Yani cb 1453 cüler diye bir oluşum kurup bize zarar vermek istedi bunu da son dakikaya ayarlafılar, ilginç!
Şahsi düşüncem ne fb ne de bizim o maçımız operasyon falan değildi.
Ztk maçında fb nin başarızlıklar üzerine yaşadığı bir dışsal tepkiydi.
Bizde 4-5 sene önce aynı lige iyi başlar sonunu getiremez, derbi kazananaz, şampi olamaz diye söylenen lafların bir patlamasıydı. ( son inönü deki maçta bile sahaya atlama vardı - ebue fayt)
Fb şikeden 3 sene kaybetmedi tam tersine 3 sene kazandı çünkü küme düşürülmesi gerekiyordu ama yapmadılar.
Azizle olmayacağını anlamaları 20 yıl sürdü ama 18 senedir kuzu kuzu destek oldular.
Bu süre sonunda şimdi bela okumalar normal Hele ki karşısında Mesih olarak koçu gördüklerini varsayarsak.
Şimdi kıssadan hisse, küme düşmedi ve ztk maçında ceza da almadı.
Üstüne üstlük pişkin pişkin mağduruz ayağına yatıyorlar.
Soruyorum Hangisi gerçek?
Başkanı savunmak için bin tane argüman sunarız ama olan şeyi olmamış gibi gösteremeyiz.
Akşam maça çıkmıyoruz açıklamasını bekliyorum.
Saygılar
İlginç falan değil, 1453 Kartalları arkasında cemaat vardı. Gezi olaylarında çarşının rolünden ötürü cezalandırdılar işte.
Başkan geçen gün "biz de komploya uğradık, o grubun tamamı FETÖ'den içeride" dedi, ama kimse pek üstünde durmadı.
Kadıköy'de olanlar herhalde ki kumpas falan değildi, ama RTE öyle diyince herkes ağız değiştirdi.
Şu hikayeyi oku, ne demek istediğimi anlarsın:
Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den, bir Arap, devesiyle Şam'a gelmiş. Şam sokaklarında dolaşırken biri ona yanaşmış:
- Ver o dişi deveyi bana! demiş. Tartışma büyümüş, Küfe'den gelen adam, "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir" diye itiraz etmişse de anlaşamamışlar. Konu Muaviye'ye yansımış.
Halk meydanda toplanmış... Muaviye, Küfe'den gelenle Şam'da deveye sahip çıkan yerliyi dinledikten sonra, kararını açıklamış:
- Bu dişi deve Şamlınındır!
Sonra toplananlara dönmüş ve sormuş:
- Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?
Cemaat hep birlikte bağırmış:
- Şamlınındır!
Küfeli şaşkın bir vaziyette devesinin ardından bakakalırken, Muaviye onu yanına çağırmış:
- Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: "Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!"
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi