Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777749 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çim halen çok kötü durumda geçen seneden eser yok  :alala:

Çevrimdışı sozkul

Basel neler yapıyor öyle , çok ilginç.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Basel neler yapıyor öyle , çok ilginç.
Abi hakem craig thompson. Kirmizi kart pozisyonunu gordum kart dogru ama oncesinde cok cok net faulu vermiyo benfica lehine. Basel isvicre takimi falan hakem de oynak bilemedim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugünkü fikret ormanın yorumları hakkında ne düşünüyorsunuz ??? Sanki efendi konuşmuş gibi (yani doğru üslup ama Türkiye'de pek işe yaramıyor).

Çevrimiçi murat

Estağfirullah abi yanlışın olduğu için değil kafamı karıştılar güvenlik de başka blok da olursa sokmuyor engelli tribüne bilet alırsam bildirim yeri buluşalım abi sizleri tanımak istiyorum
maç öncesi buluşuruz.sen yerini yazarsın biz geliriz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bugünkü fikret ormanın yorumları hakkında ne düşünüyorsunuz ??? Sanki efendi konuşmuş gibi (yani doğru üslup ama Türkiye'de pek işe yaramıyor).

Mantıklı konuşuyor. Herkeste bir 'haddini bildir', 'Ali Palabıyık'a düdüğünü astırmazsan adam değilsin', 'hakemlik hayatını bitirelim, büyüklüğümüzü gösterelim' havası var. Bu tür gazlara gelmemesini yerinde buluyorum. Ne yapacaksın, adamı tehdit mi edeceksin? Beşiktaşlıları üstüne mi salacaksın? MHK'yı istifaya mı çağıracaksın? 'Bir daha bizim maçımıza bu hakemi verirlerse yakarım ortalığı' mı diyeceksin. Olmuyor işte, demeye kalktığında da cezayı alıp oturuyorsun.

Bence en doğrusu video hakem olayını gündeme getirmek olurdu, onu da yaptı. Bundan sonra da takipçisi olmamız gereken şey odur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Benfica teknik direktörü Rui Vitoria: ''Maçın hakemi (Craig Thomson) hakkında konuşmak istemiyorum. Geçen sezon bizim grubumuzdaki rakibi biçmişti. Bugün de bizi.''

Çevrimdışı Librarius

Leipzig tabiiki tecrübesiz, bunu herkes biliyor, ama çok kıymetli yönleride var, o yüzlerinin ortaya çıkmasına izin verirsen vurup geçerler, öyle maçlarıda olacak eminim.
Peki dün,  o yönlerinin ön plana çıkmasını önleyen, tecrübesizliklerinin kabak gibi sırıtmasına neden olan  bir takım vardı sahada, ona alkış yokmu?

Abi bu herifi konusmamizin sebebi Porto macindan hemen sonra yaptigi ilk yorumda "Beni Leipzig maci korkutuyor." Aslinda hani o bilindik "hadi Besiktas Leipzig'i yensinde gorelim" hazimsizlik modunun daha masum! bir sekilde ifade edilisiydi bu. Simdi de kucumsemek gibi olmasin Leipzig cok tecrubesiz diyor. Sonra Besiktas ilk 11 dakika harika oynamis, Leipzig afallamis bu afallama 20. dakikaya kadar surmus ama sonra ipleri ellerine gecirmisler. Beyimiz bu yuzden Porto'da ki Besiktas daha iyiydi diyor. 

Daha dramatik tarafi program sunucusu once ozetleri izleyip dunku harika geceyi hatirlayalim deyince bu hazimsiz hemen atladi: "ozete ne gerek var, hepimiz izledik zaten." Allah'tan FB'li Celikle verelim verelim izleyicilerimiz icinde iyi olur dedi.  Bu tur hazimsiz hirbolar nasil yorumcu oluyor anlayamiyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benfica teknik direktörü Rui Vitoria: ''Maçın hakemi (Craig Thomson) hakkında konuşmak istemiyorum. Geçen sezon bizim grubumuzdaki rakibi biçmişti. Bugün de bizi.''
Bizi biçerken sesiniz çıkmıyordu. Şimdi sizi biçince anladınız tabi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Librarius

Ben begendim. Efendi davranarak karsi tarafin terbiyesiz ve ahlaksiz tavrini aciga vurdu iyice. Kapali kapilar ardinda Ali Palabiyik-Cem Satman hirsizlik sebekesi icin girisimlerini surdurecektir. Ozellikle Cem Satman'in ortaya cikmasi iyi oldu.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2017, 01:24:35 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Bizi biçerken sesiniz çıkmıyordu. Şimdi sizi biçince anladınız tabi.

başlarına gelince ses çıkatıyorlar sadece o yüzden onlarda beter olsunlar :)

Çevrimdışı arda

başlarına gelince ses çıkatıyorlar sadece o yüzden onlarda beter olsunlar :)

İlk iki maç 0 puan.. Gruptan çıkamasınlar ManU sevdasından vazgeçsin de alalım şu Talisca'yı.. Olmaz olmaz biraz sinerji :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

abi herkes farklı diyor kafam karıştı ya birine sordum 8 diğerleri 7 😓 Emin misin desem ayıp etmiş olur muyum 😂
8. katagori üst kattır kardeşim alt kat 7. katagori oluyor.

Çevrimdışı Necmi

Abi bu herifi konusmamizin sebebi Porto macindan hemen sonra yaptigi ilk yorumda "Beni Leipzig maci korkutuyor." Aslinda hani o bilindik "hadi Besiktas Leipzig'i yensinde gorelim" hazimsizlik modunun daha masum! bir sekilde ifade edilisiydi bu. Simdi de kucumsemek gibi olmasin Leipzig cok tecrubesiz diyor. Sonra Besiktas ilk 11 dakika harika oynamis, Leipzig afallamis bu afallama 20. dakikaya kadar surmus ama sonra ipleri ellerine gecirmisler. Beyimiz bu yuzden Porto'da ki Besiktas daha iyiydi diyor. 

Daha dramatik tarafi program sunucusu once ozetleri izleyip dunku harika geceyi hatirlayalim deyince bu hazimsiz hemen atladi: "ozete ne gerek var, hepimiz izledik zaten." Allah'tan FB'li Celikle verelim verelim izleyicilerimiz icinde iyi olur dedi.  Bu tur hazimsiz hirbolar nasil yorumcu oluyor anlayamiyorum.
neden takılıyorsun bu tür şeylere. Bırak istediği gibi düşünüp kendini ve yandaşlarını kandırsın
bir gün gerçeklerle karşılaştıklarında uğradıkları tahribat daha ağır olur. sen kendini bil yeter. Başkaları ne demiş
hiç önemi yok biz başkaları için yaşamıyoruz başkalarınıda mutlu etmek zorunda değiliz. kıskanmakta
haklılar. Eğlen işine bak. Böyle durumlarda he he deyip geçeceksin gerçi böyle yapıncada kibirli diyorlar :D

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2017, 03:30:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Dil dile değmeden mi?  Bu konuda ruh ikizinden yorum bekliyorum  :)
Tecrube ile sabit

Çevrimdışı sozkul

İşe yaramayabilir, ama öbür yöntemi denedik, masaya yumruğumuzu vuruncada bir işe yaramıyor, öyle yapınca birde fenerin oyununa geliyoruz gibi sanki.  olayı rezillik sınırına çekiyorlar, saha içi ve saha dışında, kazanıyorlarda, adamlar iki yıldır bizim hakemlerle şampiyon olduğumuzu söylüyor, yalan dolan pislik konusunda bizim adamlarla yarışamadağımız ortada, ellerinde q7 ye es geçilen iki kart dışında başka argümanda yok. Sanki ligde başka hiç hata olmamış, onlarca es geçilen kart olmamış, bize karşımhiç hata olmamış gibi.içinde bulundukları bataklıkta çırpınışlarını izlemek lazım, içeri girip kavga etmektense. Onların dayanamadığı şey hakemlerin kör gözün parmağına deyip her koşulda kendilerini desteklememesi, paradigma değişti kabul edemiyorlar, ama kavgada kaliteyi düşürmekde üzerlerine yok, başka türlü kazanamıyorlar zaten.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Herkese Günaydın !!

Şu ana kadar topladığımız 8 puanla bu sene Avrupa'da en çok puana sahip 8 takımdan biriyiz.  :super:

Çevrimdışı tangaz

keyif aldığım yüzelerce binlerce maç oldu ama hiç biri bu maçtaki hazzı vermemişti. alman sübyan yurdunun debelenişi korktuk die itiraf.com beyanları wernerin maç önü bi bayern deel deyip 15.dk. tırsıp annneeee çıkarrr beni die ağlaması falan, çok keyifliydi bee :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

atibanın hatun gene hamileymiş ya
totemlere falan gerek kalmayacak sanırım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle birşey olursa Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilki daha başarmış oluruz :) Çünkü İlk 2 hafta kazanan takımların %92'si gruptan çıkarken geriye kalan %8 de 3.cü olmuş. Henüz sonuncu olan yok :)
2007-08'de Shaktar olmuş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanın Trabzonspor maçında çok fazla hamle şansı olmayacak.

İlk yarı 2 gol bulup, sonra idare etmek iyi olur.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gönül ile Adriano iyileşti deniyordu. Trabzon maçında sahada olurlar mı nedir durum arkadaşlar?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Egos

2007-08'de Shaktar olmuş.

son maçta kazansalar ikinci, berabere kalsalar üçüncü olacaklarmış. aynı sezon liverpool'un bizim grupta ilk üç maçın ardından 1 puanı vardı, 10 puanla bitirdiler.  taraftarın kendi içinde mevcudu yorumlaması doğal, boş vakit çok; takımın konsantrasyonu sağlam olduğu sürece sorun çıķmaz, gerçekleşip gerçekleşmemesi ayrı mesele.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Uğur Meleke Ali Palabıyık'ı korumuş yazısında...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: