Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKIKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Talimatı verdim, 'arena' isimlerini statlardan kaldırıyoruz" ifadelerini kullandı.

bizim stadın ismi ne olur.ozaman

Çevrimiçi Necmi

O mantıkla Vodafone'de Türkçe bir kelime değil :) Ne yani oda mı değişecek?
stadyum türkçe kelimeymimiş :alala:

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı tangaz

SON DAKIKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Talimatı verdim, 'arena' isimlerini statlardan kaldırıyoruz" ifadelerini kullandı.

bizim stadın ismi ne olur.ozaman

abi işsizlik enflasyon suriyeliler konusu dış politika falan hakkında talimat versin bi bu kalmıştı en önemli ülke konusu tabii bu tey allam yaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

Sponsorluk bitene kadar dokunamazlar Vodafone izin vermediği sürece...

Cbaşkanı da yetmiş tane stad açıldı birçoğunu kendi açtı arena isimli , şimdi mi aklına geldi  :alala: bu zeytinburnundaki kulelere kızması gibi oldu yani , adam dikmiş yetmiş seksen metre ondan sonra niye bu kadar yüksek  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

abi işsizlik enflasyon suriyeliler konusu dış politika falan hakkında talimat versin bi bu kalmıştı en önemli ülke konusu tabii bu tey allam yaa

Arena İtalyanca ya da yunanca falandır heral dimi patron , kavga çıktı mı bunlarla son zamanlarda nerden sardı acaba arena ismine  :alala:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Adam arena kelimesini eleştirirken bunu kıraathane kelimesini öz Türkçe olarak anlatıp,cafe kelimesine evrilmesini,örneklendirerek yapıyor.Söylenecek bir şey var mı?Kıraathane zaten Orhun yazıtlarında geçiyor.

Çevrimdışı Egos

stadyum türkçe kelimeymimiş :alala:

işin doğrusu arena da, stadyum da türkçe sözcükler; biri fransızca , diğeri latince kökenli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En son 7 oyuncu Gaziantep i terketmişti ama ikisi kaleci mesela. Acaba diğerleri 11 oyuncusu mu @Mehmet Ali C.
Gökhan Değirmenci (Kaleci) Paulo Victor (Kaleci) Şenol Can (Stoper) Elyasa Süme (Stoper) Muhammed Ildiz (Orta saha) Sefa Yılmaz (Sağ kanat) Marcinho (Orta saha) Hasan abi Şenol can 4 lig maçı
Marciho 12  lig maçı devre arasında gelmiş
Elyasa   28 lig maçı
sefa yılmaz 22 lig maçı
muhammed ildiz 18 lig maçı oynamış.

Çevrimdışı furkankaya1903

Vodafone Süleyman Seba Stadyumu olsun bari

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2017, 16:59:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İsmail abi ömrün yollarda geçiyor desene   :D
Sorma kardeşim. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

o yol bitermi :alala:
foruma iş düşüyor bol bol mesaj atın ismaile yolluk olsun
sen yola çıkarken haber ver ben bütün mesajları onaylarım :D
Hay Allah razı olsun abim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

hakkaten ne diyecez meydan mı top sahası mı ney? ne gereksiz bir şey oldu kesin bişeyler olur zam mam olay falan gündem oluşturulunca hep arka kapıdan kaçan bişiler olmuştur. yersen papaz eriği...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Vodafone tutturmasın da çekiliyorum ben arena isterem de arena isterem , arena yoksa ben de yokum diye  :)

Gökhan Değirmenci (Kaleci) Paulo Victor (Kaleci) Şenol Can (Stoper) Elyasa Süme (Stoper) Muhammed Ildiz (Orta saha) Sefa Yılmaz (Sağ kanat) Marcinho (Orta saha) Hasan abi Şenol can 4 lig maçı
Marciho 12  lig maçı devre arasında gelmiş
Elyasa   28 lig maçı
sefa yılmaz 22 lig maçı
muhammed ildiz 18 lig maçı oynamış.

Bir an transfer konuşuon diye şettim isimler misimler uçuşunca, aman haa damağımı çektim yutkundum su içtim  :kop:

Vodafone tutturmasın da çekiliyorum ben arena isterem de arena isterem , arena yoksa ben de yokum diye  :)

tutturur tutturur böyle saçma sapan birşey birtek bizim ülkemize özgüdür.

Adamlar sponsor olmuş istediğini koyarlar.

Adam mecburmu "Vodafone Stadyumu" demeye.

Çevrimiçi Necmi

Arena İtalyanca ya da yunanca falandır heral dimi patron , kavga çıktı mı bunlarla son zamanlarda nerden sardı acaba arena ismine  :alala:
stadyum latince arena italyanlarda kullanıyor ama aslen fransızca olması lazım

O stadın dışındaki vodafone arena tabelalarıda değişecek o zaman bu yaz  :alala:

Sadece stad dışı değil içinde her yerinde Vodafone arena yazıyor hepsi değişecekse.

Devletimiz parasını versin bi zahmet.

Adam arena kelimesini eleştirirken bunu kıraathane kelimesini öz Türkçe olarak anlatıp,cafe kelimesine evrilmesini,örneklendirerek yapıyor.Söylenecek bir şey var mı?Kıraathane zaten Orhun yazıtlarında geçiyor.

Vodafone kardeşler kıraathanesi   :bandit: artık komik bile gelmiyor insana şu saçmalıklar , bir iki üç sonu gelmio yani , eeeeeh ama be eeeeeh

Çevrimdışı MUSTAFA_

tutturur tutturur böyle saçma sapan birşey birtek bizim ülkemize özgüdür.

Adamlar sponsor olmuş istediğini koyarlar.

Adam mecburmu "Vodafone Stadyumu" demeye.
Bu genelde yapılan bir işi gizlemek için yapılır ülkemizde. 1 hafta sonra unutulur. Zaten sözleşmemiz devam ederken böyle bir dğişiklik yapabileceğimizi düşünmüyorum. Sponsor bulunamayan bir ülkede var olan sponsorları kaçırmak olur bu karar. Daha resmileşmiş bir şey de yok. Siyasilerin her ağzından çıkan kanun, yönetmelik, tüzük olmuyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vodafone Şerefbey Stadyumu fena olmaz
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2017, 17:10:34 PrisonBreak ]

Çevrimdışı levitate

2 gündür forum çok hareketli yav yetişemiyorum :D Büyük ihtimalle moderasyondan kurtuldum
bipbipbupbup

O stadın dışındaki vodafone arena tabelalarıda değişecek o zaman bu yaz  :alala:

Sadece stad dışı değil içinde her yerinde Vodafone arena yazıyor hepsi değişecekse.

Devletimiz parasını versin bi zahmet.

Sadece dışı mı , koltuklar ? tey allaaaaam

Etiketler: