NBA ve Euroleague
NBA ve Euroleague

Beşiktaş Forum|NBA ve Euroleague NBA ve Euroleague'i bu konu çatısı altında değerlendireceğiz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NBA ve Euroleague  [Okunma sayısı 654369 defa] NBA ve Euroleague

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu load management olayından pek bir anlamıyorum ayndınlatır mısın @MUSTAFA_
Kawhi nin açıklaması sanmıyorum doğru olucağını zaten çok güvenilir bir kaynak değilmiş ortaya atan
Load managemnet, kaynak yönetimi demek. Kawhi gücünü play-off'a saklamak için ve sakatlanmamak için back to back (arka arkaya oynan maçlar) maçlarından birisinde oynamıyor. Ayrıca kendini iyi hissetmiyorsa deplasman maçlarına gitmiyor. Kısaca ligin yarısında yatıyor. Play-offlar gelince dinlenmeden oynamaya başlıyor. Kawhi böyle yapıp Toronto'yu şampiyon yapınca bazı takımlar bunu uygulamaya başladı. Ligde oyuncular zevkine göre maça çıkmamaya başlayınca bazı maçlar prosedür olarak oynanmaya başladı. Zaten bu sene çoğu takım düzgün basketbol vaat etmiyorken ligin genel izlenme sayısı azaldı. Yani Kawhi ligin değerini düşürdü. Bunun için tün yıldızlar load management karşıtı açıklama yapmaya başladı. Bunlardan birisi de Lebron odu. Bunun için Kawhi'ye cevap hakkı doğdu. Bu şekilde söylemiş olmasa bile yazın yaptıkları ile düşen değerini şu anda dip noktaya ulaştı. Takım arkadaşları tarafından bile bazı maçlarda oynamadığı için eleştirilmeye başladı  :tabe: @Doğukan E.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Load managemnet, kaynak yönetimi demek. Kawhi gücünü play-off'a saklamak için ve sakatlanmamak için back to back (arka arkaya oynan maçlar) maçlarından birisinde oynamıyor. Ayrıca kendini iyi hissetmiyorsa deplasman maçlarına gitmiyor. Kısaca ligin yarısında yatıyor. Play-offlar gelince dinlenmeden oynamaya başlıyor. Kawhi böyle yapıp Toronto'yu şampiyon yapınca bazı takımlar bunu uygulamaya başladı. Ligde oyuncular zevkine göre maça çıkmamaya başlayınca bazı maçlar prosedür olarak oynanmaya başladı. Zaten bu sene çoğu takım düzgün basketbol vaat etmiyorken ligin genel izlenme sayısı azaldı. Yani Kawhi ligin değerini düşürdü. Bunun için tün yıldızlar load management karşıtı açıklama yapmaya başladı. Bunlardan birisi de Lebron odu. Bunun için Kawhi'ye cevap hakkı doğdu. Bu şekilde söylemiş olmasa bile yazın yaptıkları ile düşen değerini şu anda dip noktaya ulaştı. Takım arkadaşları tarafından bile bazı maçlarda oynamadığı için eleştirilmeye başladı  :tabe: @Doğukan E.
NBA açısından büyük sıkıntı.
Teşekkür ederim güzel açıklama oldu kafam rahatladı.
Bu arada Nuggets Dallas maçı güzel gidiyor karşılıklı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecenin sonuçlarıı  :bandit:

Boston Celtics 114-129 San Antonio Spurs

Charlotte Hornets 110-112 Toronto Raptors

Indiana Pacers 108-122 Miami Heat

Orlando Magic 123-89 Washington Wizards

Atlanta Hawks 115-122 Houston Rockets

Dallas Mavericks 106-107 Denver Nuggets

New Orleans Pelicans 123-108 Chicago Bulls

Utah Jazz 128-104 New York Knicks

Golden State Warriors 98-107 Milwaukee Bucks

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç özetleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boby Portis birisini öldürmeden rahat edeceğe benzemiyor. Dün KCP bugün Bogdanovic  :money:

https://twitter.com/kaankural/status/1215117297548959744

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecenin programı  :bandit:

03:00  Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers

03:00  Philadelphia 76ers - Boston Celtics

04:00  Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers

05:30  Oklahoma City Thunder - Houston Rockets

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Westbrook şov yapar mı bakalım
Chris Paul show yapar  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

NBA All Star oylamasında son durum  :tabe: Lebron sıralamada öne geçmiş  :D Buradan oy verebilirsiniz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bir soğuk su iç ve rahatlamaya çalış  :ebebe: @levitate

https://twitter.com/herseynba/status/1215335891834634240
kötü birşey görmüyorum

adam d-lo ve booker ile takım kurarsak minnesota'ya gelirler ben gitmem yanlarına diyor videonun devamında o nolucak :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

kötü birşey görmüyorum

adam d-lo ve booker ile takım kurarsak minnesota'ya gelirler ben gitmem yanlarına diyor videonun devamında o nolucak :D
Minnesota onları alamaz bu kafayla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

NBA All Star oylamasında son durum  :tabe: Lebron sıralamada öne geçmiş  :D Buradan oy verebilirsiniz

Bende şaşırmıştım önce bu çocuklar kralın nasıl önünde diye ama şimdi orijinal haline gelmiş 😂😂
Carusoda baya iyi almış

Çevrimdışı Doğukan E.

Harden ın bütün maç taş attığı maçta Chris Paul maçı bitirdi hareketinide yaptı @MUSTAFA_  haklı çıktın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Harden ın bütün maç taş attığı maçta Chris Paul maçı bitirdi hareketinide yaptı @MUSTAFA_  haklı çıktın
NBA tarihinin en hırslı oyuncusu olabilir Chris Paul. İşe yaramadığı için gönderildiği Houstan'a acıyacağını düşünmek hata olur @Doğukan E.  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecenin sonuçları  :bandit:

Detroit Pistons 112-115 Cleveland Cavaliers

Philadelphia 76ers 109-98 Boston Celtics

Minnesota Timberwolves 116-102 Portland Trail Blazers

Oklahoma City Thunder 113-92 Houston Rockets

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç özetleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecenin programı  :bandit:

03:00  Washington Wizards - Atlanta Hawks

03:15  New York Knicks - New Orleans Pelicans

03:30  Brooklyn Nets - Miami Heat

04:00  Chicago Bulls - Indiana Pacers

04:00  Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs

05:00  Phoenix Suns - Orlando Magic

05:00  Utah Jazz - Charlotte Hornets

05:45  Dallas Mavericks - LA Lakers

06:00  Sacramento Kings - Milwaukee Bucks

06:30  LA Clippers - Golden State Warriors

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu maç kaçmaz @Doğukan E.  :tabe:

https://twitter.com/BasketSaati/status/1215701823937531904
2 gecedir bekliyorum.
Bu arada MVP Sıralamasını görmüşsündür.1 Antetekumpo/LeBron/Doncic diye gidiyor. Acaba LeBron son bir MVP alabilir mi sence ? @MUSTAFA_

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 gecedir bekliyorum.
Bu arada MVP Sıralamasını görmüşsündür.1 Antetekumpo/LeBron/Doncic diye gidiyor. Acaba LeBron son bir MVP alabilir mi sence ? @MUSTAFA_
LAkers baya bir eksik çıkabilir maça. Davis maç saatinde belli olacakmış. Kuzma ilk 5 başlayacak. Davis yok büyük ihtimalle. Ayrıca Bradley de gripmiş. O da olmayabilir. Lebron da hala gripmiş ama o oynar. Ayrıca Dallas'ta Porzingis oynamayacak.

MVP yarışını Doncic alsın isterim ama bence Giannis Antetokounmpo alır. Lebron'un alması için en azından tripple double ortalama tutturması ve ligi lider bitirmesi gerekiyor. Ayrıca bunları yaparken de Davis'in de çok öne çıkmaması gerekiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

LAkers baya bir eksik çıkabilir maça. Davis maç saatinde belli olacakmış. Kuzma ilk 5 başlayacak. Davis yok büyük ihtimalle. Ayrıca Bradley de gripmiş. O da olmayabilir. Lebron da hala gripmiş ama o oynar. Ayrıca Dallas'ta Porzingis oynamayacak.

MVP yarışını Doncic alsın isterim ama bence Giannis Antetokounmpo alır. Lebron'un alması için en azından tripple double ortalama tutturması ve ligi lider bitirmesi gerekiyor. Ayrıca bunları yaparken de Davis'in de çok öne çıkmaması gerekiyor  :tabe:
Kuzma ilk 5 mi ? Üzdü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kuzma ilk 5 mi ? Üzdü
Ben de üzüldüm  :tabe: Vogal bu sefer Davis'i oynaması için değil oynamaması için zorlayacağız dedi. Davis oynamazsa işleri zor Dallas ve Oklahoma maçlarında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★