Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128380 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer Atletico 1 sene daha kiralamayı düşünüyorsa bunu alalım.

Josuha Guilavogui (Atibagiller familyasından)

Çevrimdışı abdusta

Oguzhan Satılırsa,seneye göreceğimiz manzaranın fotoğrafını çektim.
sorumluluk sahibi,sinirleri alınmış olacak

Takım sana emanet

Kaptanlığın Hayırlı olsun

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Ya yalnız TR'nin en iyi sol beki harbi bombaymış :D Tamam Beşiktaş'ın futbolcusu idi ama o kadar da değil yav :D

Benim favorim "Tolga takımın ağabeyi" :)
göreceğiz caner oynamaya başlasın ne dediğimi anlarsınız
leblebi gibi penaltı atmaya başlasın rakipler bize çok hoplarsınız
ne yapalım Türkiyede bek çıkmıyorsa en iyisi bu işte ismail mükemmel
demedikki ülkenin en iyisi dedik varsa daha iyisi söyleyin bilelim
ismail en azından donup kaldığı için penaltı yaptırmıyordu caner direk giriyor.
donma özelliği yok.
Gerçekten bazen abartıyorsunuz adriano gördükten sonra sol bek nasıl olur öğrendik
kimse demiyorda ben diyeyim GG konusunda yanıldım ben onun bu kadar iyi performans göstereceğini beklemiyordum
gerçi millet orta dedikçe GG nin öyle bir özelliği yok diyordum öyle patır kütür orta yapmaz
ama savunma nitelikleri beklediğimden iyi çıktı bence fener performansından daha iyi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Brezilya kulübü Flamengo nun Rhodolfo için 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli teklifi yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın ise 30 yaşındaki oyuncu için Flamengo’dan 2 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oguzhan Satılırsa,seneye göreceğimiz manzaranın fotoğrafını çektim.
sorumluluk sahibi,sinirleri alınmış olacak

Takım sana emanet

Kaptanlığın Hayırlı olsun

saygılar

Hiç zannetmiyorum.
En kritik maçta kendini attırmak içinden elinden geleni yapar.
Eğer kalırsa, önümüzdeki sene 60-70 ten sonra hamle oyuncusu olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluk kupası ( Kupamız ) tanıtıldı.

2014-2015 kupasının birebir aynısı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Brezilya kulübü Flamengo nun Rhodolfo için 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli teklifi yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın ise 30 yaşındaki oyuncu için Flamengo’dan 2 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi
1.6 milyon euroya anlaşırız  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2017, 13:52:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
passo sayıları 1000 daha artmış bizimki antep maçı etkisi...
1)

Fenerbahçe
526.161
2)

Beşiktaş
507.439
3)

Galatasaray
504.076
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Zeki Uzundurukan : Beşiktaş Lensin menajeriyle görüşüyor Beşiktaş lens e 3.3 milyon euro teklif etti Beşiktaşın lens transferini gerçekleştireceğini düşünüyorum.
Okuz alinir o paraya, yuh. Gomez maasi verilmez bence. Abu kalsin 3.3 alsin daha iyi.

Çevrimdışı tangaz

rodolfo 1,5
pedro 1,5
miloş 1
boyko 2
aras 1
q7 7 (7yi çok sevdiği için  :D )
veli 0
veeee
ozzi 15

=29 milyon oyuncu satış geliri  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bugün fena bi gün transfer bombaları ardı ardına geliyor  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2017, 13:58:30
 :money: rodolfo,adriano,q7  toplam 18 milyon öro = bütçede yazdığımız futbolcu satış gelirindeki 71 milyon tl rakamı  :money:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Egos

katılıyorum fabri kapalı kutuydu ama bir oyuncu oynamadan gömülmez sizin yaptığınız buydu
daha antrenmanlardaki performansıyla kalede kaleci var dedirtiyordu. Hatırlıyorum beğendim dediğimde
bir sürü laf yemiştim. Benimde mylife gibi arşive çalışmam lazım :bandit:

serhat fabri'yi gömmüş olabilir, ama tolga yerine kaleye geçmesini de en çok savunanlardan biri olmuştur muhtemelen. kimse aras'ın ne oynadığını bilmezken quaresma yerine denenmemesi eleştiriliyordu, üstelik adam sakatken yapılıyordu bu değerlendirmeler. bence forumun antrenman izleyen 1-2 kişiye ihtiyacı var.

bu arada serhat, fabri olmasa boyko'yu, o olmasa utku'yu, o da olmadı aras'ı da tolga yerine tercih ederdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rodolfo 1,5
pedro 1,5
miloş 1
boyko 2
aras 1
veli 0
veeee
ozzi 15

ozi satılmaz hiç mantıklı değil en az 30 m euroya satılmalı onuda kimse vermeyeceğine göre Maestro kalacaktır  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

serhat fabri'yi gömmüş olabilir, ama tolga yerine kaleye geçmesini de en çok savunanlardan biri olmuştur muhtemelen. kimse aras'ın ne oynadığını bilmezken quaresma yerine denenmemesi eleştiriliyordu, üstelik adam sakatken yapılıyordu bu değerlendirmeler. bence forumun antrenman izleyen 1-2 kişiye ihtiyacı var.

bu arada serhat, fabri olmasa boyko'yu, o olmasa utku'yu, o da olmadı aras'ı da tolga yerine tercih ederdi.

tolgea boykodan iyi kaleci :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

rodolfo 1,5
pedro 1,5
miloş 1
boyko 2
aras 1
veli 0
veeee
ozzi 15

Aman abi oguzhani falan satma. Yerini dolduracaz diye 5 senede 5ermilyindan 5 oyuncu aliriz oraya 2.5 tan 5 sene sozlesme veririz astari yuzunden pahaliya gelir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:money: rodolfo,adriano,q7  toplam 18 milyon öro = bütçede yazdığımız futbolcu satış gelirindeki 71 milyon tl rakamı  :money:
Adriano kalsın abi Caner'i gerekirse öne atabiliriz böylece.

Çevrimdışı El Nino

rodolfo 1,5
pedro 1,5
miloş 1
boyko 2
aras 1
veli 0
veeee
ozzi 15

Yalnız Ozzi hepsinden değerli çünkü yerli statüsünde oynuyor. Onun yerine yerli oyuncu bulmak zorundayız

Çevrimdışı mylife1903

ScreenShot alalım mı?
Duyumdur yahu patlayabilir ama ciddiye binmis is, nisan kesmisler evlilik yakinmis

Çevrimdışı tangaz

ozi satılmaz hiç mantıklı değil en az 30 m euroya satılmalı onuda kimse vermeyeceğine göre Maestro kalacaktır  :evillol:

nie satılmasın ki aldığı tek derbi yok gitsin romada azcık heriflik öğrensin sonra gelsin geri aslında geçen sene gidip totti ile 1 yıl geçirse iyi olurdu tottinin yerine düşünüyor roma belli ki   :icool:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2017, 14:03:53
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Ozzi hepsinden değerli çünkü yerli statüsünde oynuyor. Onun yerine yerli oyuncu bulmak zorundayız

ozzi tr.de yerli uefa organizasyonlarında yabancı  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nie satılmasın ki aldığı tek derbi yok gitsin romada azcık heriflik öğrensin sonra gelsin geri aslında geçen sene gidip totti ile 1 yıl geçirse iyi olurdu tottinin yerine düşünüyor roma belli ki   :icool:
15 m euronun 3.75 m eurosunu Arsenal'e vereceğiz, Oğuzhan'ın yerini dolduramayız bu konuyu @mylife1903 abimiz daha iyi açıklayacaktır  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Adriano kalsın abi Caner'i gerekirse öne atabiliriz böylece.
Caner kazma futbolcu yahu onde oynatilir mi hic, karijmadan beter edersin. Yahu cok mu zor kimseyi satmamak. Hani satip hepsini kimseyi almasalar bisi demeyecem ama satip gene bir suru baskasinin malinin pesine dusecez  sat git borc ode, genclerle takviye et bisi demeyecem. Simdi adriyanoyu satip gelen parayi mesela runiye vermenin ne alemi var.

Çevrimdışı benyv-

Rhodolfo, Veli, Pedro Franco, Boyko,Aras vs. bu oyunculardan bonservis beklemeyelim boşuna arkadaşlar. Bunların maaşlarından kurtulsak zaten 7-8 m euro kar ederiz. Bonservis taş çatlasa 1-2 m euro gelir toplamda. Tabi umarım beklentilerimi aşarlar. Ama bu oyuncular gitmeden Oğuzhan, Adriano gibi iş yapanları satmamız çok yanlış olur. Önce kullanmadıklarımızı yollayalım.  Bir de ekleme :  :D

Caner Erkin transferinin perde arkası

Fikret Orman : neee 10 milyon mu
- 5 milyon çok değil mi
- napıcan 1 milyon euroyu
- al şu 750 bin euroyu
- dur bi dk o çok oldu 375 ini şimdi verim gerisini yıl sonu veririm söz

Etiketler: