Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151327 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Sen Attın,Sen Tuttun
İyiki Beşiktaştasınız

O kupa buraya gelecek!!

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

O zaman ne diyoruz ? Haydi Başak yapabilirsin.
Hic gerilmeyelim olcay yapsin numarasini muhtaassaaam saaayn ayaaaylan yapistirsin, iki paket sigara icyiroum standart oyunda az kotu oynayinca uj. Bizede yazih

Çevrimdışı onder23

Abubakar'ın maç sonunda q7 ye yaptığını gören oldu mu  :evillol: :evillol:
Resmen kahkaha attım  :lol: :lol:
Son olarak vizyon reyize play outta başarılar dileyelim  :icool: :icool:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Beşiktaşlı görünen spor adamları maçı kazanmışsın   maçı bırakıp Şenol Hoca kalacak mı gidecek mi bunun tartışmasını yapıp hakem eskisi eyyamcıya koz veriyorlar yazık ya hu....

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Kağıt üzerinde Backup oyuncusu var. Fakat yine de 40 küsur maç oynadı. @MUSTAFA_ Finalin Tolgay'a kalması da biraz bu sebepten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kağıt üzerinde Backup oyuncusu var. Fakat yine de 40 küsur maç oynadı. @MUSTAFA_ Finalin Tolgay'a kalması da biraz bu sebepten.
Tolgay ı kazanmamz açısından bu biraz da iyi oldu gibi  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hic gerilmeyelim olcay yapsin numarasini muhtaassaaam saaayn ayaaaylan yapistirsin, iki paket sigara icyiroum standart oyunda az kotu oynayinca uj. Bizede yazih
İki paket içmesi gereken Mario Gomez bizler değil. Hoca bir takım inatlarından vazgeçiyor ve bir şeyler rayına oturmaya başlıyor. Fazla stres yapmamızı gerektirecek bir durum yok bence.

Çevrimdışı atalay

Kenan Karaman hayırlı olsun. 24 yaşında çok da genç sayılmaz. Madem bu tarz bir oyuncu alacaksın daha genç ve daha yüksek potansiyelli isimleri kovala. Kenan Karamanin bu seviyenin oyuncusu olduğunu pek sanmıyorum. @atalay  sen ne düşünüyorsun?

Yeterince izlemedim. O sebeple oyuncu hakkında net bir fikrim yok. Yalnız oyuncudan bağımsız o pozisyon için Backup oyuncusuna ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. @38life

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgay ı kazanmamz açısından bu biraz da iyi oldu gibi  :)

Aynen  :tabe:

Çevrimdışı Ensar

Yeterince izlemedim. O sebeple oyuncu hakkında net bir fikrim yok. Yalnız oyuncudan bağımsız o pozisyon için Backup oyuncusuna ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. @38life
neden Backup ? neden yedek değil de Backup ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bak bak.erman toroglu na bak nediyor
Fikret Orman In aklı Abdullah Avcı daymış da Şenol hoca da bunu biliyormuş sene sonu gidecekmiş
Tüh allah seni ne etmesin sütü bozuk kıskanın ulan.

Çevrimdışı ProjectOrigin

En son fenerdeydi. Onlar Başakşehire kaybetti. Şu an psikolojik üstünlük Başakşehir de  :evillol:

Dün aldıkları galibiyetten sonra bence psikolojik üstünlük gs'de  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aboubakari almamiz lazim reis bir acildi pir açıldı :tabe: :icool:

Oyun ici katkisi da cok fazla :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Quarezmaya macin basinda bende kizdim lakin bugun en son kizilacak adamlardan birisi kendisi

Babele yaptigi asistin disinda 3 tane daha Net asisti var..

Ek olarak bugun savunmaya gelip topta cikardi 34 yasindaki bir oyuncu için epey efor sarfediyor..

Çevrimdışı Librarius

Guzel sorun. :) Neden gecis degil de transition? Neden domestik dominasyon? Neden Ahmet Cakar?  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Gokhan-

Aboubakari almamiz lazim reis bir acildi pir açıldı :tabe: :icool:

Oyun ici katkisi da cok fazla :tabe:

Nasıl olacak bu transfer işleri hiç bilmiyorum, adam satacaz adam alacaz  stresten helak olacaz buralarda transfer döneminde.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı hasann

Sene sonu Şenol Güneş devam edecek mi acaba.ANÇ açıklamalarından sonra kafalarda soru işareti kaldı cidden

Çevrimdışı atalay

Çünkü futbol terminolojisinde iki terim birbirinin muadili değil. Backup daha geniş ve ekstra bazı şeyleri tanımladığı için kullanımı ideal. Tıpkı az önce kullandığım transition kelimesinin karşılığının 'geçiş oyunu' ile sınırlı kalmaması gibi. Backup için pek denilemez fakat Futbol literatüründe henüz Türkçe'ye geçemeyen bazı ifadeler var. O yüzden bunları kullanmak efdal. Ayrıca bunu kullanıyorum, zira böyle istiyorum. Peki, neden bu soru?
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 22:01:25 atalay ]

Aboubakar 1 Gol 1 Asist

Quaresma 1 Gol 1 Asist

Oğuzhan 1 Asist onun disinda Aboubakara yaptigi asistin Asisti cok şıktı

Babel ve Talisca 1 er Gol

Çevrimdışı tangaz

Bak bak.erman toroglu na bak nediyor
Fikret Orman In aklı Abdullah Avcı daymış da Şenol hoca da bunu biliyormuş sene sonu gidecekmiş
Tüh allah seni ne etmesin sütü bozuk kıskanın ulan.

izlemeyin şunları reytingleri azalarak bitsinler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Nasıl olacak bu transfer işleri hiç bilmiyorum, adam satacaz adam alacaz  stresten helak olacaz buralarda transfer döneminde.
Valla abi ne yapip edip almak lazim Reisi :icool:

Çevrimdışı mylife1903

İki paket içmesi gereken Mario Gomez bizler değil. Hoca bir takım inatlarından vazgeçiyor ve bir şeyler rayına oturmaya başlıyor. Fazla stres yapmamızı gerektirecek bir durum yok bence.
Dusuruyom onu ben. O basina gelecegin farkinda degil. Pazartesiden itibaren ne kadar saman buyucu var nekadar tatar buyucu var hepsini besleyecem. O gomez dussun 3 tane de fakir doyuracam.
Muzlera icin hazirlattigim kuklayi sa igneleye igneleye delik desik edecem. Bittin ulan sen bittin olm bittin
Besiktasla ugrasankn cocugu olmaz o kadin zaten yasli kalcasi da dar duzgun doguramaz o.

Bugun cok fena totemledim onu.

Haftaya biz antebe yerlestirip cl gurubunu hesaplarken gomez de almanya ikinci ligi deplasmanlarina bakar insallah. Bak sosaya kizmiyom iyi para getirdi adam, buyuk allahim yolunu sansini acik etain, allah bereket versin

Çevrimdışı Ensar

Çünkü futbol terminolojisinde iki terim birbirinin muadili değil. Backup daha geniş ve ekstra bazı şeyleri tanımladığı için kullanımı ideal. Tıpkı az önce kullandığım transition kelimesinin karşılığının 'geçiş oyunu' ile sınırlı kalmaması gibi. Ayrıca bunu kullanıyorum, zira böle istiyorum.
mesela ne gibi farkı var yedek ile backup oyuncusunun , biraz anlatır mısın?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: