NBA ve Euroleague
NBA ve Euroleague

Beşiktaş Forum|NBA ve Euroleague NBA ve Euroleague'i bu konu çatısı altında değerlendireceğiz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NBA ve Euroleague  [Okunma sayısı 654915 defa] NBA ve Euroleague

Çevrimdışı MUSTAFA_

Woj yazıp duruyor fan görüşü filan değil.
Kaan Kural'ın yalancısıyım  :tabe: Olsa çok iyi olur. GSW yoksa her sene ligi süpürür  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Kaan Kural'ın yalancısıyım  :tabe: Olsa çok iyi olur. GSW yoksa her sene ligi süpürür  :tabe:

George bir winner değil bana göre, Lakers zorlayamaz hiçbir şekilde.

Çevrimdışı levitate

Lakers'a gidip ne yapıcak ki anlamadım Ingram var zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hatlar karıştı herhalde  :D Ben Chris Paul >> SAS için bunları dedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Hatlar karıştı herhalde  :D Ben Chris Paul >> SAS için bunları dedim  :tabe:

Çok sıcak pardon :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok sıcak pardon :D
Seni güneşe ateş edilen memleket Adana'ya gerçek sıcakla tanışman için bekliyoruz  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Öhöm takas dedikoduları

Porzee-2017 LAL 2.tur takası önermiş Knicks yönetimi

Bide Porzee-Melo vs Frye-Love takası varmış diyolaa

Knicks bu salaklıkları yapar inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öhöm takas dedikoduları

Porzee-2017 LAL 2.tur takası önermiş Knicks yönetimi

Bide Porzee-Melo vs Frye-Love takası varmış diyolaa

Knicks bu salaklıkları yapar inş
Porzee-Melo vs Frye-Love bu takas olsa var ya  :sevinc Cavs taraftarı olarak 40 gün 40 gece bayram  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Porzee-Melo vs Frye-Love bu takas olsa var ya  :sevinc Cavs taraftarı olarak 40 gün 40 gece bayram  :evillol:
Git bi kurban kes :D

NYK bu salaklığı yapar bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Git bi kurban kes :D

NYK bu salaklığı yapar bence
Bence ellerindeki tek değerli parça olan Kristaps Porzingis'i bırakmazlar  :tabe: Akıllı bir takım bırakmaz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bence ellerindeki tek değerli parça olan Kristaps Porzingis'i bırakmazlar  :tabe: Akıllı bir takım bırakmaz  :D
NYK akıllı değil ki :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lakers D'Angelo Russell ve Timofey Mozgov'u verip Nets'den Brook Lopez ve 27. sıra hakkını almış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Lakers D'Angelo Russell ve Timofey Mozgov'u verip Nets'den Brook Lopez ve 27. sıra hakkını almış.
Mozgov'y kitlemişler bir yere iyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mozgov'y kitlemişler bir yere iyi
Lakers iyi yolda  :tabe: Boston da iyi gidiyordu son hamlesi çok saçma oldu nedense  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Charlotte Hornets, Atlanta Hawks'tan Dwight Howard'ı takas yoluyla kadrosuna kattığını açıkladı.

Dwight Howard + draft 31. sıra  vs Miles Plumlee + Marco Belinelli + draft 41. sıra

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Charlotte Hornets, Atlanta Hawks'tan Dwight Howard'ı takas yoluyla kadrosuna kattığını açıkladı.

Dwight Howard + draft 31. sıra  vs Miles Plumlee + Marco Belinelli + draft 41. sıra
İyi kapatmışlar da Atlanta napıyor anlamıyorum Millsap'la uzatmayacaklar galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi kapatmışlar da Atlanta napıyor anlamıyorum Millsap'la uzatmayacaklar galiba
NBA bu sene çok karışacak. Draft iyi olduğundan ve GSW herkesin canını sıktığından herkes geleceğe yatırım yapma peşine düşmüş. Tüm yıldızlar belli takımlara toplanırsa şaşırmam bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Butler kalmak istediğini söylemiş. LAC Jordan takası düşünüyormuş ve Suns'ın ilgisi varmış

Knicks Porzee giderse Markkanen'i seçecekmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Butler kalmak istediğini söylemiş. LAC Jordan takası düşünüyormuş ve Suns'ın ilgisi varmış

Knicks Porzee giderse Markkanen'i seçecekmiş
Drafta kadar ortalık çok karışacak  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Drafta kadar ortalık çok karışacak  :evillol:
Ne kadar mock draft'e baktıysam Wolves pick Markkanen Knicks pick Monk diyor tam tersi olacak galiba :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar mock draft'e baktıysam Wolves pick Markkanen Knicks pick Monk diyor tam tersi olacak galiba :D
Draftta çk sürpriz olacakmış gibi geliyor  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu draft olayi sadece bana mi modern somurgecilik gibi geliyor?

Herifler nba dye bir organizasyon kuruyor sonra butun oyunculari bir kovaya sokuyorlar istedikleri gibi seciyorlar, secim haklarini falan degistiriyorlar. Tamam oyuncular para kazaniyor, hatta takasta maaslari falan da artiyir ama kelimelerle ifade  edemiyorum olayi.

Ispanyol firmanin yurolig kurmasi gibi

Boks siporunda da bir suru organizasyon bir suru kemer falan var sanki hersey para icin gibi geliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu draft olayi sadece bana mi modern somurgecilik gibi geliyor?

Herifler nba dye bir organizasyon kuruyor sonra butun oyunculari bir kovaya sokuyorlar istedikleri gibi seciyorlar, secim haklarini falan degistiriyorlar. Tamam oyuncular para kazaniyor, hatta takasta maaslari falan da artiyir ama kelimelerle ifade  edemiyorum olayi.

Ispanyol firmanin yurolig kurmasi gibi

Boks siporunda da bir suru organizasyon bir suru kemer falan var sanki hersey para icin gibi geliyor
NBA sistemi dünyada tek ve bu sistem sayesinde takımlar arasındaki rekabet korunuyor. Bu draft sistemi her takıma akıllı davranırlarsa  30 senede 1 defa şampiyon olma şansı tanıyor  :tabe: Serbest bıraksalar büyük şehir takımları diğer takımları ezerler. Hatta rekabeti daha da artırmak için CAP sistemi (maksimum maaş bütçesi) bile var. Euroleuge ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir lig NBA  :tabe: Hatta kazandıkları reklam gelirlerinin belli bir miktarını oyunculara bile dağıtıyorlar maaşları dışında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

NBA sistemi dünyada tek ve bu sistem sayesinde takımlar arasındaki rekabet korunuyor. Bu draft sistemi her takıma akıllı davranırlarsa  30 senede 1 defa şampiyon olma şansı tanıyor  :tabe: Serbest bıraksalar büyük şehir takımları diğer takımları ezerler. Hatta rekabeti daha da artırmak için CAP sistemi (maksimum maaş bütçesi) bile var. Euroleuge ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir lig NBA  :tabe: Hatta kazandıkları reklam gelirlerinin belli bir miktarını oyunculara bile dağıtıyorlar maaşları dışında  :tabe:
+1903 yaşasın enbiey
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★