Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778362 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Bizim baskan kulubu iyi yonetiyor falan ama cok naif veya saf. Goruntulerden Caner'e 6 mac kitleyen TFF'ye yonelik Besiktaslilarin olusturdugu baskiyi bosa cikaracak aciklamalar yapti 2 gun once. Caner olayi yanlis bir kararmis ama Besiktasli taraftarlarin baskisiyla TFF diger oyunculara goruntuden ceza verirseymis bu yanlisi daha da buyuturmus. Baskan kendince Caner'in cezasini indirmek icin strateji kuruyor. Yahu bak stratejinin renkli kismi ise yaradi ama asil amac hasil olmadi.

Ali Palabiyik maca verildiginde bizi dograyacak diye ortaligi az velveleye vermemistik burda. Baskan mactan once cikip "piril piril hakemlerimiz" guzellemesi yapti ve Palabiyik geldi bizi piril piril dogradi. Ya hic konusmayacaksin, konusacaksan da boyle naif, anlamsiz ve etkisiz konusmalar yerine sert konusmalar yapacaksin. Kulubun aciklamasinda ki "dis gosterme" ifadesi oldukca komik olmus.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

bundan sonra hic bir futbolcumuz, yöneticimiz ve teknik heyetimiz katiyen özür falan dilemesin hep üstünü örtmemiz lazim adamlar sikeyi akladi yaw yeter artik biz efendilik tasladikca üzerimize geliyorlar  :akuma:
Cocuk ozur diledi, tamam dile ama bizim taraftarin genleri de degistirildi. Hemen canere suc, daha dun quaresmanjn pozisyonu icin elestiri getiriyor, faul yok orda de gec, turkiye burasi. Biz boyle yaptikca renkli daha cok bastiriyor

Sen caner icin, kufur etmesi yanlisti bilmemne tasvip etmiyorum, dersen 6 mac cakarlar boyle.
Caner disarida pirlanta gibi bir cocuk, hakem kararlarina cok cok kizdi, hakem kotuydu butun mac, agzindan yanlis kelimeler cikmadigini soyluyor caner, der gecersin en cok 2 mac alir.

Bugun quaresmayi da asiyor taraftar sonra fb macinda faul olmayan pozisyondan kirmizi, yarin baskasina yapar bu hakemler, cenke kirmizi caksr, doner fabriyi atar tolga oynasin diye.

Tepki sabit olmali, efendilik yapmak istiyorsa yonetim ne bilim kedi falan beslesin tesislerde

Çevrimdışı mylife1903

Dün Talisca olmadan gayet akıcı bir oyun oynadık. Açıkçası ben çok beğendim.

Beyzade dün maça girdiğinde oyuncu arkadaşlarının emeğini hiçe sayarak yanından geçen toplara koşmaya bile tenezzül etmedi.
Zaten sorumluluk alacak olgunluğa sahip olmadığını biliyorduk dünde kendi küçük aklınca tavır koydu.

Porto maçında gerçekten oynamak isteyip istemediğine lig maçlarında kendisi kara verecek.
Benim görüşüm Talisca' nın bunu umursamadığı yönünde, zaten takımdan da dışlandığını hissediyorum.
Bakalım tavırlarını olgunlaştırıp tekrar takımın bir parçası olabilecek mi?
3-4 milyonluk adamlar 25 milyonluk adami disliyorsa onlarin hepsini falakaya yatiririm ben, agizlarina sicarim.
Taliska icin yazdiklarim bellidir ama yonetim almayi dusunuyorsa da beisktasin 20 milyonluk yatirimini mundar etmeye kimsenin hakki yok.

Çevrimdışı mylife1903

Çok zor. İyi oynadıkça keyiflenen bir tip kaybedip başarısız oldukça silikleşenlerden. Kazanan karakteri yok kazanma arzusu olduğunu da sanmıyorum
Daha önce de yazmıştım onun için skorun ne olduğunun bir önemi yok.
gol atabilmişse onun için yeterlidir.
dikkat edin gol atarsa yatışa geçiyor
Toplara, ikili mücadelelere asla girmiyor.
geçen yıl daha arzuluydu yine de.
buna 20m Avro vereceğimize devletten arsa kiralayıp ceviz dikelim daha iyi

Cevizi hesaplamistik biz, okuz daha karli yahu
Devlet arsa versin bize
Azicik okuz  cokca inek aliyoruz
Once sutunden faydalaniykruz, kaymak, yag, yogurt yapiyoruz satiyoruz sut gibi ilk mamul satmiyoz
Sonra tarla ekip yemimizi kendimiz yapiyoz
En son borclar bitince de besiktasta bi kofteci aciyoruz, et hazir

Çevrimdışı mylife1903

adamlar as kadro ile çıkmıyorlar ki.

Sanki her sene avrupa ligine katılıyorlar.

Avrupaya yedek kadro ile çıkılır mı ?

3 büyükler ne zaman avrupada yedek kadro ligde as kadro ile çıktı.

Ülke puanını hiçe sayıyor bu başşakşehir.
Syain cumhurbaskanimiza bildirmek lazim bu ibbnin yaptigi ulke imaji icin, ulke puani icin cok facia ayiptir yaziktir

Çevrimdışı mylife1903

Türk futbolunun katili Türk medyası.

Bu penalti olayina azicik takildim gecen aspor izliyom bu fbli yensan 3 gol atmis 2si penalti. Lan me ara 3 gol atti ne ara penalti oldu herifler ortasahayi gecemiyor, neyin penaltisi, fb ofsayta dusemiyor ya

Bu sezonun ligde penalti istatistikleri nedir, guntekin?

Soyle bi yigit var mi cevaplayacak

Çevrimdışı mylife1903

Asmak kesmek lazım kelle uçurmak lazım :D 

Yoo ulan yutupta ariyom ariyom bulamiyorum ali kocun aciklamalari vardi, allah belanizi versin allahsizlar, (Hakaret Yasak)₅ gibi devam ediyordu, hayal mayal hatirliyorum, hakemin fbyi tuttugu ama fbnin kendi salakligindan puan kaybettigi bir macta. Bide biyle deneyelim, efendi insan sevilmez turkiyede, zayif gorulur buzulmus gorunur, onu oracikta hemencecik cekip cevirip seediverigeldirler.
Eskiden turk kizlari bile efendi erkek sevmez pic erkekle takilirdi yahu

Çevrimdışı mylife1903

iki kupayı zor götürürken üçüncü cepheyi açarsan üçde sıfır yaparsın bu kadar basit.
kupanın hiç bir değeri yokken şampiyonluk ve avrupayı neden riske atasın. biz gruptan çıkıoyruz
bu ne demek biliyormusun hemen hemen sezon sonuna kadar her hafta iki maçın olacak demek oluyor
as kadronu kupayada çıkarırsan 60 a yakın maç oynatacaksın. bunu avrupanın başaltı takımları bile yapmaz.
birde şl de çeyrek falan yapma ihtimalin olursaki buraya geldik zorlamak gerekiyor. avrupada
alacağım her puan türkiye kupasından değerli. bizim avrupada 20 puanın üstüne çıkmamız gerekiyor
mümkün olursa 23+ olmalı bunun için 3 galibiyet daha lazım yemişim teneke kupayı hiç bir değeri yok
süper kupanında bir hükmü yok mümkünse hiç oynamayalım reddedelim sadece ceza olarak dönüyor bize.
yada taraftar götürmeyelim çağrı yapalım taraftara bilet almasınlar u21 ile çıkıp oynayalım.
Bi berabere kalsan 90 dakikada butun kupanin maclari toplami kadsr para kazanirsin. Zaten finale falan cikartmazlar bizi, gs fb finali yapip ortami gerer basimizdakilsr

Çevrimdışı mylife1903

Bizim baskan kulubu iyi yonetiyor falan ama cok naif veya saf. Goruntulerden Caner'e 6 mac kitleyen TFF'ye yonelik Besiktaslilarin olusturdugu baskiyi bosa cikaracak aciklamalar yapti 2 gun once. Caner olayi yanlis bir kararmis ama Besiktasli taraftarlarin baskisiyla TFF diger oyunculara goruntuden ceza verirseymis bu yanlisi daha da buyuturmus. Baskan kendince Caner'in cezasini indirmek icin strateji kuruyor. Yahu bak stratejinin renkli kismi ise yaradi ama asil amac hasil olmadi.

Ali Palabiyik maca verildiginde bizi dograyacak diye ortaligi az velveleye vermemistik burda. Baskan mactan once cikip "piril piril hakemlerimiz" guzellemesi yapti ve Palabiyik geldi bizi piril piril dogradi. Ya hic konusmayacaksin, konusacaksan da boyle naif, anlamsiz ve etkisiz konusmalar yerine sert konusmalar yapacaksin. Kulubun aciklamasinda ki "dis gosterme" ifadesi oldukca komik olmus.
Baskan saf ve iyi niyetli bu kopekbaliklari gibi degil. Ayni hataya serdar bilgili de dustu bi fb maci oncesi.

Kandirilmis olabilir baskan fazlaca kandirilan aldatilan tiplerle takilmayacaksin, bulasicidir

Çevrimdışı mylife1903

Dis gisterme, nedir

Benim anladigim kopek sinirlendiginde azicik dis gosterir falan boyle hava atar ben gucluyum bak yerim seni gibi

Bizim pence gostermemiz lazim degil mi mantik olarak

Hic beceremiyoruz bu aciklama falan, ana avrat kufur etselerdi daha iyiydi

Çevrimdışı emre_1978

Yoo ulan yutupta ariyom ariyom bulamiyorum ali kocun aciklamalari vardi, allah belanizi versin allahsizlar, (Hakaret Yasak)₅ gibi devam ediyordu, hayal mayal hatirliyorum, hakemin fbyi tuttugu ama fbnin kendi salakligindan puan kaybettigi bir macta. Bide biyle deneyelim, efendi insan sevilmez turkiyede, zayif gorulur buzulmus gorunur, onu oracikta hemencecik cekip cevirip seediverigeldirler.
Eskiden turk kizlari bile efendi erkek sevmez pic erkekle takilirdi yahu

Bizim maçtı, Kadıköy'de kupa maçıydı. 1-1 bitmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra babadan nasıl bir tepki aldıysa artık, bir süre ortalıkta gözükmemişti

Çevrimdışı atakan eraslan

Cocuk ozur diledi, tamam dile ama bizim taraftarin genleri de degistirildi. Hemen canere suc, daha dun quaresmanjn pozisyonu icin elestiri getiriyor, faul yok orda de gec, turkiye burasi. Biz boyle yaptikca renkli daha cok bastiriyor

Sen caner icin, kufur etmesi yanlisti bilmemne tasvip etmiyorum, dersen 6 mac cakarlar boyle.
Caner disarida pirlanta gibi bir cocuk, hakem kararlarina cok cok kizdi, hakem kotuydu butun mac, agzindan yanlis kelimeler cikmadigini soyluyor caner, der gecersin en cok 2 mac alir.

Bugun quaresmayi da asiyor taraftar sonra fb macinda faul olmayan pozisyondan kirmizi, yarin baskasina yapar bu hakemler, cenke kirmizi caksr, doner fabriyi atar tolga oynasin diye.

Tepki sabit olmali, efendilik yapmak istiyorsa yonetim ne bilim kedi falan beslesin tesislerde

:claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo imkansız değil  şu önümüzdeki iki maçı kazansak 16 dada biraz puan getirsek
büyük ihtimal ikinci torbaya kıyıdan köşeden sızarız.
mesela napoli 13. sırada 74 puanı var. 16 puanı silinecek 58 puanı kalacak şu an bizim gruptan
çıktığımızı farzediyorum 54 puanımız oluyor iki galibiyet puanlarımızı eşitleyecek
şu anda 12 takım net olarak altımıza inecek 5-6 takımda şu anda puan olarak bizden düşük ama yollarına devam ediyorlar bundan sonra alacakları puanlar önemli en az 3 tanesinin ineceğini düşünüyorum 15 takım eder bu bize plan gerçekleşirse bizi 17. sıraya yükseltir. birde söylediğim gibi 4-5 puan daha ekleyebilirsek zaten kesin olur16 nın altına düşeriz.
Eğer uefada yürüseydik bu sene ikinci torbayı garantilerdik bence şimdi 16 ya kalınca mutlaka
galibiyet lazım iki maçtanda birini kesin kazanmamız lazım eğer 16 yı geçip çeyrek yaparsak o zaman ikinci torba garanti olur. Bizim bu sene en büyük avantajımız ülke puanlarının silinmesi geriye dönük 5 yıllık puanlar siliniyor bizden 6.00 puan giderken baş altı takımlardan 13.00 puan gidiyor bizi hepsine 7 puan daha yaklaştırıyor. mesela manunun bu sene 37 puanı birden silinecek şu anki duruma göre 51 puanı olacak bundan sonra alacaklarıyla en fazla 60-61 olur. daha düşükde olabilir 16 da yapacağı performans önemli  birde üstümüzdeki her takımın şl ye gelecek sene katılacağını varsayıyorum. katılamayan olursa buda artı işler.
Abi arkadan gelen takımlar da olacak. Mesela Napoli UEFA'da yarı finale yürürse yine geçecek seni.

Yani seneye imkansız gibi, sonraki sene de zor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Abi arkadan gelen takımlar da olacak. Mesela Napoli UEFA'da yarı finale yürürse yine geçecek seni.

Yani seneye imkansız gibi, sonraki sene de zor.

Aslına bakarsan bu sene de 3. torba “imkansız” gibi bişeydi ama olmayacak takımlar elendi. Nedense bu sene avrupada şansımız tutuyor. Ben de işimizin yine yaver gideceğini düşünüyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil elbet ama böyle bir ihtimal var.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslına bakarsan bu sene de 3. torba “imkansız” gibi bişeydi ama olmayacak takımlar elendi. Nedense bu sene avrupada şansımız tutuyor. Ben de işimizin yine yaver gideceğini düşünüyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil elbet ama böyle bir ihtimal var.

Bu sene 3. torba imkansız değildi: Ben kuralardan önce söyledim, üstümüzdeki takımlar ön elemelerde elenme ihtimalleri çok yüksekti. Öyle de oldu.

Ama 2. torba işi farklı. Üstteki takımlar ön eleme oynamayacak artık. 1.torba zaten 8 ülke şampiyonuna tahsis edildi.

İtalya, İngiltere ve İspanya'da üstümüzdeki takımların CL'ye katılmaması lazım, yani ligde kötü derece almaları gerekiyor. O da çok kolay değil, Napoli ligde 4. olacak, Atletico 5. olacak vs.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Türkiye olarak Kıbrıs ve İsrail kadar olamamışız üstelik onlar 4 biz 5 takımla bu kadar puan toplamışız. Biz de olmasak yerlerde sürünecek ülke puanı..

İyi ki Beşiktaş var!

Çevrimdışı mylife1903

Türkiye olarak Kıbrıs ve İsrail kadar olamamışız üstelik onlar 4 biz 5 takımla bu kadar puan toplamışız. Biz de olmasak yerlerde sürünecek ülke puanı..

İyi ki Beşiktaş var!

Yabanci topcular ile ugrasacaklarina bu islerle ilgilenmeleri lazim. Abuk sabuk cozumler uretiyoruz. Yabanci ile rekabete giren cenkin yukseli malum obur tarafta yabanci olursa para kazanamayan selcukler falan koca negredo cenki kesemiyor, rekabet iyidir

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi ki Beşiktaş var!

Ön elemelerde alınan galibiyetlerin etkisi. AEK Larnaka Cebelitarık, İrlanda ve Beyaz Rusya takımlarını yenerek 5.5 puan kazandırmış.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yani hakemlere saydiriyoruz da, insan su Avrupa maclarini gorunce acaba haksizlik mi ediyoruz diyor kendi kendine. Belki de art niyetli degil sadece inanilmaz yetersizler₁. Cuneyt C. Ronaldo'yu delirtmis 1 metre ofsayttan gol atmis Tottenham. Halis net elle oynamayi gorememis. Ya da Besiktas'a cektirirken olayin dozunu arttirip Besiktas artik Avrupa takimi, o zaman butun Avrupa takimlarinin cekecegi var bizden diye mac yonetiyorlar.  :evillol:

Siz daha durun Avrupa takimlari, hele macinizi Palabiyik Ali yonetsin o zaman gorursunuz. :D
Ali Palabıyık ve bunun gibiler Türkiye'de maç yönettiğinde Fener direk şampiyonluğa oynuyor ama. Vardar'dan 2 maçta da tokat yiyen takım özel çabalarla şampiyonluk yarışına sokuluyor. Sorun aldıkları yanlış kararlardan ibaret değil bu Türk hakemlerin. Kötü olarak nitelendirebileceğimiz çok özellikleri var. Düzen bozuk, hakemler bozuk.

Çevrimdışı tangaz

Ön elemelerde alınan galibiyetlerin etkisi. AEK Larnaka Cebelitarık, İrlanda ve Beyaz Rusya takımlarını yenerek 5.5 puan kazandırmış.

ön mön sonuçta elemişler
önden vardara arkadan osuruksunda vermemişler turları
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ön mön sonuçta elemişler

+1903

Biz ön elemelerde ne yapmışız? GS ve FB abuk sabuk takımlara elenip neredeyse sıfır çekmiş.

Çevrimdışı goktasoktay

ön mön sonuçta elemişler
🤣🤣

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oğuzhan'ın büyük maçlarda neden ortadan kaybolduğu, fark koyamadığının altında fiziksel olarak bir türlü aşmadığı eşik yatıyor. Oğuzhan'ı böyle kabullenelim bununla yetinelim demek de bir görüştür. En azından futbolcuların yetiştirilmesi, geliştirilmesi sürecinde yaptığımız hataları, eksiklerimizi ele alıp düzeltelim ki gelecekte benzer şeyleri yaşamayalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

ön mön sonuçta elemişler
Kepaze herifler.

Ben UEFA ön elemelerindeki düşük profilli maçların önemini ve gruplarda yer alamayan takımların bile nasıl ülke puanına katkıda bulunduklarını vurgulamak için yazdım. Galatasaray 3 ön elemede 4 galibiyet 2 beraberlikle gruplara kalsaydı, sadece ön elemelerde 5 puan kazandıracaktı ülkeye.(1 tam puan)

Çevrimdışı tangaz

Kepaze herifler.

Ben UEFA ön elemelerindeki düşük profilli maçların önemini ve gruplarda yer alamayan takımların bile nasıl ülke puanına katkıda bulunduklarını vurgulamak için yazdım. Galatasaray 3 ön elemede 4 galibiyet 2 beraberlikle gruplara kalsaydı, sadece ön elemelerde 5 puan kazandıracaktı ülkeye.(1 tam puan)

ülkenin içine ettiler sırf ueadan elenip transfer yapmak için yaptıkları oo ssilik
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: