Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5769594 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı frantic

avrupada başarı iyi güzel şl de çeyrek avrupa liginde yarı/final vs ama ligle birlikte götürecek seviyede olmadığımızı bu sene yine gördük. gelir olarak her kalemde full çekmemize rağmen (üstüste şampiyonluk-şampiyonlar ligi, bilet-kombine, kartalyuvası, futbolcu satışı, sponsorluk) hala bir sene şampiyonlar ligi geliri olmayınca yeniden feda-kemer sıkma konuşmak zorunda kalıyorsak bu takımın gerçekçi ilk hedefi bir süre (örneğin 3 yıl - 5 yıl) ilk 2 sıradan aşağı düşmemek olmalı (önümüzdeki 5yıl 3şampiyonluk 2 ikincilik vs. şeklinde), bu dönemde cenk tarzı satışlar da yapılabilmeli (her yıl 1 oyuncu parlatılıp büyük satış yapılsa yeterli). dolayısıyla planlama - kadro buna göre yapılmalı, sonrasında bütçe toparlanır, hedef büyütüp artık avrupada da ilerleyip ligle götürücez denilebilir ama benim zaten 2 yıl şampiyon kadrom var, her yıl transferde düşeşleri attım (gomez,abou vs.) , tecrübeli ve kaliteli oyuncularım var (pepe-adriano-atiba-babel-quaresma vs.) artık avrupaya damga vurıyım diyince sonuç böyle oluyor, avrupa hedefi grup aşamasına kalmak, çıkarsak ne güzel çıkamazsak da seneye devam şeklinde olmalı.

Çevrimdışı tangaz

Taliscayı bizimkilerin 40’a satmış olmaları gerekiyor.
Aşağıda futbolcu satışından beklenen gelire bakın lütfen

basket şube direkt 20 milyon zarar lisanslı ürünlerde de gelir gider farkı sonrası 25 milyon anca kalıyor o para da basket şubeyi ancak finanse ediyor hesabına varılabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abi inşallah ne diyelim. Uğraştığımız adamlar afedersin bu işlerin kaşarı olmuş iyice. ŞL. de yok bi yerlerden güzel para indirmemiz şart.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

70 milyon öro luk satış gözüküyor.

Ayrıca direk 40 değil  (40-21) şeklinde olucak, tabi söyleyenler doğruysa.
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2018, 11:38:24 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

o 21 milyon euro giderlerde görünen 534 milyon tl içine yedirilmiş(tir).

yıllardır kulüpler bu tahmini gelir gider tablolarını yaparlar gelir hanesi hep yüksek görünürken gider haneside düşük yazılır sonra gerçekleşen rakamlarda hep eksi çıkar maalesef.

birde o satış rakamı 1.1.2018-31.12.2018 in tümünü kapsıyorsa orada cenkin satış rakamı (120-130 milyon tl) da vardır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

quaresma+lens ikilisini satıp oraya bir şakiri istiyorum yedeği de bu durumda töre olur gerçi töre ve şakiri oyun stili bakımından benzer olacaktır bu da kadro mühendisliği bakımından yanlış hamle olur ama şakiri iyi bir seçenek gerektiğinde merkezde (forvet arkası) de oynar.

Çevrimdışı underworld

Cenk le birlikte
70 - 23 = 47 m €
47 - 19 = 28 m  € daha satış gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

Cenk le birlikte
70 - 23 = 47 m €
47 - 19 = 28 m  € daha satış gerekiyor.

babel ve pepe için konuşulan 10+ milyon yurolar gerçek mi olacak acaba  :alala:

Çevrimiçi Samet Demir

quaresma+lens ikilisini satıp oraya bir şakiri istiyorum yedeği de bu durumda töre olur gerçi töre ve şakiri oyun stili bakımından benzer olacaktır bu da kadro mühendisliği bakımından yanlış hamle olur ama şakiri iyi bir seçenek gerektiğinde merkezde (forvet arkası) de oynar.
Töre anca yedek olur abi. Ben o adamdan ümidi kestim. 

Bu sene pırpır kanat oyuncu şart. Adam eksiltebilen.

Sağ bek - oğuzhanın durumuna göre 2 orta saha- 2 kanat  - 1 forvet şart. Ayrıca giden adamlara göre stoperde lazım.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Sağ bek - oğuzhanın durumuna göre 2 orta saha- 2 kanat  - 1 forvet şart. Ayrıca giden adamlara göre stoperde lazım.

ben de zaten yedek olur diyorum ama sanki doğru kadro mühendisliği anlamında yedek asın kopyası değilde farklısı olsa daha doğru

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre ilk 11 oynucam ben diyorsa oynamak istiyorsa ilk 11 olur.

Quaresma'dan eksiği yok fazlası var.

Yeter ki oynamak istesin yaşı daha genç.

Müthiş bir sol ayağı var.

[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2018, 12:51:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

babel ve pepe için konuşulan 10+ milyon yurolar gerçek mi olacak acaba  :alala:
Babıl için olabilir ama pepe için sanmam

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tosic ile Yönetim görüştü
YOLLAR AYRILIYOR

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; 3 sezondur Beşiktaş forması giyen Dusko Tosic, takımdan ayrılmak istiyor.

Tosic, yönetimle yaptığı görüşmede ‘Beni isteyen bir kulüp var’ diyerek ayrılık talebini dile getirdi.

33 yaşındaki oyuncunun Uzak Doğu kulüplerinden birine transfer olmaya yakın olduğu öğrenildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Tosic ile Yönetim görüştü
Yollar Ayrılıyor
Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; 3 sezondur Beşiktaş forması giyen Dusko Tosic, takımdan ayrılmak istiyor.

Tosic, yönetimle yaptığı görüşmede ‘Beni isteyen bir kulüp var’ diyerek ayrılık talebini dile getirdi.

33 yaşındaki oyuncunun Uzak Doğu kulüplerinden birine transfer olmaya yakın olduğu öğrenildi

iyi yasaklı link yaptıysa doğrudur :)

Kaç para koparsak kardır 33 yaşında tosic :)

Çevrimdışı tangaz

Töre ilk 11 oynucam ben diyorsa oynamak istiyorsa ilk 11 olur.

Quaresma'dan eksiği yok fazlası var.

Yeter ki oynamak istesin yaşı daha genç.

Müthiş bir sol ayağı var.

şakirinin yaptığı herşeyi yapabilir DE işte o de kısmını aşamıyor son dönem mental olarak arınması mı gerekiyor naapması gerekiyorsa yapsın bi çırpıda kenara atılacak oyuncu değil

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Talisca yı 40 a satma.işi olursa fevkalade olur.
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2018, 13:03:30 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı sozkul

Yok öyle değil, gelire 40 yazılır aşağıdaki gidere 21 yazılır.

Çevrimdışı tangaz

Yok öyle değil, gelire 40 yazılır aşağıdaki gidere 21 yazılır.

sağda solda 30 die de haberler var bakalım kaç olacak (olursa tabii) umarım 40 olur.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı sozkul

Talisca 40'a satilirsa ozur dilyecegim diyen birisi var birkac sayfa once, ellerimi ovusturarak bekliyorum. :evillol:

Bu arada gene ucler besler havalarda ucuyor yerliler icin. Yeniden belirteyim, TSL'yi cok abartiyorsunuz. Emre Akbaba da bize yaramaz. 2-2.5 milyonsa neyse, ama degil. Eee 34 yasindaki Vagner'e 3 verirsen onlar da Emre icin kapiyi 5'ten acar. Degmez, pisman oluruz. Gidin Avrupa'dan yerli alin artik hala mi anlamadiniz su isi? TS disinda kaliteli yerli az Anadolu'da. Okay bizde is yapar, Abdulkadir'in daha pismesi gerek henuz bir Gokhan Tore seviyesinde bile degil. TS'de de artik seviye atlamalari zor ikisinin de potansiyellerine ulastilar tipki Yusuf gibi. Bir ust seviyeye ancak bizim gibi bir takimda, Senol hoca gibi bir hocayla cikabilirler.

Okay + Abdulkadir = 4 milyon + Tolga + Pektemek + Tolgay iki takimin da kazancli cikacagi bir takas olur ama TS'liler bunu anlamaz. O yuzden 40-50 milyon euro hayalleriyle ikisinin de potansiyelini israf edip 2-3 seneye Anadolu'ya gonderislerini izleriz.

Zaten özür dileyeceğini beyan etmiş adamı ellerini oğuşturarak neden bekliyorsunki.
Hatırlatırım oda senin bir Beşiktaşlı arkadaşın.
Hep igneleyicisin @BesiktasTaraftari2017. Neden hep  böylesin, kızgınsın, sertsin?

Çevrimdışı mellfred

https://mobile.twitter.com/Muratozen1903/status/996306527882547207
Başlamışlar hit kasmaya
Geliyor gelmekte olan...
Gidiyor 3’ün 1’i
7 kişi 1 düveye girecek bakalım hangisi...
Ayar oluyorum bu kolpacılara

Etiketler: