Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5788081 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

Bence yukarıdaki takımlarla oynamak daha iyi.. Takım daha iyi konsantre oluyor sanırım. İlk 10'daki takımlar da hiç değilse gençlerbirliği gibi ölümüne kapanmaz  :alala:

Buna da şöyle katılıyorum , yukardakilerde biraz gevşeme olur ister istemez , Anadolu takımı bunlar sonucunda , biti kanlanmıştır onların :D

Onlar simdilik yukaridalar azicik lig kizisinca inerler asagi bu goztepe akhisar falan bu tempoda gidenezler. Yavas yavas sakatliklar cezalar baslayacak kis gelecek zenci oyunculari usuyecek falan folan

doğrudur başkan. ilaveten, nefret ediyorum üşürüklü futbolcudan , ozi ve kiev maçı geliyor aklıma , seramonide üşüdüğünü çok belli ediyordu ,  o an anlamıştım başımıza gelecekleri  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

canerin ceza aldıgı gibi  bakalım muslera küfürden   maicon rakibi darp etmekten yumruk atmış hakem görmemiş  resimleri videosu var, emre belezoglu küfürden  ceza alacaklarmı  federasyonda güçlüyüz ya gücümüzü görecez , güç gösterisi zamanı hep beraber izleyip görecez
Bisi cikmaz ordan

Çevrimdışı kyiv

Bisi cikmaz ordan

Elbette çıkmayacak. Daha dün akşam yol yapmaya başlamışlar o küfürü Muslera takım arkadaşına etmiş bu bilgi de beinsport ekibinden gelmiş. Beinsport daha da yön verecek maçlara. İstediğin görüntüyü göster istemediğini gösterme tribünden çekilmiş görüntüyü gösterme. Bu iş boka  sarar kimsede temizleyemez.

Bu arada Bursa Antalya maçında Ali Palabıyıkı maç yönetirken gördüm bütün sinir sistemim altüst oldu.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Maicon Olcay ın boğazına yapışıyor Feghouli Olcay a vuruyor Bakalım ceza gelecekmi veya kaç maç ceza gelecek merakla bekliyoruz
Caner hiçbirşey yapmadığı halde sportmenliğe aykırı davranmaktan 6 maç ceza alıyor
O halde Dün akşam ki maçta Olcay a vurmak ve boğazından tutmak Sportmenliğe yakışır bi davranış oluyor galiba göreceğiz bakalım.

Çevrimdışı kartal190321

Bisi cikmaz ordan

birşey çıkmazsa  canerin cezasıda tahkimden 2 maça dönüşür, kuralsa herkes için geçerli, çok önemli bir konu takipçisi olmak gerekiyor yönetim , taraftarda sosyal medyadan yüklenmeli, köşeye sıkıştırmak lazım, kural koyuyorsan herkese eşit uygulayacan deneme tahtası değiliz biz :akuma:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu davranış Sportmenliğe yakışır bi davranış mı değil mi hep birlikte göreceğiz iyiki Caner böyle yapmamış yoksa bunu yapan sırf Beşiktaş’ın oyuncusu diye 15 maç men cezası alırdı öyle değilmi PFDK ? TFF ? Yok yere oyuncumuz 6 maç ceza alıyor bakalım Caner’in yaptığının iki mislini yapan Feghouli ve maicon ne ceza alacak ? Adaletinizi göreceğiz
Çünkü maksat Beşiktaş’ın önünü kesmek 3.şampiyonluğu engellemek
Göreceğiz ak koyun Karakoyun belli olacak.

Çevrimdışı kyiv

birşey çıkmazsa  canerin cezasıda tahkimden 2 maça dönüşür, kuralsa herkes için geçerli, çok önemli bir konu takipçisi olmak gerekiyor yönetim , taraftarda sosyal medyadan yüklenmeli, köşeye sıkıştırmak lazım, kural koyuyorsan herkese eşit uygulayacan deneme tahtası değiliz biz :akuma:

Canerin cezasında indirim oyun anlamında hayrımıza mı olur derin endişelerim var.  :alala:  Yine ortasahayı geçer geçmez ha babam şişirecek.

Bu davranış Sportmenliğe yakışır bi davranış mı değil mi hep birlikte göreceğiz iyiki Caner böyle yapmamış yoksa bunu yapan sırf Beşiktaş’ın oyuncusu diye 15 maç men cezası alırdı öyle değilmi PFDK ? TFF ? Yok yere oyuncumuz 6 maç ceza alıyor bakalım Caner’in yaptığının iki mislini yapan Feghouli ve maicon ne ceza alacak ? Adaletinizi göreceğiz
Çünkü maksat Beşiktaş’ın önünü kesmek 3.şampiyonluğu engellemek
Göreceğiz ak koyun Karakoyun belli olacak.

Ya bunlar ne ara geldiler de ne ara böyle çirkeflik yapabileceklerini öğrendiler burda anlamak mümkün değil  :akuma:

Çevrimdışı yoruk

Onlar simdilik yukaridalar azicik lig kizisinca inerler asagi bu goztepe akhisar falan bu tempoda gidenezler. Yavas yavas sakatliklar cezalar baslayacak kis gelecek zenci oyunculari usuyecek falan folan
Winter is coming ...  :D :D Yazmasam olmazdı

Winter is coming ...  :D :D Yazmasam olmazdı

Ohoo , winds of winter başladı dostum :) winter geldi artık gocukları çektik bile

Çevrimdışı tangaz

gençler ve genç kalanlar naber  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Elbette çıkmayacak. Daha dün akşam yol yapmaya başlamışlar o küfürü Muslera takım arkadaşına etmiş bu bilgi de beinsport ekibinden gelmiş. Beinsport daha da yön verecek maçlara. İstediğin görüntüyü göster istemediğini gösterme tribünden çekilmiş görüntüyü gösterme. Bu iş boka  sarar kimsede temizleyemez.

Bu arada Bursa Antalya maçında Ali Palabıyıkı maç yönetirken gördüm bütün sinir sistemim altüst oldu.

bunun karşılığı da kırmızıdır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

hangi taraftan giriş  :alala:
afyon yolu üzerindenmi ankara tarafımı :alala:
afyon tarafıysa orda dediğin yerde otel var kalmıştım geçenlerde orda kebapçı hatırlamıyorum

ankara tarafı abi @Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Çiğ börek yedim ama. Balaban için geç gördüm bi dahakine yerim bakalım
@tangaz senin tavsiyelerin rivayete dayalı abi ?

@mellfred rivayet derken  :alala:

papağan çiğ böreki e.şehirde 3 yaşında çocuğa sorsan tarif eder sana  :icool:
e.şehirde olduğuna eminmisin şener şenin milleti almanyaya götürdüğü gibi seni de polatlıda indirip 2 tatar gösterip ahanda eskişehir demiş olabilirler mi  :D

http://www.papagancigborek.com/

Çevrimdışı tangaz

kötü  :by2:

hayırdır noldu gese kaybetti die üzülenlere mi üzülüyorsun.
haftasonu seyahatler alkol vb derken giremedim bir arkadaş war sermet00 die bi koklasana gülhan bana sağlam renkli troll kokusu saçıyor bu arkadaş

hayırdır noldu gese kaybetti die üzülenlere mi üzülüyorsun.
haftasonu seyahatler alkol vb derken giremedim bir arkadaş war sermet00 die bi koklasana gülhan bana sağlam renkli troll kokusu saçıyor bu arkadaş

yok ts 3.cü golü atamadı ya abi ona üzülüyorum :D

Abi sende uzun zamandır forumdasın ben diyorum zaten sürekli biz puan kaybederken ortaya çıkıyorlar :)

Biz kazanıp rakipler puan kaybettikçe ortalıktan yok oluyorlar :)

Monaco maçını bekliyorum berabere filan kalırsak gelirler herhalde abi o zaman bi koklarız :D

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Alex altyapının başına geçecekmiş wtf
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

yok ts 3.cü golü atamadı ya abi ona üzülüyorum :D

Abi sende uzun zamandır forumdasın ben diyorum zaten sürekli biz puan kaybederken ortaya çıkıyorlar :)

Biz kazanıp rakipler puan kaybettikçe ortalıktan yok oluyorlar :)

Monaco maçını bekliyorum berabere filan kalırsak gelirler herhalde abi o zaman bi koklarız :D

ben bi mühendis olarak kokudan renkli algılama şeysi mi icat etsem napsam ki acep  :D

ben bi mühendis olarak kokudan renkli algılama şeysi mi icat etsem napsam ki acep  :D

yılın icadı olur :D

Çevrimdışı tangaz

yılın icadı olur :D

yok be gülhan renkliyi algılamak kolay olur basit bi koku sensörü çözer işi fazla zekice olmasına gerek yok  :D

Çevrimdışı tangaz

Alex altyapının başına geçecekmiş wtf

yok artık maldonadolar mı getirecekmişiz zago varken alex ne ayak

yok be gülhan renkliyi algılamak kolay olur basit bi koku sensörü çözer işi fazla zekice olmasına gerek yok  :D

Renklilerin beyni bu kadar diyorsun yani abi :D Muş :D

Etiketler: