Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Medyanın bize sallamak bizi aşağı çekmek için kullandıkları bi haber daha.

Artık o kadar inandırıcılığını yitirdiler ki aklı başında kimse bu habere inanmıyor zaten.

Sadece suni gündem yaratıp Beşiktaş'ı nasıl aşağı çekeriz derdindeler.

Sülün mülün diye manşet atıp sinir uçlarımıza dokunuyorlar.Aman dikkat. :akuma:

Çevrimdışı Necmi

adamın batıracak kadar borcu var randevu istiyor alamıyormuş.
birincisi başkanın yeri yurdu belli borcu olan randevu almaz kapıya dayanır.
iflasın eşiğindeysen gider haciz koydurursun. bunların hiç birini yapmadıysan senin borcun yok demektir.
birde sen nerden biliyorsun başka şirketlere olan borcu Beşiktaşın muhasebesini senmi tutuyorsun.
ya kesilen cezaları kopartmaya çalışıyordur. yada reklam yapıyordur. Birde işçisi düşüp
ölmüş iyide düşen işçi çatıcı değildi boyacıydı. çatıyı yapan yabancı firma 1 kuruşu kalsa çatıyı yapmaz
yaptıkları çatı delik deşik oldu. Bir para kaldıysa bile tutuyorlardır çıkan hasar nedeniyle.
ama haklı olmadığı her halinden belli haklı olsa çoktan hukuki yollara baş vururdu. çıkıpda basına ağlamazdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İz Inşaat'in sahibi Gültekin Öbekli:"Fikret Orman sürekli kameralar önünde yalan söylüyor. Bana 4M olmak üzere stada 50M lira borcu var."

"Basının huzurunda kamuoyuna soruyorum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stad için verdiği paraları ne yaptın Orman? Neden borcunu ödemiyorsun?"

Vodafone Park'ın çatısını yapan şirketin sahiplerinden Gültekin Öbekli: “Fikret Orman yüzünden iflas ettik, intihar noktasına geldim.”

Bu arkadaş kim ?
Güzel hikayeymiş. Kim yazmış

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Çatıyı hacz edebilirler mi
Çatısız stat salçasız yemek gibidir...
çatıyla ne alaka o iş bitti haciz banka hesaplarına olur. beşiktaşın banka hesaplarına sürekli para girip çıkıyor
bu iş bir haciz başlatmasına bakar. o çatı onların hatasından kazaya uğradı ne kadar gecikti kesin bunların bedeli var
işin ilginç yanı ölen işçisinide Beşiktaşa yıkıyor. emekçi senin emekçin bir kere bunu söylemeye utanman lazım.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Her koldan saldırıyorlar.Beşiktaş düşmanlığı had safhada...Çıkıp Beşiktaşın  üst üste 3. defa şampiyon olması bizim fişimizi çeker makas açılır Beşiktaşı yakalayamayız diyemiyorlar böyle şeylerle uğraşıyorlar işte.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni sportif direktörümüz hayırlı olsun

Adriano: "Sportif direktör kursuna başladım. Online olarak ders alıyorum. Gelecekte Beşiktaş'ta görev almayı düşünüyorum. Şenol Güneş çok farklı ve değerli bir insan. Kapısı oyunculara her zaman açık. Bir teknik adam için en önemli özellik bu."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

çatıyla ne alaka o iş bitti haciz banka hesaplarına olur. beşiktaşın banka hesaplarına sürekli para girip çıkıyor
bu iş bir haciz başlatmasına bakar. o çatı onların hatasından kazaya uğradı ne kadar gecikti kesin bunların bedeli var
işin ilginç yanı ölen işçisinide Beşiktaşa yıkıyor. emekçi senin emekçin bir kere bunu söylemeye utanman lazım.
Çatıyı çok istiyorsa, bir kaç parçasını monte etsinler bu arkadaşa.

Sözde alacağının peşinden koşarken, Fikret Orman'a iftira sebebiyle manevi tazminat ve borsaya kote şirket hakkında yalan beyandan manipülasyon davası açılınca görür o çatının demirlerini.

Randevu vermiyorlar diyormuş, mahkemede randevulaşırlar Fikret Orman'la.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş’a ve başkanına organize bir karalama kampanyası yürütülüyor. İmzasız haberler, abartılan gündem, iftiralar.. Kritik bir dönemdeyiz. Şimdi bu vaziyet içinde “Başkan çıksın Cumhurbaşkanına cevabını versin” demek şuursuzluk. Yaşadığı ülkeyi tanımamak, şartlarını bilmemek... Veya sırf yönetim hırsı yüzünden Beşiktaş’ı zor duruma sokmaktan çekinmemek... Bu dolduruşa kimse gelmez, maskeniz düştüğüyle kalır. (via. İbrahim Keten)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ekrembaser

Yav abi 2 ay önce boya badana işini yapan 300 bin tl alacağı için icra takibi yapmadı mı madem bu müptezelin alacağı var yapsın icra takibini resmen yalan atıyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Yav abi 2 ay önce boya badana işini yapan 300 bin tl alacağı için icra takibi yapmadı mı madem bu müptezelin alacağı var yapsın icra takibini resmen yalan atıyorlar
Belli ki sözleşmede yerine getirmedikleri hususlar var, o yüzden de kalan alacakları için mahkemeye gidemiyorlar ve bu yolu seçiyorlar.

Dediğim gibi kulüp kurumsal kişiliğiyle ve başkan da şahsi olarak 5'er milyonluk dava açsınlar. O zaman görürüz stadın önünde kendini mi vuruyor, kendine mi vurduruyor...

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş’a ve başkanına organize bir karalama kampanyası yürütülüyor. İmzasız haberler, abartılan gündem, iftiralar.. Kritik bir dönemdeyiz. Şimdi bu vaziyet içinde “Başkan çıksın Cumhurbaşkanına cevabını versin” demek şuursuzluk. Yaşadığı ülkeyi tanımamak, şartlarını bilmemek... Veya sırf yönetim hırsı yüzünden Beşiktaş’ı zor duruma sokmaktan çekinmemek... Bu dolduruşa kimse gelmez, maskeniz düştüğüyle kalır. (via. İbrahim Keten)
Başkanı kaçırtma operasyonu bunlar. Biliyorlar Fikret Orman başkan olduğu sürece
mesafe çok açılacak. Başkana sahip çıkmak gerekiyor. Yanında bir güç olduğunu hissetsin.
içerdende çok saldırı var.

Çevrimdışı ekrembaser

Belli ki sözleşmede yerine getirmedikleri hususlar var, o yüzden de kalan alacakları için mahkemeye gidemiyorlar ve bu yolu seçiyorlar.

Dediğim gibi kulüp kurumsal kişiliğiyle ve başkan da şahsi olarak 5'er milyonluk dava açsınlar. O zaman görürüz stadın önünde kendini mi vuruyor, kendine mi vurduruyor...

Tamam işte ortada muaccel olmuş bi alacak yok demek ki şu an ortada alacağı yok adamın stadı devlet yaptı açıklamasından güç alıp saldırıyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Abu vursun topa, kayarak vurusunu yapsin

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanı kaçırtma operasyonu bunlar. Biliyorlar Fikret Orman başkan olduğu sürece
mesafe çok açılacak. Başkana sahip çıkmak gerekiyor. Yanında bir güç olduğunu hissetsin.
içerdende çok saldırı var.
Aslında boşvermek lazım, 2 gün sonra penaltıydı ofsayttı tartışmasından sonra unutulup gidecek saçma bir açıklama.

Millet haberi Demirören'e bağlamış ama ilk kaynak Doğan grubunun sahibi olduğu Fanatik, haberin sahibi de Zafer Büyükavcı.

Başkan da kaçıp gitmez. Adam feda sırasında gelmiş, bine yakın icralarla davalarla uğraşmış. Sefa sırasında 3-5 tane ampülün lafına mı bakacak?

Çevrimdışı tuncaboylu

Abu vursun topa, kayarak vurusunu yapsin
Medel de olur, o da iyi kayar. :tabe:

Çevrimdışı Koa_lAA

niyet yeniden y.d yi başkan yapmak sanırım kulübe... başkanı karalayıp y.d nin  önünü açmak istiyorlar diye düşünmekteyim.. federasyonda günleri sayılı büyük ihtimal ordan indirecekler...

Çevrimdışı tangaz

son dönem pek görünmüyorsun arada bir topa girip sert bi şut çekip kayboluyorsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

son dönem pek görünmüyorsun arada bir topa girip sert bi şut çekip kayboluyorsun
Milli maç arasına girince nadasa bıraktım kendimi, yine başlarım yazmaya. :)

Çevrimdışı tangaz

Aslında boşvermek lazım, 2 gün sonra penaltıydı ofsayttı tartışmasından sonra unutulup gidecek saçma bir açıklama.

Millet haberi Demirören'e bağlamış ama ilk kaynak Doğan grubunun sahibi olduğu Fanatik, haberin sahibi de Zafer Büyükavcı.

Başkan da kaçıp gitmez. Adam feda sırasında gelmiş, bine yakın icralarla davalarla uğraşmış. Sefa sırasında 3-5 tane ampülün lafına mı bakacak?

aslında ampülün tarihçesini incelemek lazım tungsten falamanlı ifadesi bana hep ilgi çekici gelmiştir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

:D :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

aslında ampülün tarihçesini incelemek lazım tungsten falamanlı ifadesi bana hep ilgi çekici gelmiştir

Edison'un at kuyruğundan flaman yapma deneyi daha ilgi çekici gelmişti bana :D

Forza Tesla
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

iz inşaatta bizimle muatap olan kişi yönetim kurulu başkanı Selçuk iz
bu vatandaşın bizimle bir bağı yok. İz inşaatın alacağını isteyecek kişi şirketin yönetim kurulu başkanıdır.
bu büyük ihtimal kendi şirket iç sorunlarından dolayı saldırıya geçmişdir.
çatıda iz inşaat bitirme sözünü yerine getiremedi demir üretiminde sorun yaşadılar ve
demir aksamın bir kısmını biz yaptırdık birde onların sorumlu olduğu kaza sonucu iş 3 ay gecikti bu
gecikme bize pahalıya mal oldu. devre arası açılacak olan stad son üç maça yetişti.
14 maç kaybettik düşünün 14 maçın hasılatını.
Borcumuz varmış ama ödemiyormuşuz. Büyük ihtimal yasal haklarımızı kullanıyoruz. bunlarda tabi bu nedenle
mahkemeye gidemiyorlar. Çatıda bir sürü sorun var gecikme bir yana şu anda çatı delik deşik oldu.
bir sene dolmadan çatı mafoldu. her yerinden su akıyor. Biz burda haklıyız büyük ihtimal zaten
mahkemeye gidemediklerine göre ellerinde tutar birşey yok. bu iş iz inşaatın başının altından çıktıysa
Yönetim gerekli açıklamayı yapar. Yok vatandaş bireysel takıldıysa bu sefer iz inşaat gerekli açıklamayı yapar.
olmadı stadın parasını devlet vermiş ya bu borçda demekki devletin borcu ödesin firmaları mağdur bırakmasın.
öyle telefonda staatın parasını biz verdik demekle olmuyor bu işler. demekki vermemiş :D
CB nin o lafından sonra neden bizden para istiyorlar gidip devletten istesinler. :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

Orkan Çınar'ın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Ümit milli takımdan sakat dönen oyuncumuz Orkan Çınar'ın Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapılan tetkikleri sonucu sağ kalça kasık adalesinde (Adductor Brevis) yırtık tespit edilmiş olup, tedavisine başlamıştır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/71091/

Çevrimdışı Necmi

kaçmak falan değil bilinçli yapmıyormuşuz ödemeyi.  Demekki firmanın bir açığı var kulüpte bastırıyor.
kafaya takacak bir şey yok Başkan işini bilir. Bir şey değil Çebinin babasına laf atmışlar Çebi onları çiğ çiğ yer.

Çevrimdışı tangaz

iz inşaatta bizimle muatap olan kişi yönetim kurulu başkanı Selçuk iz
bu vatandaşın bizimle bir bağı yok. İz inşaatın alacağını isteyecek kişi şirketin yönetim kurulu başkanıdır.
bu büyük ihtimal kendi şirket iç sorunlarından dolayı saldırıya geçmişdir.
çatıda iz inşaat bitirme sözünü yerine getiremedi demir üretiminde sorun yaşadılar ve
demir aksamın bir kısmını biz yaptırdık birde onların sorumlu olduğu kaza sonucu iş 3 ay gecikti bu
gecikme bize pahalıya mal oldu. devre arası açılacak olan stad son üç maça yetişti.
14 maç kaybettik düşünün 14 maçın hasılatını.
Borcumuz varmış ama ödemiyormuşuz. Büyük ihtimal yasal haklarımızı kullanıyoruz. bunlarda tabi bu nedenle
mahkemeye gidemiyorlar. Çatıda bir sürü sorun var gecikme bir yana şu anda çatı delik deşik oldu.
bir sene dolmadan çatı mafoldu. her yerinden su akıyor. Biz burda haklıyız büyük ihtimal zaten
mahkemeye gidemediklerine göre ellerinde tutar birşey yok. bu iş iz inşaatın başının altından çıktıysa
Yönetim gerekli açıklamayı yapar. Yok vatandaş bireysel takıldıysa bu sefer iz inşaat gerekli açıklamayı yapar.
olmadı stadın parasını devlet vermiş ya bu borçda demekki devletin borcu ödesin firmaları mağdur bırakmasın.
öyle telefonda staatın parasını biz verdik demekle olmuyor bu işler. demekki vermemiş :D
CB nin o lafından sonra neden bizden para istiyorlar gidip devletten istesinler. :evillol:

waaay eski kurt stayl :ok:

bu saçlar değirmende ağarmamış belli  :D

hakkaten aslında biz bu çatıcılardan alacaklıyız yani devlet alacaklı  :evillol:

Etiketler: