Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777972 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Şu anda bir sonraki maça bakıyoruz, hedef Monaco maçı , daha grupdan çıkmadık..
Bir hayalim var biz berabere kalıyoruz, Port-leipzig berabere kalıyor.  :)
hayalinde neden berabere kalıyorsun anlamadım :alala:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

evet hayalin epey mütevazi.. ben hayallerimde en az 5 gol atarım  :sevinc

Çevrimdışı Necmi

benim mesajımı kim ve neden sildi?
verdiğim link gayet yasal bir link hatta maç şifresiz kanaldan yayınlandı buradaki mantık nedir?
TİB'in yasaklamadığı link yasaldır.
telif hakkı olan bir maçı kendi telefonundan bile çekip yayınlayamazsın
maçın şifresiz kanalda yayınlanması senin onu alıp kullanabilirsin anlamı çıkartmıyor.

Çevrimdışı canergiray77

abi bu doğrudur umarım
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı El Nino

Sıralamaya bakınca adamın içi ferahlıyor. Hey koçlara maşallah  :biggrinking:

Çevrimdışı Liquidator

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın evinde Leipzig'i 2-0 yendiği grup maçı sırasında stat ışıklarının sönmesi gerekçesiyle siyah-beyazlı ekip hakkında disiplin soruşturması açıldı.

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, G Grubu'nda iki takım arasında 26 Eylül'de oynanan karşılaşma sırasında stat ışıklarının sönmesi ve tribünler arasındaki merdivenlerin boş bırakılmaması gerekçeleriyle Beşiktaş hakkında disiplin soruşturması açıldığı belirtildi. Soruşturmanın, 19 Ekim Perşembe günü görüşüleceği bildirildi.

Karşılaşmanın 60. dakikasında stadın bazı ışıklarının sönmesi nedeniyle oyun durmuştu. Maçın hakemleri ve iki takım oyuncuları, yaşanan kesintiden dolayı soyunma odasına yönelmiş ve müsabaka, 10 dakika gecikmeli olarak devam etmişti. :s20:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Necmi

Fenerle olaylı maçtan sonra pek maçımıza verilmemişti Emenike'nin forma çıkardığı sahayı terkettiği maçı kasdediyorum. Benim hatırladığım 2015-2016 sezonunda deplasmandaki Gençlerbirliği maçımızı yönetti 1-1 berabere bitmişti birde geçen sezon evimizdeki Fenerbahçe'yi ezim ezim ezdiğimiz son saniye gerçekleşen inanılmaz gol ile berabere kalmıştık ben başka hatırlayamadım eğer hatırlayan var ise uyarsın. 2 senede 2 kere yönetmiş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerin maçı ne alaka fırat gs olaylı olimpiyat maçından sonra Beşiktaş maçlarına verilmiyordu
o nedenle maçımızı yönetmedi hiç ilk şampiyonluğumuzda hiç maçımızı yönetmedi geçen senede ilk
deplasman maçımıza verildi. birde içerde fener maçına verildi o maçlarda hakemlik bir durum olmadı.
Fırat herhangi bir kulübün tetikçisi değildir federasyonun direk tetikçiliğini yapar. maçı kimin kazanması
isteniyorsa ona kazandırılır. evsahibi önünde etkilenmeden maç yönetir. şimdi maç hakem açısından
gerilimli maç nasıl yönetecek göreceğiz. bir bülo ile cüno değildir onlar direk gs yarıştaysa rakibi saf dışı etmeye
çalışırlar. bu sene gs ile yarıştığımız sürece asla bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyorum.
himmet başlar hemen. bu üçünden biri verilecekti zaten en büyük aday fırattı.
Fırat Beşiktaşla en büyük sorunu olan hakemdir. cünoyuda veremezler onunda ts ile sorunu var.
ts ye kendini affettirme maçı olurdu. Hazır gs yarıştayken bir taşla iki kuş vururdu.
hangi hakem verilirse verilsin taraftar hakemle oynayacak.
ilk şampiyon olduğumuz sene fıratla bülo hiç bir maçımıza verilmemişdi. geçen senede ikiside birer iç saha maçımıza
verilmişdi. büloda deplasmanda gs maçının hakemiydi. yanlış hatırlamıyorsam ama iyi maç yönettiler geçen sene.

Çevrimiçi Akil Emre

Güne güzel başlamak isterken, gelen zam haberleri, yaz saati uygulamasının devam etmesi, uefanın bize soruşturma açması, Şekipin açıklamaları, maçın Fırata verilmesi derken tüm hevesim kaçıyor :akuma:

Çevrimdışı arda

Güne güzel başlamak isterken, gelen zam haberleri, yaz saati uygulamasının devam etmesi, uefanın bize soruşturma açması, Şekipin açıklamaları, maçın Fırata verilmesi derken tüm hevesim kaçıyor :akuma:

Şuna baktıkça birşeyin kalmıyor.

http://image.yenisafak.com/resim/imagecrop/2016/05/20/06/06/resized_ddfb5-601fe978kaptanlarrrr.jpg
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sezon başında Beşiktaş Kulübü'nün gündeminde olan Dudu'nun transfer görüşmeleri için bugün Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Metin Albayrak ile Brezilya'ya uçan Fikret Orman, yıldız futbolcunun menajeri ve kulübü ile görüşme gerçekleştirecek.

Haber Kaynağı Malum Site

Çevrimdışı tuncaboylu

fenerin maçı ne alaka fırat gs olaylı olimpiyat maçından sonra Beşiktaş maçlarına verilmiyordu
o nedenle maçımızı yönetmedi hiç ilk şampiyonluğumuzda hiç maçımızı yönetmedi geçen senede ilk
deplasman maçımıza verildi. birde içerde fener maçına verildi o maçlarda hakemlik bir durum olmadı.
Fırat herhangi bir kulübün tetikçisi değildir federasyonun direk tetikçiliğini yapar. maçı kimin kazanması
isteniyorsa ona kazandırılır. evsahibi önünde etkilenmeden maç yönetir. şimdi maç hakem açısından
gerilimli maç nasıl yönetecek göreceğiz. bir bülo ile cüno değildir onlar direk gs yarıştaysa rakibi saf dışı etmeye
çalışırlar. bu sene gs ile yarıştığımız sürece asla bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyorum.
Fırat Beşiktaşla en büyük sorunu olan hakemdir. cünoyuda veremezler onunda ts ile sorunu var.
ts ye kendini affettirme maçı olurdu. Hazır gs yarıştayken bir taşla iki kuş vururdu.
ilk şampiyon olduğumuz sene fıratla bülo hiç bir maçımıza verilmemişdi. geçen senede ikiside birer iç saha maçımıza
verilmişdi. büloda deplasmanda gs maçının hakemiydi. yanlış hatırlamıyorsam ama iyi maç yönettiler geçen sene.
İlk sampiyon olduğumuz sene deplasmanda 2-0 kazandığımız Trabzonspor maçını Bülent yönetti, 2 penaltımızı vermedi.

Fırat da olaylı Galatasaray maçından sonra deplasmanda Fenerbahçe maçını yönetti, Emenike'nin forma çıkardığı maç.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Acaba mı dedim ama yok ben doğruymuşum sen yanlış hatırlıyormuşsun baktım. Emenikenin forma çıkardığı maçıda Fırat yönetti sonra şampiyon olduğumuz ilk sezon deplasmandaki Gençlerbirliği maçını yönetmiş daha sonra da geçen sezon evimizdeki derbi mücadelesini ve Süper Kupa. Hakem iyidir kötüdür ben o konu hakkında yorum yapmadım ama iki yıldır yönettiği Beşiktaş maçı sadece 3 adama gerekli ikaz yapılmış.

Çevrimdışı tangaz

şekip kimdi???

haa o şekip mi  :)
hani polisleri görünce herşeyi itiraf eden ağlayan altına kaçıran cezaevinde ayılıp bayılan şekip di mi  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ryan Babel'in yeni videosu geldi   :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

abi bu doğrudur umarım
passonun bilet sattığı görsel olduğuna göre doğrudur :D

Çevrimdışı benyv-

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın evinde Leipzig'i 2-0 yendiği grup maçı sırasında stat ışıklarının sönmesi gerekçesiyle siyah-beyazlı ekip hakkında disiplin soruşturması açıldı.

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, G Grubu'nda iki takım arasında 26 Eylül'de oynanan karşılaşma sırasında stat ışıklarının sönmesi ve tribünler arasındaki merdivenlerin boş bırakılmaması gerekçeleriyle Beşiktaş hakkında disiplin soruşturması açıldığı belirtildi. Soruşturmanın, 19 Ekim Perşembe günü görüşüleceği bildirildi.

Karşılaşmanın 60. dakikasında stadın bazı ışıklarının sönmesi nedeniyle oyun durmuştu. Maçın hakemleri ve iki takım oyuncuları, yaşanan kesintiden dolayı soyunma odasına yönelmiş ve müsabaka, 10 dakika gecikmeli olarak devam etmişti. :s20:

Elektrik kesintisi ŞL için bi skandaldır, marka itibarını zedeler, ağır bir yaptırım çıkar mı bilmem tabi bu sebeple. merdivenler boş bırakılmadıysa da yaptırım uygulansın, akıllanmak gerekiyor artık yıl 2018 olacak.

Çevrimdışı sozkul

Üst üste iki hayalim gerçekleşince üçüncüde temkinli giderim, senin kadar tamahkar değilim @Necmi  :D

Çevrimdışı canergiray77

passonun bilet sattığı görsel olduğuna göre doğrudur :D
bu işi fazla stress yaptım fener maçında birini almamışlardı adam kapalıdan bileti almış kalmadığı için engelli yerine sokmak istedi izin vermedi güvenlik o yüzden acayip stressliyim  :eyes
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

Acaba mı dedim ama yok ben doğruymuşum sen yanlış hatırlıyormuşsun baktım. Emenikenin forma çıkardığı maçıda Fırat yönetti sonra şampiyon olduğumuz ilk sezon deplasmandaki Gençlerbirliği maçını yönetmiş daha sonra da geçen sezon evimizdeki derbi mücadelesini ve Süper Kupa. Hakem iyidir kötüdür ben o konu hakkında yorum yapmadım ama iki yıldır yönettiği Beşiktaş maçı sadece 3 adama gerekli ikaz yapılmış.

olimpiyatta oynadığımız sahaya taraftarın girdiği Beşiktaş gs maçını yönetti ondan sonra Beşiktaş maçlarına uzun süre verilmedi
o sezon gs nin şampiyon olduğu sezon sen bana şampiyon olduğumuz iki seneyi anlatıyorsun ben öncesini anlatıyorum
ne ikazı 3 maç yönettiyse Beşiktaş maçlarına verilmediği için 3 maçta kaldı. şampiyonluktan önceki senelere bakıver fıratın yönettiği bütün maçlarda doğrandık
olimpiyattaki maçdan sonra bir sene maçlarımıza verilmedi geçen sene verilmeye başlandı. kulağı neye çekilecek.
yönettiği maçlarda sorun olmadı ama galibiyetimizde yok. kim çekecek kulağını zaten tff nin eyyamcısıdır ne buyururlarsa
onu yapar geçen sene sınavı geçemediği için ilk yarı maç alamadı aslında onun için bir sınav daha uyduracaklardıda basın üstüne düşünce
hemen yapamadılar sonra devre arasına kitabına uydurup hallettiler fıratıb dışarda kalması tff ye dert olmuştu ikinci yarı görev almaya
başladıktan sonra fenerin iç saha maçlarına bakıver. 9 iç sahamı oynamıştı bak fırat bunların kaçını yönetmiş.
leş feneri yukarda tutabilmek için kadrolu atamışdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA, Leipzig maçında yaşanan ışık kesintisi ve merdivenlerin boş bırakılmaması nedeniyle Beşiktaş'a disiplin soruşturması açtığını açıkladı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

olimpiyatta oynadığımız sahaya taraftarın girdiği Beşiktaş gs maçını yönetti ondan sonra Beşiktaş maçlarına uzun süre verilmedi
o sezon gs nin şampiyon olduğu sezon sen bana şampiyon olduğumuz iki seneyi anlatıyorsun ben öncesini anlatıyorum
ne ikazı 3 maç yönettiyse Beşiktaş maçlarına verilmediği için 3 maçta kaldı. şampiyonluktan önceki senelere bakıver fıratın yönettiği bütün maçlarda doğrandık
olimpiyattaki maçdan sonra bir sene maçlarımıza verilmedi geçen sene verilmeye başlandı. kulağı neye çekilecek.
yönettiği maçlarda sorun olmadı ama galibiyetimizde yok. kim çekecek kulağını zaten tff nin eyyamcısıdır ne buyururlarsa
onu yapar geçen sene sınavı geçemediği için ilk yarı maç alamadı aslında onun için bir sınav daha uyduracaklardıda basın üstüne düşünce
hemen yapamadılar sonra devre arasına kitabına uydurup hallettiler fıratıb dışarda kalması tff ye dert olmuştu ikinci yarı görev almaya
başladıktan sonra fenerin iç saha maçlarına bakıver. 9 iç sahamı oynamıştı bak fırat bunların kaçını yönetmiş.
leş feneri yukarda tutabilmek için kadrolu atamışdı.
Ben Fırat'ı savunmuyorum ki son zamanlar da bizim hangi maçlarımızı yönetti onları yazdım. :)

Çevrimdışı Necmi

Ben Fırat'ı savunmuyorum ki son zamanlar da bizim hangi maçlarımızı yönetti onları yazdım. :)

verilmiyordu işte uzun süredir maçlarımıza geçen sene başladılar yusuf namoğlunun böyle bir mantığı vardır.
hakem yasaklamasını sevmez tabi bu bize olduğunda böyledir. esas sıkıntı hakemler değil gs nin yarışta
olduğu sene yusuf namoğlunun mhk başkanı olması sıkıntı. Geçen sene başakla yarıştığımız için pek etkilenmedik ama bu sene
dikkat edin Beşiktaşla ters olan hakemler arka arkaya maçlarımıza verilir.ilk yarı bu şekilde devam edecektir.
ikinci yarı dengeler değişir. ilk yarıyı bütün büyük takımları yukarda tutmaya çabalayacaklar erken kopma
olmaz. kimse gs yi şampiyon yapmak için çaba göstermez şimdilik gazla gidiyorlar o nedenle pek sesleri çıkmıyor
fener berbat olduğu için yukarda tutulma çabası gerekiyor.
neyse bırakalım hakemleri Beşiktaş daha yüksek kapasiteye geçemedi. kendimize bakalım.
komplo teorileri üretmeye gerek yok bu bize zarar verir.

Çevrimdışı tangaz

verilmiyordu işte uzun süredir maçlarımıza geçen sene başladılar yusuf namoğlunun böyle bir mantığı vardır.
hakem yasaklamasını sevmez tabi bu bize olduğunda böyledir. esas sıkıntı hakemler değil gs nin yarışta
olduğu sene yusuf namoğlunun mhk başkanı olması sıkıntı.
Geçen sene başakla yarıştığımız için pek etkilenmedik ama bu sene
dikkat edin Beşiktaşla ters olan hakemler arka arkaya maçlarımıza verilir.ilk yarı bu şekilde devam edecektir.
ikinci yarı dengeler değişir. ilk yarıyı bütün büyük takımları yukarda tutmaya çabalayacaklar erken kopma
olmaz. kimse gs yi şampiyon yapmak için çaba göstermez şimdilik gazla gidiyorlar o nedenle pek sesleri çıkmıyor
fener berbat olduğu için yukarda tutulma çabası gerekiyor.
neyse bırakalım hakemleri Beşiktaş daha yüksek kapasiteye geçemedi. kendimize bakalım.
komplo teorileri üretmeye gerek yok bu bize zarar verir.

en kritik detay bu işte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: