Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150895 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eto'o da 16 Gole ulaşmış Cenkin 2.cilik te tehlikede :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Guzel sorun. :) Neden gecis degil de transition? Neden domestik dominasyon? Neden Ahmet Cakar?  :D
Domestik dominasyon, domalta domalta domaltip seve seve sampiyonluk demenin yumusagi oluyor bence. Eski turkcede mesela domaltik dinlenme demek, dinlene dinlene dinlerek sampiyon oluyoruZ. Ben anlamadim

Çevrimdışı Gokhan-

Çünkü futbol terminolojisinde iki terim birbirinin muadili değil. Backup daha geniş ve ekstra bazı şeyleri tanımladığı için kullanımı ideal. Tıpkı az önce kullandığım transition kelimesinin karşılığının 'geçiş oyunu' ile sınırlı kalmaması gibi. Ayrıca bunu kullanıyorum, zira böle istiyorum.

Burada hiç kimsenin şahsi bir sorunu yok seninle ama sen inatla insanların anlamadığı terimler kullanıyorsun burada herkes senin gibi bu işin okulunu okumadı veya ingilizce bilmiyor (mesela ben).
Örneğin ben senin yazılarını da okumak istiyorum ama anlamıyorum, tamamını anlıyorum diyende yalan söyler.

Biraz böyle halk seviyesine inersen memnun olurum.
Haa söylediklerimi umursarsın umursamazsın sen bilirsin, zira böyle istiyorum diyerekte geçiştirebilirsin.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Domestik dominasyon, domalta domalta domaltip seve seve sampiyonluk demenin yumusagi oluyor bence. Eski turkcede mesela domaltik dinlenme demek, dinlene dinlene dinlerek sampiyon oluyoruZ. Ben anlamadim
:kop: :kop:

Her zamanki gibi formdasin abi @mylife1903

Çevrimdışı Ensar

:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gokhan-

Aradığım, anladığım seviye bu, endüstri meslek lisesi ingilizcesiyle fazlası mümkün olmuyor  :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı atalay

mesela ne gibi farkı var yedek ile backup oyuncusunun , biraz anlatır mısın?

Kabaca Backup asli olanın kopyası olmalı. Türkçe'deki 'yedek' kelimesi ise bir nevi fazladan bulundurulan anlamı taşıyor. Tıpkı Atiba'nın alternatifinin İnler olması gibi.

Çevrimdışı hasann

Şenol Güneş ayırılırsa umarım şu karaktersiz Apo'yu getirmezler.Yoksa bir 5 yıl daha çekeriz
Kesinlikle yabancı bir hoca gelmeli

Şenol Güneş ayırılırsa umarım şu karaktersiz Apo'yu getirmezler.Yoksa bir 5 yıl daha çekeriz
Kesinlikle yabancı bir hoca gelmeli
Hocayi ne zaman gönderdik :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Aradığım, anladığım seviye bu, endüstri meslek lisesi ingilizcesiyle fazlası mümkün olmuyor  :D
Seviye meviye yok bambambam. Futbol bu be neyin seviyesi. Kavga az kavga. Su macta iki tane soyle sert giris goremedik.
Futbol nedir. 22 tane dolar milyonerinin mal mal bir topun pesinden kosturmasidir, benim gibi holigAn pisikopatlarin da yasam bicimidir.

Hamburger yedim iki tane cok keyifliyim.
Bende bende

Besiktasim koydu

Hamburg koydu

Antalya Timsah avladi degmeyin keyfime :bandit:

Futbol nedir benim gibi holigAn pisikopatlarin da yasam bicimidir.
:lol: :lol:

Tamda bu , bu = Ben :D

Çevrimdışı hasann

Hocayi ne zaman gönderdik :alala:
Hocanın yeni sözleşmeyi bu kadar bekletmesinde pek hayır yok gibi duruyor.Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından bunu anladım.Yanlış anlamışımdır umarım.

Hocanın yeni sözleşmeyi bu kadar bekletmesinde pek hayır yok gibi duruyor.Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından bunu anladım.Yanlış anlamışımdır umarım.
Hocanin +1 yil opsiyonlu sozlesmesi var nereye gidiyor ?

Biz opsiyonu kullandik mi en az 1 yil daha bizde demektir ki ben en az 2 yil daha kalip oradan da Ts ye Baskan olarak döneceğini düşünüyorum :tabe:

Çevrimdışı Gokhan-

Seviye meviye yok bambambam. Futbol bu be neyin seviyesi. Kavga az kavga. Su macta iki tane soyle sert giris goremedik.
Futbol nedir. 22 tane dolar milyonerinin mal mal bir topun pesinden kosturmasidir, benim gibi holigAn pisikopatlarin da yasam bicimidir.

Abi şu KGB'den bi izin isteyiverde kop gel Türkiye'ye bir maç izleyelim seninle..

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ryan Babel
Bu adam Muhteşem
Kesinlikle Önümüzdeki sene İlk 11 de yeri Garanti Olmalı.
Driplink leri Hızı Kafa vuruşları topu adamın sağından atıp arkasından hızlı koşarak topu kapması Aboubakar cenk ve Oğuzhan la saha içinde iyi anlaşmaları Babel çok faydalı bir oyuncu.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

kimseyi Şenol hoca ya değişmem Şenol hoca bu takıma aittir kalacaktır.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 22:27:55 PrisonBreak ]

Çevrimdışı mylife1903

Abi şu KGB'den bi izin isteyiverde kop gel Türkiye'ye bir maç izleyelim seninle..
Bi mac izleyip 45gun icerdemi yatam

Ryan Babel'in attığı gol, Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da attığı 50. Süper Lig golü oldu.

Çevrimdışı Gokhan-

Bi mac izleyip 45gun icerdemi yatam

İçeride yer kalmadı abi en fazla 1 gün nezaret sonra geri uçarsın hanım köy'e  :)

Çevrimdışı Ensar

Kabaca Backup asli olanın kopyası olmalı. Türkçe'deki 'yedek' kelimesi ise bir nevi fazladan bulundurulan anlamı taşıyor. Tıpkı Atiba'nın alternatifinin İnler olması gibi.
hmmm, peki bu backup oyuncuları yedek mı değil mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: