Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777641 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadıne dışını  çevreleyen duvarlara GRAFITI çalışması yapılmış :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

sen ilk golü birde nasıl kaçırdığını gördün mü  :bandit:

tipik abuş...
evet gördüm fırsat golü kaleciden dönüyor hani burda hep geç kalıyor dediğiniz abou çok seri vuruyor kaleciden dönüyor tekrar vuruyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Stadıne dışını  çevreleyen duvarlara GRAFITI çalışması yapılmış :claps: :claps: :claps:

çok güzel olmuş :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lens ı artık her maçta ilk 11 de görmek dileğiyle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lens ı artık her maçta ilk 11 de görmek dileğiyle.
Bebelin kesilmesi imkansız

Quaresma da böyle oynadığı sürece onu da kesebilmesi zor görünüyor

Ama 3 kulvarda oynayacağımız ve Q7 nin yaşını da göz önüne aldığımızda epey süre alacaktır diye düşünüyorum kendisini sürekli hazır tutması lazim

Yeri gelir Babel'in yerine oynar yeri gelir Q7nin yerine oynar

İllaki formsuzluk , sakatlık  , Ceza vs vs olacak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

evet gördüm fırsat golü kaleciden dönüyor hani burda hep geç kalıyor dediğiniz abou çok seri vuruyor kaleciden dönüyor tekrar vuruyor
@Necmi abi, forumca bir buluşma organizasyonu yapılıyor mu hiç?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Gökhan Gönül ve Adriano'nun son durumu nedir :alala:

Çevrimdışı Berat

Gökhan Gönül ve Adriano'nun son durumu nedir :alala:

GG bu haftaki maçta kadroda yer alacak, yedekte bekleyecektir. Adriano ise bireysel çalışmalarına devam etti bugün de.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi, forumca bir buluşma organizasyonu yapılıyor mu hiç?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık yapmıyoruz ilk zamanlar yapılıyordu şimdi maç önleri buluşuyoruz.

Çevrimdışı atalay

Başkan ile pazar yaratma konusundaki noktalar hususunda benzer düşünüyoruz. Zaten aksi bir strateji anlamsız olur. Bahsedilen coğrafyalarda Beşiktaş'a dair yükselen bir sempati görebiliyorum. İyi bir fizibilite ve ardından gelecek doğru hamleler ile yeni pazarlar yaratılabilir. Cımbızla seçilip, dezenformasyona uğratılan demeci gayet doğru. Fakat bu fikirleri bir an önce projelendirip teoriden pratiğe taşımak lazım.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2017, 20:57:26 atalay ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abuş 8 resmi maçta 8 gol (ikisi CL'de) atmış hala bir kulp takma çabası :D Bize pivot santrfor mu lazım beyler? Leblebici? :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sosa ve Olcay alkışlanıcakmış maç öncesi, maç içinde de ıslıklanmayacakmış.Isıklanmama olayını anlamadım trabzondayken top yada hücümdayken olcay sosa kucka kim olursa olsun ıslıklamamız lazım.Trabzon ciddi bir hazırlanma ile gelecek ve hakemler için ağlayacaklar(Başkanları çok sinsi).Dikkatli olmalıyız.Geçen senede bize algı operasyonu başlatan takımlardan biriydi.

Çevrimdışı tangaz

birde ne kadar kötü vurdugunu görmemişsin belli ki
bidaa izle otur sıfır  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah var Allah diyorum bugün  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Allah var Allah diyorum bugün  :bandit:
yok allah konusu değil bu bir mesaj korunmuyor mesajı

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok allah konusu değil bu bir mesaj korunmuyor mesajı
Valla korunmuyor havası için 2 kırmızı daha lazımdı. Hakem atamadı yine.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Valla korunmuyor havası için 2 kırmızı daha lazımdı. Hakem atamadı yine.

katılıyorum saldoda ve jansensin'de kırmızı kart görmeis gerekiyordu.

Çevrimdışı sozkul

Ardı ardına gelen iki şampiyonluğumuz Rıdvan'ın yorumculuğunu bitirdi, saçmalıyor, arkasında CB olmasa birdaha iş bulamaz bu piyasada, bunu piyasanın seviyesinin ne kadar düşük olduğu gerçeğini gözeterek söylüyorum.

Çevrimdışı ozge1903

Çevrimdışı atalay

Bataklıktaki sineklerden yalnızca biri. @sozkul

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

COOL !

Benim burda hali sahada oynadigim Kanadali elemanlar var. Iki tanesi Besiktas'i cok seviyor. Birinde forma bile var.

Birde Stephen Ademolu var, onunlada oynuyoruz arada bir. Atiba'nin arkadasiymis.
Tromso faciasinda gs'ye doseyen eleman :D

Kanada milli takiminda beraber oynamislar bir ara  https://canadiansoccerblog.wordpress.com/mens-national-team-player-profiles/

Kanada Türkiye Başkonsolosu Shannon: "Atiba sayesinde Beşiktaş Kanada'da tanınıyor. Ben de artık Beşiktaş'a olan desteğimi açıklıyorum."

[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2017, 22:22:30 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı atalay

Hep bir öncekinden daha iyisini talep edeceğin daha güçlü bir oyun. Ölçü budur. Burada yeterlilik, rekabet kalitesi ve yüzümüzü nereye dönmemiz gerektiği ile ilgili nutukları yok yere çekmiyorum. İş, kusurlarını görmek; kazanırken hataları, kaybederken doğruları analiz etmek ile başlıyor.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2017, 22:38:44 atalay ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Serkan_KaNaDa,  Alphonso Davies eleman 16 yaşında, milli takımda 5 maçta 3 gol ve sözleşme sonu 31.12.2018
bu eleman hakkında bilgin var mı?

Bu arada umarım Cyle Larin ile devre arası için anlaşmışızdır.

Etiketler: