Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156454 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

@38life , @Necmi
Siz olaya Beşiktaş başak antep olarak bakıyorsunuz.Ben bir takımın 16 iç saha maçında yaptığı uygulamayı 17. Maçta farklı uygulaması durumunu doğru bulmuyorum.

farklı olan bir uygulama yok. 17 maçta da her kulüp deplasman tribününe istediği kadar yer verme hakkına sahip. 16 maçta da bu hakka sahipti, yine sahip. Yani hiçbir farklılık yok. Her kulüp kendi menfaatine göre hareket etmekte özgürdür. Kimse Antep kulübünün kararına karışma hakkına sahip değildir. Karışma hakkını geç söz söyleme hakkına bile sahip değildir senin şuan yaptığın gibi.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

tasarıma kulüp karar verir yoksa kafasına göre çıkarabilirmi.
İyi o zaman abi. Burada arkadaşların paylaştıkları çok güzel forma tasarımları vardı. İnşallah klüp yetkilileri bi göz gezdirirler.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

kahkahalar atarak okudum  :kop: :kop: :kop:
Şenol hocanın demeçlerinden sonra böyle şeyler yazmak  :kop: Gerçekten komik... Küçük çocuk mu sanıyorlar bizi  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

21 Mayıs 2017 Pazar
Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a müjde!
Beyaz Tv muhabiri Sezgin Gelmez’in haberine göre haftaya oynanacak olan 33. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor Yönetimi Beşiktaşlı taraftarlar için flaş bir karar aldı.

siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken şampiyonluk yarışı artık netleşmeye başlıyor. Kalan 2 haftadan birinde deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta siyah beyazlı taraftarları sevindirecek haber Gaziantep Yönetiminin Beşiktaş taraftarına tribünde 27.000 kişilik yer ayıracağı ile geldi.

Buna göre Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Gaziantepspor Yönetiminin kendi taraftarına yaklaşık 5-6 bin kişilik yer ayırırken kalan yerleri Beşiktaş taraftarına vereceği bilgisi Sezgin Gelmez tarafından paylaşıldı.

Habere göre son oynanacak olan maçta tribünlerin dolması için alınan bu kararı Gaziantepspor Yönetimi kararı hem şehir esnafı hem de kulübün kalkınması için aldığı öğrenildi.

Siyahlabeyaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

kahkahalar atarak okudum  :kop: :kop: :kop:
Twiter daki memetali nin hikayelerine benziyor  :kop:

Çevrimdışı abdusta

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!!

Aboubakarın,maç sonunda hakemden topu alıp Quaresmaya vermesinin sebebi
meğerse Maçın en iyisi olarak seçilen Querasmaya o günün anısına topun hediye edilmesiymiş..!!

Karizmanın tepki göstermesinin sebebide bu iş 1 topla olmaz,Şampiyonluk kupası buraya gelecek demiş!!

Saygılar
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 20:26:54 abdusta ]

Çevrimdışı Zafer55

farklı olan bir uygulama yok. 17 maçta da her kulüp deplasman tribününe istediği kadar yer verme hakkına sahip. 16 maçta da bu hakka sahipti, yine sahip. Yani hiçbir farklılık yok. Her kulüp kendi menfaatine göre hareket etmekte özgürdür. Kimse Antep kulübünün kararına karışma hakkına sahip değildir. Karışma hakkını geç söz söyleme hakkına bile sahip değildir senin şuan yaptığın gibi.
Herhangi bir kulübün herhangi bir kararı  hakkında düşüncemi yazma hakkına sahibim.Aynı fikirde olmak zorunda değiliz.Benim için konu kapanmıştır.

Çevrimdışı Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi 38life

Şansla gelebileceğin yer burası. Güle güle Başakşehir. Kendi çapında takıl...

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı Doğukan E.

Bayrakları hazırlayın haftaya kutlamayaaaa :super: :super:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ⭐️⭐️⭐️⚫️⚪️

Çevrimdışı Berat

Hepimize hayırlı olsun. ✩✩✩

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Herhangi bir kulübün herhangi bir kararı  hakkında düşüncemi yazma hakkına sahibim.Aynı fikirde olmak zorunda değiliz.Benim için konu kapanmıştır.

Düşünceni yazma hakkına sahipsin, buna birşey demiyorum. Ama bizim bu konuda bir söz hakkımız yok. Galatasaray'ın x futbolcuya x maaş vermesini eleştirmemiz gibi birşey.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şampiyonluğumuz kutlu olsun.   :super: :super:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben Beşiktaş bayraklarını çıkartmaya başladım :D

Geçen sene nasıl olsa seneye yine çıkartıcaz diye fazla derine koymadıydım bayrakları :D  :evillol:

Çevrimdışı Anıl1903

Fark 4,kalan 2 haftada da rehavete girmeden maçları kazanalım puan farkıyla bitsin bu sezon haydi Beşiktaş'ım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

15. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun beyler :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Şimdi akşam akşam karanlıkta uğraşamam ama sabah kalkınca ilk iş büyük Beşiktaş bayrağını pencereye asmak olacak :)

Etiketler: