Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795890 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Oha ne alaka sevk edilmis
Operasyonun hasi

Gsliler de fransizca kufur ediyor feto paylasimi yapiyor onlari da sevk etsinler

Abi 2 hafta önce Akhisar maçında skertel 10 kere go f..k yourself diye küfür etmedi mi kameralara yansımadı bu gs yazarı tüzemen fb maçında belhandanın dudaklarını okuyarak ettiği küfürleri söylesem tv kapanır dedi TFF herşeyi ilk bizde uyguluyo vurun abalıya misali

Çevrimdışı mylife1903

böyle operasyona can kurban. :)
Cok yanlis
Boyle sevk olmaz boyle sacmalik olmaz

Mesut ozil de kufur ediyor turkce onu da sevk edelim

Eyyy musat ne kufur ediyon sen kimsin benim hakemime kufur ediyon diye yargilayalim

Yataga yansimayinca ceza olmamali

Aaa belki mactan sonra caner kufur yataga yansittiysa onu bilemem o durumda sevk dogru

Çevrimdışı ozankarakoc

Sinirlenip caresizlikten tekme koymak ile buranin agasi benim senin anani bellerim tekmesi farklidir azicik.
Biri ilhan mansizin samsunspor macinda caresizlikten attigi tekmeyken oburu roy keanenin halanda tekmesidir

Heheuhue, ortamı biraz yumuşatayım. Aklıma şu sahne geldi:

https://youtu.be/kggn0jLsIvA?t=1h16m48s
'Sen o az miktarı az miktar geçtin mi, geberip gideriz!'

Quaresma 'buranın ağası benim' diye bir diklenir, Hosogai'a yaptığı gibi... 'Geberip gideriz'. :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu ülkeye dair umutlarım Yok oluyor artık!gücün hukuku mu yoksa hukukun gücümü?tmm Caner in oynamaması takım Lehine olacakta senelerdir tv de izlediğimiz ağzından bal damlayan isimlerini yazma gereği duymuyorum herkesi tahmin edebiliyor ztn o müptezellerin ettiği küfürler hakaretler ne olacak.yine ilklerin takımı olduk.3-10 maç arası ceza verecekler.caner iyi oynar kötü oynar o bizim problemimiz de yönetimin daha ne kdr bu operasyonlara sessiz kalacak ayıp oluyor ama artık adamlar göZgöre göre heryerden saldırıyorlar artık bir şey yapmalı!

Çevrimdışı Orhan_

Ben sana 3 maç say diyorum sen bana demogaji yapıyorsun madem haklısın say 3 maç
takım oyunu diyorsunda bu takım geçen sene gösterdiği performansla şampiyon oldu sen bana
şampiyon kadronun 3 maçında ozinin fark yaratan oyununu göster.
Beni yanlış anlıyorsun söylemek istediğim ozi bu  yetenekle bu performansı göstermemeli hem kendi
yeteneğine ihanet ediyor hem takıma. Yere göğe sığdıramıyoruz ama performansıyla şu maçları aldı
diyemiyoruz. Bu kadar kötü performansda olan bir oyuncuyu koruma kalkanları altına alıp laf söyletmemek olmaz
bu ona iyilik değil kötülük olur. Kötü işte ya kötüye iyi denirmi sonradan oyuna girmiş bir oyuncuyken onbirde başlayan oyuncular
kadar gücü yok ozi yeteneğinde bir oyuncunun sahaya girdiğinde fark yaratması lazım güçlü olsa
yaratırda hani yeteneği olmaz derimki adam bu işde nesi varsa veriyor sahada ama ozi öyle değilki
allah vergisi bir yeteneğin var bunu zirveye çıkartmak çalışmadan geçer sergende büyük oyuncuydu ama yeteneğine
ihanet etti ozide bunu yapıyor. ben kötü oyuncu demiyorum kötü performans veriyor diyorum
böyle bir oyuncunun sana sezonda 6-7 maç getirmesi lazım diğerlerindede vasatın üstüne çıkması gerekiyor
biz ozi için vasata ulaşırsa iyi oynadı diyoruz. Kendimizi kandırmayalım

Ben geçen senede özellikle sen Ozi kötü oynuyor dedikçe ben iyi oynuyor demiştim. Genelde iyi oynadı dedim, hangi 3 maç? Niye kısıtlıyorsun ki 3 maçla. Ben daha fazlasını yaptığını söylüyorum. Eleştirilecek yönleri de var ama henüz oralara gelemiyoruz biz. Bursa maçından, Fener maçına, Galatasay maçından ligin son periyoduna hep iyi oynadı. Fark yarattı tabiri heralde senin için asist ve gol denklemi içinde kalıyor. Benim için Oğuzhan ne bir Sergen ne bir Alex. Bambaşka bir oyuncu.

Son olarak oyuncu performansını oyun probleminden ayrı ele alıyorsun sürekli. Bu şekilde doğru bir sonuç elde edemezsin. Takımın sistemi çarpık, hem defansif hem ofansif hem orta saha birbirinden kopuk. Bu düzensizliğin-saçmalığın içinde oyun problemini orta saha oyuncularının performansına bağlarsan Şenol Güneş'i onaylamış olursun. Sistem çarpık diyorum ben sana, sen hala kendi yeteneğine ihanet, demagoji, maçı nerenle izliyorsun, iyi oynadığı 3 maç say tadında argüman bile olmayan şeylerle yaklaşıyorsun. 2 mesajdır kendi yaptığını bana yapıyormuşum gibi yazıyorsun. Asıl demagoji bu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Defalarca soyledik yine soyleyelim. Cenk oyun yapisi olarak forward/amc gibi oynuyor, stili da buna uygun. Israrla soyledigim bir sey bu. Millet mevkinin onemini anlamiyor galiba. Bizim ihtiyacimiz olan striker ya da merkez forvet olabilecek birisi. Mario Gomez ve Demba Ba ikisi de strikerdi, Aboubakar biraz degisikti ama yine de striker ozellikleri baskindi. Su anda takimda bu mevkide oynayabilecek tek adam Negredo. Hoca israrla Cenk'i tek forvet yapiyor. Avrupa'da Cenk'in oynamasinin sebebi bos alan olmasi, ayrica oyunu geride kabul etmemiz. Ligde ise rakipler kendi sahalarinda kabul ediyor oyunu. Bu bu kadar basit ya, cok mu zor sunu anlamak?

Evvelki sayfalarda Kweuke adi gecmis, evet su sartlar altinda Kweuke gercekten de lig ozelinde Cenk'ten daya faydali olurdu. Fakat seviyemizin altinda bir adam. Maalesef pozisyon bilgisi olmadan sirf isme ve kariyere bakarak transfer yapildigindan bu durum olustu.

Eldeki sartlarda ligde cikmasi gereken kadro sudur, bir kere de olsa denenmesi sart:

Negredo

Babel                                    Quaresma
                       Cenk

Atiba         Tolgay

Adriano     Tosic         Pepe       Gokhan

Fabri

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Iddia ediyorum oyun kalitemiz hissedilir derecede farkeder. Bu adam mac temposu kazanirsa bize cok sey katar. Cenk Tosun'un forvet oynadigi bir takim ileride kolay kolay cogalamaz, top tutamaz. Siz hic duvar oldugunu gordunuz mu? Mesela bir ornek: Babel'in TS macinda Talisca'ya biraktigi nefis topu Cenk verebilir mi veya verir mi? Karabuk macinda Negredo Talisca'ya 2 super servis yapti ama gol olmadi. Negredo oynarsa hem Talisca hemde kanat oyuncularimiz oyuna dahil olur ilerde. Cenk'le bunu yapamayiz. Fakat gel gor ki Senol Gunes buna musade etmiyor.

Bundan kötüsü olamaz zaten bir de öyle deneyelim bari. Bence aynı etkiyi yapmaz ama Cenk'ten daha etkili olacağını düşünüyorum ben de.

Cenk'in ozellikleri:

- Dripling,
- Paslari duzgun (vizyonu genis olmasa da ayagi duzgun)
- Sutlari duzgun,
- Uzaktan sut,
- Fizik kondusyon,
- Tek vurus.

=> Bu adamin striker ya da pivotun yaninda ve arkasinda gezmesi lazim. Negredo birakir Cenk tamamlar, verkaca girer cok gol atarlar. Ayrica uzaktan daha cok sut cekme sansi bulur ki bence cok iyi sutlari var Cenk'in. Yanlis yerlerde oynatarak verimlerini dusurmenin anlami yok.

Ayrica orta sahaya Talisca'dan cok daha fazla yardimci olacagi kesin Cenk'in. Fizik gucu, kondusyon ve hirs var cunku.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yusuf bilmem ne oğlunun açıklamaya bak Mete Kalkavan iyi maç yönetti tek hatası Caner’i atmamasıymış!yeter artık iyice bokunu çıkardınız daha ne kadar susacağız!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Defalarca soyledik yine soyleyelim. Cenk oyun yapisi olarak forward/amc gibi oynuyor, stili da buna uygun. Israrla soyledigim bir sey bu. Millet mevkinin onemini anlamiyor galiba. Bizim ihtiyacimiz olan striker ya da merkez forvet olabilecek birisi. Mario Gomez ve Demba Ba ikisi de strikerdi, Aboubakar biraz degisikti ama yine de striker ozellikleri baskindi. Su anda takimda bu mevkide oynayabilecek tek adam Negredo. Hoca israrla Cenk'i tek forvet yapiyor. Avrupa'da Cenk'in oynamasinin sebebi bos alan olmasi, ayrica oyunu geride kabul etmemiz. Ligde ise rakipler kendi sahalarinda kabul ediyor oyunu. Bu bu kadar basit ya, cok mu zor sunu anlamak?

Evvelki sayfalarda Kweuke adi gecmis, evet su sartlar altinda Kweuke gercekten de lig ozelinde Cenk'ten daya faydali olurdu. Fakat seviyemizin altinda bir adam. Maalesef pozisyon bilgisi olmadan sirf isme ve kariyere bakarak transfer yapildigindan bu durum olustu.

Eldeki sartlarda ligde cikmasi gereken kadro sudur, bir kere de olsa denenmesi sart:

Negredo

Babel                                    Quaresma
                       Cenk

Atiba         Tolgay

Adriano     Tosic         Pepe       Gokhan

Fabri

Çok mu zordu şu kadroyu bir kere sahaya sürmek?

Çevrimdışı Neo Nesil

o değil de, (bana çıkışan olacaktır, olsun ben alışığım böyle şeylere  :lol:)

ocak ayında sosa'yı geri alalım. ts'de ocak ayına kadar kiralık ve ts muhtemelen opsiyonu kullanmak istemeyecektir. trabzon taraftarı bile kendisinden nefret ediyor.

fikret orman da biraz yanardöner insan olduğu için sosa'yı beleşe alacaktır/almalıdır. bu sezon ligi sallamayan taliscayla geçmez.

sosa ise mutlaka bizi tercih edecektir. en fazla sosa'ya 2-2,5 verilmelidir. ayrıyetten cenk'i de devre arasında satıp smolov ve adrianovari sağ bek almalıyız.

tolgay-oğuzhan ikilisi 10 numarada asla ve katta olmuyor/olamıyor. 2-3 sezondur maçlarda gördük/görüyoruz.

Çevrimdışı ardiles

canere özür dileme gereğini hissettiren şu mekanizmaya itiraz ediyorum.

beşiktaşlılık duruşu, efendi beşiktaş, beşiktaş değerleri... öfkesini kontrol edemeyip küfreden oyuncuyu bu değerler manzumesiyle baskılayacaksak eğer, ileride birgün futbol sert oyundur ve beşiktaşın centilmenliğine yakışmaz diyerek kapıya kilit asabiliriz pekala.

her durumda beşiktaş değerlerini öne sürmekle asıl beşiktaşın değerlerine zarar veririz, içini boşaltırız.

sahada art niyet taşırsın, takımını sabote edersin veya haksızca penaltı kazanmak için kendini yere atarsın hakemi kandırmaya çalışırsın işte bunlar yakışmaz beşiktaşa beşiktaşlıya. sürekli adrenalin pompalanan spor yapılan sahalarda anlık öfke patlaması normal kabul edilmesi gerekir. he küfür iyi değildir okey neyse cezası kesilir fakat futbolcu küfretti diye asla beşiktaş değerleriyle yargılanamaz.

Çevrimdışı Berat

Ligte iç sahada 4-4-2;

Fabri, GG, Pepe, Medel, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Cenk, Negredo.

Baklava da yapılabilir kanatsız, Tosic stopere Medel orta sahaya kayar.

Çevrimdışı Ensar

o değil de, (bana çıkışan olacaktır, olsun ben alışığım böyle şeylere  )

ocak ayında sosa'yı geri alalım. ts'de ocak ayına kadar kiralık ve ts muhtemelen opsiyonu kullanmak istemeyecektir. trabzon taraftarı bile kendisinden nefret ediyor.

fikret orman da biraz yanardöner insan olduğu için sosa'yı beleşe alacaktır/almalıdır. bu sezon ligi sallamayan taliscayla geçmez.

sosa ise mutlaka bizi tercih edecektir. en fazla sosa'ya 2-2,5 verilmelidir. ayrıyetten cenk'i de devre arasında satıp smolov ve adrianovari sağ bek almalıyız.

tolgay-oğuzhan ikilisi 10 numarada asla ve katta olmuyor/olamıyor. 2-3 sezondur maçlarda gördük/görüyoruz.

ya sen kimsin ne hadle beşiktaş başkanına yanar döner felan diyorsun , beşiktaşlı olduguna emin misin sen
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ligte iç sahada 4-4-2;

Fabri, GG, Pepe, Medel, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Cenk, Negredo.

Baklava da yapılabilir kanatsız, Tosic stopere Medel orta sahaya kayar.
Ligde bizi artık çözdüler. Radikal bir değişiklik gerek, baklava olabilir veya 4-2-2-2.

Çevrimdışı Neo Nesil

ya sen kimsin ne hadle beşiktaş başkanına yanar döner felan diyorsun , beşiktaşlı olduguna emin misin sen

ona mı takıldınız siz?

burada futbolcular hakkında ağza alınmayacak sözler sarfediliyor. sizin mantığınızla onlar da Beşiktaşlı değil.

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2017, 20:55:07 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Cok yanlis
Boyle sevk olmaz boyle sacmalik olmaz

Mesut ozil de kufur ediyor turkce onu da sevk edelim

Eyyy musat ne kufur ediyon sen kimsin benim hakemime kufur ediyon diye yargilayalim

Yataga yansimayinca ceza olmamali

Aaa belki mactan sonra caner kufur yataga yansittiysa onu bilemem o durumda sevk dogru

aradaki fark:

mesut ingiltere'de - caner ise Türkiye'de

mesut Türkiye'de olsaydı ona da ceza yazılırdı.

tr-gb arasındaki medeniyette dağlar kadar fark varken kıyaslamak komik kaçıyor.

ayrıca küfür etmeseydi, yine kendine forma şansı bulurdu bir sonraki maç. yine kanser olurduk. önceden ortalarının gideri vardı, artık o da yok.

defansif-ofansif özelliğini(!) de geçtim.
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2017, 21:01:45 Neo Nesil III ]

Ligde bizi artık çözdüler. Radikal bir değişiklik gerek, baklava olabilir veya 4-2-2-2.

Ligde cozuldugumuz falan yok. En buyuk eksik forvetsiz oynamamiz, ceza sahasinda pozisyon alan forvetimiz yok, olan da oynatilmadigindan pozisyona giremiyoruz. Yukaridaki mesaji oku.

Çevrimdışı cursedofdragon

Görüntülerden ceza veriliyorsa neden bugüne kadar ceza verilmedi ?

Görüntülerden ceza veriliyorsa neden bugüne kadar ceza verilmedi ?

Versinler. Hem iyice tarafgirlikleri tescillenmis olacak hem de istemeden bize iyilik yapiyorlar. Caner su sartlar altinda 2-3 hafta yedek kalmaliydi zaten. Takim zaten gergin, Adriano solda Gokhan sagda cok daha iyi oynariz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Versinler. Hem iyice tarafgirlikleri tescillenmis olacak hem de istemeden bize iyilik yapiyorlar. Caner su sartlar altinda 2-3 hafta yedek kalmaliydi zaten. Takim zaten gergin, Adriano solda Gokhan sagda cok daha iyi oynariz.

Böyle bakış açısı olmaz adriano sürekli sakatlanıyor 90 dk üst üste 2 maç oynuyamıyor.

Tosic mi görmek istiyorsunuz sol bekte ?

Çevrimdışı goktasoktay

takımı kötü oyunundan başakşehir maçının ikinci yarısındaki taraftar mı döndürecek? biraz garip işliyor bu mevzu: başkanın görevi düzgün transfer yapmak, teknik direktörün görevi takım oluşturmak, futbolcunun görevi formda olmak, taraftarın görevi maddi/manevi destek; herkes bir şekilde verdiğinin karşılığını istiyor.

örneğin senin şampiyonluk beklentin ikinci planda, ama hepimiz için aynı şey geçerli değil. kimimiz kulübe transfer yaptırmayı, kimimiz kadrodan oyuncu çıkarmayı, kimimiz teknik direktöre taktik vermeyi de kendi görevleri içinde addediyor ve tek kaygıları şampiyon olamamak.

başkan, teknik direktör ya da oyuncu görevinde bir hata yaparsa taraftar da bu hataya ortak olmaktan çekinmiyor. yazılanları okursan tüm kadronun satılık olduğunu görürsün, kiralık oyuncular dahil. kötü gidişata illa dibe vurarak mı dur demek lazım? örneğin herkes senin gibi düşünse bir süreliğine: başkan hata yaptı, teknik direktör hata yapıyor, oyuncularda hata var; buna rağmen ben tam destek versem sonucu ne olur, dese mesela. her şey yanlış gidiyorken taraftar sadece desteğini artırarak yolu gösterse.

barcelona gibi oynayan takımı herkes destekler, bedavaya gomez getiren başkan nerede olursa olsun takdir görür, iki şampiyonluk yaşayan teknik direktörü her taraftar tribüne çağırır, maç başına en az 1 gol bulan futbolcunun posterini herkes asar. bunlar yokken bizi takıma desteğe zorlayan şeyin adı beşiktaşlılık; eğer desteği kestiğimiz, ıslıklamaya başladığımız nokta bunların eksikliğinden kaynaklanıyorsa problemi tekniğe, taktiğe bağlamanın anlamı yok; çünkü bugün olmazsa yarın zaten o protestoyu yapacağız.

şu anda gidişatı değiştirebilecek tek güç beşiktaş taraftarı, takım en dipteyken tüm gücümüzle bağırmazsak ve bu takım homurtular arasında kendini toparlarsa sakın kimse "taraftar takımı yola getirdi" sanmasın, ayarı kaçmış homurtular ancak hataları derinleştirir. sonra "kaleyi tolga'dan aldık fabri'ye verdik" deriz, ama kimse boyko'ya ödenen bonservisten, günay'ın galatasaray maçında yediği golden falan bahsetmez.

düşmemizi bekleyen bu kadar düşman varken, takım ve camia içinden sahte düşmanlar türetmek bize katkı sağlamayacak. herkes çok akıllı, herkes bu işten anlıyor, görüyorum; ama bazen gerçekleri inkâr edip devreye 3-0 geride giren, üstelik kötü oynayan takımı tribüne çağırmak gerekir; çünkü beşiktaşlılık orada başlıyor.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Iddia ediyorum oyun kalitemiz hissedilir derecede farkeder. Bu adam mac temposu kazanirsa bize cok sey katar. Cenk Tosun'un forvet oynadigi bir takim ileride kolay kolay cogalamaz, top tutamaz. Siz hic duvar oldugunu gordunuz mu? Mesela bir ornek: Babel'in TS macinda Talisca'ya biraktigi nefis topu Cenk verebilir mi veya verir mi? Karabuk macinda Negredo Talisca'ya 2 super servis yapti ama gol olmadi. Negredo oynarsa hem Talisca hemde kanat oyuncularimiz oyuna dahil olur ilerde. Cenk'le bunu yapamayiz. Fakat gel gor ki Senol Gunes buna musade etmiyor.

Negredo duvar olur evet ben de böyle düşünüyorum hatta çok yazdım sezon öncesinde böyle yararlı olur al ver yapar ama yakın oynamak lazım diye.Ama şimdi kim ile al ver yapacak adam ? Kime duvar olacak ? Oyun alanı geniş olursa bir şey yapamaz Negredo .Sonra millet kötüler tabi.Gomez gelsin o da yapamaz.Neymiş 2 gol kaçırmış .Arkadas forvet dediğin kaçıracak tabi doğaldır.Üstelik gol atamamış olmasını bir sıkıntısı var adamda.Bu her forvet de olur.
Şu anki oyuna forvet olarak Cenk az da olsa uyuyor Cenk koşan hırpalayan giden adam.Pektemek de uyar.Geçen sene Ömer de uyar.Bunların hepsi olur ama iyi ama kötü ama Negredo olmaz Gomez olmaz.Sahada adlarını bile duymayız ? Oyun olmuş 60 metre Atiba -Tolgay ile forvet hattı arası olmuş otoban..Talisca beyimiz ceza sahası yayı çevresinde dolaşıp duruyor.Ee tabi Negredo olmaz.Cenk de bu yüzden zorlanıyor hatta.Bakıyoruz forvetlere 3 gol ! İşte nedeni bu.Abuş falan başkaydı.Talisca ile 2.yarı iyi anlaşıyorlardı oyun tarzları bambaşka bu oyuncuların.
Şenol hoca 'ya kızdığım nokta bu.Cenk oynuyor diye değil Talisca odaklı oynayıp bu kadar alanı açmaya müsait oynattığı için.Geçen senede böyle oynuyorduk.

Etiketler: