Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150452 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

1 puan yetmiyor bursaya. İkili averajda rize önde.Tek şansları içerde gençleri yenmek.Artık sahaya torpildi bozuk paraydı şişeydi falan ata ata uğraşcaklar.
Aynen,Antalyaya yenilir,Gencleri yenemezse düşebilir son maçı Trabzonda
Rize dışarıda Osmanlı içeride Alanyayla oynuyor

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

📊Kasımpaşa ile bugüne kadar oynanan müsabakalardan 18'ini Beşiktaş kazandı, 6 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı.

Çevrimdışı taner37

Fırat Günayer@firatgunayer

Aboubakar sabah kahvaltısında 2 ekmek arası tost yiyip, 1 damacana çay içmiş.. Otobüse binmem, maça koşarak gideceğim diyormuş
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

📊Kasımpaşa ile bugüne kadar oynanan müsabakalardan 18'ini Beşiktaş kazandı, 6 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı.
Beşiktaşla 10 mac yapsak 9 unu kazanırız :lol: :lol:

Kasimpasa Baskani..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Muhtemel 11 ler

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Aboubakar

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Abdullah, Sadiku, Castro, Tunay, Eduok, Batuhan

Beinsports.

Çevrimdışı taner37

Muhtemel 11 ler

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Aboubakar

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Abdullah, Sadiku, Castro, Tunay, Eduok, Batuhan

Beinsports.
Tunay 3 maçtır yoktu olmasa iyiydi
Şampiyon Beşiktaş

Beşiktaş, Mario Mandzukic ile yıllık 3,5 M€ ücret karşılığında anlaşmaya vardı. Juventus ile görüşmeler devam ediyor.  (Milliyet)

İnanalim mi :money:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, Mario Mandzukic ile yıllık 3,5 M€ ücret karşılığında anlaşmaya vardı. Juventus ile görüşmeler devam ediyor.  (Milliyet)

İnanalim mi :money:
Tam maç sırasında
Bence Maçtan sonra konuşmak daha uygun :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kutay

Seneye Talisca bizimle mi acaba yanlış bilmiyorsam 2 yıllığına kiralamıştık seneye bizde kalması lazım bir bilgisi olan var mı bu konuda ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

sürüngenlerde emin adımlarla ait oldukları lige yürüyorlar bu arada  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

Yav illa memnun olmadığınız bir şey oluyor,  çıkan adam mutlu çıkıyor siz burada üzülüyorsunuz ben de isterdim Aboubakar kalsın ama çıkabilir de ne var bunda.Sonuçta Cenk bu takımın topçusu kırıp dökmeye gerek yok, bizler bir adama takıntılı olabiliriz ama takımın hocası olamaz hepsini idare etmek zorunda.

Abuş reis sahada kaldıkça piyasa yapıyordu çıkması iyi oldu zaten  :D
Ronaldinho gibi dans ediyor topla, ilerleyen zamanlarda bitiriciliği de gelişecek dünya konuşacak reyizi  :icool:
Geçen hafta ki asistten sonra bu asist benim neden bu tip bir forvet istediğimin göstergesiydi adeta, helalin var koçuuuuuuuuuum benim.

(Öteki başlığın işi bittiği için buraya da yapıştırayım)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Sercan62

Bursa maçından sonra dahi bazı arkadaşlar en zorlu maçımızın kasımpaşa maçı olduğunu söylüyorlardı ancak geçen haftaki galibiyetten sonra bugün kazanacağımızdan o kadar emindim ki bu maçı çok rahat izledim. Bugün Kasımpaşa 2-1 öne bile geçse; maçı aynı rahatlıkla seyretmeye devam edecektim. Yarın ben Başakşehir' in en fazla beraberlikle ayrılacağını düşünüyorum. Dolayısıyla önümüzdeki hafta işi bitireceğimizi düşünüyorum. Başakşehir yarın yense dahi bu işi çok büyük bir ihtimalle bitireceğimizi düşünüyorum. Yine de işi sağlam tutmak lazım. Bu sene çok yıpratıcı geçti. Bizler de futbolcular da bir an önce şampiyonluğu alıp iyi bir tatil yapmalı kafamızı rahatlatmalıyız:) Umarım önümüzdeki hafta bu işi bitiririz.

Çevrimdışı atalay

Zaten işi her seferinde biz zorlaştırıyoruz. @tangaz | Puan alacaklarını düşünüyorum. @MUSTAFA_
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 21:12:42 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Yarın Başakşehir puan kaybetse güzel olur da puan kaybetmeseler de çok önemli değil artık.

Kalan 2 maçı da alıp bu işi bitiririz.

Çevrimiçi Necmi

Yarın Başakşehir puan kaybetse güzel olur da puan kaybetmeseler de çok önemli değil artık.

Kalan 2 maçı da alıp bu işi bitiririz.
bu saatten sonra çokta tın ister kaybetsin ister kaybetmesin :D

Çevrimdışı Ensar

bu iş artık bitti şampiyon Beşiktaş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Zaten işi her seferinde biz zorlaştırıyoruz. @tangaz | Puan alacaklarını düşünüyorum. @MUSTAFA_

ligin kalitesi düşük bari heyecan olsun diyo bizim çocuklar sanırım  :eyes @atalay

Çevrimdışı atalay

Takımı 4-1'e kadar süregelen transition problemleri dışında iyi buldum. Geçen sezon ki Sivas maçını ve bugünü izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Takımın ilk reaksiyonu düşük. Ek olarak Bursa maçının başlangıç planını fazlasıyla yanlış buldum. Kalan son iki maça da bugünkü gibi başlamak ve devam ettirmek gerek.

Çevrimdışı tangaz

bu saatten sonra çokta tın ister kaybetsin ister kaybetmesin :D

:tabe:

Etiketler: