Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786305 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

GS macina lider girip, farki acariz. GS Konya maciyla birlikte puan kaybina baslayacak. Bu hafta gotu zor kurtardilar ama Konya, FB, TS, Basak ve bizim maclarin hepsinde puan birakacaklar. GS tavsan atlet modunda. Uzun lig maratonunu goturemezler. Hatta sunu da iddia ediyorum ligi 2. bile bitiremeyecekler.
kesinlikle katılıyorum buna. genede bizim rakibimiz değil biz kendi işimize bakalım puan kayıpları olacak
gider ts yi sahasında yener telafi ederiz. biz zor fikstürden çıktık artık en sıkışık haftamızdı bu.
puan kaybı kaçınılmazdı tahminimden biraz fazla kaybettik. telafisi var sıkıntı yok. bundan sonra ilk yarı bitene kadar
4 puan daha kaybetme lüksümüz var bence 40 puanla bitirirsek bu iyi sonuç olur ligin ikinci yarısı daha fazla toplarız
barajı 80 üstüne çıkartmak lazım.

Çevrimdışı Librarius

bir gol bir asistle oynadı memnun olsanda olmasanda takımda golü düşünen tek oyuncu
en yakın gol silahımız. takımda her zaman yeri var. esas sorun orta sahanın oyunda olmaması
top taliscaya gelmeyince ne yapabilir
Bu arada adriano iyileştiyse canerin kulübeye çekilme zamanı geldi Birilerinin ona burasının fener
olmadığını anlatması lazım.

Caner orta yapiyor, iyi hos ama defansif acidan cok kotu. Adriano olunca sol tarafimizdan atak bile yemiyoruz. Ayrica oyunu cok guzel kuruyor. Ikinci yari GG, Pepe, Vida ve Adrianoyla muazzam bir geri dortluye sahip olacagiz.

Yine tekrarlayayim: GS macina lider cikip pukan farkini arttiracagiz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

ilk 7 hafta için fazla puan kaybı oldu. kalan 10 maç da kayseri ve sivasta kötü hava koşulları şeetmezse 28-30 puan çıkarırız  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

kesinlikle katılıyorum buna. genede bizim rakibimiz değil biz kendi işimize bakalım puan kayıpları olacak
gider ts yi sahasında yener telafi ederiz. biz zor fikstürden çıktık artık en sıkışık haftamızdı bu.
puan kaybı kaçınılmazdı tahminimden biraz fazla kaybettik. telafisi var sıkıntı yok. bundan sonra ilk yarı bitene kadar
4 puan daha kaybetme lüksümüz var bence 40 puanla bitirirsek bu iyi sonuç olur ligin ikinci yarısı daha fazla toplarız

galatasaraylı çocukcağızı atmasaydık keşke, onun hatırası ışığında ben de 85 puan hedefliyorum. yoğun mesai ardından alt sınırı belirleyip zor adımı geride bıraktığımıza göre devamını şenol güneş ve futbolcular halletsin.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 00:54:53 Egos ]

Çevrimiçi Necmi

Kufur mufur bilmem de Adriano sart oraya. Adriano olunca sol tarafimizdan atak yemiyoruz. Bugun birinci golde herkes Tosic'e kizmis ama orda olmasi gereken oyuncu Caner'di. Olgun bir takim icin Adriano bulunmaz bir hint kumasidir. Adriano ve Gokhan Gonul donunce defansif olarak cok daha iyi olacagiz insallah.
ikinci yediğimiz goldede aynı sıkıntı vardı caner olması gereken yerde değildi
kaç tanede orta yaptılar ordan bu kadar kolay orta açtırılmaz ben tosiç neden eleştiriliyor anlamıyorum
hem kendi işini yapıyor hemde canerin arkasını kapatmaya uğraşıyor.
Yanlız GG bu takıma çok lazım girdiği anda gösterdi bunu. madem oynayabiliyordu neden GG ile başlanmadı buda
ayrı soru. Eldeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde çıkardık.
taliscaya kızan arkadaşlar lensin atamadığı  goldede asist pası veren gene talisca
lensin çok maç eksiği var bence çok daha fazla şans bulmalı. negredo bu takımda oynar ayıp ediyorlar
bugün çıkararakta büyük ayıp edildi. çıkarkende haklı yere tepki gösterdi.

Çevrimdışı tangaz

Caner orta yapiyor, iyi hos ama defansif acidan cok kotu. Adriano olunca sol tarafimizdan atak bile yemiyoruz. Ayrica oyunu cok guzel kuruyor. Ikinci yari GG, Pepe, Vida ve Adrianoyla muazzam bir geri dortluye sahip olacagiz.

bu geri dörtlüye fabrinin yükselen performansı eklenirse 17 maçın 12sinde gol yemeyiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Librarius

Abi bundan boyle puan kaybedecegimizi dusunmuyorum. Takim kendini olctu bicti ve neyin ne oldugunu anladi. Bugun 3 onemli oyuncumuz yoktu, digerleri vasat oynadi, buna ragmen galibiyet bile isten degildi. Suan Fb'lisi, Gs'lisi, Ts'lisi Besiktas sampiyon olmasinda kim olursa olsun modunda. Fakat, hepside biliyor ki Besiktas sampiyon olacak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bazen hücumda pas atması gerekirken de orta yapıyor Caner. Seçimleri düzgün olmuyor birçok kez. Tercihleri de bana göre sorgulanır. Fener maçında özellikle bunu çok net gördük. O maça Caner açısından çoğu kişi istisna olarak bakabilir belki ama bana göre profesyonel seviyede hırs, aklın önüne geçmemeli.

Çevrimiçi Necmi

ilk 7 hafta için fazla puan kaybı oldu. kalan 10 maç da kayseri ve sivasta kötü hava koşulları şeetmezse 28-30 puan çıkarırız  :bandit:
çok zordu fikstürümüz bize bela olan bütün takımlarla bütün sürtüştüğümüz takımlarla oynadık
kasımpaşa antalya bursa fener ts konya karabük bu takımlar zaten her sene puan bıraktığımız takımlar.
bursa hariç ona puan vermeyiz :D işe birde böyle bakmak lazım hem bize göre en zor takımlarla oynayıp birde arada iki şl maçı çıkardık
bence kötü değil süreci iyi geçirdik. Bu kayıplar gayet normal geçen sene bakın bu takımlara verdik gene puanları
bu sene sadece bir araya toplanmış oldu geniş zamana yayılsa umursamazdık bile bu kayıpları.

Çevrimiçi Necmi

Abi bundan boyle puan kaybedecegimizi dusunmuyorum. Takim kendini olctu bicti ve neyin ne oldugunu anladi. Bugun 3 onemli oyuncumuz yoktu, digerleri vasat oynadi, buna ragmen galibiyet bile isten degildi. Suan Fb'lisi, Gs'lisi, Ts'lisi Besiktas sampiyon olmasinda kim olursa olsun modunda. Fakat, hepside biliyor ki Besiktas sampiyon olacak.
bu gün çıkan 11 de 6 önemli oyuncumuz yoktu Adriano Gökhan ve cenk de yoktu
GG ve cenk sonradan girdi. ama 11 olmayınca ahenk kurulmuyor işte. bu kadar eksikle bence iyi skor
takmamak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Bazen hücumda pas atması gerekirken de orta yapıyor Caner. Seçimleri düzgün olmuyor birçok kez. Tercihleri de bana göre sorgulanır. Fener maçında özellikle bunu çok net gördük. O maça Caner açısından çoğu kişi istisna olarak bakabilir belki ama bana göre profesyonel seviyede hırs, aklın önüne geçmemeli.
fener maçı özel bir durumdu o maç üzerinden eleştirmek yanlış olur.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Devre arasinda Vida iyi hos ama bence sag bek stoperden daha acil, stoperde oynayan Tosic, Mitrovic, Medel, Pepe var. Sag bekte Gokhan'dan baska asil mevkisi sag bek olan adam yok. Gokhan da sakatlik problemi yasiyor, sag bek bir sekilde halledilmeli. Devre arasinda bir sekilde bu isi halletmek lazim.

Çevrimdışı tangaz

saat 12yi geçtiğine göre konu dışı mı yapsak napsak  :D

:acim: ne yesek ki bu saatte

şimdi gelde kadim dostum ruh ikizim ekürimi arama

Çevrimiçi Necmi

bu geri dörtlüye fabrinin yükselen performansı eklenirse 17 maçın 12sinde gol yemeyiz.
fabri bu sene muhteşem oynuyor. Bu maçıda yenilmekten fabri kurtardı
kameralardan baktığında fabrinin kale üstünden çeldiği şut vardı hiç tvde göründüğü gibi
değil o top çok hızlı geldi topu bile görmedik muhteşem refleksdi. bir topuda zayıf olan :D
sağ tarafından uzayarak çıkardı. temiz 4 kurtarışı var.

Çevrimdışı tangaz

Devre arasinda Vida iyi hos ama bence sag bek stoperden daha acil, stoperde oynayan Tosic, Mitrovic, Medel, Pepe var. Sag bekte Gokhan'dan baska asil mevkisi sag bek olan adam yok. Gokhan da sakatlik problemi yasiyor, sag bek bir sekilde halledilmeli. Devre arasinda bir sekilde bu isi halletmek lazim.

bu ameliyat sonrası belki hiç sakatlanmayacak. önümüzdeki 10 lig ve 4 şl  maçı bunu gözlemlememize olanak verecektir. ayrıca vida sağ bek oynayabiliyor...

Çevrimiçi Necmi

saat 12yi geçtiğine göre konu dışı mı yapsak napsak  :D

:acim: ne yesek ki bu saatte

şimdi gelde kadim dostum ruh ikizim ekürimi arama
ben şimdi sandevic yaptım :D aç olduğumdan değilde işte
adettendir. yoksa sağlam bir maç önü terapisi yapmıştık. :D

Çevrimdışı tangaz

ben şimdi sandevic yaptım :D aç olduğumdan değilde işte
adettendir. yoksa sağlam bir maç önü terapisi yapmıştık. :D

ben bugün terapisiz izledim maçı zaten tüm gün evdekilerin peşinde koşturdum pazarları haftaiçinden daha yorucu benim için maça 10 dk kla eve girebildim.

sandviç güzel fikir bende yapayım bari kaşarlı bi sandviç. kaşarı özellikle seçtim  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2017, 01:21:23
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle kolay maç olmayacak, ama yeneceğiz.Lens negredo bi gol atın şu maç  :lol:
bak senin yüzünden gol atamadık iki oyuncudan bir gol istemişsin :bandit:
bari birer desyedin iyiydi. Birde neden sınırlıyorsunki bir golle. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

vida sağ bek oynar birde kaanı alıyoruz ya genç çocuk milli takımdada iyi performans gösteriyor.
devre arası alamasak bile GG döndü sorununuda çözmüş görünüyor oyununda tutukluk yoktu rahatlıkla ligi çıkarır
tek tük maçlar içinde alternatifi var yeni bir oyuncu gereksiz olur. şimdi alamasak yaza bedelsiz almak daha mantıklı

Çevrimdışı Librarius

ikinci yediğimiz goldede aynı sıkıntı vardı caner olması gereken yerde değildi
kaç tanede orta yaptılar ordan bu kadar kolay orta açtırılmaz ben tosiç neden eleştiriliyor anlamıyorum
hem kendi işini yapıyor hemde canerin arkasını kapatmaya uğraşıyor.
Yanlız GG bu takıma çok lazım girdiği anda gösterdi bunu. madem oynayabiliyordu neden GG ile başlanmadı buda
ayrı soru. Eldeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde çıkardık.
taliscaya kızan arkadaşlar lensin atamadığı  goldede asist pası veren gene talisca
lensin çok maç eksiği var bence çok daha fazla şans bulmalı. negredo bu takımda oynar ayıp ediyorlar
bugün çıkararakta büyük ayıp edildi. çıkarkende haklı yere tepki gösterdi.

Abi Gokhan Gonul konusunda bende aynisini dusundum. Girer girmez inanilmaz farkettirdi. Allah sakatliktan korusun onu da diger oyuncularimizida. Adriano solda oynayinca sol tarafimizdan gelmeye bile cesaret edemiyorlar. Kalcasini harika kullaniyor, top teknigi super,  ve ayrica cok tecrubeli. Caner halen toy bir oyun stiline sahip. Tamam enerjik gorunuyor, ileride asist yapiyor zaman zaman ama arkasini cok bos birakiyor.

Negredo konusuna gelince, adami cikardiklarinda ben ondan daha buyuk bir tepki gosterdim. Cok yanlis bir tercihti. Herneyse hatasiyla sevabiyla bu maci geride biraktik.

Bu arada renkli basin var gucuyle Besiktas'in uzerine oynuyor. Ridvan gemi agzina almis, dort nala saldiriya gecmis durumda. FB'nin yenilmesi seytani azaba sokmus gibi. Fakat, buna bir tepki vermeli taraftar sosyal medyadan.

Trabzon'da Abdulkadir gelecek vaad ediyor bu arada cok begendim oyununu. Tosic + Pektemek ve bir kasa hamsiye bu is olur mu acaba?  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Trabzon'da Abdulkadir gelecek vaad ediyor bu arada cok begendim oyununu. Tosic + Pektemek ve bir kasa hamsiye bu is olur mu acaba?  :evillol:

bayern 38 e alıyor haberleri dolanıyor ama takasta tosiçi görünce teselilerin fikri değişebilir  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Abi Gokhan Gonul konusunda bende aynisini dusundum. Girer girmez inanilmaz farkettirdi. Allah sakatliktan korusun onu da diger oyuncularimizida. Adriano solda oynayinca sol tarafimizdan gelmeye bile cesaret edemiyorlar. Kalcasini harika kullaniyor, top teknigi super,  ve ayrica cok tecrubeli. Caner halen toy bir oyun stiline sahip. Tamam enerjik gorunuyor, ileride asist yapiyor zaman zaman ama arkasini cok bos birakiyor.

Negredo konusuna gelince, adami cikardiklarinda ben ondan daha buyuk bir tepki gosterdim. Cok yanlis bir tercihti. Herneyse hatasiyla sevabiyla bu maci geride biraktik.

Bu arada renkli basin var gucuyle Besiktas'in uzerine oynuyor. Ridvan gemi agzina almis, dort nala saldiriya gecmis durumda. FB'nin yenilmesi seytani azaba sokmus gibi. Fakat, buna bir tepki vermeli taraftar sosyal medyadan.
neden muatap alıp adam yerine koyacaksınki rıdvan ateş olsa düştüğü yeri yakamaz.
kimsenin onu taktığı yok güntekinin hatırına izlerdim programı artık ntvspora bakmıyorum bile.
adam olana değer verilir ciddiye alınır. adam olmayanı at çöpe gitsin.

vida sağ bek oynar birde kaanı alıyoruz ya genç çocuk milli takımdada iyi performans gösteriyor.
devre arası alamasak bile GG döndü sorununuda çözmüş görünüyor oyununda tutukluk yoktu rahatlıkla ligi çıkarır
tek tük maçlar içinde alternatifi var yeni bir oyuncu gereksiz olur. şimdi alamasak yaza bedelsiz almak daha mantıklı

Gokhan'in en kotu yedegi olabilecek seviyede biri olsun yeter. Kaan Ayhan'i cok izlemedim, izledigim milli macta da cok kisi begenmisti ama ben pek tutmadim (defansif yonunu zayif bulmustum). Yine de raziyim ozellikle az bedele gelecekse gelecege yatirim olabilir. Neticede kim olsa Necip'ten iyidir orada. Necip de, yani iyi cocuk falan filan ama hakkaten biktim yuzundeki "ne yaptigimi bilmiyorum ama bir seyler yapmaya calisiyorum" ifadesinden. Hic gelismedi ciktigindan beri.

Etiketler: