Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777963 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Olur da Devler Ligi'ni kazanırsak bunlar Beşiktaş Kulübü'nü de biz kurduk derler.

Çevrimdışı tangaz

Olur da Devler Ligi'ni kazanırsak bunlar Beşiktaş Kulübü'nü de biz kurduk derler.

öyle değilmiydi zaten  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

kılıçdaroğlu'da açıklama yapmış inanamıyorum ya resmen hiçbir şey yapmadan bizi olayların içine çektiler siyasi meze yaptılar keşke açmasaydık stadı bu nedir

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Malum açıklamadan ziyade ordaki vatandaşların müstehzi tavırları canımızı sıktı ama bence konu üzerinde çok durmadan olağan yaşantımıza devam etmek lazım. Neticede herkes gerçeklerin farkında. O stad da bizim mekan da bizim. Tapusu da yıkımından yapımına kadar canlı yayında hasretle ve gözlerimiz dolarak izlediğimiz bizlerin ve çocuklarımızın.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kılıçdaroğlu'da açıklama yapmış inanamıyorum ya resmen hiçbir şey yapmadan bizi olayların içine çektiler siyasi meze yaptılar keşke açmasaydık stadı bu nedir
:kop: :kop: :kop: :kop:
Bu da konudan habersiz, vergilerle yapıldı diyor.
Sanırım Vodafone'un sponsorluğunun karşılığında bize ödediği paraları, vodafone karakartal 1 - 3 - 5  liraları, kartal yuvalarının gelirlerini, aldığımız formalardan elde edilen karı , bu formalardaki göğüs , sırt, kol reklamlarını , şortlar ve çoraplardaki reklamlar dolayısıyla alınan bedelleri, ödediğimiz bilet ve kombine bedellerini , stattaki müze gelirlerini, stadın içindeki yiyecek firmalarının ödedikleri kiraları vs vs vs vergi sanıyor bunlar  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Sanırım Vodafone'un sponsorluğunun karşılığında bize ödediği paraları, vodafone karakartal 1 - 3 - 5  liraları, kartal yuvalarının gelirlerini, aldığımız formalardan elde edilen karı , bu formalardaki göğüs , sırt, kol reklamlarını , şortlar ve çoraplardaki reklamlar dolayısıyla alınan bedelleri, ödediğimiz bilet ve kombine bedellerini , stattaki müze gelirlerini, stadın içindeki yiyecek firmalarının ödedikleri kiraları vs vs vs vergi sanıyor bunlar  :lol:

Abi inanılmaz ya böyle birşey yok yazıktır günahtır devlet yönetiyor bu adamlar şaka gibi

Çevrimiçi murat

Al birini vur ötekine.halklar hakedildiği şekilde yönetilirmiş.bu başarılı dönemi uzun ve kesintisiz bir şekilde devam ettirip beşiktaşlı sayısını arttıralım belki daha mantıklı yöneticiler yönetmeye başlar ülkeyi.gerçi k.k. ve d.b.beşiktaşlı ama.

Çevrimiçi Sinan66

kk besiktasli degil gs li diye biliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Abi inanılmaz ya böyle birşey yok yazıktır günahtır devlet yönetiyor bu adamlar şaka gibi

:alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı jerry

Sen buna takılacağına Beşiktaş'a laf atan adama cevap yazsana !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Admin bilmeyen herkesi trolledi  :D Türkiye'deki en iyi FIFA oyuncusunu transfer ettik. Hayırlı olsun Sergen Yalçın  :D

https://twitter.com/Besiktas/status/917729173413748736

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ekrembaser

Sen buna takılacağına Beşiktaş'a laf atan adama cevap yazsana !

Abinin önceki yazılarını kaçırmışsın herkese hakkını vermiş Hasan Tahsin abi

Çevrimdışı Berat

Ülkede mantıklı konuşan her insan 4 duvar arasında, saçmasapan konuşmalara devam. Cuma gününü bekliyoruz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abinin önceki yazılarını kaçırmışsın herkese hakkını vermiş Hasan Tahsin abi
Teşekkür ederim @ekrembaser   :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

İzinler konusunda ciddi katkılar verdi görüşüne katılmıyorum.
Mabedimiz oraya yakışacak tek yapıydı, başka bir binanın vs yapılması zaten mümkün dahi değildi.
İşin gerçeğini bilmiyorum sadece bu forumda okudum ; bize kazlıçeşme de 60 - 70 bin kişilik stad yapılacaktı ve karşılığında biz de mabedimizin yerinden vazgeçecektik.
İşin gerçeğini bilmiyorum bu forumdan okudum ; stadın harfiyatlarını sadece gece taşıyabiliyorduk ve yüzlerce kamyona ceza kesilmişti.
İşin gerçeğini yine bilmiyorum bu forumdan okudum. Her kim ise stadın yanından geçmiş ve stadın üstünün tamamen kapatılacağını görünce arıza çıkmıştı. Biz bu forumda eski açık çatı kolonlarının takılmasını dört gözle bekledik. Sıkça kadir abi lafı duyduk Başkan'dan.
İşin gerçeğini yine bilemem tapelerden Başkan'a küfürler edildiğini duyduk, zorluklar çıkarıldığını öğrendik.
Ben devlet dairesine gittiğimde normal bir işim var ise bu yine normal bir şekilde yerine getirilir. Bu konuda yapılan şey o işi yapanların görevidir, bana kıyak yapmazlar.
Taraflı tarafsız , Türkiye'de yaşayan ya da yaşamayan, Türk ya da yabancı kime sorarsanız sorun bu stadın oraya yapılması gerektiğini açık ve kesin bir dille söyleyecek ve mabedimizin oraya yakıştığını belirtecektir.
Sonuç olarak izinler konusunda katkı vermedi , Camiamızın taleplerine mecbur kaldı. Olması gereken oldu .......
Ok'u gerdik , yaydan çıkardık ve karşısında hiç bir güç duramazdı zaten .......
katılmayabilirsin saygı duyarım ama diğer dediklerin oraya bir tek stad yakışırdı
bütün dünyaya sorsak vs bunların bir önemi yok. sen hukukçu adamsın bu sözlerin hiç bir anlamı olmadığını
bilirsin orası birinci derece sit alanı hemde tarihi sit alanı. İstanbulun her yerinde bir sürü bina var birinci derece bile
değil ama insanların başına çöküyor genede dokunulamıyor. Bizim yıllardır aşamadığımız iki konudan biri buydu
diğeride inönü şehir kimliği kabul edilen bir yapı herkes 50 yıllık tarihi esermi olur dedi ama tarihi eser değildi.
bazı yapılar vardır o şehri kimlikler paris eyfel kulesi gibi hürriyet heykeli gibi bunlar şehir kimliği yarattığı için
dokunulmazdır istanbulda kız kulesi galata kulesi haydarpaşa garı topkapı sarayı gibi kapalı çarşı gibi inönüde
böyle bir eserdi. zaten şehir kimliğini bozdurmamak için ön cephesinin yıkılmasına izin vermediler.
Bunlar hep arkaya dolanma yollarıydı. şimdi yapılan stadda on yıl sürmez şehir kimliği olur şimdiden olmaya başladı
işte o zaman çivi çaktırmazlar dışına hiç bir şey yaptırmazlar eskiden ön cepheydi şimdi bütün stad oldu.
kaygılar doğruydu ve haklılardı. Biz gayet uygun bir projeyle bölgeyi yok etmedik sadece yeni kimlik kazandırdık.
ama genede aşılması imkansız ölçülerinde bir konuydu bu. normal bir sistemde bunu aşamazdık anca ben izin verdim
oldu diyebilecek bir padişahlık lazımdı.
Bu nedenle ciddi katkı oldu tabi bunun diğer saç ayağıda gezi olaylarıydı. Bir çok sıkıntı vardı bizden kaynaklı ama bunu
engellemeye o dönem pekde yürek yetmezdi. bütün engellemeleri gizli kapaklı yaptılar kamuya duyurmadan
ve bunun arkasında hep fetö vardı. ülkede gelişen siyasi konjektür resmen bizim yelkenleri şişiren rüzgar oldu
iki güç çarpışırken biz doğru yerde durduk.
Bir çok şey söylenmiyor birileri tarafından basına sızdırılan sonra üstü örtülen bir çok konu vardı.
stadın üstünün tamamen kapatılma olayına gelince o iş Beşiktaş tarafından basına sızdırıldığı şekilde biliniyor.
işin aslı o değil orda Beşiktaş yönetimi tilki gibi kamuoyunu kullandı. Ordan baskı yaptı kamuyu oyaladı
diğer taraftanda sorunu sessizce halletti. işin boyutu çok daha ciddiydi aslında
kamyonların gündüz çıkamaması falan zaten şehir prosedürü. o normal bir durum bizi yokuşa sürme değil.
esas sorun çıkan kamyonlara sürekli ceza kesilmesiydi. başka başka bir sürü şeyler vardı işte gezi olayları ve
fetö operasyonuna kadar olan süre zarfında bayağı çile çektik bize o çileleri çektirenler şimdi mapus
damlarında çile dolduruyorlar. Başkan hiç bir kelimeyi boşuna israf etmez kadir abi diyorsa bilinki
ibb ile sıkıntı vardı. o kadar güzel yönettilerki süreci bütün ülke siyasi dalgalanmasını kullandılar sonuna kadar.
yukarıda boldladığım kısım için konuşayım bizim normal bir işimiz yoktu. belkide ülkenin en değerli güzergahlarından birine
hemde sit alanına hemde şehir varlıkları koruması altında olan bir yapıyı yıkarak yenisini yapacaksın sen
normallikden bahsediyorsun dünyanın hiç bir yerinde bu normal bir şey değildir. Bazı ülkelerde bunun lafını bile ettirmezler.
yıllarca bizde aşamadık siyasi erk tamam demese gene aşamazdık. Büyük ihtimal ilk başta planları bu değildi
nasılsa Beşiktaş yapamaz iş bize kalır bizde kanlarını emeriz mantığı ile sonunda zoraki tamam dediler.
tanrı iyi kullarını severmiş herşey bize uygun gitti. evdeki hesap çarşıya uymadı.
Kimse Beşiktaşın stadını kendi yapabileceğini ön göremedi. buna bir çok Beşiktaşlıda dahil. zaten baktılar
yapılıyor içerde panik başladı. anıtlara tarihi eser çıktı diye şikayetmi etmediler. Firmaları açık arayıp şikayetmi etmediler
bir sürü aslı astarı olmayan dedikodumu çıkartmadılar. kendi içimizde bu kadar düşmanlık görürken dışardan gelen ufak yardımlarıda
yok saymanın manası yok. Bu stad herkese ramen yapıldı. dışardan kimsede babasının hayrına yardım etmedi.
rahmi koç olsun kalde olsun vodafone olsun bunlar şükranla anılmalı büyük katkı verdiler.

Çevrimdışı mylife1903

Ellet milletin cebinden cikmiyor, eli uzun adamlarin
Vatandasi olmasan cok komik ulke yemin ediyorum timarhane. Acik hava timarhanesi

Sonra balotelli deli, su balojan gelsin yemin ediyorum bashekim olur

Admin bilmeyen herkesi trolledi  :D Türkiye'deki en iyi FIFA oyuncusunu transfer ettik. Hayırlı olsun Sergen Yalçın  :D

https://twitter.com/Besiktas/status/917729173413748736

Türkiye'de ki en iyi FIFA oyuncusu benim bi kere :D

Şaka bir yana FIFA değilde PES'te kapışırım varmı kapışcak olan :D  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Stad 350 m liraya (rastgele) mal olduysa cb dan 300  milyon daha isteyelim

Çevrimdışı Berat

Yönetim düzeyinde gündeme bağlı kalmayıp Gençler maçına odaklanmak gerek.

Çevrimdışı Necmi

Ülkede mantıklı konuşan her insan 4 duvar arasında, saçmasapan konuşmalara devam. Cuma gününü bekliyoruz.
mantıklı konuşan her insan değil. dört duvar arsında şu anda yüzüne tükürülmeyecek insanlarda var.
kelimeleri yanlış kullanmamak gerekiyor. isteyen bu kelimeden fetö sempatizanlığı bile çıkarır.
öyle demediğini biliyorum ama kelimen oraya gidiyor.

Şenol hoca ile birlikte ligde üst üste 3 maçta puan kaybı yaşamamışız.

Çevrimdışı sozkul

Stad 350 m liraya (rastgele) mal olduysa cb dan 300  milyon daha isteyelim

Bence çok iyi fikir, biz sizin verdiğiniz paralarla yapıldığını bilmiyorduk, salak gibi boşuna para harcamışız, 300 milyon daha  please diyelim  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Berat

mantıklı konuşan her insan değil. dört duvar arsında şu anda yüzüne tükürülmeyecek insanlarda var.
kelimeleri yanlış kullanmamak gerekiyor. isteyen bu kelimeden fetö sempatizanlığı bile çıkarır.
öyle demediğini biliyorum ama kelimen oraya gidiyor.

Siyasete girmemek için bir gönderme yaptım abi sadece, haklısın.

Etiketler: