Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5827485 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı matias_27

ilk yarı maliyet giderleri fazla olur. Üretim işin içinde oluyor ikinci yarı bu düşer
stok satışı olur karlılık artar diye tahmin ediyorum.
şampiyon olursak renklileri burdanda vururuz satışları iyice düşer. stoklarıda ellerinde patlar. :D
yanlız merak ettiğim bu sadece mağaza satışlarından gelen gelir sanırım toptan satış payı yoktur
sanırım o sezon sonu hesaba girer.

abi asıl rakip başakşehir gs felan değil. puan kaybetmesi gereken bir takım varsa o da başakşehir ben böyle düşünüyorum. gs de çok büyük sıkıntılar var teknik direktörleri nisanı görürse iyi. asıl rakip başakşehir onların puan kaybetmesi önemli
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

gençler maçı öncesi ertelemeye gerek yok bence cuma oynanır 9 martta bayern maçı 14 martta ama konya maçı ertelense doğru olur zira deplasmanda ordan gel almanyaya git durumu oluşacak

konya da kabul ederse hafta için oynanabilir o maç.

Çevrimdışı tangaz

abi asıl rakip başakşehir gs felan değil. puan kaybetmesi gereken bir takım varsa o da başakşehir ben böyle düşünüyorum. gs de çok büyük sıkıntılar var teknik direktörleri nisanı görürse iyi. asıl rakip başakşehir onların puan kaybetmesi önemli

gese şu ndiayeyi satamayaydı şu an muhteşem şeyler izlemeye başlamıştık bile adamlar son dakika sol beki ndiaye sayesinde kiralayabildiler onu bile alamıyorlardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş: "Yabancı sayısına bir bulunur ama tartışılmadı ki. Bana fikrimi soran da olmadı. Mesela 28 kişilik kadronun 20'si serbest, 8'i altyapıdan olacak. Bitti. 20 tane istediğini koy. Ben mecburen o 8 taneye kalacağım. Sakat olacak, cezalı olacak. Bana da bir opsiyon ver. "

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Bu da Lensin 2 puana mal olan tercihi..

Bu pozisyonda Lens yerine Q7 olsaydı ve o pası vermeseydi Dar ağacı kurulup idam edilmişti
Lens ile ilgili mesajı atarken dedim zaten şimdi buna ilk cevabı Yunus Emre verir, kaçırmaz fırsatı. :D  Benim vurgulamak istediğim Lens'in içinde bulunduğu ve dışarıdan da bariz belli olan halet-i ruhiyesi. Herhangi bir pozisyondan sonra suratına bak, yaramazlık yapıp da birşeyler kırıp dökmüş küçük çocuk gibi yedek klübesinde gözleri...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

ilk yarı maliyet giderleri fazla olur. Üretim işin içinde oluyor ikinci yarı bu düşer
stok satışı olur karlılık artar diye tahmin ediyorum.
şampiyon olursak renklileri burdanda vururuz satışları iyice düşer. stoklarıda ellerinde patlar. :D
yanlız merak ettiğim bu sadece mağaza satışlarından gelen gelir sanırım toptan satış payı yoktur
sanırım o sezon sonu hesaba girer.

Muhtemelen dediğiniz gibi sezon sonu girecek abi toptan satış payı. Twitter adresindeki adamın dediğine göre cenk'in satışı da yokmuş bu tablolarda mesela o da 2017 2018 tablolarına eklenecekmiş vadeye bakılmaksızın.

Çevrimiçi Necmi

Muhtemelen dediğiniz gibi sezon sonu girecek abi toptan satış payı. Twitter adresindeki adamın dediğine göre cenk'in satışı da yokmuş bu tablolarda mesela o da 2017 2018 tablolarına eklenecekmiş vadeye bakılmaksızın.
o tablo 30 kasım itibariyle alınmış hesaplar orda şl gelirleri bile yoktur son grup maçını aralıkta oynadık şl hakediş hesabını ocakta yapıyor bildiğim ilk ödemeyide şubatta yapıyor. Muhasebeleşmemiş bir alacağı hesaba dahil edemezsin ne alacağın bile belli değil.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2018, 15:47:48 Necmi ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Quaresmanin 2 puana mal olan penaltısı...
Suç penaltıyı Quaresmaya attıranda
Penaltı işini kordine edende Quaresma da değil.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Atiba: Bu takımın parçası olduğum için gerçekten çok mutluyum. Cumartesi gününden itibaren başlayarak işleri yeniden yoluna koyarız. Ve tekrar başarıları yaşarız.
Sene başından beri hep aynı hikayeleri anlatıyor futbolcularımız lakin biz işleri yoluna koyma denen o mutluluk verici seyi bir türlü göremedik.

Çevrimdışı tangaz

Şu bizim fabri yarın başlayıp kalesini 40 gün gole kapasa ne efsane olur yaw.

hadi fabri yapabilirsin göster kendini
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sene başından beri hep aynı hikayeleri anlatıyor futbolcularımız lakin biz işleri yoluna koyma denen o mutluluk verici seyi bir türlü göremedik.

çünkü okyanusu aşıp derede çok boğulduk bu sene

Çevrimdışı savaş altay

Şenol hoca son maçlardan birinde Quaresma'ya top kayıbı sonrası al-ver işareti yaptı. Aralarında sadece 6-7 metre vardı Quaresme ok dedi.
Hemen arkasından yine çizgide 1 e 1'i zorladı. 2 kez ısrar etti. Şenol hoca'yı göremedim o an kameralar çekmedi. Atiba'nın kazandığımız bir maç sonu
pas organizasyonu yüzünden Quaresma'nın üzerine yürüdüğü oyun disiplinine bağlı kalınması portlerinden şu ana kadar değişen az buz birşeyler var.

Çevrimiçi Necmi

böyle bir suç olmaz quaresma ilk kez penaltı atmıyor avrupada genelde o atar.
bir oyuncu penaltı kaçırabilir golde kaçırabilir bunlar suç değil.
neyi nerde eleştireceğimizi bilmemiz lazım.

Çevrimdışı tangaz

böyle bir suç olmaz quaresma ilk kez penaltı atmıyor avrupada genelde o atar.
bir oyuncu penaltı kaçırabilir golde kaçırabilir bunlar suç değil.
neyi nerde eleştireceğimizi bilmemiz lazım.

kimsenin dötü yemezken topun başına geçer özgüven binbeşyüz ama gol olan penaltıları dahi iyi kullanmıyor bence riskli seçimler yapıyor ve nereye vuracağını çok belli ediyor. penaltı işini en temizinden demba şaapıyordu.

Çevrimiçi Necmi

kimsenin dötü yemezken topun başına geçer özgüven binbeşyüz ama gol olan penaltıları dahi iyi kullanmıyor bence riskli seçimler yapıyor ve nereye vuracağını çok belli ediyor. penaltı işini en temizinden demba şaapıyordu.
negredonun penaltı atışıda iyi değil bence love atar artık herhalde

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Poz vererek penaltı ve şut atıyor. İşin görsel tarafında daha çok. Mental olarak çok sorunlu bir adam. Takımda rolleri dağıtırken Hoca bunlara dikkat etmek zorunda. Zorunda da bu durumun farkında mı emin değilim. Akhisar maçında penaltı kaçırdı diye sorumluluğu tümüyle Quaresma'nın üzerine atmak insafsızlık olur. O Akhisar'ın bize gelirken ne kadar formsuz olduğunu, o maçta ceza sahası içinde çoğalmadan kalabalık Akhisar savunması içinde kaybolan 1-2 oyuncuya çizgiden gol olma ihtimali %1'den az olan 49 ortanın da nasıl açıldığını, Hocanın maç sonu röportajından da bundan ne kadar memnun olduğunu ve şanssızlıktan yakındığını iyi hatırlıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Benim en cok sevindigim goller quaresmanin penalti golleri son 5 senede 20 tane gole sevinmemisimdir toplam. Atamayacagindan okadar eminim hic heyecanlamiyorum bile gol olunca boyle ekistira supriz bir gol gibi oluyor ayni olcayin fbye atibanin tsye adriyanonun tsye korayin fbye ibonun sag ayaylan gsye sergenin gsye attigi goller gibi seviniyorum.

Fb gol yediginde mesela daha bi keyifleniyorum ben. Cozemedim durumu dogtora bahtiram

Çevrimdışı tangaz

negredonun penaltı atışıda iyi değil bence love atar artık herhalde

11deyse evet

Çevrimdışı tangaz

Poz vererek penaltı ve şut atıyor. İşin görsel tarafında daha çok. Mental olarak çok sorunlu bir adam. Takımda rolleri dağıtırken Hoca bunlara dikkat etmek zorunda. Zorunda da bu durumun farkında mı emin değilim. Akhisar maçında penaltı kaçırdı diye sorumluluğu tümüyle Quaresma'nın üzerine atmak insafsızlık olur. O Akhisar'ın bize gelirken ne kadar formsuz olduğunu, o maçta ceza sahası içinde çoğalmadan kalabalık Akhisar savunması içinde kaybolan 1-2 oyuncuya çizgiden gol olma ihtimali %1'den az olan 49 ortanın da nasıl açıldığını, Hocanın maç sonu röportajından da bundan ne kadar memnun olduğunu ve şanssızlıktan yakındığını iyi hatırlıyorum.

zaten şampiyonluk kaçarsa hep hocanın bu memnuniyeti nedeniyle kaçacak.

Çevrimdışı tangaz

Benim en cok sevindigim goller quaresmanin penalti golleri son 5 senede 20 tane gole sevinmemisimdir toplam. Atamayacagindan okadar eminim hic heyecanlamiyorum bile gol olunca boyle ekistira supriz bir gol gibi oluyor ayni olcayin fbye atibanin tsye adriyanonun tsye korayin fbye ibonun sag ayaylan gsye sergenin gsye attigi goller gibi seviniyorum.

Fb gol yediginde mesela daha bi keyifleniyorum ben. Cozemedim durumu dogtora bahtiram

doymuşsun sen reis "doyum sendromu"

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bir de şu açıdan bakalım hadi diğerlerini saymayalim ama bu 2 maç %100 3 puan alacağımız maçlardi

Lens Cenke pas verse maç 3-1 e gelecek ve film kopacaktı kendi vurdu atamadı dönen topu bizim kaleye girdı 2-2 oldu

Akhisar macı adamlar 11 kişi defans yaptı 90 dakika , Q7 o penaltıyı atsa dirençleri kırılacak ve maç farka gidecekti

O atsaydı şu pas verseydi muhabbetine girmeye gerek yok çünkü sadece bize olmuyor böyle..

zaten öylede bi yere varamayız çünkü tercih hataları olabilir.. sonuçta onlar orada anlık düşünüyorlar..

Çevrimdışı savaş altay

:D

Çevrimiçi Necmi

hadi canım açlıktan nefesleri kokuyor 1905 liraya hoca bulmuşlar gönderirlermi :D

Çevrimdışı savaş altay

Acaba Şenol hoca farklı birşeyler düşünerek memnunum diyor olabilir mi? Mesela moral toplamaları açısından.
3-0 aldığımız ve güzel oynadığımız maçlar sonunda yetmez diyen Hocamız şu an neyden memnun olabilir ki ?  :D
Yüklenmek istemiyor sanırım medya önünde.

Çevrimiçi Necmi

Acaba Şenol hoca farklı birşeyler düşünerek memnunum diyor olabilir mi? Mesela moral toplamaları açısından.
3-0 aldığımız ve güzel oynadığımız maçlar sonunda yetmez diyen Hocamız şu an neyden memnun olabilir ki ?  :D
Yüklenmek istemiyor sanırım medya önünde.
taraftarın aşırı eleştirisinde kalkan oluyor işde

Etiketler: