internetteki taraftarla Tribündeki taraftar siyahla Beyaz gibi allahdanda öyleler.
çünkü burdaki kafada olsalardı bu maçı çeviremezdik. bu maçı çeviren tribündür.
yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla. Hakem penaltıyı çalmayacaktı resmen taraftar çaldırdı.
takımın dönüşüde devre arasında tribünlere çağrılmasıyla oldu. bu gece vodafone arenanın en iyi
taraftar performansı vardı. Sahadada mükemmel bir hakem vardı.
Takıma gelince bazı arkadaşlar Becke sallamayı görev biliyor merak ediyorum maçı nereleriyle izliyorlar.
Beck takımın en iyi oyuncularından biriydi bu benim değil tribünün fikri ilk yarı takım kötü değildi
mücadele verildi. ama korkunç şekilde top bizi sevmedi. adamlara mıknatıs gibi gidiyordu.
Benfica çok iyi bir takım bu gece en az onlar kadar iyi olduğumuzu gösterdik.
ilk yarı hocanın yanlış dizilişinden dolayı kayıp oldu. sahadaki oyuncuya suç bulmak doğru değil
Tolgay kötüydü o nedenlede çıktı ama GG kötü değildi sadece oyun sistemi değişeceği için çıkmak
zorunda kaldı çünkü Beck daha iyiydi. ilerde GG doğru tercih değildi.
Cenki takım kazandı bu gecenin güzel haberi bu dönüşü kesinlikle cenke borçluyuz.
Quaresma kötüydü. iyi diyen arkadaşlara söyleyeyim. Ama kötü bile olsa asistini yapıyor golünü atıyor.
böyle bir oyuncu. Buda onu vazgeçilmez yapıyor. ama unutulmaması gereken şey takıma büyük zarar verdiği.
akşam ego yoktu paylaşımcıydı takım için oynadı. beckin yaptığı asistte uzun zamandır eleştirdiğim şeyi yapmadı
beck müsaitti ona topu verdi. sonucu hep birlikte gördük pas alışverişiyle becki oyuna dahil edince
beckin hücum etkisinide gördük. Bir adam hadi yarım metre ofsayta düşerde on metre ofsayttayken hala
nasıl pas ister anlamıyorum quaresma böyle bir oyuncu işde sahada bazı anlar beyninin durduğunu farkediyorsun
mesela neden inatla bütün ortalarını tek vuruş bölgesine atmadığıda merak ettiğim bir konu çünkü ortayı yaptığı noktadan topu içeri
sokamazsın mecburen ordanda birinin kafayla kutuya göndermesi gerekiyor. ortada kale önünde 4-5 oyuncumuz var demarke vaziyette
ve gene ortayı arkalarına attı.90 dakika boyunca o kadar çok yanlış pas tercihi yapıyorki resmen kör döğüşü oynuyoruz.
marcelo beğendim iyiydi atınçda girdikten sonra hatasız oynadı. normal düzenimize dönünce savunma toparladı kendini
inler girdi ortasaha toparlandı ileri top çıkarmaya başladı cenkde etkili koşularıyla müthiş iş yaptı.
Abou beğenmiyorsunuz ama sürekli kaç kişiyle boğuşuyor hiç adamı rahat bırakmadılar sürekli bastılar resmen özel önlem almışlar.
genede etkiliydi attığı golde dikkat edin asist öncesi pası yapan kendisi ondan sonra zıpkın gibi gol bölgesine geldi
müthiş yıpratıcı ama o derecede kötü son vuruşları var. Atiba geldiğinden beri seyrettiğim en kötü atibaydı ama bu kadar
hakkı olsun fabrinin yediği gollerde hatası yoktu mitiroğlunun direğin dibinden geçen şutunda o kaçırmadı fabri kapattı
tam arkasındayım orda başka bir vuruş yapamazdı en iyisini yaptı fabri çok iyi kapatmıştı açıyı. Kesinlikle oyun içinde konsantrasyonu hiç
bozulmuyor ama benden tribünde ilk küfrünü yedi neydi maçın sonuna doğru kaleye yönelen topa aheste gelişi tv de seyrettim normal görünüyor
ama emin olun o top tvde göründüğünden daha hızlıydı
bu 1 puan bizim için çok değerli bu dönüş Beşiktaşda çok şeyleri değiştirecek takımı gömmeyin kötü değildi sadece şansızdı bazı
oyuncular gününde değildi. Unutmamak gerekiyor karşılarında çok iyi bir Benfica vardı takım boyunu o kadar daralttılarki
her oyuncumuza 3 kişi basabiliyorlardı.90 dakika boyunca tek boş kalabilen oyuncumuz cenk oldu nedense onu tutmadılar.
birazda atiba quaresmagibi oyuncuların kötü görünmesi sürekli bastıkları için oldu yoksa sahada ter akıtmayan oyuncumuz yoktu.