Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

son önerimi seveceksiniz "vodafone de soccer city" zaman içinde vodafoneda sokarız şeklinde eviririz nasıl ama   :biggrinking:

:D  :D

Çevrimdışı Yado

1 ve 2.ci kategoriler yani Numarali ve kapali Alta bak yuksek ihtimalle yakalarsın :tabe:

116 en boş olan tribün %70'i boş olması lazım, onun dışında 117'den de alabilirsin onun dışında 124 ve 125'den alabilirsin erken girdikten sonra pek sorun olmaz.

Teşekkürler Dostlar ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı underworld

Muhteşem ikili :D

Q7 nin Süreyya abiye karşı hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmiyor.

Çevrimdışı Librarius

bunu diyenlere verilecek en güzel cevap şu olsa gerek "madem 13 şampiyonluğa 3 yıldız veriyorlardı siz ne diye 15i beklediniz malmısınız"  :biggrinking:

benim hangi kawramım hoşmuş yaa neyi kaçırdım @Librarius

Cok mutevazisin abi. Seetmekten bahsediyorum.  :evillol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atakan eraslan

arkadaş millet şampiyon olur, hocası futbolcusu bitarafını yırtar kalayım edeyim diye, aziz kovar sonra geri alır sonra yine kovar daumu aykutu. bizimkilerin biti kanlanıo iki senedir. onu beğenmem bunu isterim, Beşiktaş la bu sen bulmuşun böyle kulüp ne tatava yapıosun. sanki real madridden çıktı geldi paşalarımız. taraftarı da demirkolun rıdvanın lafıyla hizaya geçio arkalarına haklı abi bilmemne abi. gs nin kadrosunu şenol hoca şampiyon yaparmış, rikerink bizi altıncı edermiş falan. e mancini sneiderli drogbalı takımı yapamadı abi şampiyon işte? kötü hocamıydı? tek olay teknik direktörmü, e hani luce zenitte sınırsız parayla naptı? kovuldu.  Beşiktaş rikerink mi koyar la böyle takımın başına ? dursun mu la bu, aziz mi bu gidip ismail kartal koyacak takımın başına vitor bulacak 70 milyon hatcadığı takıma? biraz yönetimin hakkı verilsin yani

Çevrimdışı eaglekartal

Arkadaslar kartalyuvasi internetten siparis veren varmi bugun versem cumaya kadar elime gecme sansi nedir yalovaya

Çevrimdışı Librarius

fener kazanınca yüzünde gülücüker belirir aksi halde kızarır morarır. bir tıp dergisinde okumuştum bu belirtiler sıklıkla merdivenaltı çocuklarında görülüyormuş   :D

Abi yaptigi ahlaksizliktir. Antep tribun olayini dile getirince Guntekin "daha once Denizlispor ve Sivasspor FB'ye acmisti" deyince "onlarda yanlis" dedi. A be .....  peki o zaman niye dillendirmedin de (ki ikisinde de basabas bir yaris vardi) simdi Besiktas 4 puan ondeyken bu ahlaksizligi yapiyorsun? Elestirmekle kalmiyor buyuk bir kaosa yol acacak cumlesini de kuruyor.

Dedigim gibi usenmedim 21 ve 22 mayis 2011 tarihli %100 futbol programlarini izledim. Adamin agzi kulaklarinda hic ahlakilik kaygisi yok. Futbolun guzelliginden bahsediyor, 17 de 16 yapmak cok normalmis gibi harika yaliyor FB'yi.  Bu tur iki yuzlu tavirlar teshir edilmeli.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Q7 nin Süreyya abiye karşı hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmiyor.
Katılıyorum bence saygısızca davranıyor.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaslar kartalyuvasi internetten siparis veren varmi bugun versem cumaya kadar elime gecme sansi nedir yalovaya

Ürün durumuna göre değişir hocam, şu ara zor gibi geliyor. S-M gibi yaygın bedenler Kartal Yuvalarında koli açılırken bitiyor öncelikli tedarik olarakda yuvaları görüyorlar sanırım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Katılıyorum bence saygısızca davranıyor.

katılmıyorum rahatsız olsa söyler zaten yapma bu hareketleri diye Q7 de çocuk değil ya yapmaz.

Çevrimdışı Orhan_

bunu diyenlere verilecek en güzel cevap şu olsa gerek "madem 13 şampiyonluğa 3 yıldız veriyorlardı siz ne diye 15i beklediniz malmısınız"  :biggrinking:

:lol: :lol:  Bunlara adam akıllı cevap vermek yerine böyle konuşmak daha iyi. Kudursunlar :D
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 21:22:07 Orhan_ ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

katılmıyorum rahatsız olsa söyler zaten yapma bu hareketleri diye Q7 de çocuk değil ya yapmaz.
Yani

Süreyya abinin hic de rahatsiz oluşuyormuş gibi bir görüntüsü yok tam aksine eğleniyor adam

Ki rahatsizlik duysa soyler seninde dedigin gibi..

Quaresma ne yapsa batıyor bazi insanlara :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Karabay

Sezonun en güzel golleri  :bandit:

1.58'deki siyah bereli küçük kızın sevincini dikkatli izleyin. Böyle birşey yok abi yok.

Çevrimdışı Orhan_

Vagner Love 2 gol daha attı. Cenk Tosun için artık imkansız gol krallığı.. Bu arada Love gelecek hafta Rize maçında cezalı, oynayamıyor. Bursa için süper ligde son günler olabilir :D...

:lol: :lol:  Bunlara adam akıllı cevap vermek yerine böyle konuşmak daha iyi. Kudursunlar :D
@Fenerbahce @12numara @Feneronline :D

Ligin gol kralı Vagner Love oldu.

Vagner Love 2 gol daha attı. Cenk Tosun için artık imkansız gol krallığı.. Bu arada Love gelecek hafta Rize maçında cezalı, oynayamıyor. Bursa için süper ligde son günler olabilir :D...
Hak etti

Kaliteli Golcü , hep söylüyorum kalbur ustu kaliteli her Golcu bu ligde  is yapar

Çevrimdışı Orhan_

Hak etti

Kaliteli Golcü , hep söylüyorum kalbur ustu kaliteli her Golcu bu ligde  is yapar

Aynen. Hatta arttırıyorum. Vasat üstü bir oyuncuysan küme bile düşmezsin. Ligin kalitesi belli.

Hak etti

malasef ligimiz böyle tırt bi lig işte.

Emaktar Adebayor bile şov yapıyor.

Bu arada bunuda paylaşayım çok birşey ifade etmiyor artık ama olsun yinede  :bandit:

Çevrimdışı abdusta

@Necmi

Az önce Antep Ticaret odası başkanı açıkladı,600tl harcamışsın
Kebap yiyip,1 kilo fıstıklı baklava ile 1 kilo kabuklu fıstık almışsın
hesap yapmış 30bin Beşiktaşlı 600 ar tl harcadı 18milyon tl ciro yaptık der

saygılar

Etiketler: