Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124197 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bunlara ok, ama şunu da görmek lazım, henüz renklilerin başında bir kurt hoca çirkef ve de türkiye liglerini bilen bir hoca varken mücadelede görmedik hocamızı. sakinken iyi ama kalırsa seneye aykutla mesela sinir harbi olacak. orada hocanın bu egosu bize çok kan kaybettirir. hala trabzonun hesabını beşiktaş üzerinden kesmeye çalışıyor. fb kupa maçındaki gerginliği falan hep bundan. şimdi aykutla rövanş yılı onun için fenerle.
Tosic de pek gergindi Fener'e karşı kupa maçında, onun da mı Trabzon'dan hesabı vardı?

Hocaya karşı anlamsız bir öfke içinde misin, algı mı yaratmaya çalışıyorsun; tam çözemedim.

Hocamız, Hamza Hamzaoğlu gibi kişiliksiz ve önüne ne sunulursa kabul edecek bir adam değil. Önce bunu bir kabul etmek lazım.

1.5 senedir hocanın istediği tarz adamlar alın(a)mıyor, kalsın dedikleri gidiyor ya da satılıyor. Tamam gidenlerin yerleri aynı kalitedekilerle doluyor, ama hocaya iş çıkıyor.
Sene ortasında ilk 11 stoper satılıyor, yerine bombacı Alexis alınıyor. Mali açıdan %100 doğru hamle, ama hocaya zorluk.
Sosa-Gomez'li oyundan Talisca-Aboubakar'lı oyuna dönmek arayış istiyor en basitinden.
Ligde 2 maç oynandıktan sonra 5 adam gelmesi de hocaya zahmet.
Ya da seri sol stoper isterken Mitrovic'i entegre etmeye çalışmak mesele.

Yönetim elinden geleni yapıyor ve iyi de yapıyor. Bunu aklı başında herkes görüyor. Ama bu işlerin yapımı teknik adam için işleri kolaya çeviren cinsten değil.
O yüzden hocayı da anlamak lazım.
Ha kendisinin bir yere gideceği de yok, sadece belirsizliklerden rahatsızlık duyduğunu belli ediyor. Bu sene iskelet en fazla 2 kayıpla ve 3-4 takviyeyle geçerse hoca da rahat eder.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 00:36:10 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bizim için en hayırlısı yönetim ve hocanın olabildiğince az konuşmasi olacaktır

Kardesım geri geldinde iki üç mantıklı yorum okur oldum . Kesinlikle haklısın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aykutun bile kovuldugu yere koşa koşa döndüğü şu ülkede Şenol Hocamız Elmastır. Elbette hataları olacak. Önemli olan medyanın gazına gelmememiz.

Ama ben çözemiyorum iki yıldır bizim takım mı cok kaliteli? Yoksa Şenol Hocamız mı çok iyi?

Demirkolun dediği gibi baska bir TD gelse cidden 5. Olur muyuz merak ediyorum

Çevrimdışı Erdem Ayaz

[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 00:50:53 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Egos

Aykutun bile kovuldugu yere koşa koşa döndüğü şu ülkede Şenol Hocamız Elmastır. Elbette hataları olacak. Önemli olan medyanın gazına gelmememiz.

Ama ben çözemiyorum iki yıldır bizim takım mı cok kaliteli? Yoksa Şenol Hocamız mı çok iyi?

Demirkolun dediği gibi baska bir TD gelse cidden 5. Olur muyuz merak ediyorum

bizim takımımız üç yıldır kaliteli.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bizim takımımız üç yıldır kaliteli.

Avcı'da gelse, Akçay'da gelse başarılı oluruz diyosun yani abi . Bakalım Senol Hoca giderse göricez hep beraber ins haklısındır

Çevrimdışı ardiles

Tosic de pek gergindi Fener'e karşı kupa maçında, onun da mı Trabzon'dan hesabı vardı?

Hocaya karşı anlamsız bir öfke içinde misin, algı mı yaratmaya çalışıyorsun; tam çözemedim.

Hocamız, Hamza Hamzaoğlu gibi kişiliksiz ve önüne ne sunulursa kabul edecek bir adam değil. Önce bunu bir kabul etmek lazım.

1.5 senedir hocanın istediği tarz adamlar alın(a)mıyor, kalsın dedikleri gidiyor ya da satılıyor. Tamam gidenlerin yerleri aynı kalitedekilerle doluyor, ama hocaya iş çıkıyor.
Sene ortasında ilk 11 stoper satılıyor, yerine bombacı Alexis alınıyor. Mali açıdan %100 doğru hamle, ama hocaya zorluk.
Sosa-Gomez'li oyundan Talisca-Aboubakar'lı oyuna dönmek arayış istiyor en basitinden.
Ligde 2 maç oynandıktan sonra 5 adam gelmesi de hocaya zahmet.
Ya da seri sol stoper isterken Mitrovic'i entegre etmeye çalışmak mesele.

Yönetim elinden geleni yapıyor ve iyi de yapıyor. Bunu aklı başında herkes görüyor. Ama bu işlerin yapımı teknik adam için işleri kolaya çeviren cinsten değil.
O yüzden hocayı da anlamak lazım.
Ha kendisinin bir yere gideceği de yok, sadece belirsizliklerden rahatsızlık duyduğunu belli ediyor. Bu sene iskelet en fazla 2 kayıpla ve 3-4 takviyeyle geçerse hoca da rahat eder.

ingiltereden ispanyaya avrupadan amerikaya dünya futbolunda menajer problemi herkesin malumu. futbola öyle hakimler ki arkalarında ülke federasyonları uefa fifa ve diğer kıta futbol yönetimlerinin hatta bürokrasi ve siyasetin olmadığı düşünülemez aksi halde kaybolup giderlerdi. dünyayı karşımıza alıp düzen savaşı verecek konumda değiliz, kulübün anahtarını menajerlere de teslim etmiyoruz. nerede duracağımız yönetim ve başkanın insiyatifinde. şenol hocanın sorumluluğu yok hatta bunları düşünmez bile.

ikinci olarak yönetim transferleri geç yapıyorsa zevk için olmasa gerek. her transferde başarılı olmasalarda bu kaypak zeminde beşiktaşı ayakta tutmaya çalışıyorlar.

sizin tabirinizle bize lazım olan kişiliksiz ve önüne ne sunulursa kabul edecek bir adam. eldeki malzemeyi hızlı ve en doğru şekilde yoğurabilecek biri (en azından bir süre daha)

Çevrimdışı tuncaboylu

ingiltereden ispanyaya avrupadan amerikaya dünya futbolunda menajer problemi herkesin malumu. futbola öyle hakimler ki arkalarında ülke federasyonları uefa fifa ve diğer kıta futbol yönetimlerinin hatta bürokrasi ve siyasetin olmadığı düşünülemez aksi halde kaybolup giderlerdi. dünyayı karşımıza alıp düzen savaşı verecek konumda değiliz, kulübün anahtarını menajerlere de teslim etmiyoruz. nerede duracağımız yönetim ve başkanın insiyatifinde. şenol hocanın sorumluluğu yok hatta bunları düşünmez bile.

ikinci olarak yönetim transferleri geç yapıyorsa zevk için olmasa gerek. her transferde başarılı olmasalarda bu kaypak zeminde beşiktaşı ayakta tutmaya çalışıyorlar.

sizin tabirinizle bize lazım olan kişiliksiz ve önüne ne sunulursa kabul edecek bir adam. eldeki malzemeyi hızlı ve en doğru şekilde yoğurabilecek biri (en azından bir süre daha)
Menajer olaylarının ben de farkındayım ve transferlerin gecikme sebepelerini savunanlardan biriyim.

Ama bunların hocanın işini zorlaştırıyor olduğu ortada. 2 kamptan birine yetişmesi bir yana, ligin 3. maçına anca yetişiyor. Gelenler de ya Ginler gibi maç eksiği olanlar ya da Abou uyum sorunu yaşayanlar. Hani en erken alınması gereken tipte adamlar.

Hocaya sallarken bunları da düşünün. Hocayı çok yormamak lazım bu sene, dinlenmek hakkı. Esas kadrodan bir ya da en fazla 2 oyuncu (Oğuzhan, Cenk, Quaresma ya da Adriano) satılmalı ve bu transfer dönemi hocanın istediği tarz adamlar alınmalı.

Çevrimdışı Egos

Avcı'da gelse, Akçay'da gelse başarılı oluruz diyosun yani abi . Bakalım Senol Hoca giderse göricez hep beraber ins haklısındır

ben 2016-17'yi şenol güneş'in cefa sezonu olarak düşünüyorum. daha önce de yazmıştım: yönetim, taraftar, futbolcu, teknik direktör denkleminde en büyük yükü o üstlendi. evvelki sene bu paylaşım daha dengeliydi. o nedenle de kalıp sefasını sürmesini isterim. sıfırdan bir takım oluşturulmayacağı için (umarım) başarının çok daha kolay geleceğine inanıyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hoca kalır mı gider mi bilmem ama kral gibi oyalayıp sonra vizyon demez ayrıca kesin olan bir şey var  Osmanlı maçından önce de gitmez  o yüzden sıkmayın canınızı boşa en azından 1 hafta...şampiyonluk ile ilgili bir şeyler var mı diye bakıyorum her mesaja sanki başka takım aldı kupayı 1 gün sürmüyor sevincimiz tam da bu haberleri çıkaranların istediği şey...   
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Egos

hoca kalır mı gider mi bilmem ama kral gibi oyalayıp sonra vizyon demez ayrıca kesin olan bir şey var  Osmanlı maçından önce de gitmez  o yüzden sıkmayın canınızı boşa en azından 1 hafta...şampiyonluk ile ilgili bir şeyler var mı diye bakıyorum her mesaja sanki başka takım aldı kupayı 1 gün sürmüyor sevincimiz tam da bu haberleri çıkaranların istediği şey...

kusura bakma kardeşim, önceden sözleştiğimiz bir muhabbetti, belki biraz acele ettik.

osmanlı maçından önce gitmez tespitine güldüm. benim de son maç olacağı için futbolcuların performansından kuşkum var, o gün taraftara takımdan daha çok güveniyorum.

Çevrimdışı ardiles

Menajer olaylarının ben de farkındayım ve transferlerin gecikme sebepelerini savunanlardan biriyim.

Ama bunların hocanın işini zorlaştırıyor olduğu ortada. 2 kamptan birine yetişmesi bir yana, ligin 3. maçına anca yetişiyor. Gelenler de ya Ginler gibi maç eksiği olanlar ya da Abou uyum sorunu yaşayanlar. Hani en erken alınması gereken tipte adamlar.

Hocaya sallarken bunları da düşünün. Hocayı çok yormamak lazım bu sene, dinlenmek hakkı. Esas kadrodan bir ya da en fazla 2 oyuncu (Oğuzhan, Cenk, Quaresma ya da Adriano) satılmalı ve bu transfer dönemi hocanın istediği tarz adamlar alınmalı.

transfer politikasını şenol hocanin rahat etmesi üzerine kurarsak gerilemeye başlarız. bu kadar aksiyonu kaldıramıyorsa ve dinlenmek istiyorsa td liği bırakma opsiyonunu kullanmalı.

iyi yönetilen bir kulübüz yönetimin kendi sistemi var hocanın da bir sitemi var. sistemler çakışıyorsa daha uygun biri hocalık yapabilir.

Çevrimdışı Egos

transfer politikasını şenol hocanin rahat etmesi üzerine kurarsak gerilemeye başlarız. bu kadar aksiyonu kaldıramıyorsa ve dinlenmek istiyorsa td liği bırakma opsiyonunu kullanmalı.

iyi yönetilen bir kulübüz yönetimin kendi sistemi var hocanın da bir sitemi var. sistemler çakışıyorsa daha uygun biri hocalık yapabilir.

ağabey senin bir akraban, tanıdığın bizim takımın teknik direktörlüğüne mi talip? açıkça söyle de destekleyelim.

Çevrimdışı Kalyoncu

Buna sebep olan hoca. Bursaspora yaptığının aynısını Beşiktaş'a yapmaya kalkıyor. Yönetim uzatacağız dedikçe şenol abi dedikçe açıklamaları hiç hoş değildi. Kendisine aşırı saygım ve sevgim vardı ama dün açıklamalardan sonra kendisi bilir şimdi sürekli bu mevzu kaşınacak herşeyde.

Çevrimdışı tangaz

bu renkliler ne omurgası yaa aziz derki "ben warken aykut kapıdan giremez" aykut derki "azize varken töbe dönmem" sonuç kucak kucağalar  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ardiles

ağabey senin bir akraban, tanıdığın bizim takımın teknik direktörlüğüne mi talip? açıkça söyle de destekleyelim.

@BJKTÜRK23 1 gün bile sürmüyor sevincimiz demiş. hocanın açıklamaları yüzünden dün gece başkan çok mutsuzdu geçen yılki sevinç mutluluk yoktu. f.ormanın moralsiz halini görünce çok üzüldüm. dışarıda onlarca düşmanla mücadele ederken hocanın açıklamaları her beşiktaşlı gibi zoruna gitmiş olmalı.

bizler, lisanslı ürünler ve kombine satın alıp statlarda avazı çıktığı kadar bağıran boş yığınlar değiliz. bugünümüze müteşekkir olduğumuz başkanımız mutsuzsa bizde mutsuz oluruz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol güneş hakkında yazılar yazılmış öncelikle
Sakın ama sakın yazılanlara inanmayın abartılıyor.

Amaaa yorumları falan toplantısını şöyle algılayın konuşma tarzı biraz ilginç mükemelliyetçi bir adam hedefleri amaçları var eleştiriyor
Şenol hocanın mükemel bir teknik direktör değil ama kötü bir teknik direktörde değil hatalarıda var ama faydaları daha fazla.Kesinlikle takımın başında kalmalı tutmalıyız çünkü bizim sistemimize uydu hemde uzun yıllar sonra istediği ortamı buldu.

Kısacası bu adam iyi bir aşçı yapmak istediği şey pilav üstü.Verilen malzemelerden pilav yapıyor ( yani yine karın doyuruyor şampiyonluk geliyor) fakat kuru fasulyede yapmak istiyor(avrupada başarı ligte daha erken şampiyonluk).Yetinmiyor ama yönetiminde parası yok hocanın önüne ne kadar malzeme koyabiliyorlarsa koyuyolar.

Fakat bazı yorumlar okudum ligte 6.olurmuşuz falan yapmayın beyler o kadar da değil Beşiktaş'ın aman aman diğerlerinden üstün bir kadrosu yok ama ortalama üstü bir teknik direktör şampiyon yapabilir bu takım diğer takımlardan daha iyi bir takım.

Uzun yazı okuyamayanlar için özet:Şenol hoca kalmalı uzatılmalı ama uzatılmıyorsa yandık bittik değil yeni bir sistem adamı kimyamıza uyabilecek bir adam olmalı fakat bunu bulmak zor(özellikle Türk) o yüzden eldeki bütün imkanlar zorlanmalı.

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Hoca işini bence büyük ölçü de hallettik 1 hafta içinde tamamen biter telaşa gerek yok.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Egos

@BJKTÜRK23 1 gün bile sürmüyor sevincimiz demiş. hocanın açıklamaları yüzünden dün gece başkan çok mutsuzdu geçen yılki sevinç mutluluk yoktu. f.ormanın moralsiz halini görünce çok üzüldüm. dışarıda onlarca düşmanla mücadele ederken hocanın açıklamaları her beşiktaşlı gibi zoruna gitmiş olmalı.

bizler, lisanslı ürünler ve kombine satın alıp statlarda avazı çıktığı kadar bağıran boş yığınlar değiliz. bugünümüze müteşekkir olduğumuz başkanımız mutsuzsa bizde mutsuz oluruz.

onun hakkı var, boş yığınlar değiliz; ama boş gündem yaptık.

Arkadaşlar peki Abdullah Avcı işine nedersiniz ?? Yani bir Şenol Güneş etkisi yaratır mı ??? Ben şahsen istemem ama başka Türk teknik direktör aklıma gelmiyor

Çevrimdışı BJKTÜRK23

kusura bakma kardeşim, önceden sözleştiğimiz bir muhabbetti, belki biraz acele ettik.

osmanlı maçından önce gitmez tespitine güldüm. benim de son maç olacağı için futbolcuların performansından kuşkum var, o gün taraftara takımdan daha çok güveniyorum.

Çok iyi tespit etmişim :D

Estağfurullah kusura bakılacak bir şey yok herkesin fikri yorumu bana düşmez ama ben burada mesela oyuncuların açıklamalarıdır şampiyonluk sonrası elde ettiğimiz gelirdir renklilerin ruh halidir vs paylaşılsın istiyorum. şampiyonluk kutlaması belli oldu mu program nasıl olacak vs ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya siz varya harbi balataları sıyırmışsınız :D

Hocanın sözleşmesi zaten 2+1 yıldı 2 yıl şampiyon yaptı 1 yıl daha zaten bizimle :D

Başkanın ve ANÇ'ın isteyi 2 yıl daha uzatalım mevzusu :D

Siz hocayı gönderdiniz yerine hoca buldunuz Şampiyonluk size yaramadı galiba :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Buna sebep olan hoca. Bursaspora yaptığının aynısını Beşiktaş'a yapmaya kalkıyor. Yönetim uzatacağız dedikçe şenol abi dedikçe açıklamaları hiç hoş değildi. Kendisine aşırı saygım ve sevgim vardı ama dün açıklamalardan sonra kendisi bilir şimdi sürekli bu mevzu kaşınacak herşeyde.

bende onu diyorum kaşımayalım tadını çıkaralım 1 sene bu şampiyonluk için stres yaptık istediğimizi aldık...  hem belki de hoca +1 opsiyonu kullanacak ve bu sene beni özgür bırakın rahat çalışayım daha verimli olayım diye mesaj veriyordur bu da diğer bakış açısı  :tabe:

Ya siz varya harbi balataları sıyırmışsınız :D

Hocanın sözleşmesi zaten 2+1 yıldı 2 yıl şampiyon yaptı 1 yıl daha zaten bizimle :D

Başkanın ve ANÇ'ın isteyi 2 yıl daha uzatalım mevzusu :D

Siz hocayı gönderdiniz yerine hoca buldunuz Şampiyonluk size yaramadı galiba :D
Beşiktaş aşkı insanı kanser yapar ve delirtir normal değiliz hiçbirimiz  :lol: :lol:

Çevrimdışı hasann

Bu doberman ve fener ajanı demirkol şenol hocanın gideceğini çok dillendirmesinden belliydi.Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya gider diye çünkü bunlar almışlardır duyumu bir yerden.Giderse 2 sebebi vardır birincisi transfer plansızlığından ikincisi muhtemelen ahmet nur çebi ile arasında olan soğukluktan dolayı.

Gitti diyelim büyük mucize olmazsa bu takım seneye ilk 3'e ya girer ya giremez.Hele o şekilci apo gelirse iyice ayvayı yeriz.2003 şampiyonluğundan sonraki dönemin bir benzeri yaşanır.Çünkü kadrodan çok oyuncu ayrılacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok seneye yine bambaşka bir takım oluşturulacak.

Şenol hoca da sağolsun yaptığı açıklamalarla şampiyonluk sevincinin önüne geçti.Taraftara yapılan bir ayıptır bu.Şampiyon olduğun gece çıkıp seneye gidebilirim demek terbiyesizliktir yani en basit ifadesiyle.

Etiketler: