NBA ve Euroleague
NBA ve Euroleague

Beşiktaş Forum|NBA ve Euroleague NBA ve Euroleague'i bu konu çatısı altında değerlendireceğiz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NBA ve Euroleague  [Okunma sayısı 655074 defa] NBA ve Euroleague

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecenin programı  :bandit:

01:00  Utah Jazz - Dallas Mavericks

03:00  Detroit Pistons - Brooklyn Nets

04:00  Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls

04:00  Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder

04:30  Philadelphia 76ers - LA Lakers

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün Lebron eğer 18 sayı atarsa Kobe Braynt'ı geçerek lig tarihinin en çok sayı bulan 3. oyuncusu olacak  :tabe:

https://twitter.com/herseynba/status/1221115594096947201

https://twitter.com/herseynba/status/1221145761985024000

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Bugün Lebron eğer 18 sayı atarsa Kobe Braynt'ı geçerek lig tarihinin en çok sayı bulan 3. oyuncusu olacak  :tabe:

https://twitter.com/herseynba/status/1221115594096947201

https://twitter.com/herseynba/status/1221145761985024000
20. Sezonunuda tamamlarsa 1. Sıraya yükselme ihtimali bile var.
Bu akşam Kaan kural varmı anlatımda? @MUSTAFA_
Bazen spikersiz oluyor çok tatsız oluyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

20. Sezonunuda tamamlarsa 1. Sıraya yükselme ihtimali bile var.
Bu akşam Kaan kural varmı anlatımda? @MUSTAFA_
Bazen spikersiz oluyor çok tatsız oluyor
Henüz görmedim. Ben bugün maça kadar uyumayacağım. Görürsem paylaşırım. Maçta burada olursan maçı birlikte takip ederiz @Doğukan E. :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oo tamam sende burdaysan daha iyi. Uyanıcam bende @MUSTAFA_
Lebron'un Kobe'yi geçeceği maç kaçırılır mı  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Lebron'un Kobe'yi geçeceği maç kaçırılır mı  :D
Yani keşke kobe de maça gelseydi ama; çocuklarım var ailem var Philedelphia çok uzak seyahat edemem demiş.  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yani keşke kobe de maça gelseydi ama; çocuklarım var ailem var Philedelphia çok uzak seyahat edemem demiş.  :D
Hayatımı yaşayayım diyor mantıklı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Davis sakatlıktan çok etkilenmiş. Döndüğünden beri pota altında bitiremez oldu. KOşmaya devam ederlerse maçta çok sıkıntı yaşarlar. Danny Green de aşırı kötü oynamaya devam ediyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Davis sakatlıktan çok etkilenmiş. Döndüğünden beri pota altında bitiremez oldu. KOşmaya devam ederlerse maçta çok sıkıntı yaşarlar. Danny Green de aşırı kötü oynamaya devam ediyor  :money:
Yeni kalktım ama kalktığım gibi adamlar 10-0 lık falan seri yakaladılar sanırım  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maça niye uyanık kaldığımı sorguluyorum şu nada. Lakers oynamaya gelmediği gibi Kuzma hala takaslanmadı  :money: Davis artık Davis değil. Oynamasa daha iyi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Türk 'ün takımı kazanıyor niye üzülüyorsunuz. Lakers zaten gider play off a.  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Doğukan E.

Türk 'ün takımı kazanıyor niye üzülüyorsunuz. Lakers zaten gider play off a.  :D
Orası öyle Furkan ın 2.üçlüğü çok iyiydi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben NBA'de Türklerin takımı diye takım tutmuyorum. Her zaman için Lebron varsa Lebron'un tarafını tutarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Orası öyle Furkan ın 2.üçlüğü çok iyiydi

İyi gidiyor o herhalde baya sayı atıyor 40 sayı falan attığı maç vardı. Yolu açık olsun.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben NBA'de Türklerin takımı diye takım tutmuyorum. Her zaman için Lebron varsa Lebron'un tarafını tutarım  :tabe:

Tek takım olmuyor Nba de zaten ben de oyuncuya göre değiştiriyorum. Shag varken Lakers ı tutuyordum ama ilk takımım GOAT lı Chicago Bulls'tu. Malone-Stockton (utah), Garnett (Minesota) Duncan (Spurs)  Memo yüzünden Utah ve Detroit Hido yüzünden Sacremento ve Orlando tutmuşluğum da var.  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek takım olmuyor Nba de zaten ben de oyuncuya göre değiştiriyorum. Shag varken Lakers ı tutuyordum ama ilk takımım GOAT lı Chicago Bulls'tu. Malone-Stockton (utah), Garnett (Minesota) Duncan (Spurs)  Memo yüzünden Utah ve Detroit Hido yüzünden Sacremento ve Orlando tutmuşluğum da var.  :evillol:
NBA'de bazı takımlara karşı nefret boyutuna varmasa da önceden sevmezdim. Şu an kim iyi basketbol pynuyorsa onu izlemeyi seviyorum. Lakers bu sene en iyi basketbol oynayan takımlardan birisi olmasının yanında çok güzel bir hikayeleri var. Philadelphia üçlük sokamadığı zaman çok tıkanıyor ve sahada birbirine çarpan oyuncular çok fazla oluyor. Uzun süredir Lebron takımları dışında ciddi izlediğim bir takım yok. Genelde önümse gelen iyi oynayan takımı izlerim. İzlemediysen Ja Morant ile Memphis çok iyi oynuyor mesela  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lakers'da Kuzma dışında herhangi bir skorer veya savunması iyi oyuncu olsa şu an Lakers öndeydi. O kadar eksi yazıyor ki bu takımda yeri yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

NBA'de bazı takımlara karşı nefret boyutuna varmasa da önceden sevmezdim. Şu an kim iyi basketbol pynuyorsa onu izlemeyi seviyorum. Lakers bu sene en iyi basketbol oynayan takımlardan birisi olmasının yanında çok güzel bir hikayeleri var. Philadelphia üçlük sokamadığı zaman çok tıkanıyor ve sahada birbirine çarpan oyuncular çok fazla oluyor. Uzun süredir Lebron takımları dışında ciddi izlediğim bir takım yok. Genelde önümse gelen iyi oynayan takımı izlerim. İzlemediysen Ja Morant ile Memphis çok iyi oynuyor mesela  :tabe:

Hem zamanım olmuyor hem de artık nba eski zevki vermiyor çok dış atışa bağlı olmaya başladı koş koş bas 3 lüğü oldu biraz.Bir de her takım da 1 veya 2 oyuncu istatistik kasıyor hep takımı düşünen yok gibi geliyor.  Eskiden devlerin savaşı oluyordu pota altında malone-olajuwan-shag-robinson-ewing-duncan falan pivotlar savaşırken daha zevkliydi hep memo ve nowitski yüzünden oldu. Pivotlarda şut atma özelliği aranması. Şimdi mesela dikkatimi çeken Ersan ile aynı takımda olan antepekonko mu ne var üçlük çizgisinden adımlamaya başlıyor herif smaçla bitiriyor.

Çevrimdışı Doğukan E.

16/2 üçlük ne abi ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hem zamanım olmuyor hem de artık nba eski zevki vermiyor çok dış atışa bağlı olmaya başladı koş koş bas 3 lüğü oldu biraz.Bir de her takım da 1 veya 2 oyuncu istatistik kasıyor hep takımı düşünen yok gibi geliyor.  Eskiden devlerin savaşı oluyordu pota altında malone-olajuwan-shag-robinson-ewing-duncan falan pivotlar savaşırken daha zevkliydi hep memo ve nowitski yüzünden oldu. Pivotlarda şut atma özelliği aranması. Şimdi mesela dikkatimi çeken Ersan ile aynı takımda olan antepekonko mu ne var üçlük çizgisinden adımlamaya başlıyor herif smaçla bitiriyor.
Kaan Kural bu söyleme karşı çıkıyor. Şu anki oyuncular eski oyunculardan daha yetenekliler. Sahada önceden şut atamayan oyuncu barınabilirdi ama şu anda çok zor barınamıyor. Mesela şu anda Laker şut sokamadığı için bir anda 20 sayı geriye düştü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

16/2 üçlük ne abi ya
Kuzma neden sahada? Dümdüz etti Harris  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Danny Green'i göndermemek için Lakers takastan uzak duruyor şu anda ama şut sokmayacaksa yeri yok. Bütün kanatlara karşı da eziliyor. Lakers mevcut kadro ile şampiyon olamaz. 

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Kuzma neden sahada? Dümdüz etti Harris  :money:
Green i bir derece anlıyorum ama kuzmayı hiç. Kcp nerelerde