Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812394 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet Beyler 2 de 2 yaptım :)

15 gün önce Fb ile yapacağımız 3 maça , Cüneyt - Fırat ve Ali posbıyık üçlüsünün verileceğini defalarca yazmıştım hatırlarsınız

Şuanda 2 de 2 yaptım

Ztk maçının hakemi Fırat aydinus..

Hiç şaşmaz yani göreceksiniz 3 de 3 yapacağım , rovansa da Posbiyiği verecekler..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı furkankaya1903

15 gün önce Fb ile yapacağımız 3 maça , Cüneyt - Fırat ve Ali posbıyık üçlüsünün verileceğini defalarca yazmıştım hatırlarsınız

Şuanda 2 de 2 yaptım

Hiç şaşmaz yani göreceksiniz 3 de 3 yapacağım , rovansa da Posbiyiği verecekler..
Rövanşa posbıyığı verirlerse onu bir güzel Silkerler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

sormadım forumda yaşınızı girmeniz zorunlu profilinize girermisiniz :)

yaş girilmeden üyelik onaylanmasın bitsin şu iş

Çevrimdışı Koa_lAA

yaş girilmeden üyelik onaylanmasın bitsin şu iş

yöneticiler yaş sorunca karşı taraf farklı duygular yaşıyor... belkide farklı anlamlar yüklüyor... bu duyguların ölmemesi adına ben bu önerine ret oyu veriyorum  :D

Çevrimdışı onurturan

Şuanda 2 de 2 yaptım

3 de iki yapacaksın bence Yunus Emre

Çevrimdışı cursedofdragon

Fırat Aydınus : Emenikenin oyundan çıktığını görmedim.

Çevrimdışı Liquidator

Şuanda 2 de 2 yaptım

Bencede 3 de 2 ))) posbıyıklı şeref yoksununu vermezler. Bu arada kim twitter-de varsa osmanlıspor külübünün resmi sayfasına göz atsın)))))) acaip şeyler paylaşıyorlar))))))
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Rövanşa Mete Kalkavan veya Halis Özkahya verilebilir gibime geliyor. Hadi bakalım hayırlısı

Çevrimdışı Liquidator

Rövanşa Mete Kalkavan veya Halis Özkahya verilebilir gibime geliyor. Hadi bakalım hayırlısı

Bülent Yıldırımda ola bilir. hatta bence bülo olur

Bülent Yıldırımda ola bilir. hatta bence bülo olur
Onu unutmuşum hatırlattın... yine düşüncelere daldım

Çevrimdışı Bodie

sormadım forumda yaşınızı girmeniz zorunlu profilinize girermisiniz :)

Hadi ya bilmiyodum :D hallettim  :ok:

Çevrimdışı Bodie

Nickinin the wire ile alakasi var midir acaba?

olmaz olur mu direk Bodie karakteri yüzünden kullanıyorum bu nicki :D

“This is my corner, i aint going nowhere.”

Çevrimdışı Liquidator

Sabahtan beri Angut.com dayım hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiş ve gülmemiştim neler yazıyorlar neler :kop: :kop:

Volkan Ateş - 25.02.2018 20:41

Aykut Kocaman kapana kapana İç Anadolu´ya kadar çekildi. Az daha kapanırsa Akdeniz´e düşecek

Bir tanesi de maçtan sonra Aykut erken Gol planlarımızı bozdu diyecek bakın görün yazmis :kop:

Bu ileti de  bizim nasıl bir korku saldigimizin kanıtı

ertugrul_solomon - 25.02.2018 20:57

Bu iki A dan kurtulamicaz mi arkadaşlar . Bjk burdan vermez ligi kimseye

Çevrimiçi Necmi

Sana tribünde Marcelo oyun filan kurmuyor sürekli Gökhan Gönül'e yerden atıyor diye söylüyordum abi yine ne alakası var diye başlamıştın 1 sene sonra oyun filan kuramadığını kendin söyledin. Biraz daha Medel'i Pepe'nin yanında sol stoperde izle ne alakası olduğunu göreceksin.
marcelo hakkında öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum başından beride
oyun kurmadığını söyledim sürekli yan top oynuyordu. başında tek itiraz ettiğim şey
yavaş diyenlere yavaş değil demekti.
medele gelince dün başlamadım seyretmeye ben yıllardır takip ederim onu şili milli takımı maçlarını izlerim
gözde oyuncularımdan biriydi. Medelin asla stoperlik birinci mevkisi eğil hatta mevkisi bile değil sadece italyada
bir kaç maç stoper oynamışlığı var onun dışında ispanyada ingilterede nede memleketinde stoper oynamadı
italyada işde 4-5 maç zorunluıluktan oynattılar. şu ana kadar giydiği formalar baz alınırsa en fazla stoper oynadığı takım Beşiktaş düşün işde. Medel stoper değildir onu stoper oynatmak harcamaktır. saatli bomba gibidir ne zaman patlayacağı
belli olmaz

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

babıl yeni video atmış  :bandit:

video  atmasi  iyiye  isaret  demek ki kendine  geliyor.. Sampiyon takimin  sampiyon  oyuncusu  olma dusuncesine  isinamaya baslamis  tekrar..Welcome back Babil!
Yorgo

Çevrimdışı mertozlu

Halil Umut Meler bence

Çevrimdışı mertozlu

marcelo hakkında öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum başından beride
oyun kurmadığını söyledim sürekli yan top oynuyordu. başında tek itiraz ettiğim şey
yavaş diyenlere yavaş değil demekti.
medele gelince dün başlamadım seyretmeye ben yıllardır takip ederim onu şili milli takımı maçlarını izlerim
gözde oyuncularımdan biriydi. Medelin asla stoperlik birinci mevkisi eğil hatta mevkisi bile değil sadece italyada
bir kaç maç stoper oynamışlığı var onun dışında ispanyada ingilterede nede memleketinde stoper oynamadı
italyada işde 4-5 maç zorunluıluktan oynattılar. şu ana kadar giydiği formalar baz alınırsa en fazla stoper oynadığı takım Beşiktaş düşün işde. Medel stoper değildir onu stoper oynatmak harcamaktır. saatli bomba gibidir ne zaman patlayacağı
belli olmaz

Emin misin abi? Inter'i ne zaman acsam stoperdeydi, simdi geriye bakiyorum hep stoperdeki maclari denk geliyor bana. Dunya Kupasi eleme maclarinda da bu seneki stoper oynamis.

Bence asil mevkisi DM ama stopere evrilmis yillar icinde

Çevrimiçi Necmi

Ismael cok onemli oyuncu fb icinhahahahahah
Ayri bi seviyehahaahha
Tutamiyorum kendimi
fenere seviye atlattığı gerçeğini reddedemezsin bunu kendileri bile itiraf ediyor :D

Çevrimdışı kartalizer

olmaz olur mu direk Bodie karakteri yüzünden kullanıyorum bu nicki :D

“This is my corner, i aint going nowhere.”

Idealizmi elinden birakmayan kose cocugu efsane Bodie, sahane nick valla :) nostalji yaptirdin bana oglen oglen :)

Çevrimdışı Koa_lAA

Emin misin abi? Inter'i ne zaman acsam stoperdeydi, simdi geriye bakiyorum hep stoperdeki maclari denk geliyor bana. Dunya Kupasi eleme maclarinda da bu seneki stoper oynamis.

Bence asil mevkisi DM ama stopere evrilmis yillar icinde

buraya defalarca yazdım... ayrıca izledimde tv den... adam şili milli takımında senelerdir stoper... son iki kupa amerika şampiyonluğunda takımın stoperiydi... kupa amerika diyip geçmeyin karşısındaki rakipler şuanda avrupa futbolunun en önemli atak oyuncularıydı...

ben en başından buyana stoper de daha faydalı olacağı kanısındayım... hatada yapsa ki illa yapacaktır her stoper yapıyor.. stoperde daha faydalı olacaktır bize..

Etiketler: