Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5788529 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Arkasindan usulca sokul sok kolunu icine torbanib cikart ordan kocaman boyle kallavi boylem kol gibi bir devekusu yumurtasi vur kafasina. Polis alirsa, midem agriyordu doktor tam agri baslidigi an bu deve kusu yu,urtasini kir ic dedi, dersin. Tam dober,ani gordum, karnima bir agri doktum icine elimi oaketin o ara ayagim kaydi, yumurta ile beraber sayin erman toroglunun ustune dustum, hekim bey.

Sikayetciyim bu herif yumurtami kirdi maddi manevi zarara ugradim.

Puahhhhh😂😂😂😂😂

Çevrimdışı ekrembaser

Şu gri formayı çok giyelim uğurlu geldi bu forma :D

Şampiyonlar ligi maçlarında ben gri giyiyorum direk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şimdi duydum Rıza Çalımbay Trabzon'a gitmiş. Şimdiden 16 hafta sonraki Beşiktaş maçına hazırlanmaya başlamıştır  :lol: :lol:

Çevrimdışı ekrembaser

dö kafeye mi geliyor bu ipne bi görüneyim orlarda

Ben 9 yıldır oradayım yaz tatilleri hariç kesin geliyo abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ricardo Quaresma :bandit:

Şampiyonlar Ligi'nde son 9 MAÇ

3 GOL

6 ASİST
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ben 9 yıldır oradayım yaz tatilleri hariç kesin geliyo abi

ben 2001-2006 arası çok giderdim sonra gitmedim birde tivoli/tapas  wardı orda emektar mekandı ama 3 sene evvel kapanmış sanırım bide gençken tivolinoda fittnes yapardım demek ipne bendn sonra başlamış oralara ben warken önünden geçemezdi :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

nere orası tunalıda

Anılarımı canlandırdınız, güniz sokakda ispanyol büyükelçiliğinin yanıdaki terasda 92 senesine kadar 3-4 yıl oturmuştum, güzel yıllardı. Kuğuluya yakın olan kebab 49 ve kıtır piliç hala var mı orda?

Çevrimdışı ekrembaser

ben 2001-2006 arası çok giderdim sonra gitmedim birde tivoli/tapas  wardı orda emektar mekandı ama 3 sene evvel kapanmış sanırım bide gençken tivolinoda fittnes yapardım demek ipne bendn sonra başlamış oralara ben warken önünden geçemezdi :bandit:

Tapas çağdaş market oldu abi

Çevrimiçi sozkul

Ricardo Quaresma :bandit:

Şampiyonlar Ligi'nde son 9 MAÇ

3 GOL

6 ASİST

Yunus sen ulaşabiliyorsan Q7 ye  lütfen söyle, biz öne geçtikten sonrada ciddiyetini korusun, 2-3 yüzde yüz asisti ben gol atacağımm diye yaktı, iki farklı öne geçtikten sonra istediğini yapsın, negredo nun önüne bırakmalıydı o topu.. daha rahat maç seyrederdik sonrasında

Çevrimdışı ekrembaser

Anılarımı canlandırdınız, güniz sokakda ispanyol büyükelçiliğinin yanıdaki terasda 92 senesine kadar 3-4 yıl oturmuştum, güzel yıllardı. Kuğuluya yakın olan kebab 49 ve kıtır piliç hala var mı orda?

Kebap49 duruyo abi kıtır piliç yok

Çevrimdışı tangaz

war abi duruyor ekrem daha güncel bilgi verecektir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Oh Oh Oh şimdi dim dik gideceksin)) Bu sefer bence rengli iş arkadaşların gelmiycekler))))

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

yandılar  :D yarın sabahtan akşama kadar şampiyonlar ligi  kusturacam onlara :bandit:

Çevrimdışı tangaz

war abi duruyor ekrem daha güncel bilgi verecektir

wayy arkadaş kıtırda mı gitti

Çevrimiçi sozkul

Kebap49 duruyo abi kıtır piliç yok

Kıtır piliç tunalıdan kuğuluyu soluna alıp bulvara dönerken parka bakan bir yerdeydi, fıçı bira ve kıtırlaşmış piliç servisi yapardı...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Teşekkürler Beşiktaşım
. Ligde de vur masaya yumruğunu patronun kim olduğunu göster.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ekrembaser

Kıtır piliç tunalıdan kuğuluyu soluna alıp bulvara dönerken parka bakan bir yerdeydi, fıçı bira ve kıtırlaşmış piliç servisi yapardı...

Kıtır duruyormuş abi

Çevrimdışı cursedofdragon

Piliç miliç gece gece yapmayın beyler canımı çektirmeyin :D

Sanayi ye yürürüm bakın bu saatte kokoreçci var yaparım bunu :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendi kendime şu soruyu sordum:
Bu grupta bizim yerimize hangi takım olsa (torba farketmez) 3'te 3 yapardı?

Çok az takım sayabildim.

Sıcağı sıcağına anlamıyoruz belki, ama muazzam bir iş yapıyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu arada lens negredo medel bizim seviyenin altında sanırım bakın adrianoya pepeye biz şimdiden real ve barcaya şef sıkatı gönderelim  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Piliç miliç gece gece yapmayın beyler canımı çektirmeyin :D

Sanayi ye yürürüm bakın bu saatte kokoreçci var yaparım bunu :D

bira da var mı :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

bira da var mı :icool:

Var ya olmaz mı tırcıların mekanı :D

Sanayiden yürüyerek geçmek sıkıntı sadece tinerciler pıçaklayabilir :D

Sağ salim gidip 2 yarım koko 1 bira götürmeyi düşünüyorum aslında maç karnımı acıktırdı bide sizi piliç muhabbeti :D

Çevrimiçi murat

tarih yazdık tarih...başta dobermana ve bilimum beşiktaş düşmanına gelsin bu galibiyet...

bu nasıl gece :bandit: kalpten gidecektim heyecandan ellerim zangır zangır titredi resmen efsane başkan süleyman sebadan daha fazla titredim.

Ya Negredo sen nasıl bir adamsın?Yine gol atamadın :akuma: :bandit:
En rahat beşiktaş maçlarından birini seyrettim.biz bunlara gol atarız dedim 2 dakika geçmeden attık.yine atarız dedim yine attık.rakip hiç fizikle oynamadı.bu işimize çok geldi.ayrı tr liginde gs ye oynar gibi oynadılar.

Çevrimdışı tangaz

Var ya olmaz mı tırcıların mekanı :D

Sanayiden yürüyerek geçmek sıkıntı sadece tinerciler pıçaklayabilir :D

Sağ salim gidip 2 yarım koko 1 bira götürmeyi düşünüyorum aslında maç karnımı acıktırdı bide sizi piliç muhabbeti :D

biz kimseyi bıçaklamayız yaa
formanı giy geç reis hoşgeldin derler

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlemek isteyenler için Monaco maçı tekrarı şu anda Trt Spor'da yayınlanıyor  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Kendi kendime şu soruyu sordum:
Bu grupta bizim yerimize hangi takım olsa (torba farketmez) 3'te 3 yapardı?

Çok az takım sayabildim.

Sıcağı sıcağına anlamıyoruz belki, ama muazzam bir iş yapıyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 grupda iki 9 var şu an, 3 tanede potansiyel 9 var yarınki maçlara göre.

Etiketler: