Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779097 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: "Beşiktaş ailesi milli takımın yanında"  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

Fikret Orman: "Beşiktaş ailesi milli takımın yanında"  :D

Adriano yine klass yine klass adam kız istemeye gider gibi gidiyor maça

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone'nun logosu değişmiş seneye yeni formamızda görürüz :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şimdi geçen sene k. paşa, karabük , fb, gençler  deplasmanlarında  toplam 2 puan almıştık. bu sene şimdiden en az 4 puan aldık bu deplasmanlardan.  en kötü (gençler e yenildiğimizi varsayıyorum)  2 puan kârdayız. ama geçen sene trabzonu kendi sahamızda yenmiştik bu sene berabere kaldık. yani 2 puan kayıp. yani geçen sene ye göre aşağı yukarı aynı yerdeyiz. hatta gençleri yenersek geçen sezonda göre 3 puan kârdayız. sezonun geri kalanında geçen sene ki performansımızı gösterirsek 80 puanla ligi bitirmemiz olası. bence şampşyonluk için 75 puan yeterli. o yüzden endişe edecek bir durum yok.

evet işsizlik insana neler yaptırıyor... :D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ryan Babel’in bedava traş keyfi  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ryan Babel’in bedava traş keyfi  :D

bu babelde çok beleşci haa :D

Porto maçı öncesi galiba atiba'ya traşlatmıştı kendini :D  :evillol:

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Berat

Geri dön gözünü seveyim sol bekte acımız büyük.

Çevrimdışı tangaz

Hep otobus firmalarinin lobisi abi bunlar. Yillardir demiryollarina yatirimin onunu kestiler hehehe
Yolculuk iyiymis ama 160 saatlik bi vladivostok treni degil tabi. 95 kilo binip 105 kilo ve karaciger hastaligi ile iniyon

reis orda 160 saatlik yolu 160 saatte gdiyosunuzdur biz 10 saatlik yolu 65 saatte gitmiştik  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Yeniden yapılan(dır)ma dönemi.
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2017, 07:56:16 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Caner ile çok büyük işimiz var çok, sorunlu profil çiziyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Caner ofansif olarak eyvallah da defansif olarak hiç çekilmiyor yahu. Şenol Hoca umarım Caner'e zorunlu olmadıkça forma vermez.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim.Takımda en son satacağım adam Adriano'dur.Marcelo ve Adriano hangisi satılsa diye sorsalar yine Marcelo derdim.Çok özledik çok Caner iyi ama yeterli değil kesinlikle bu takımın sol beki Adriano olması lazım.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Caner ofansif olarak eyvallah da defansif olarak hiç çekilmiyor yahu. Şenol Hoca umarım Caner'e zorunlu olmadıkça forma vermez.

Ofansif olarak eyvallah dedim ama yerli yersiz orta açması ve pas oyununa uygun olmayan yapısı da can sıkıcı.
Maçkolikten bakıyorum şu an Caner 8 orta açmış 1'i isabetli olmuş..

Çevrimdışı tangaz

Ofansif olarak eyvallah dedim ama yerli yersiz orta açması ve pas oyununa uygun olmayan yapısı da can sıkıcı.
Maçkolikten bakıyorum şu an Caner 8 orta açmış 1'i isabetli olmuş..

2.ve 3. bölgede boşa çıkan top isteyen hareketli tek oyuncu yoktu o da mecburen uzun oynadı o topları da uzun adamlar kolayca savuşturdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

2.ve 3. bölgede boşa çıkan top isteyen hareketli tek oyuncu yoktu o da mecburen uzun oynadı o topları da uzun adamlar kolayca savuşturdu.
bizde bu kadar orta açmıyor artık. savunmayada bizde daha önem veriyor ama
genede el bombası. Bildiğimizin dışında farklı bir caner değil hatta fenere göre daha iyi diyebilirim.
bu takımda orta açsan ne olur duvara çarpar döner hoş bizdede farklı olmuyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı EMİR EMRE

bizde bu kadar orta açmıyor artık. savunmayada bizde daha önem veriyor ama
genede el bombası. Bildiğimizin dışında farklı bir caner değil hatta fenere göre daha iyi diyebilirim.
bu takımda orta açsan ne olur duvara çarpar döner hoş bizdede farklı olmuyor

Caner Porto maçındaki disiplininde oynamadikca Adrianoyu kesememeli diye düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

bu babelde çok beleşci haa :D

Porto maçı öncesi galiba atiba'ya traşlatmıştı kendini :D  :evillol:
birde atibanın makineyi kullanmıştı :D

Çevrimdışı El Nino

Erman danası milli maçı yine Beşiktaş'a bağladı ya. Zamanında ne koymuşuz

Çevrimiçi Necmi

neyse en azından milli olay bitti takım boşa yıpranmayacak pepe quaresma çok etkilenmiyorda
yerliler seriyordu. avrupa şampiyonasından sonra ozi yarım devre toparlayamadı

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ne dedi piknik tupu yapili adam?

Çevrimiçi Necmi

ne dediki

Çevrimdışı El Nino

Neymiş Beşiktaş Başkanı Fikret Orman nerdeymiş. Brezilya'ya oyuncu bakmaya gideceğine alt yapıya genç oyuncu kazandırsaymış. Leipzig maçında rakip takımda kaç tane genç oyuncu varmışta Beşiktaş'ta yokmuş.

Etiketler: