Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2017, 21:40:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bidon dediniz aklıma karedenizde yol kenarı çeşme başındaki tabela geldi.tabelaya sığdıramamış ve şu çıkmış ortaya :)
Su bi
Donu
bulunur
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Oktay

ağabey "yanlış anlama", ama yazdığın mesajlarda bazı problemler var, belki telefonla girdiğin için özen gösteremiyorsundur. galiba aynı nedenden dolayı bir "yanlış anlama" daha var. parazit yapmak diye ifade edilen, telsiz konuşmalarında araya giren yabancı ses ya da yayına karışan cızırtı gibi bir şey.

buranın özel mesajlaşma alanı olmadığı, herkesin yazılanlara cevap verebileceği açık; senin de bu minvalde söylediklerin son derece makul; fakat yanlış anlaşılmış bir espriye 10 gün ceza pek makul değil.

kimsenin bir başkasına parazit dediği yok; fakat @tangaz ağabey geçen gün negredo'ya bidon demişti.
Arasira foruma giriyorum etliye sütlüye fazla müdahele etmemeye itina gösteriyorum..
Arkadaş Necmi abiye bişey sormuş Necmi abide offline bende şahsi bi soru olmadığı icin kısa ve net bi cevap verdim.. arkadaş beni tanımaya bilir bizi belki tırı viri biride görebilir oda önemli değil yanlız parazit kelimrsinin ne anlama geldiğini ve ne maksatla yazdığını 7 yaşındaki çocuk bile anlar.. 10 gün olmaz 3 gün olur kindar ve intikamcı biri değilim fakat biraz dinlenmesi şart

Çevrimdışı Egos

Arasira foruma giriyorum etliye sütlüye fazla müdahele etmemeye itina gösteriyorum..
Arkadaş Necmi abiye bişey sormuş Necmi abide offline bende şahsi bi soru olmadığı icin kısa ve net bi cevap verdim.. arkadaş beni tanımaya bilir bizi belki tırı viri biride görebilir oda önemli değil yanlız parazit kelimrsinin ne anlama geldiğini ve ne maksatla yazdığını 7 yaşındaki çocuk bile anlar.. 10 gün olmaz 3 gün olur kindar ve intikamcı biri değilim fakat biraz dinlenmesi şart

benim kadar kindar olmadığın açık ağabey, yerinde olsam herkesin üyeliğini silerdim. ilk de necmi ağabeyden başlardım, hak ediyor. teşekkür ederim cevap için.

Çevrimdışı Oktay

benim kadar kindar olmadığın açık ağabey, yerinde olsam herkesin üyeliğini silerdim. ilk de necmi ağabeyden başlardım, hak ediyor. teşekkür ederim cevap için.

Hahaha sende iyi gaz veriyorsun ;)
Hir güre gerek yok burası forum herkes keyfine baksın

Çevrimiçi Necmi

ağabey "yanlış anlama", ama yazdığın mesajlarda bazı problemler var, belki telefonla girdiğin için özen gösteremiyorsundur. galiba aynı nedenden dolayı bir "yanlış anlama" daha var. parazit yapmak diye ifade edilen, telsiz konuşmalarında araya giren yabancı ses ya da yayına karışan cızırtı gibi bir şey.

buranın özel mesajlaşma alanı olmadığı, herkesin yazılanlara cevap verebileceği açık; senin de bu minvalde söylediklerin son derece makul; fakat yanlış anlaşılmış bir espriye 10 gün ceza pek makul değil.

kimsenin bir başkasına parazit dediği yok; fakat @tangaz ağabey geçen gün negredo'ya bidon demişti.
evet tangaz gerektiği kadarda ceza yedi bu nedenle.

Çevrimiçi Necmi

bana neden kin duyuyorsun :alala:

Çevrimdışı Egos

evet tangaz gerektiği kadarda ceza yedi bu nedenle.

haksız bir cezaydı, Yönetim gitsin﹗!

bana neden kin duyuyorsun :alala:

öyle bir şey mümkün mü ağabey, hatta bizim statta "ille de sen" garabetini söyleyenlere de nopost verirsen en büyük destekçin olurum.

Çevrimdışı onurturan

Şenol hocam ne dedi hiç bakamadım bugün haberlere şimdi bu medel formsuz mu yoksa şl ne mi sakladı sürpriz..
Muhtemel 11 ler dolaşıyor ve mwdel göremedim onla ilgili bişiler söyledi mi abdusta usta yazmış gerçi de detaylı bişiler vardır sizde.. saygılar

Çevrimdışı Berat

Hindistan'da düzenlenecek U17 FIFA Dünya Kupası Finalleri'ne Beşiktaş'tan herhangi bir oyuncu davet edilmedi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol hocam ne dedi hiç bakamadım bugün haberlere şimdi bu medel formsuz mu yoksa şl ne mi sakladı sürpriz..
Muhtemel 11 ler dolaşıyor ve mwdel göremedim onla ilgili bişiler söyledi mi abdusta usta yazmış gerçi de detaylı bişiler vardır sizde.. saygılar
Medel her bölgede oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Medel'in asıl yeri orta saha, sonra stoper. Ondan sonra ayrı yerlerde de oynayabilir.
Dedi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar ben burda otorite kurmaya yada güç gösterisi yapmaya gelmedim bu forumda kimse ama istisnasız tüm üyeler hiç biri PARAZİT değildir

yanlış anlamışsın burda bahsi geçen parazit; elektronikte frekansı bozan cızırtı yapan parazit.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2017, 23:15:36
Barça ve juve ye baktım da şampiyonlar ligini rahat alırız bu sene...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

bidon demedim adayı dedim, ama sende sürekli bunu dillendirerek sıcak tutuyorsun. ben ceza alırken gerekçelerden biride ergenlerin bundan etkilenip dillendirmeleri yada başka platformlara taşıma olasılıgı idi. sen ergende değilsin ama  en çok sen dillendiriyorsun  :alala:
@Egos
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

:D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2017, 23:19:31
bidon demedim adayı dedim, ama sende sürekli bunu dillendirerek sıcak tutuyorsun. ben ceza alırken gerekçelerden biride ergenlerin bundan etkilenip dillendirmeleri yada başka platformlara taşıma olasılıgı idi. sen ergende değilsin ama  en çok sen dillendiriyorsun  :alala:
@Egos
Malum fb forumunu bir okusalar üye bırakmazlar :)
Galiz küfür,  ağır hakaret olmadıktan sonra biraz esnek olmaz gerek...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

ağzından bal damlıyor son 8e kalsak yeter bu sene.

bugün akşam üstü radyoya biri bağlandı geçen sene 3-0 biten juve barça maçı skorunu bilmiş hatta radyoya bağlanmış geçen sene de bu akşam barça 4-0 alacak dedi şimdilik 3-0 daha 13+uzatmalar var

Çevrimdışı Egos

@Egos

sana verilen ceza hakkındaki görüşüm belli ağabey; merak etme bu sıcağa bidon dayanmaz. ergenler konusu benim içimde de yara, ne yapabiliriz bilmiyorum, ama bidon konusunu bu forumun dışına çıkartamazlar artık.

Malum fb forumunu bir okusalar üye bırakmazlar :)
Galiz küfür,  ağır hakaret olmadıktan sonra biraz esnek olmaz gerek...

evet. zaten genelde esnek olunuyor, ama transfer döneminden çıkışta biraz işi sıkı tutmak gerekti, ipin ucunu kaçırmıştık. erken bir yorum olsa da ağır sayılmazdı aslında, haklı çıkmak amacıyla yapılmadığı açıktı bence de.

lens transferine verilen tepkileri göndermişti bazı arkadaşlar, oranın sistemi oldukça farklı.

Çevrimdışı tangaz

sana verilen ceza hakkındaki görüşüm belli ağabey; merak etme bu sıcağa bidon dayanmaz. ergenler konusu benim içimde de yara, ne yapabiliriz bilmiyorum, ama bidon konusunu bu forumun dışına çıkartamazlar artık.

evet. zaten genelde esnek olunuyor, ama transfer döneminden çıkışta biraz işi sıkı tutmak gerekti, ipin ucunu kaçırmıştık. erken bir yorum olsa da ağır sayılmazdı aslında, haklı çıkmak amacıyla yapılmadığı açıktı bence de.

lens transferine verilen tepkileri göndermişti bazı arkadaşlar, oranın sistemi oldukça farklı.

hakkaten bugün manyak sıcak vardı

Çevrimdışı abdusta

@abdusta profil resmindeki iki buçuk yıldızı artık üçe tamamlasan diyorum 😂

:ok:

saygılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

:ok:

saygılar
imzanda gif kullanmazsan sevinirim cep telefonlarında kaynak tüketir.
herkesin yüksek kotası yok.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2017, 01:20:50 Necmi ]

Çevrimdışı EagleForce

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Devler Arenasına güzel bir galibiyetle başlamak çok güzel olur . Aminnn  :D

Çevrimdışı İhsan

Come to Besiktas

"Come to Besikta"s ne marka oldu be? Helal olsun emegi gecenlere.

Günaydin bu arada
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizimkiler acaba ne zaman şöyle bir altyapı kuracaklar eş dost akraba oyuncularını almak dışında? Biraz emek dışında bişi gerektirmiyor ama kimse istemiyor çünkü transfer yapmak çok daha keyifli..

https://twitter.com/alankapatan/status/907867415454896128
Korku akıl katilidir.

Etiketler: