Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124626 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bu mesajımdan sonra burda transfer konuşan herkes moderasyona alınacak
pazar günü şampiyonluk maçına çıkacağız farkında değilsiniz sanırım daha şampiyon olmadık.
bize şampiyonluğu gönderdiniğiniz oyuncular getirecek.

Çevrimdışı tangaz

Abi herkes söylesinde sen söyleme bunu.

atiba yanında ozzi kadar katkı vereceğini düşünüyorum. hele arkalarında marclo mangala gibi bir tandem olsun warya ben atibayı keser mevcut kadroyu ozzi tolgay die sahaya sürerim hatta 4-4-2 çıkarım sahaya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antep yönetiminin yaptığı hoş bir davranış değil, Şahsen o maça gideceğime kartal yuvasından alışveriş yaparım.

Çevrimiçi Necmi

http://www.fotomac.com.tr/galatasaray/2017/05/26/aslana-bir-sok-daha-bu-kez-dany
başkanları asla hisse satmam demişti ama geçen gün 500bin lot civarı borsada hisse satışı yaptılar.
acaba bu cezaları ödemek için acil bir eylem miydi...
bize ne :bandit:
burası gs forumumu?

Çevrimdışı tangaz

Antep yönetiminin yaptığı hoş bir davranış değil, Şahsen o maça gideceğime kartal yuvasından alışveriş yaparım.

naptı ki antep
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bize ne :bandit:
burası gs forumumu?

misafir renkliler de kendinden bişeyler bulsun die şeedilmiştir belki  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

naptı ki antep
ilk başta açıkladığı bilet fiyatları 70,100, 130 lira gibi bir şeylerdi, satışı iptal edip 1 gün sonra satışa çıkardıklarında fiyatları 90,130,180 liraya yükselttiler.

Çevrimdışı tangaz

ilk başta açıkladığı bilet fiyatları 70,100, 130 lira gibi bir şeylerdi, satışı iptal edip 1 gün sonra satışa çıkardıklarında fiyatları 90,130,180 liraya yükselttiler.

hımm fırsat bilmişler düşerken para lazım onlarada

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hımm fırsat bilmişler düşerken para lazım onlarada
Okuduğum kadarı ile şehit ailelerine verecekler. Yaklaşık 5 milyon lira yapıyormuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

bunda yanlış bir şey yokki düşüyorlar bütün oyuncuları gitti.
yeni takım kuracaklar para lazım ve fırsat değerlendiriyorlar babalarının
hayrına açacak değiller tribünü komple. açıyorlarsa bunu para için yapıyorlar.
ha gidip gitmemek sana kalmış bir şey tabiki şahsen bende gitmem neden vereyim o
parayı antepe haftaya kupa vodafoneda kalkacak zaten kendi evimde kaldırırım
kombine iptal etsinler bu parayı Beşiktaş alsın seve seve veririm antepe neden vereyim
osmanlı maçına bilet satması demek kasaya 10 M civarı para girmesi demek oluyor
kulüp için bu fedekarlık yapılırmı ben yaparım. Her kuruşa kulübün ihtiyacı var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Okuduğum kadarı ile şehit ailelerine verecekler. Yaklaşık 5 milyon lira yapıyormuş
Bu ülkede hangi para gerçekten şehit veya mağdur yakınlarına gidiyor ki? İnanmıyorum o tarz şeylere gerçekten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

doğruysa güzel bir dawranış olmuş abi emeği geçenleri ben alkışlarım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bence o para direk kendileri kullancaklar Tabi ki gerçeği Allah bilir ama cogu organizasyonda ki paralar gerçek sahiplerine gitmiyor bile.

Baktılar Şampiyon ile karsılacagız madem düştük son vurgunumuzu yapalım dediler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi babalarının hayrına yapsınlar demedim ki, benim kızdığım şey açıklama yapmışlar ondan sonra ekstra zam koyuyorlar başlangıçta yüksek deselerdi bir şey demezdim. @Hasan Tahsin Abi'nin dediği gibi şehit ailelerine vereceklerse bir şey demem.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence o para direk kendileri kullancaklar Tabi ki gerçeği Allah bilir ama cogu organizasyonda ki paralar gerçek sahiplerine gitmiyor bile.

Baktılar Şampiyon ile karsılacagız madem düştük son vurgunumuzu yapalım dediler.
Gaziantepspor Aralık 2016 tarihli haberlere göre sezon sonuna kadar oynayacakları tüm iç saha maçı gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacak . Ben ayrıca Tv de duydum haberi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gaziantepspor Aralık 2016 tarihli haberlere göre sezon sonuna kadar oynayacakları tüm iç saha maçı gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacak . Ben ayrıca Tv de duydum haberi.

İnsallah dediğin gibi çıkar @Hasan Tahsin Abicim.  :claps: Güzel bişey.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1.5 trilyon borcu olan takımın yedek kalecisi 1.5 milyon euro maaş almaz onu geçtim fabriden fazla alamaz. Biz bu lükse sahip değiliz. Şu tablo nereden bakarsan bak absürt.
Ben niye mod yedim simdi yahu :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

ben sizin gibi değilimki her zaman sözümün arkasındayım.
ülkede daha iyisi varsa söyleyin. heleki o konuştuğum dönem milli takımdan caneri kesmişti.
sizin söylediğiniz sözler gerçekleri değiştirmiyorki. ben ne demiştim bu gün bırak aynı gün rakiplerden birine imza atar
yanlışmı tespit etmişim.
Abi sen şimdi Ismail'e ülkedeki en iyi sol bek mi dedin ben mi yanlış okudum?

Ayrıca o dönem Caner fenerde kadro dışıydı abi. Uzun süre oynamamıştı. Yani Caner' i performansı ile kesmedi. Caner top oynamıyor diye mecburen takıma girdi.

Ismail topçu mopçu degildir. Hasbelkader bir şekilde oynamaya başlamış şanslı adamlardan biridir. Allah yuru ya kulum demiş bu da buraya kadar gelmiş.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı benyv-

Ben o belirttiğimiz oyuncuların hepsi toplam 2 m bonservis getirsin razıyım, zaten 10 m da maaştan kar edeceğiz. Bizim yönetim bizden daha iyi hesap ediyordur biz önümüzdeki maçta şampiyonluğun keyfini yaşayalım. Nasıl olsa seneye en büyük favori tekrar biziz.

iyi de @Necmi abi benim sucum ne simdi ben geriden okiyarak geliyorum bir mesaj attim hemen Modu yapışırmışsın burada dunden beri transfer konusuluyor herkes tarafindan biz 1 yazi ile BİR mesaj attik ustelik senin mesajını görmedim hemen MOD ! Biraz adaletli olum...

Çevrimiçi Necmi

Abi sen şimdi Ismail'e ülkedeki en iyi sol bek mi dedin ben mi yanlış okudum?

Ayrıca o dönem Caner fenerde kadro dışıydı abi. Uzun süre oynamamıştı. Yani Caner' i performansı ile kesmedi. Caner top oynamıyor diye mecburen takıma girdi.

Ismail topçu mopçu degildir. Hasbelkader bir şekilde oynamaya başlamış şanslı adamlardan biridir. Allah yuru ya kulum demiş bu da buraya kadar gelmiş.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canerde sol bek değil her müdahalesi fauldür. Bakalım göreceğiz
umarım bizde normal üstü performans sergiler millet onun ortalarına tav
ama biz sol bek lazım orta açan oyuncu değil.

Çevrimiçi Necmi

iyi de @Necmi abi benim sucum ne simdi ben geriden okiyarak geliyorum bir mesaj attim hemen Modu yapışırmışsın burada dunden beri transfer konusuluyor herkes tarafindan biz 1 yazi ile BİR mesaj attik ustelik senin mesajını görmedim hemen MOD ! Biraz adaletli olum...
görseydin gözünümü kapattım. uyarımı yaptım geriye dönük ceza vermiyorum
mesajımdan sonra düşen transfer mesajları modu yer. mesajlarda silinir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

görseydin gözünümü kapattım. uyarımı yaptım geriye dönük ceza vermiyorum
mesajımdan sonra düşen transfer mesajları modu yer. mesajlarda silinir.
İyi de abi geriden gelerek okuyorum ve cevap yazdim geriden gelen birisi senin UYARI mesajını nasil görsün Allahini seversen bugun tersinden mi kalktin :alala:

Yahu sadece 1 mesaj attim bugun BİR , ve o 1 mesajda Mod yedim :s20:

Cezai indirim talep ediyorum 2 Gun sonra Şampiyonluk macimiz var :busted_cop: @Necmi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2017, 15:50:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: