Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789856 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yaşını düşünürsek çok da uzak değilmiş  :icool:

o zaman paşa paşa atiba-oğuzhan 5 er tane atacak başka yolu yok.
oguzhan şenol güneş' in ilk sezonu 9 tane falan atmıştı. aslında mevkisi gereği atması lazım ama yok işte. quaresmanında aslında 7 8 tane atması lazım ama yok. babel geleli 1 sezon olacak, quaresmanın son 3 sezonda attığından fazla attı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Negredo ile Cenk çift forvete dönmeliyiz.
TR'de geçerli formül bu

Bunu hiç denemedik.

Çevrimdışı f_madida

Cift forvet kotu fikir. Hele ki eldeki 2 forvetin yetersizlikleri dusunulurse cok vahim hata olur. Elimizde Gomez ve Abou olsa oynatalim derdim, Cenk ve Negredo'nun 2sinin yukunu birden takimin ustune koymak muazzam bir hata. En iyi oyunumuzu oynadigimiz dizilisle oynayalim, maclarimizi rahat kazanabiliriz. Hatta Negredo tek forvet bile baslayabilir, yeter ki takim dizilisi duzgun olsun.

Fabri
      GG Pepe Tosic Adri
        Atiba Oguzhan
     Quaresma Talisca Babel
            Negredo (Cenk)

Bu bize yeter. Negredo ve Cenk donusumlu oynasa da olur. Zaten Babel 2. forvet gibi o noktaya kayabiliyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

benim dizilişim pepe tosiç stoper gökgan atiba adriano ozi tolgay talisca kenarlar q7 babel.talisca golcü.2-3-4-1
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 22:46:05 MURAT ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cift forvet kotu fikir. Hele ki eldeki 2 forvetin yetersizlikleri dusunulurse cok vahim hata olur. Elimizde Gomez ve Abou olsa oynatalim derdim, Cenk ve Negredo'nun 2sinin yukunu birden takimin ustune koymak muazzam bir hata. En iyi oyunumuzu oynadigimiz dizilisle oynayalim, maclarimizi rahat kazanabiliriz. Hatta Negredo tek forvet bile baslayabilir, yeter ki takim dizilisi duzgun olsun.

Fabri
      GG Pepe Tosic Adri
        Atiba Oguzhan
     Quaresma Talisca Babel
            Negredo (Cenk)

Bu bize yeter. Negredo ve Cenk donusumlu oynasa da olur. Zaten Babel 2. forvet gibi o noktaya kayabiliyor.

Katılmıyorum.
Negredo Sevilla' da eserken yanında Fabiano veya Kanoute oynuyordu.
Negredo kendisine yakın bir oyuncu arıyor.
Negredo-Cenk ikilisi birbirinin verimini ciddi anlamda yükseltecektir.

Bu dizilişte de Talisca kulübeye gider, duruma göre 60-70 te oyuna girer.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bundan sonra kimse Beşiktaşın lobisi var falan demesin.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bence cikmasi gereken kadroda Talisca yerine Cenk Oguzhan yerine Tolgay olmali ligde. Oguzhan kendisini iyice vazgecilmez sanmaya basladi. Medya salak salak yalan haberler yapip gaz verdi ikisi de kendilerini Manchester'a gidecek sanmaya basladi. Biraz Cenk'ten ornek almalari lazim, bakin Talisca'yi surekli Premier Lig'e gonderiyorlardi formu dustu. Bu sefer Oguzhan surekli Premier Lig'e gitmeye basladi. Formu dip yapti, toplara ayagini bile sokmaz oldu. Cenk hakkinda bu haberleri yapmaya basladilar bu sefer, baktilar Cenk sallamiyor haberler azaldi su anda gelmiyor. Bu da haberleri masa basinda, amacli olarak urettiklerini gosteriyor. Birilerinin bunlari anlatmasi lazim.

Ayrica Basaksehir macinda Tolgay gayet iyiydi. Onumuzdeki maci hak edecek bir oyun oynamisken yedeklenmesi hata olur. Daha once de yazdim kanatlar Babel Quaresma, Talisca'nin yerinde Cenk, Cenk'in yerinde Negredo, bekler mecbur Adriano - Gokhan olacak zaten.

Çevrimdışı levitate

6 maç ne ulan YUUUUUH

ama caner'de kaşınıyo yani sahada b.k görse "sen niye buradasın lan" diye laf atar yemin ederim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Qatar Airwasy ile sponsorluk için görüşme halindeymisiz

Formada da yer almak istiyorlarmış yönetim formül arıyormuş , Uçak giydirmesi de yapacaklarmış
günün en güzel haberi galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

hücum olarak çok kısır durumdayız.göztepe ,akhisar,bursa,alanya,malatya,trabzon,fener bizden çok gol atmış. sonuncu osmanlıdan 1 gol fazla atmışız.
+1903

Çevrimdışı underworld

Qatar Airways candir (inş amin)

Çevrimdışı cursedofdragon

6 maç ne ulan YUUUUUH

ama caner'de kaşınıyo yani sahada b.k görse "sen niye buradasın lan" diye laf atar yemin ederim

Adamların bizi doğraması daha kolay oluyor böyle sizler zaten çok agresif hakediyor gibi terimler kullandıkça.

Bugün caner'e olur bu.

Yarın oğuzhan'a olur zaten kötüydü bizim için daha hayırlısı oldu deriz.

Ondan sonraki gün başka önemli bir oyuncumuza olur böyle böyle sindirirler bizi.

Tabi ki bende herkes gibi caner'in performansından memnun değilim fakat adriano'ya birşey olursa sol bek'e tosic stoper'e medel yada mitrovic geçicek.

Kaldı ki adriano sürekli oynuyabilen bir oyuncu değil sürekli sakalık problemi var.

Bazı şeyleri algılamamız gerekiyor artık.

1 oyuncu ile bütün savunmamız değişiyor bütün savunmanın değişmesi demek savunmayı sil baştan demek.

Çevrimdışı yoruk

Fabri
      GG Pepe Tosic Adri
        Atiba Oguzhan
     Quaresma Talisca Babel
            Negredo (Cenk)

Talisca'nın yükünü çekiyor takım ? Negredo'nun mu çekemeyecek :D Biraz da onun çeksinler.Zaten Negredo oynarsa daha aktif görünüyor Talisca'dan .Zaten daha önce de yazdığım / yazıldığı gibi forvetlerin sorunu birey olarak değil takım olarak sorundan kaynaklanıyor.Cenk biraz toparlayabiliyor ama Negredo hiç bu tarz oyunun adamı değil.Gomez olsa o da aynı duruma düşerdi.

Çevrimdışı tangaz

Adamların bizi doğraması daha kolay oluyor böyle sizler zaten çok agresif hakediyor gibi terimler kullandıkça.

Bugün caner'e olur bu.

Ondan sonraki gün başka önemli bir oyuncumuza olur böyle böyle sindirirler bizi.

Tabi ki bende herkes gibi caner'in performansından memnun değilim fakat adriano'ya birşey olursa sol bek'e tosic stoper'e medel yada mitrovic geçicek.

Kaldı ki adriano sürekli oynuyabilen bir oyuncu değil sürekli sakalık problemi var.

1 oyuncu ile bütün savunmamız değişiyor bütün savunmanın değişmesi demek savunmayı sil baştan demek.

+1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Negredo konusunda belki kızacaklar vardır ama pek ümit bağlamasak doğru olacak gibi.insallah beni yanıltır,bana kapak yapar ama pek olacak gibi degil. Zaten yaz transfer doneminde ben burak yılmaz'ın alinmasını istemistim. Tamam burak yılmazı sevmiyoruz ama senol hoca ondan yararlanmasını bilirdi ve bize gelse 5 6 gol atmiştı. Ne diyelim hayırlısı

Çevrimdışı underworld

Caner efendi hakeme küfür etmeyeceksin, oguzhan bey soyunma koridorlarında kırmızı kart gormeyeceksin, Q7 bey hakeme arkadan toslamayacaksin ve gereksiz yere tekme sallamayacaksin,Tosic bey rakibe kafa atmayacaksin, talisca efendi rakibine orta parmak gostermeyeceksin... diye gider bütün mevzular.

Sarı kızların maçlarında olaylar,  feto- pankart mevzuları dururken bütün medya caner-küfür olayina takılı kaldı.
Şimdi yarın başkan da mevzuya girince iyice sarpa saracak konu.
Durduk yere 80 küsüruncu dakikada bir oyuncunun yaptığı hareketten dolayi niye camia'nin sinirlerini  geriyorsun,niye bütün herkesi adriano sakatlanirsa nolacak diye endişe içine atıyorsun,niye adamların eline bu fırsat veriyorsun arkadaş..!

İşin diğer bir tarafi da hakem kırmızı verse üst üste kırmızı kart yeme rekoruna doğru gidiyor olacaktık.

Çevrimdışı underworld

Thy ile bir adim daha ileri gidemezdik ama bagida kopartamazdik bunun için onların ayrilmasi iyi oldu. Bu ayrılık bizim için tarihi bir fırsat.

İkili ülke ilişkileri
3.hava alani
Beşiktaş'ın Avrupa'da yükselen trendi
Thy ile bagi kopması
(Ekstra bein sport, qnb falan askeri üssün yanina kulüpte bir üs acmali bütün katarlilar Beşiktaşli olmalı. )
+ milli aralarda Azerbaycan ve iran in yanina katari da ekleriz.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 03:28:35 underworld ]

Çevrimiçi tolga1903

Caner efendi hakeme küfür etmeyeceksin, oguzhan bey soyunma koridorlarında kırmızı kart gormeyeceksin, Q7 bey hakeme arkadan toslamayacaksin ve gereksiz yere tekme sallamayacaksin,Tosic bey rakibe kafa atmayacaksin, talisca efendi rakibine orta parmak gostermeyeceksin... diye gider bütün mevzular.

Sarı kızların maçlarında olaylar,  feto- pankart mevzuları dururken bütün medya caner-küfür olayina takılı kaldı.
Şimdi yarın başkan da mevzuya girince iyice sarpa saracak konu.
Durduk yere 80 küsüruncu dakikada bir oyuncunun yaptığı hareketten dolayi niye camia'nin sinirlerini  geriyorsun,niye bütün herkesi adriano sakatlanirsa nolacak diye endişe içine atıyorsun,niye adamların eline bu fırsat veriyorsun arkadaş..!

İşin diğer bir tarafi da hakem kırmızı verse üst üste kırmızı kart yeme rekoruna doğru gidiyor olacaktık.

Bütün mevzu bu. Bize saldırmaya yer arayan renkli medyanın eline en büyük kozu biz veriyoruz. Caner o küfürü etmese gs feto pankartindan karısacak ortalık. Ama beyefendi hakemin arkasından sanki sabote eder gibi 3 kere bağıra bağıra kufrediyo. Hakemin kafasnı yardılar sadece tribün blokesi aldılar ama konuşulan yine sağolsun caner bey. Kendi kendimizi sabote etmekten ne zaman vazgeceriz o zaman arkamızdan hiçbir tetikçi havlayamaz. Takım kırmızı kart görme rekoru kıracak neredeyse bi çeki düzen verin kendinize arkadaş neden şampiyonlar liginde atmiyosun o tekmeyi quaresma ligde bu hareketleri yapmana sebep olan özgüven nedir? Kendimizi düzeltmezsek daha çok başımızı yakacak bu satılmışlar.

Çevrimdışı underworld

Hiç kimse "Efendi Beşiktaş'i " rakiplerin ağzında tiye aldiracak söylem ve eylemler içinde bulunamaz.

Çevrimiçi Necmi

Şike felan demedim saptırma.
Avrupa maçında görevini yapan adamlar üç gün sonra sahada hiçbir şey yapmıyor.
Sonra yine avrupa da iyi oynuyorlar dönüyoruz yine rezil oyun.
Bu bilerek kasmamaktır.
Adrianoyu örnek verdim o niye yırtıyor kendini maç seçmeden adelesini çekene kadar mücadele ediyor.
Ya diğerleri onun yaptığını neden yapmıyor.
Bilerek oynamamaktan kastım bu.
Sen töreye sattı derken bir şey yok biz Oynamayanlar var diyince olayı şikeye çekiyorsun.
Aklımın ucundan bile şike geçmedi...
Ben sattı dedimmi ihanet etti dedim ikisinin arasındaki farkı ayırt edemiyormusun.
ama senin dediğin bu değil maç seçmek kasmamak gibi şeyler farklı bilerek maçı vermek maniplasyon yapmak
farklı şeyler Benim töre ile ilgili sözlerimin elle tutulur kanıtı var adam maça çıkmadı
son dört maç çıkmayı reddetti. unutma töre neden oynamıyor diye biliçe sorulduğunda
verdiği cevap gidin ona sorundu. Ben ihanet etti derken bunun kanıtlarını sunarak söylüyorum
bir oyuncu oynamıyorsa hocanında buna verecek cevabı yoksa buyur sen uygun bir kelime bul
ihanet dışında.

Çevrimiçi Necmi

Sen de biliyorsun, eğer ortada organize bir operasyon varsa, sahada şampiyon olamazsın. Barcelona olsan da olamazsın. Bu bir maç değil, tam bir sezon.

Şimdi soru şu: Operasyon var mı?

Sene başında teknik direktörüne salça oluyorlar.

Lobisi olmayan (!) Galatasaray'ın her 2 maçından birini aynı hakem yönetiyor.

Senin zor deplasmanlarına aynı tetikçi atanıyor, 2 maçta 4 kırmızı gösterip en son tetiği çekiyor.

Kendi sahanda bile hakemin sana karşı tutumu düşmanca oluyor.

Tarihte görülmemiş şekilde videodan oyuncuna 6 maç ceza veriliyor ve ne hikmetse Galatasaray maçına denk geliyor.

Oyuncuların kaçaklarmış gibi zorla mahkemeye götürülüyor, saha takip kaleciye parmak göstermekten ve akredite kartıyla maç izlemekten yargılanıyor.

Tarafsız sahada olanlardan ötürü senin sahan kapanırken, lobisi olmayan(!) Galatasaray kendi sahasında hakemin kafasını yaralayıp ertesi maça yine tüm tribünler dolu çıkıyor.

Soruyu tekrar soralım, operasyon var mı? Varsa, bu oyunu bozamazsın bence. Bu halde takım sampiyonluktan kopsa bile destek olmak lazım bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurgular yaratırsan daha bir sürü listene eklersin. Anlamadığınız bir şey var
ben operasyon yok demiyorum. ama abartmayın konya maçında ceza aldık peki bir maç saha kapatma
cezasını bir sene önce gs almadımı. neden aldı sahaya meşale attığı için biz neden aldık
meşale attığımız için şimdi gs alınca normal biz alınca operasyonmu oluyor. Orda operasyon vardı
ama bu bizim aldığımız bir maç ceza değil o normal cezaydı esas operasyon taraftar provake olsaydı
olurdu. Bunu başaramadılar ve bu işin arkasında fetö parmağı olduğuda sonrasında tescillendi.
bunu daha öncede denediler yemişdi taraftar unuttunuz değilmi Beşiktaş taraftarının kolay provake olacağını
düşünüp tekrar denediler işte. Yani o olaylar olmasaydıda bir maç cezayı alacaktık gene hep at gözlükleriyle
bakmayın olaya lion maçı gecesi burda herkes liyonu suçlarken ne dedim olayları Beşiktaş taraftarı
başlattı ve ceza alırız dedim herkes itiraz etti. sonuç ne oldu. o zaman dedim daha sahaya inme olay falan
yokken deplasman tribününden fransızların üstüne patlayıcı madde atan bizim taraftardı. Olaylara yanlı
baktığınız sürece doğru sonucu bulamazsınız.
Sene başından beri burda takımın sert oynadığını gereksiz fauller yaptığını sürekli söyledim herkes itiraz etti
ne sanıyorsunuz 3. şampiyonluğu Beşiktaşa altın tepsiyle falanmı vereceklerini düşündünüz.
adamlar yok olmama savaşı veriyor elbet saldıracaklar bütün güçleriyle elbet yandaşlarıyla yapacaklar bunu
fenerin böyle bir şey yapmaya gücü yetmez yetmedide ilk şampiyonluğu ellerinden kolayca aldık ama gs farklı
işte burda farklı güçler devreye girecek. tıpkı konyada girdiği gibi. Dik duracaksın burda olay tff kaynaklı değil
tff nin içinde farklı güç odaklarının sinsi şekilde işi alttan alta yürütmesiyle yürüyor.
dik duracaksın bir şey yapamazlar ellerinden gelen buysa bu bize zarar vermez sen dik durdukça geriletirsin.
savaşlar savaşmadan kazanılmıyor. işte böyle teslim olursan zaten başta kaybetmişsin demektir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Önceliğimiz takımın kazanma istediğine kavuşup lige ağırlık koyması, diğer mevzular takım düzgün oynamaya başlayınca çözülür. Bu sene baştan belliydi zor olacağı adamların 8 hafta da 4 maçını aynı hakem yönetiyor, cezalar veriliyor bunlar pis oyunlar amenna ama önce biz ne yapıyoruz ona bakmamız gerekiyor.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Olayın FETÖ ile alakası yok, FETÖ can derdinde Galatasaray'ı mı düşünüp ayağa kaldıracak. Toplumsal bir hareket için halkı futboldan soğutmak daha çok işlerine gelir.

Olayları yanlış okuyorsun bence. Galatasaray devlete 2 milyarlık arsayı 3'te bir parasına sattı, hükümetin kanalı ASpor'da her gün Galatasaray övülüyor. FETÖ bunu o kanalda yapabilir mi sanıyorsun gerçekten?

Ortada FETÖ falan değil, hükümet ayaklı bir operasyon var bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öylemi diyorsun demek fetö can derdinde gsyi düşünmez
ama sana çok bilinen bir sözü söyleyeyim futbol sadece futbol değildir
tarihin her döneminde siyasi güç gösterisi olarak kullanılmıştır.
toplumda en hızlı ulaşma ve en kolay manuple edebileceğin bir alan olduğu için bunu hem gizli hemde etkili
şekilde yaparsın.
Mesela konya kupa maçı direk fetö operasyonuydu o zamanda demişdim sonrasındada bu çıktı ortaya
o zaman fetö can derdinde değilmiydi. Neden soğutsunlar futboldan Türkiyede bilinen net bir şey değilmi
gsnin onca şampiyonluğunun himmetle geldiği peki bu senede şampiyon yapılırsa ne cevap verilmiş olur
aynen pankartta yazdığı gibi diz çökmedik ayaktayız.
Hiç birşey rastlantı değil ne konya maçında yaşananlar rastlantı ne açılan pankartlar nede himmetçilerin₁ göstere göstere
gs kongresinde korunması bunların hepsi gövde gösterisi bu bizim mücadele edeceğimiz bir şey değil
bu gövde gösterisini kabul eden eder etmeyende cevabını verir. Bekleyip göreceğiz.
Bu arada teslimde olmayacağız teslimiyetçi mesajlarda vermeyeceğiz. Pes eden varsa kenara çekilsin sussun otursun.
Arsa meselesine gelince gsye öyle bir kazık attılarki bunun acısı çıkacak sonra arsa hiçde senin dediğin gibi
2 milyar falan değil nerenizden sallıyorsunuz bu rakamları alacakları para hepsi topu topu 700 M onunda 500 ünü alıp
300 e kırdırdılar. biliyorsun önce 900 e gitmişdi sonra bir manevrayla 200 ünü daha götürdüler.
öyle gs yi ihya etmek isteseler o manevrada yapılmazdı. gs zaten bitik o arsayı bir şekilde elden çıkartmak
zorundaydı kimse arsayı kapmak için ayılıp bayılmadı ödünler falan vermedi. Adamların gs arsasına ihtiyacımı var ülke onların.
neden taviz versinler paramı onlar için bu. gs kongresinde yaşananları unutmaya yetermi sanıyorsun o para
bütün ülke kaynakları adamların elinde. orda bir operasyon yapılıyorsa bu gsnin kuyruğuna basmak için yapılır.
asporun ne olduğunu bilmiyormusun ne sanıyorsun bunlar bir anda fetöden kopup biyatmı ettiler. Bak bakalım
geçmişde fetö bağı olmayan kimse varmı orda. şudur diyemiyoruz bunu diyecek olanda biz değiliz zaten
hükümet kaynaklı bir operasyon olma ihtimalini çok düşük görüyorum. Hükümet bir operasyon yapsa neden
her attığı adımla fetö sempatisini gösteren yada en azından halkın gözünde böyle görünen bir kulübü
ihya ederek yapsın. Hepsi 700 M kazanacağı arsa payındanmı peki yapan şirket ne kazanacak gs nin kazandığından daha fazlamı
en fazla o kadar işte dostum bu adamlar bu kadar ucuz değil. Bu rakamlar için bu kadar bir para için
türk futboluna operasyon çekeceklerini düşünüyorsan ezdin adamları :D
ben söyleyeyim iki renklide bitiyor gerçek anlamda bitiyorlar. Bu sene Beşiktaş durdurulamazsa bir daha durdurma
ihtimalleri kalmıyor. Bunu engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar son kozlarını oynuyorlar ne kadar güçleri kaldıysa
bu sene kullanacaklar. fenerde destek verecek futbolun içindeki fetö artıklarıda destek verecek
biz  dik duracağız bunların son gücünü harcatacağız ve sene sonunda şampiyon olacağız. Biz bunlarla
her zaman mücadele ettik hemde güçsüzken şimdi güçlüyüz yeterki kırılgan olmayalım.
Birde kimsenin otaritesini sarsacak tavır içine girilmemesi gerekiyor. sen sahada hakeme küfredersen bu
tff otaritesine saldırıdir cevabınıda alırsın. 5 kırmızı kart deniyorda hangisi haksız çıkartılmış. önce kendi arka bahçeni
temizleyeceksin bir mücadele içine giriyorsan içerden darbe almayacaksın. Bizim yaptığımız bu güne kadar
kendi bacağımıza sıkmaktı. Bize ne yaptılarsa biz bunu altın tepsiyle sunduk vermeyeceksin ellerine koz.
Beşiktaşa operasyon yapmak o kadar kolay değil artık bunuda her hücrenle göstereceksin duvara toslayacaklar.
öldük bittik devri bitti artık. Israrla üstünde durduğum şey oyuncuların isteksiz tavrı maça çıkıp bitsinde gidelim
havasındalar. başak maçı tek pozisyonun yok 89 da gol yiyorsun yedikten sonra uyanıp peşinden gol atıyorsun
sen golü yemeden o refleksi göster berabere kalınca adı operasyon oluyor. ts maçında lens kendi vurmayıp
pası verse maçı alacağız berabere kalınca adı operasyonmu oluyor.
nasıl operasyon yapıyorlar hakem atamalarıylamı peki atadıklarını atamayıp hangi hakemleri atamaları
lazım varmı senin maçını dürüst yöneteceğine güvendiğin bir hakem. biz iki senedir bu hakemlerle şampiyon
olmuyormuyuz gene oluruz. Yeterki senin oyuncun uykudan bir uyansın. Biz bu güne kadar ne olduysa
kendi kendimize yaptık. çanak tuttuk millete halada tutuyoruz yarın maçımız var bütün camia bırakmış maçı
uğraştığımız şeylere bak uğraşacağız elbette ama ligin devam ettiğini unutmadan yapacağız.
şu anda yaptığımız şey tamda renklilerin olmasını istediği şey. Biz öncede yapılan operasyonları hep
bu sebeplerden yedik. Bu şekilde davranarak sadece kendimize zarar vereceğimizi daha kaç defa başımıza gelirse öğreneceğiz.
bu seferde başka bir şey deneyelim. Dizimizi dövmeyelim pesde etmeyelim. ne eksiklerle
yıkılacak bir kadromuz var. nede renklilerle baş edemeyecek ekonomik gücümüz var bu gün geldiğimiz
noktada iki renklinin kazancının toplamından fazla gelire sahibiz. Biz onlarla değil onlar bizimle baş edemez artık
yeterki bunun bilincinde olalım.

Çevrimiçi Necmi

Bugün caner'e olur bu.

bunu engellemenin yoluda çıkıp söke söke kazanmak ruhsuz ruhsuz sahada dolanmamak.
bizi istedikleri kadar eksik bıraksınlar öyle bir kadromuz varki gidenin yeri hemen dolar
birde adriano sürekli ne zaman eksik bıraktı geçen sene bütün sene onunla oynayarak şampiyon olmadıkmı
neye dayanarak sürekli eksik bıraktığını söylüyorsun. sakatlandı yırtık var ve düzelmesi için zaman gerekiyordu
sanki müzmin bir sakatlığı varda sürekli nüksediyor gibi konuşuyorsun
bütün işiniz psikolojik olarak camiayı çökertecek söylem içinde bulunmak ne olacak sakat olursa yerine tosiç oynar
tosiçin canerin savunmasından dahamı kötü savunma yapacağını düşünüyorsun. tosiçin boşalttığı alnı medel doldurur.
tosiçden dahamı az perfomans gösterecek hiçde vahim bir durum göremiyorum  kaldıki zorluk derecesi yüksek
maçlarıda bitirdik.

Etiketler: