Benim usta olmak gibi bir derdim yok.Kızdığım nokta dün yaptığın gs li iması ve bugün yazdığın beşiktaşlı mütevazi olmalı usta dedik çırak diyor.Biz olsak estafurullah deriz
Gibi yazdığın yazılar yoksa seninle hiçbir kişisel sorunumuz olamaz çünkü sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum.Burda yazdıklarımızla yorum yapmaya çalışıyoruz.
Benim seninle iddaya girme nedenim abo atar atmaz da değil ben sadece senin 10 dakikada topçudan anlarım hükmüne takıldım.
geçiniz bu işleri 15-20 gün ortalıkda görünmeyip bir anda ortaya çıkıp 2.iletinde eveeet usta ben oluyorum bu durumda die ortaya çıkacaksın sonrada benim usta olmak gibi bir derdim yok diyeceksin
tabe tabe kesin öledir. forumu aylardır takip ediş amacın tümüyle bu paralelde neredeyse. işte bu nedenledir ki tıpkı gese kültürü gibi bir başarı olduğunda (bahsi kazanmak) ortaya çıkmış ve başarı tandanslı hiç yazmadığın kadar yazmışsındır...
sözümün arkasındayım biz ustam diene ensesine şamarı şaplatır bir edayla çırak demeyiz estağfrullah deriz bizim beşiktaşlılığımız böle seninki öle...