Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5775917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ülkenin içine ettiler sırf ueadan elenip transfer yapmak için yaptıkları oo ssilik
Kulup cins cins aciklama yapip dis gosterecegine iki tane passat alip bunlari gazetelerde afise etsin daha etkili yontem

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen sene 48,5 puan toplamışız ülke olarak bunun 20'si bizden gelmiş.. Şu an 11 puandayız gruptan çıktığımız anda 5 puan ekleniyor ve 16 oluyoruz.. 2 de galibiyet alsak kalan 4 maçta (2'si grup, 2'si son 16 maçı) ve elensek 20 puan alırız geçen seneki gibi..
Başakşehir ve Konya'da maksimum 5 puan daha toplasa toplam 34 yapar.. Geçen seneye göre epey kötü ilk 10 içinde kalmak için yeterli ancak ilk 8 hedefinden uzak..

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2017, 11:30:36 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı sozkul

teşekür ederim, nasılsa bi gün ölecez bu adaletsiz dünyada nasılsa beşiktaşlıyız. @BesiktasTaraftari2017

abi dişciye acil gidersem napıcm @sozkul

Aspirin içtim dişçi bey diyceksin, adam senin kan grubuna göre kızılaydan yedek kan getirtsin..  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Aspirin içtim dişçi bey diyceksin, adam senin kan grubuna göre kızılaydan yedek kan getirtsin..  :icool:

abi dişin üstüne rakı döksek kolonyalı pamuk bastırsak olmaz mı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Cümleten hayırlı cumalar
Pazar günü Beşiktaşımız Rakiplere korku salacak şekilde bol gollü bir galibiyet alacaktır ALLAH’ın izniyle.

Çevrimdışı tangaz

Cümleten hayırlı cumalar
Pazar günü Beşiktaşımız Rakiplere korku salacak şekilde bol gollü bir galibiyet alacaktır ALLAH’ın izniyle.
kritik ve zor maç olur. avrupa dönüşleri tüm takımlar için tehlikelidir madrid bayern dahi yaşıyor bu sıkıntıyı. soo 1-0 olsun bizim olsun maçı bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atakan eraslan

ön mön sonuçta elemişler
önden vardara arkadan osuruksunda vermemişler turları

osuruksund  :D :D :D

Çevrimdışı sozkul

Oğuzhan'ın büyük maçlarda neden ortadan kaybolduğu, fark koyamadığının altında fiziksel olarak bir türlü aşmadığı eşik yatıyor. Oğuzhan'ı böyle kabullenelim bununla yetinelim demek de bir görüştür. En azından futbolcuların yetiştirilmesi, geliştirilmesi sürecinde yaptığımız hataları, eksiklerimizi ele alıp düzeltelim ki gelecekte benzer şeyleri yaşamayalım.

Fellaini gelsin Oğuzhan'ı da 15 e satıp gönderelim, bu tartışma bitsin.
Fakat maaş yükümüz artıyor, satabileceğimiz adam sayısı azalıyor, gelecek yıl CLe gidemez isek mali olarak çok zorlanırız..
bi 4-5 civarıda Fellaini alır, 3 yıllıkda kontrat..

Çevrimdışı sozkul

Cümleten hayırlı cumalar

inşallah, özledik şöyle 4 gollü galibiyetleri..

Çevrimdışı underworld

Fakat maaş yükümüz artıyor, satabileceğimiz adam sayısı azalıyor, gelecek yıl CLe gidemez isek mali olarak çok zorlanırız..
fellaini gelmese de CL ye gidemeyen kulüp mali anlamda gümler.
güncel
€ : 4,45
$ : 3,82

forma , bilet, TR maç glibiyeti falan hiç bir anlam ifade etmez.

Çevrimdışı atalay

Badelj - Modric - Kovacic, Fabinho - Moutinho - Tielemans orta sahasına üstünlük kuran oyuncuya halen büyük maç diyorlar. Zaten elinizde birkaç genç sayılabilecek asset oyuncu var. Onları da absürt argümanlar ile değersizleştirmeyin.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2017, 23:36:00 atalay ]

Çevrimdışı Egos

inşallah, özledik şöyle 4 gollü galibiyetleri..

ligde 3 gollüyü bile özledik, ama madem senin içinden 4 gol geçti, öyle olsun ağabey.

"1-0 olsun bizim olsun" önceki sezon "2-0 olsun bizim olsun"a evrilmişti, bu sene ancak "3-0 olsun bizim olsun" dendiğinde rahatlıyorum, malum sıfır kısmı pek tutmuyor.

Çevrimdışı Egos

Badelj - Modric - Kovacic, Fabinho, Moutinho, Tielemans orta sahasına üstünlük kuran oyuncuya halen büyük maç diyorlar. Cenk, Oğuzhan, Tolgay, Talisca. Zaten elinizde birkaç genç sayılabilecek asset oyuncu var. Onları da absürt argümanlar ile değersizleştirmeyin.

olacak şey söyle, absürt argümanlar dışında değersizleştirmek zor.

Çevrimdışı atalay

Ekseriyet Cenk'in CL'de attığı gollere odaklanıyor fakat en büyük gelişimi; oyun kurgusu, link-up'ı, sırtı dönük ve temas oyunları oldu. Vücudunu kullanmayı artık daha iyi biliyor.

Çevrimdışı sozkul

Badelj - Modric - Kovacic, Fabinho, Moutinho, Tielemans orta sahasına üstünlük kuran oyuncuya halen büyük maç diyorlar. Cenk, Oğuzhan, Tolgay, Talisca. Zaten elinizde birkaç genç sayılabilecek asset oyuncu var. Onları da absürt argümanlar ile değersizleştirmeyin.

Oğuzhan yerine Hürriyet olsa seveni daha çok olurdu gibime geliyor, kavgayı seven güce tapan bir toplum olmamızla alakası var mı acaba?

Çevrimiçi Samet Demir

Oğuzhan yerine Hürriyet olsa seveni daha çok olurdu gibime geliyor, kavgayı seven güce tapan bir toplum olmamızla alakası var mı acaba?
Sorun oguzhanda değil talisca da bence. Daha doğrusu sosa-oguzhan-atiba üçlüsünde bulduklarımızı talisca-oguzhan-atiba da göremiyoruz. Bunu analizci arkadaşlar daha iyi açıklar.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı atalay

Var. @sozkul | Bu oyuncuların elbette kusurları var. Fakat karşılarında 40-50 milyon bonservis ücretleri ödenen veya ödenecek oyunculara karşı geri adım atmadan oynuyorlar. Bunun içinde son demlerinde olan Atiba, Adriano veya Quaresma da var. Bunlara üstünlük kurabilen oyunculardan kusursuzluk arıyoruz. @Egos

Çevrimdışı atalay

Her oyuncunun öne çıkan meziyetleri olduğu gibi problemli tarafları da olacaktır. Gerek oyuncu, gerek oyun; problemli taraflarını, meziyetleri ile kompanse edebilecek durumda ise sorun yok. Oyun ve oyuncu örtüşmüyorsa problemli taraftarlar daha çok ortaya çıkar. Örtüştüğü anda ise öne çıkan meziyetleri...

Çevrimdışı tangaz

Var. @sozkul | Bu oyuncuların elbette kusurları var. Fakat karşılarında 40-50 milyon bonservis ücretleri ödenen veya ödenecek oyunculara karşı geri adım atmadan oynuyorlar. Bunun içinde son demlerinde olan Atiba, Adriano veya Quaresma da var. Bunlara üstünlük kurabilen oyunculardan kusursuzluk arıyoruz. @Egos

lakin mesele 40-50 milyonluk adamlara karşı yaptıgı/yapamadığı değil de başakcity maçında oyuna son giren en diri adam olmasına rağmen attamahın daha uzaktan koşup gelip önüne geçmesi ozzinin de buyur abi edasıyla ayağını geri çekmesi @atalay

kavgayı sevmek ve güce tapmakla alakalı değil bence fiziksel olarak üstüne koyması beklenirken geriye gitmesi ve bunun anlaşılır bir izahının olmaması bence insanları rahatsız eden @sozkul

Çevrimdışı tangaz

Her oyuncunun öne çıkan meziyetleri olduğu gibi problemli tarafları da olacaktır. Gerek oyuncu, gerek oyun; problemli taraflarını, meziyetleri ile kompanse edebilecek durumda ise sorun yok. Oyun ve oyuncu örtüşmüyorsa problemli taraftarlar daha çok ortaya çıkar. Örtüştüğü anda ise öne çıkan meziyetleri...

bu doğru, ama problemli olan taraflar ozzi özelinde fizik, güç, hız, hızlanma, patlama gibi görünüyor ve bunlar bu seviyedeki oyuncular tarafından geliştirilebilir başlıklar oysa ozzi bırakalım gelişmeyi geriye gidiyor malesef :(

Çevrimdışı Egos

sadece onlar değil, futbolcudan teknik ekibe, oradan yönetime kimin ne eksiği var herkesin ezberinde; tespitler sağlam ve aksi iddia edilemez. rakip oyuncular, takımlar bazen uzaydan gelmiş oluyor, bizimkiler ise en fazla 1. lig dolayındalar. bu kadar 1. lig topcusunu takıma doldurursan tabii ki başarı gelmez, yoksa mesela şampiyonlar ligi'nde 10 puan almamız işten değildi.

gündeme hapsolmaya duyulan heves mantıklı değerlendirmelerin de anlamını kaybetmesine neden oluyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Niye Fellaini gelsin? Ortada Fellaini vs Oğuzhan şeklinde bir tartışma dönüyor sanırım, farkında değilim. Oğuzhan aerobik dayanıklılığı, tekniği, futbol bilgisi, zekası gibi özellikleriyle fark yaratan bir oyuncu. Eksik özellikleri de belli. Sana özel söylemiyorum Süleyman abi; burada sabit kafada insanlar ile tartışmaya girmeyeceğim. Benim ya da başkasının yazdıklarına itirazı olan kusursuz oyuncu arıyormuşum gibi aklımdan geçmeyen şeyleri söylemişim gibi göstereceğine neye itiraz ettiğini tam söylesin.

Türkçeden 100 , matematikten 20 alsan türkçeye mi matematiğe mi daha çok eğilirsin? Matematiğe daha çok eğilsen belki hiçbir zaman türkçen kadar iyi türkçen kadar kusursuz olmayacak ama 20 alacak göze batacak kadar da kötü matematiğin olmayacak. Bundan farklı manalar çıkarmak ya da söylenmeyen sözleri söylenmiş farz ederek(kusursuz oyuncu aramak gibi)  farklı noktalara çekmek isteyen varsa çeksin.

Oğuzhan örneğin son Monaco maçında aerobik dayanıklılığının verdiği avantajla sahada deplase koşular yapıp, teknik özelliklerini daha fazla göz önüne koydu. Peki Monaco'nun üçüncü bölgesinde yeterince aksiyon içine girebildi mi en azından Tolgay kadar?

https://tr.whoscored.com/Players/107077/Show/Oguzhan-Ozyakup

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2017, 13:17:18 Onur Küçük ]

Çevrimdışı atalay

Bu oyuncu 15 yaşında da 35 yaşında da o topu alamayacak. Alametifarikası bu değil. O topu bu oyuncunun önüne bu şekilde atmayacaksınız. Bu kadar basit. Quaresma'nın cepheden açık alan hücumlarındaki 1v1'leri oynarken ki karar kalitesi gibi, Babel'in ilk dokunuş ve vuruş pozisyonundaki sabit tercihleri gibi. Bu bazen oyun ezberi ve alışkanlıkları sebebiyle de olabilir kimi zaman motorik becerileriyle de. @tangaz
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2017, 13:21:34 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Bu oyuncu 15 yaşında da 35 yaşında da o topu alamayacak. Alametifarikası bu değil. O topu bu oyuncunun önüne bu şekilde atmayacaksınız. Bu kadar basit. Quaresma'nın cepheden açık alan hücumlarındaki 1v1'leri oynarken ki karar kalitesi gibi, Babel'in ilk dokunuş ve vuruş pozisyonundaki sabit tercihleri gibi. Bu bazen oyun ezberi ve alışkanlıkları sebebiyle de olabilir kimi zaman motorik becerileriyle de. @tangaz

istese ve birşeylerin üzerine biraz gitse bence alabilir ama üstüne gitmemeyi seçiyor. mesela babel o sabit tercihlerini yapmaya dewam ediyor ama eskiye nazaran daha iyi yapıyor bunu antrenman metodolojisini geliştirmek suretiyle daha iyi yaptıgını kendisi de ifade ediyor ki bunu hepimiz gözlemleyebiliyoruz. @atalay

Çevrimdışı sozkul

Niye Fellaini gelsin? Ortada Fellaini vs Oğuzhan şeklinde bir tartışma dönüyor sanırım, farkında değilim. Oğuzhan aerobik dayanıklılığı, tekniği, futbol bilgisi, zekası gibi özellikleriyle fark yaratan bir oyuncu. Eksik özellikleri de belli. Sana özel söylemiyorum Süleyman abi; burada sabit kafada insanlar ile tartışmaya girmeyeceğim. Benim ya da başkasının yazdıklarına itirazı olan kusursuz oyuncu arıyormuşum gibi aklımdan geçmeyen şeyleri söylemişim gibi göstereceğine neye itiraz ettiğini tam söylesin.

Türkçeden 100 , matematikten 20 alsan türkçeye mi matematiğe mi daha çok eğilirsin? Matematiğe daha çok eğilsen belki hiçbir zaman türkçen kadar iyi türkçen kadar kusursuz olmayacak ama 20 alacak göze batacak kadar da kötü matematiğin olmayacak. Bundan farklı manalar çıkarmak ya da söylenmeyen sözleri söylenmiş farz ederek(kusursuz oyuncu aramak gibi)  farklı noktalara çekmek isteyen varsa çeksin.

Oğuzhan örneğin son Monaco maçında aerobik dayanıklılığının verdiği avantajla sahada deplase koşular yapıp, teknik özelliklerini daha fazla göz önüne koydu. Peki Monaco'nun üçüncü bölgesinde yeterince aksiyon içine girebildi mi en azından Tolgay kadar?

https://tr.whoscored.com/Players/107077/Show/Oguzhan-Ozyakup

Onur, bir fellaini-oğuzhan tartışması yok. varsada ben bilmiyorum, yani fizik gücü yerinde adam gelsin fizik gücü zayıf adam gitsin ve Ozi tartışmasıda bitsin anlamında küçük bir kinaye yaptım.

Etiketler: