Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124396 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı scarfright

Beyler evet hoca çok iyi çok hoş seviyoruz ama olmuyorsa da olmaz yani ama neden herkes bu kadar çok takılıyor. Biz koca Beşiktaşız. Kim gelirse gelsin kim giderse gitsin tek gerçek Beşiktaştır. Rahat olun anın tadını çıkarın:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beyler evet hoca çok iyi çok hoş seviyoruz ama olmuyorsa da olmaz yani ama neden herkes bu kadar çok takılıyor. Biz koca Beşiktaşız. Kim gelirse gelsin kim giderse gitsin tek gerçek Beşiktaştır. Rahat olun anın tadını çıkarın:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zamandır bu kulübe iyi bir TD gelmedi ayrıca bu güzel havanın dağılacağı korkusu var çünkü yeni teknik direktör yeni risk demektir.Belki daha iyileri olur daha mutlu oluruz ama şuanda o riske atılmak istemiyoruz çünkü herşey güzel gidiyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu doberman ve fener ajanı demirkol şenol hocanın gideceğini çok dillendirmesinden belliydi.Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya gider diye çünkü bunlar almışlardır duyumu bir yerden.Giderse 2 sebebi vardır birincisi transfer plansızlığından ikincisi muhtemelen ahmet nur çebi ile arasında olan soğukluktan dolayı.

Gitti diyelim büyük mucize olmazsa bu takım seneye ilk 3'e ya girer ya giremez.Hele o şekilci apo gelirse iyice ayvayı yeriz.2003 şampiyonluğundan sonraki dönemin bir benzeri yaşanır.Çünkü kadrodan çok oyuncu ayrılacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok seneye yine bambaşka bir takım oluşturulacak.

Şenol hoca da sağolsun yaptığı açıklamalarla şampiyonluk sevincinin önüne geçti.Taraftara yapılan bir ayıptır bu.Şampiyon olduğun gece çıkıp seneye gidebilirim demek terbiyesizliktir yani en basit ifadesiyle.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Savaş

Yahu Hoca neden gitsin arkadaş. Bi deli kuyuya taş atıyo bin akılllı çıkarmaya uğraşıyo.

2 senedir şampiyonsun, huzurun yerinde, paranı alıyosun, zam istesen anında yapılacak, CL'de oynuyosun, stadın var, taraftarın var, taş gibi takımın var.. Neden gitsin yani? Gitmesi için tek bir mantıklı sebep söyleyin allah aşkına.

Haftaya lig bittiği gibi imzalar Hoca. Sıkıntı yapmayın.

Yahu Hoca neden gitsin arkadaş. Bi deli kuyuya taş atıyo bin akılllı çıkarmaya uğraşıyo.

2 senedir şampiyonsun, huzurun yerinde, paranı alıyosun, zam istesen anında yapılacak, CL'de oynuyosun, stadın var, taraftarın var, taş gibi takımın var.. Neden gitsin yani? Gitmesi için tek bir mantıklı sebep söyleyin allah aşkına.

Haberler basının abartması onlara inanmıyoruz ama toplantıda söylediği seneye ya başka takıma giderim ya devam ederim yada futbolu bırakırım demesi herkesi bu fikre itti.Yoksa içlerinde bende dahil olmak üzere basına inanmayan kalacağına %100 inanan bir tayfa vardı fakat bu toplantıdan sonra akıllarda şüphe kalması normal yine kalacağına inanıyoruz ama "kovsalar da gitmem" diyen bir teknik direktör bir adam böyle bir açıklama yapıyorsa acaba dedirtmesi bence o kadar anormal birşey değil.

Çevrimdışı Egos

tartışma hocanın kalacağını düşünenler ile gideceği düşünenler arasında değil ki, kalacağını düşünenler ile gitmesini isteyenler arasında.

Çevrimdışı Savaş

Haberler basının abartması onlara inanmıyoruz ama toplantıda söylediği seneye ya başka takıma giderim ya devam ederim yada futbolu bırakırım demesi herkesi bu fikre itti.Yoksa içlerinde bende dahil olmak üzere basına inanmayan kalacağına %100 inanan bir tayfa vardı fakat bu toplantıdan sonra akıllarda şüphe kalması normal yine kalacağına inanıyoruz ama "kovsalar da gitmem" diyen bir teknik direktör bir adam böyle bir açıklama yapıyorsa acaba dedirtmesi bence o kadar anormal birşey değil.

İyi de adamla demek ki daha konuşulmadı bile. Futbolcularla bile sözleşme yenilenmedi daha. Demek ki şampiyonluk sonrası bekleniyordu. Yani adamın opsiyonunun uzatılacağı belli değil, sözleşmesi bitmiş e hedefe de ulaşılmış ne demesini bekliyordunuz ki? Adam ne olacağı belli değil 3 ihtimali de konuşucaz demiş çünkü sözleşmesi bitmiş bu çok normal. Adam kovsalar da gitmem demişti çünkü daha hedefine ulaşmamıştı. Şampiyon oldu senelik hedefine ulaştı. Şimdi de konuşucaz diyor. Geçen sene sözleşmesi varken konuşucaz demiş miydi? Hayır çünkü sözleşmesi vardı :) E bu sene bitti konuşucaz diyor ne gariplik var ki bunda?

Şampiyon olduk ama lig bitmedi daha. Herşeyi geçtim Başkan müsade eder mi şu havanın bozulmasına en başta. Boşuna evham yapıyorsunuz.

Çevrimdışı Savaş

tartışma hocanın kalacağını düşünenler ile gideceği düşünenler arasında değil ki, kalacağını düşünenler ile gitmesini isteyenler arasında.

Hocanın neden gitmesini istiyorlar? 2 senedir şampiyon yapıyor takımı neyini beğenmiyorlar da gitmesini istiyorlar? Mantıklı bir sebebi var mı?

Çevrimdışı taner37

😀😀😂😂😁😂😁😂😁😂

Şu grup gelecek deseler bu tepkiyi veririz aynen
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Panjandrum

Hoca isi siki tutuyor. Olmasi gereken de bu zaten. Elinde paratorun 6 sampiyonluk rekorunu egale edebilecek firsat varken menajer transferleriyle isi sansa birakmak istemiyor. Renklilerin 3. Ve 4. Olmalarina ragmen sinirden kudurmalarinin sebebi kendi takimlarinin en az 2-3 sene daha şampiyonluk yarisinin içinde olamayacaklarini bilmelerinden kaynaklanıyor. 2-3 sağlam transferle hoca bu ligi çok rahat domine eder. Bütün is yönetimin bu konuda sartlari zorlaması, hocaya istediği transferleri yapmasi ve mantikli davranmasinda bitiyor. Bu şartlar garanti edilirse hoca 2 sene daha imzalar. Yok eğer yine Mitrovic gibi menajer transferi yapilirsa, forvet gerekirken ayagi kirik Demba Ba getirilirse, Sosa ve Gomez'in gittiği gibi Oğuzhan ve Talisca kaybedilirse hoca gider. Kimse de bir şey diyemez bence.

Çevrimdışı Ersoy

Katılıyorum algı operasyonu yapıyor renkliler telaşa gerek yok.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Egos

Hocanın neden gitmesini istiyorlar? 2 senedir şampiyon yapıyor takımı neyini beğenmiyorlar da gitmesini istiyorlar? Mantıklı bir sebebi var mı?

bana göre yok, ama birkaç sayfa geriden ne yazdıklarına bakabilirsin. hatta aklına yatan bir sebep bulursan özelden mesaj at, forumu bu konuyla daha fazla meşgul etmeyelim.

Çevrimdışı Librarius

Bende bunu anlamıyorum hocayı seviyoruz ama o medyanın gezına geliyo bence şuan şenol hocaya methiye düzenler bize geldiğinde Beşiktaş yine sonunu getiremez şenol hocada biliç gibi olur güzel futbol oynatır ama şampiyon yapamaz kariyerinde şampiyonluk yok diyolardı eğer biliç westhamla sezon ortası anlaşmayıpta geleceğini bizimle planlasaydı son senesinde bizi şampiyon yapardı şenol hocanında esamesi okunmazdı bursa gibi takımlarda devam eder en fazla trabzona gider bir sürü problemle uğraşır kısıtlı kadrolarla çalışır taraftar baskısınada göğüs germek zorunda kalır iki sene dayanamaz istifa ederdi.

Kendisine büyük hoca olma şansını biz verdik oda bu şansı iyi kullandı kısaca kimyamız uyuştu ama şenol hoca bizden giderse gs yi şampiyon yapar milli takımı uçurur falan kolay değil öyle o işler kolay olsaydı bu yaşa kadar yapardı zaten bize gelene kadar hocanın tek olayı göze hoş gelen futbol oynatmaktı bizim kadromuzdaki oyuncular az buz oyuncular değil tamam şampiyon kadrodan kilit oyuncular gitti ama yerlerinede iyi oyuncular geldi hocayı uğraştıran sadece geç gelmeleriydi yoksa malzemeden yemek yapmak zaten hocanın işi.

Ridvan Dilmen, Mehmet Demirkol ve bilumum diger rnkli yorumcular Senol Gunes guzellemeleriyle hedeflediklerine kismen ulastilar. Oyle bir algi olusturdular ki Senol Gunes olmasa Besiktas'in bu kadrosu ilk 6 ya zor girerdi gorusu agirlik kazandi. Guya GS'nin bu cop kadrosu Senol hocada olsaymis o kadro sampiyon olurmus, Besiktas'in bu kadrosu renklilerde olsa ilk 6 ya zor girermis. Yalanciyi sevsinler mi?

Bu renklilere burdan cevap veriyorum hastiriniz lan! Senol Gunes gercegi gorecek kadar akilli bir insan. Besiktas'tan kolay kolay ayrilmaz. Rahat olun yani. Yok eger siz bana muhtacsiniz moduna girerse kendi kaybeder.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Aykutun bile kovuldugu yere koşa koşa döndüğü şu ülkede Şenol Hocamız Elmastır. Elbette hataları olacak. Önemli olan medyanın gazına gelmememiz.

Ama ben çözemiyorum iki yıldır bizim takım mı cok kaliteli? Yoksa Şenol Hocamız mı çok iyi?

Demirkolun dediği gibi baska bir TD gelse cidden 5. Olur muyuz merak ediyorum

Yahu Bilic'in elinde ki kadro bile sampiyonlugu son 4 haftada kacirdi. Senol hocayi harcamayalim ama Besiktas'i da boyle gommeyin. Kadromuz digerlerinden daha kaliteli bir kadro.

Çevrimdışı Librarius

Bu doberman ve fener ajanı demirkol şenol hocanın gideceğini çok dillendirmesinden belliydi.Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya gider diye çünkü bunlar almışlardır duyumu bir yerden.Giderse 2 sebebi vardır birincisi transfer plansızlığından ikincisi muhtemelen ahmet nur çebi ile arasında olan soğukluktan dolayı.

Gitti diyelim büyük mucize olmazsa bu takım seneye ilk 3'e ya girer ya giremez.Hele o şekilci apo gelirse iyice ayvayı yeriz.2003 şampiyonluğundan sonraki dönemin bir benzeri yaşanır.Çünkü kadrodan çok oyuncu ayrılacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok seneye yine bambaşka bir takım oluşturulacak.

Şenol hoca da sağolsun yaptığı açıklamalarla şampiyonluk sevincinin önüne geçti.Taraftara yapılan bir ayıptır bu.Şampiyon olduğun gece çıkıp seneye gidebilirim demek terbiyesizliktir yani en basit ifadesiyle.

Ahlaki sefalet iceren bir yorum olmus.

İyi de adamla demek ki daha konuşulmadı bile. Futbolcularla bile sözleşme yenilenmedi daha. Demek ki şampiyonluk sonrası bekleniyordu. Yani adamın opsiyonunun uzatılacağı belli değil, sözleşmesi bitmiş e hedefe de ulaşılmış ne demesini bekliyordunuz ki? Adam ne olacağı belli değil 3 ihtimali de konuşucaz demiş çünkü sözleşmesi bitmiş bu çok normal. Adam kovsalar da gitmem demişti çünkü daha hedefine ulaşmamıştı. Şampiyon oldu senelik hedefine ulaştı. Şimdi de konuşucaz diyor. Geçen sene sözleşmesi varken konuşucaz demiş miydi? Hayır çünkü sözleşmesi vardı :) E bu sene bitti konuşucaz diyor ne gariplik var ki bunda?

Şampiyon olduk ama lig bitmedi daha. Herşeyi geçtim Başkan müsade eder mi şu havanın bozulmasına en başta. Boşuna evham yapıyorsunuz.
Gariplik şurda +1 yıl sözleşmesi var sözleşmesi tamamen bitmiş değil.Ayrıca şöyle bir şey dese daha konuşmadık yönetim benden memnun bende memnunum konuşuruz geleceğim hakkında bir yol çizer gibi dese hiç garip olmaz toplantıdaki  cümlenin aynı anlamına çıkıyor bu cümlede ama göndermesiz şekilde fakat şu cümle göndermelidir.Ama öyle gelipte kalabilirim de ayrıca araya "başka takıma da gidebilirim" lafını da ekliyorsa garip oluyor.Evham yapmak değil sanırım anlatamadım biz gideceğini düşünmüyoruz büyük ihtimal kalır kalmalı da ama bir gariplik var konuşmada yönetime ben cepte değilim kalıcam ama istediğim şeyler olmasada anlaşamazsakta gidebilirim anlamı çıkıyor.

Boşuna evham yapmaktan ziyade bence acaba Şenol hocanın yönetimden istediği şeyler neler olabilir??? Bunlar yapılmazsa giderim derecesinde büyük şeyler mi ?? Acaba yapılmazsa gider mi tarzı şeyleri konuşmak hocanın bu cümlesinden sonra öyle manyak mısınız olur mu öyle şey denilecek kadar abartı şeyler değil.Ama az ihtimal olduğunu biliyoruz ve umuyoruz.

Çevrimdışı taner37

Rahat olun Şenol Hoca gitmez.
Ha gitmek isterse kendi bilir.
Yerine daha iyisi gelir.
Aslolan Beşiktaş
Gerisi Traş.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı hasann

Adam kendi dedi 3 ihtimalli diye.Kimse teori üretmiyor ki şimdiye kadar imzalamaması yaptığı açıklamalar bas bas bağırıyor bırakıcam diye daha ne olsun.Adam şampiyon olmuş çıkıyor geleceği hakkında konuşuyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben böyle saçma bişey görmedim neymiş hoca ya kalıcam ya gidicem ya emekli olucam demiş zaten 3 ihtimal vardır 4. bir ihtimal yoktur olabilecekleri söylemiş iş hayatında da bu böyledir ya çalışırsın ya ayrılırsın ya emekli olursun bu laflardan hocanın gidebilme ihtimalini sadece yolumuzu kesmek isteyenler çıkarır sizde çanak tutuyorsunuz. Hoca gider diyenler biz zaten gitceğini söylemiştik diyecek, kalıncada derlerki e adam zaten çıktı röportajında ya gidicem ya kalıcam ya emekli olucam dedi yani kalabileceğini orda söylemişti derler.

Hoca giderse bu sözleri söyledi diye gitmez, kalırsada bu sözlerden dolayı kalmaz. Bir insan başarılı olduğu sevildiği ve kariyerinin en iyi yıllarını geçirdiği bir yerden neden gitmek istesin diye soran yok şuanda gitmesi için iki ihtimal var ya yönetimden birileriyle arasının bozuk olması lazım yada hedeflerimizin uyuşmaması lazım bırakırsada başka takıma gitmez direk emekli olur.

Burdan da görünen köy kılavuz istemez hocanın gitme ihtimali %5 kalma ihtimali %95'tir.

* Bu arada buralarda renkli kokusu alıyorum..
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 03:49:48 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Ersoy

Ya Şenol Hoca nereye gidiyor Allah aşkına burda da renkli basının gazına gelen olmasın bari. 2 sene üst üste eze eze şampiyon olan hoca hiç bir yere gitmez sadece iş resmi boyutta olmadığı için temkinli açıklamalar yapıyor.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca medyanın gazına gelmeden yeni bir sözleşme yapmalı maddiyat falan bunlar ikinci planda kapalı kapılar ardında konuşulur kol kırılır yel içinde kalır dışarıya malzeme vermeden göreve devam etmeli basınada üzeri kapalı bir ayar vermeli sonra işine odaklanmalı. Takım çok bozulmadan takviyeler yapılmalı hoca seneye başakşehir gibi takımları içerde dışarda yenmeye odaklanmalı derbileri kazanabilmeye odaklanmalı uefa kupasına odaklanmalı ligin üzerinde bir oyunla şampiyonluğa kimseyi ortak etmeden elde edebilmeye odaklanmalı oyunu okumasını oyuna hamlelerini geliştirmeye odaklanmalı. Yömetimin eksikleri olsa bile ffp gibi bir bela var başımızda oyuncu satamadık diye hiç transferde yapamayabilrlerdi ama ellerinden gelen gayreti gösterdiler krizleri iyi yönettiler talisca abou gibi takviyeler yaptılar ezeli rakibinin beklerini aldılar hocada bunları göz ardı etmemeli.

Medyanın konuştuğu gibi gs ye gitse bırak şampiyon yapmayı sezonu tamamlayamaz o liseliler floryaya girmeden duramaz taraftar bizim gibi sahiplenmez oyuncu maaşları zamanında ödenmez bizim yönetim gibi kaliteli transferler yapamaz gs ye yerli olarak sadece Terim gelebilir onunda gidişini gördük zaten hatta arsunun gidişinide gördük terime bunu yapan camia Şenol hocayı tefe koyar oynatır şimdi hocaya gaz veren medyada satır satır hocanın eksiklerini hatalarını yazar olan hocaya olur. Hoca bu ortamı arasa bulamaz bizim camianın kıymetini bilmeli yönetime isteklerini iletip takviyeleri hızlandırtmalı aksi durumda oluşacak sıkıntılardan bahsetmeli ama iş restleşmeye giderse herkez zararlı çıkar Türk futboluda zararlı çıkar sadece rakip takımlar ve medya karlı çıkar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cursedofdragon

Erman toroğlu denen dinazor'un çıkardığı şenol hoca gidicek kesin duyum aldım lafını ilk önce medya şişirdi.

Renkliler Pişirdi.

Bizim saf taraftarlarımız da yedi ve yemeye devam ediyorlar :)

Belki art niyetli olanlarda vardır bilemem tabi.

Adamların amaçları bu yalnız 15.ci şampiyonluğumuz oldu 3.cü yıldızı taktık Beşiktaş'ın 13 şampiyonluğu var mevzusu çıkartıldı onda önce şenol hoca gidicek mevzusu.

Biri değil hepside aynı Şampiyonluğu kutlarken yayıncı kuruluş tolgay'a gidip gitmeyeceğini soruyor Dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz bunu.

Burdaki arkadaşlarda sağolsun Şenol hoca'yı gönderiyor,takımı dağıtıyor vs.

Bu kadar saf olmayın iyi geceler herkese :)

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Her hafta 3 atmisiz bi ibbden 3 yemisiz son duzlukte, sonra bu fb beraberligi halilagic efektli
Yonetim sitrez olup abdullah avciyla gorustuyse mesela, hocam sizin takim zuber uber top oynuyor biz ikinci iyi top oynuyoz, siz birincik iyi top oynuyorsunuz, dediyse bu da senol gunesin kulagins gittiyse.....

Etiketler: