar atıyor ya,  bu adam iki kanata birden atabiliyo olur da yabancı sınırı gelirse emre ve musayı görmek isterim takımda orkandan da umutluyum genç oyuncuları monte etmek şart.

Çevrimiçi Rasim

demek noktayı koyuyursun. Lafının üstüne laf söylenmiyor :D
öylede olabilir tabi :claps:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Abi katılıyorum çok iyi futbolcu bir de dün musa çağıranı izledim bizim oğuzhanla tolgay quaresmaya uzun ters toplar atıyor ya,  bu adam iki kanata birden atabiliyo olur da yabancı sınırı gelirse emre ve musayı görmek isterim takımda orkandan da umutluyum genç oyuncuları monte etmek şart.
yabanci siniri gelirse cok para isterler gelmeden almak lazim :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

yabanci siniri gelirse cok para isterler gelmeden almak lazim :bandit:
yabancı sınırı gelse bile minimum 4 yıldan önce gelmez. o dört yıl içinde
renkliler toparlar itiraz ederler gene gelmez. şimdi Beşiktaşı engellemek için konuşuyorlar bunu
ama engeli gelecekte kendilerine koyacaklar.
Beşiktaş bu çizgide yürürse zaten dört yıl sonra ne kural çıkarırlarsa çıkartsınlar alacakları her
kural döner kendilerini vurur. çok takmamak lazım. yabancı yasağı geldi bize yaradı sonra serbest bırakıldı gene bize yaradı.
hodri meydan önemli olan yasaklar serbestlikler değil doğru yönetilebilmek.
alın işde şl için gruptan çıkma maçımıza 4 yerliyle çıkıyoruz. yabancının serbest olduğu noktada
buyursunlar alsınlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

sen uyanana kadar maç biter :D

kahvaltımı bile yaptım kendime geldim çoktan :D

Çevrimdışı onurturan

Gülhan maşallah saat gibisin saat 17.00 dedi mi tık ayaktasın..

Çevrimdışı mylife1903

Gülhan maşallah saat gibisin saat 17.00 dedi mi tık ayaktasın..
Gece bekciligine falan kadrolu alsinlar bu cocugu

Çevrimdışı onder23

man. city - arsenal maçını izliyorum. Adamlar göğüs göğüse çarpışıyorlar. Bir de bizim oğazhana bak  :akuma:
Ramsey bile nasıl ikili mücadelelere giriyor ardakaş

Çevrimdışı mylife1903

Mac sikintili yol totemini yapiyorum
Butun kozlarimi oynuyorum
Lutfen dujunu almayan kalmasin
Temiz temiz izleyin maci

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sıcak Gelişme

Göztepe karşılaşması için Bornova Stadı'nda Beşiktaş'a destek vermek üzere İzmir'e giden Beşiktaşlı taraftarları taşıyan araçlara Göztepeli taraftarlar tarafından taşlı saldırı düzenlendi

Çevrimdışı bordele

İnşallah forvet harici oyuncularımız cenkin sağına soluna önüne değil de tam altıpas civarı tek dokunuşluk asistler yaparlar da top class hocamızın forvet tercihini maçtan sonra eleştirmeyiz
Av zamanı

Çevrimdışı sozkul

R
Mac sikintili yol totemini yapiyorum
Butun kozlarimi oynuyorum
Lutfen dujunu almayan kalmasin
Temiz temiz izleyin maci

Eyvah unutmuşum.. hemen...

Çevrimdışı bordele

Sen Alanya maçında son 10 dk oyuna gir, girdiğin 2 pozisyondan birini atarak takımı şampiyonluk potasında tut. Sonra monaco oyuna gireme, üstüne lig maçında da yedek başla. Bu adamın oynaması için daha ne yapması lazım ya? Adı Ahmet Mehmet olsa bu kadar yedek kalmazdı be
Av zamanı

Çevrimdışı levitate

Sen Alanya maçında son 10 dk oyuna gir, girdiğin 2 pozisyondan birini atarak takımı şampiyonluk potasında tut. Sonra monaco oyuna gireme, üstüne lig maçında da yedek başla. Bu adamın oynaması için daha ne yapması lazım ya? Adı Ahmet Mehmet olsa bu kadar yedek kalmazdı be
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Negredo cenk cift forvet oynatmayi cesaret edemiyor besiktas kulubunun hocasi , pesci oğlandan kurtulamadık bi türlü

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vardır hocamızın bi bildiği
Allah’ın izniyle 3 puan alırız inşallah.

Etiketler: