Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9110575 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bilgilendirme!!

Lens feyonordu redetmiş,Beşiktaşa tamam demiş
++
Beşiktaş ın 2017-2018 sezonu transfer haberlerini bu forumdan
Beşiktaş ın 2018-2019 sezonu oyuncu transfer haberlerini FB forum ve FB medyasından takip edebilirsiniz.!!

saygılar

:D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilgilendirme!!

++
Beşiktaş ın 2018-2019 sezonu oyuncu transfer haberlerini FB forum ve FB medyasından takip edebilirsiniz.!!

saygılar
:lol: :lol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bilgilendirme!!

++

saygılar
Markette sesli guldum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Wembley Stadı'nda Avrupa'nın önemli kulüplerinin formalarının satıldığı mağazada Beşiktaş forması da satılıyor. 💪 :claps:

Vizyon !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

:D
@Necmi abi fener varken biz neden gidip 10milyona takim aldik ikinci ligden

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilgilendirme!!

++

saygılar
:kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı taner37

[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 19:47:33 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 19:47:19 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Bildiğin KALAS o adam bizim Marcelo varya 4-5 Gomlek ustun stoper ondan :)
Almanya Ligi'nde bir forvet var

Modeste hafif siyahi

Tam hatırlamıyorum ama sene başı değeri 6-7 iken 18 küsür gol attı değeri 17 oldu transfermarkta göre. Adamın yaşı da 30 a yakın.

Bizim Talisca 17 gol attı değeri 8
Aboubakar in 10
Cenk in de düşük unuttum şuan kaç olduğunu..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Almanya Ligi'nde bir forvet var

Modeste hafif siyahi

Tam hatırlamıyorum ama sene başı değeri 6-7 iken 18 küsür gol attı değeri 17 oldu transfermarkta göre. Adamın yaşı da 30 a yakın.

Bizim Talisca 17 gol attı değeri 8
Aboubakar in 10
Cenk in de düşük unuttum şuan kaç olduğunu..

Transfermarkt değerleri bir oyuncunun kalitesinden çok oynadığı ligin değerinide gösteriyor.
e.g: Bruma Leipzig'e transfer olursa, orada oynamadan değeri artar.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Transfermarkt değerleri bir oyuncunun kalitesinden çok oynadığı ligin değerinide gösteriyor.
e.g: Bruma Leipzig'e transfer olursa, orada oynamadan değeri artar.
Öyle evet Türkiye ligi de öyle çok iyi bir lig olmasa da talisca aboubakar cenk falan Avrupa da piyasası yaptı iyi kötü değerleri 3-4 artmalıydı. Hollanda Ligi nde bile değerler hemen artıyor.. merak ediyorum Oğuzhan diyelim Atletico Madrid e gitti. 2 sene üst düzey oynadı. Değeri 40 milyon olur mu?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi fener varken biz neden gidip 10milyona takim aldik ikinci ligden
o göstermelik şimdi ayıp olmasın dedik
fenerden aldıklarımızı önce orda test edeceğiz sonra a takıma alacağız
fener formasından Beşiktaş formasına terfi bu kadar kolay olmamalı :bandit:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kutsi gelmesin kutlamalara da

Bu kadın gelebilir.İyi prim yaptı Beşiktaş'ın üzerinden, sorsak oyuncuların yarısını tanımaz ama Beşiktaş şarkısı çıkardı tabi yersen.

angut sitelerinden bir alıntı
Lens kargalarda iş yapmaz masallarına kendinizi inandırmayı bırakın. Ulan adamlarda kaleci dahil hepsinin ayağı top yapıyor lens te giderse top diye oynarlar bizim orta sahayla. Alamıyorsak eğer onlarada aldırmamak lazım

(Hakaret Yasak) taktı azize resmen bela oldu başımıza izin vermemeliyiz bu transfere

ahahahahaa :lol: :lol: :lol:

Hahahah Fenerli arkadaşlarım da çıldırmış durumda bir kaç sene önce Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi vardı (Almeida'ların falan oynadığı 3-3 biten) ben başta başarılar dilemiş o da bana siz rakibimiz bile değilsin başarılar dilemiyorum çünkü yeneceğiz demişti o arkadaşım şimdilerde Beşiktaş artık öyle bir takım oldu ki lenside alır falan bizim Aziz'i bile alır diyor.O günleri hatırlattığımda Kadıköy'de bile falan yenersiniz artık bizim bu ruhsuzlar yüzünden falan diyorda o bahane Beşiktaş'ın büyüklüğünü öğrendiler  :lol: :lol:

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Sanki biz oynuyormuşuz gibi maçı seyredip, Başakşehir’in kazanmasını diliyoruz. Kazanırsa inşallah biz Avrupa’ya gideceğiz." dedi.
inşallah konya alır kupayı da sürekli bize sallayan rıza ve  fenerli başkanları gidemez.
ayrıca konya alınca fener ve gs sezonu erken açıp ön elemeler oynayacaklar.
bu sene Osmanlı erken açtı nasıl düştü ikinci yarı gördük.
seneye Trabzon kupada yok tek rakibimiz ts olur gibime geliyor.
haydi konyaa...
Ayrıca Başakşehir'in de artık iyice morali bozuldu bizim için en iyisi Konya'nın kazanmasıyıdı.Başındaki Abdullah'ında o son noktayı getiremediğini falan da iyice öğrenmiş olduk umarım artık Abdullah Avcı'yı falan Şenol Güneş'in alternatifi olarak düşünmezler.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Beyler G.Antep maçının tamamını tekrar izleme olanağımız var mı  :biggrinking:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı goktasoktay

Bizim bildiğimiz Pektemek'ten mi bahsediyorsun? Hani şu sakatken amerikalarda gezip kamptan 2-3 gün önce ameliyat olan Pektemek di mi?
Ağzına sağlık Serhat ...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Şenol Güneş: "Quaresma oyun tarzımızı değiştiriyor. Geçen Antep maçında yoktu mesela farklı bir oyun oynadık."

bende @Yunus Emre Dökmeci  gibi alıntı yapayım o bunları yapmaz pas geçer :D
hiç kimse Quaresmanın oynamadığı maçlarda neden farka gittiğimizi sorgulamıyor nedense :alala:

Yoo ben bir kaç yazımda Quaresma'nın bir el freni olduğunu o olmadan daha iyi takım oyunu oynayıp maçta daha fazla gol attığımızı söylemiştim abi.

Çevrimdışı tangaz

gelen giden oldu mu giremediğim son 3,5 saatte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arda

gelen giden oldu mu giremediğim son 3,5 saatte

Yok @tangaz abi Hala 44 Ziyaretçimiz var :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı taner37

Yoo ben bir kaç yazımda Quaresma'nın bir el freni olduğunu o olmadan daha iyi takım oyunu oynayıp maçta daha fazla gol attığımızı söylemiştim abi.
Soru 1

Oyuncular eliyle kimi işaret ediyor?

Soru 2

Quaresma o topu sizce ne yaptı?
Şampiyon Beşiktaş

Bunu bekliyodum maç sonunda direk kamerasıyla koştu güzel olmuş helal Youtuber reyiz

Lucescu boşa çıkmışken fener el atmasın.
71 yaşında öyle sistemi baştan kurmak kolay değil zaten kalp rahatsızlığı varmış galiba.İstediği kadar alsın yine çok katkı veremez Advocaat gibi olur.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Soru 1

Oyuncular eliyle kimi işaret ediyor?

Soru 2

Quaresma o topu sizce ne yaptı?

Quaresma'yı rahat bırakın gitmicek 10 sene daha bizimle kudurun :D

Etiketler: