Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5771220 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo buzdağının görünen yüzü ben genel olarak oyuncu değişikliklerinin hem zaman hem de oyuncu tercihi olarak genellikle yanlış olduğunu düşünüyorum.

Mesela Monaco maçında 1-1 i yakaladıktan sonra hava tam olarak benfica maçının ikinci yarısına dönmüştü ama hoca cenk - negredo veya oğuzhan talisca yapabilecekken mğdahale etmeyip adamların oyunu dengelmesini seyretti.

Yine, medeli stopere aldıktan sonra sakatlık sonrası mitroviçi alması da anlamsızdı ( rakibin kısa boylu hızlı hücumcuları düşünüldüğünde)

Şimdi negredo yu taliscanın yerine oynatmayı düşünüyormuş. Peh . Karabük maçından sonra forumu bi okuyun isterseniz kaç kişi yazmıştır bunu.

Şenol hoca ilk geldiğinde trabzon taraftarı ekşisözlük yazarı şöyle yazmıştı: Hoca iyidir hoştur ama oyuncu değişiklikleriyle çıldırtır diye. Hakikaten de öyle 3 yıldır gördüğüm tek olumlu müdahalesi geçen seneki bursa maçında atibayı çıkarıp forvete takviye yapmasıydı ki kalemize bile gelemeyen takıma karşı bana göre biraz geç bile kalmıştı

Trabzonspor taraftarı ekşi sözlük yazarı dediyse tartışma orada kapanır da, ben de bir iki laf etmeden duramadım.

Rakibin kısa boylu hızlı hücumcularına karşı Mitrovic yanlış olmuş diyorsun da, neden tüm tehlikeli atakları yan toplardan geldi bu heriflerin?

Ya da takım 1-1'i yakalamış ve iyi top oynarken neden değişiklik yapsın, onu da anlamadım.

Neyse, cevapları bilmiyorssan eksisozluk yazarina da sorabilirsin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2017, 18:32:32 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Tecrubeli eksiciler hemen lince baslamis.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Tecrubeli eksiciler hemen lince baslamis.

abi bizde fıratı linç edelim biraz herif gene fener maçına verilmiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Başkanım iyi ki doğdun :) Tanrı seni başımızdan eksik etmesin :)

Çevrimdışı mylife1903

abi bizde fıratı linç edelim biraz herif gene fener maçına verilmiş
Tam bi oo siii abi
Cins cins eyyamliyor maci

Çevrimdışı tangaz

Tam bi oo siii abi

alperin kırmızıyı sarıyla geçiştirdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Tam bi oo siii abi
Adam ilkyardım çantası gibi, Fenerbahçe ne zaman puan kaybetse bir maç sonra bu herif yönetiyor maçlarını.

Çevrimdışı tangaz

Adam ilkyardım çantası gibi, Fenerbahçe ne zaman puan kaybetse bir maç sonra bu herif yönetiyor maçlarını.

amm gibi hakem
amm = acil müdahale mangası

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Hoca, Negredo'yu on numara pozisyonunda kullanıp önünde Cenk forvet olarak görev vereceki söyleniyor.

Tam tersi olsa daha verimli olmaz mı bizim için.

Tam tersi olmali. Bu dedigin sekilde oynatirsa yine gol atmakta zorlanabiliriz bu sefer yine Negredo'ya saydirir millet. Cenk penalti noktasi civarinda gezinen bir adam degil, saga sola kaciyor, pres yapiyor, ver kaca giriyor, uzaktan sutlari var. Negredo ise Cenk kadar cabuk degil ama hava toplarinda daha etkili, sirti donuk oynayabiliyor, pozisyon alisi iyi, arkasindaki adama iyi servisler yapabiliyor. Sunu gormek bu kadar mi zor anlayamiyorum. Cenk'ten pivot yaratma sevdasi yuzunden kicimizdan soluyoruz gol atacagiz diye. Avrupa'da Cenk'in etkili olmasinin ve atilan gollerin sebebi Avrupa takimlarinin cok onde basmasi, arkada bos alan vermeleri diye soyleyip duruyoruz. O durumda Cenk etkili oluyor ama Turkiye'de gomuluyorlar kendi ceza sahalarina iste.

Çevrimdışı mylife1903

amm gibi hakem
amm = acil müdahale mangası
Aminu koyduuu baaassgaaannn
Laaylay lay laaay

Çevrimdışı ozankarakoc

Arkadaşlar, sakat oyuncuların son durumundan haberi olan var mı? Herkes İzmir'e götürülmüş, kafilede yer almış, ama acaba tam olarak oynayabilecek durumdalar mı? Normalde maçtan 1-2 gün önce başlardı 'sakatlarda son durum' haberleri... Şimdi tık yok.

Fabri - Adriano - Pepe - Tosic - Gönül - Atiba - Tolgay - Babel - Quaresma - Talisca (Cenk) - Negredo onbiriyle çıkabilsek keşke...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı İhsan

Hoca, Negredo'yu on numara pozisyonunda kullanıp önünde Cenk forvet olarak görev vereceki söyleniyor.

Tam tersi olsa daha verimli olmaz mı bizim için.

Talisca varken bu fantaziye gerek yok. Ya çift forvet oynanmalı yada NEgredo Cenkten sadece biri oynar.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar, sakat oyuncuların son durumundan haberi olan var mı? Herkes İzmir'e götürülmüş, kafilede yer almış, ama acaba tam olarak oynayabilecek durumdalar mı? Normalde maçtan 1-2 gün önce başlardı 'sakatlarda son durum' haberleri... Şimdi tık yok.

Fabri - Adriano - Pepe - Tosic - Gönül - Atiba - Tolgay - Babel - Quaresma - Talisca (Cenk) - Negredo onbiriyle çıkabilsek keşke...
Quaresma ile pepeye o kiyafetlerden sonra izmir vizesi vermisler mi?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

gökhan gönül neden sürekli sakatlanıyor. ameliyat olma sebebi zaten sürekli sakatlıklarını önlemek için değil miydi? her maç acaba gökhan sakatlanacak mı korkusu yasıyoruz. yarın umarım oynayacak seviyeye gelmiştir. bir de medel' i stoper oynatmak gibi bir hata yapmaz umarım senol hoca. mitroviç şimdi oynayamayacaksa ne zaman oynayacak

Quaresma ile pepeye o kiyafetlerden sonra izmir vizesi vermisler mi?

İzmir'de verirler iç anadolu da doğuda filan vermezler :)

Çevrimdışı mylife1903

gökhan gönül neden sürekli sakatlanıyor. ameliyat olma sebebi zaten sürekli sakatlıklarını önlemek için değil miydi? her maç acaba gökhan sakatlanacak mı korkusu yasıyoruz. yarın umarım oynayacak seviyeye gelmiştir. bir de medel' i stoper oynatmak gibi bir hata yapmaz umarım senol hoca. mitroviç şimdi oynayamayacaksa ne zaman oynayacak
Sim siki tas gibi sim siki tosic var, ayagi kopsa mac kacirmaz. Aslanim tosic ayni maldini

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

ayküt napıyodur şimdi acaba :kop:
Daha fazla yan pas yapmaliydik
2 tane daha onlibero olsaydi falan diye agliyordur

Çevrimdışı tangaz

Daha fazla yan pas yapmaliydik
2 tane daha onlibero olsaydi falan diye agliyordur

üzülüyorum ayküte neden daha fazla ön liberosu yok die

Çevrimdışı mylife1903

Vitor efendiyi gondermeselerdi pisiktirilocik ustunluk hala fbde olacakti

Çevrimdışı tangaz

zaten vitorun laneti üstlerinden hiç gitmeyecek birde terraneyo

Çevrimdışı tuncaboylu

Vardar gibi Avrupa'nın en zayıf takımlarından birine elendikleri zaman bile anlamadı gerzekler, hala cehennem donana kadat diye bir şey zırvaladılar.

Ali Palabıyık olmasa, şu anda küme düşme hattında her alacaklardı.

Çevrimdışı tangaz

ayküt gereğini yapcam falan diyor yönetimle görüşüp şeedecek sanırım :)))

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Salih ve Isla'yi versinler, Medel'le takas edelim. Salih'i biz alsaydik su anda cok farkli seviyede olurdu Senol Hoca'yla. Ozan kazmasinin aksine potansiyeli iyiydi. Hem Turk futbolu iyi bir orta saha kazanir, hem bizim sag bek ihtiyacimiz cozulur hem de Fenerbahce'ye yeni bir defansif orta saha gelmis olur artik 5 defansif orta saha 5 defans oynayip hic mac kaybetmezler. Aykut da 5-5-0'i icat eden hoca olarak futbol tarihine adini plastik harflerle yazdirmis olur. Bence iyi fikir, win-win.

Etiketler: