Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150935 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Culpable

iki ligden bir kupadan 3 hakkımız var. öyle biri kaybolmaz kupayı kazanan kupa kontenjanından
direk gider eğer hak kazandıysa lig sıralamasındada o sıralama bir alta kayıyor. UEFA ya 5 takım gönderiyoruz
bu Türkiyenin 10. olmasından kaynaklanan hakkı.

2016 sezonundan sonra degistirdiler diye bir yazi okudum wikide
kupa kazanan  kulup sayet uefa ya katilmiyor CL ye gidiyorsa o zaman bir altta  kayiyor
ama kupayi kazanan takim zaten  lig siralamasindan dolayi uefaya gidiyorsa o zaman altta kaydirmiyorlar

Çevrimdışı atakan eraslan

Arkadaşlar merhaba , tek bir kişi tek seferde birden fazla kombine alabiliyor mu passonun sitesinden yoksa teker teker mi alacağız ? Bir arkadaşımla kombine alacağızda bilet alırkenki gibi adeti 2 seçip alabiliyor muyuz kombineyi ?

alabiliyorsun, ben öyle almıştım biraderin biletini de. zaten ikinci tckn tanımlıyorsun. ama o da passo alacak ve kendi hesabı olacak.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Neciple birlikte şu takımda en sevdiğim futbolcu Tolgay. Çok farklı bir oyuncu. Kendisine olan inancım hiç bitmemişti. Umarım seneye daha çok süre alır.
Tolgay son birkaç maçtır çok iyi oynuyor, hem sert, hem diri, yaptığı fauller bile çok kritik noktalar da adamı şak diye indiriyor. Bu açıdan da çok beğeniyorum. Ayrıca pas trafiği ve son zamanlar da attığı öldürücü paslar da çok iyi. Biraz daha şut çalışması yapıp kaleyi daha fazla düşünmeli bu Oğuzhan ve takımın geneli içinde geçerli.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Abou tek forvet olarak degilde Cift forvetli sistemde cok daha etkili bir Forvet haline dönüşüyor hem atıyor hemde attiriyor bunu Dun bir kez daha gördük yetenekli de bir oyuncu ben kalmasindan yanayim tabi maasinda biraz. Indiirm yapmali

Bir de Demba ba geldikten sonra daha neseli ve daha uyumlu bir hale geldi performansinda Demba ba ninda etkisinin oldugunu düşünüyorum

Abou nun çok iyi bir ikinci forvet olduğunu düşünüyorum.
Ba gibi bir pivotun işini kolaylaştırır. Abou ve Ba aynı anda neden olmasın

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaşın Şampiyon Olmasına engel Olmak için Gizli güçler devreye girdi
Bunlara fırsat vermeden tüm maçlarımızı kazanmalıyız.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 10:40:06 PrisonBreak ]

Çevrimdışı atakan eraslan

Henüz devir yapılamıyor sanırım biletler satışa çıkmadığı için olabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Güneş'ten Quaresma'ya: Hakem veya rakibine yan bile baksan seni çıkarırım
Bursaspor karşısında bu sezon ligde 4 faulle en fazla faul yaptığı maçı oynayan Ricardo Quaresma'ya devre arasında Şenol Güneş'ten sert bir uyarı geldi.

Bursaspor karşısında bu sezon ligde 4 faulle en fazla faul yaptığı maçı oynayan Ricardo Quaresma 4 sadece ilk yarıda 3 faul yaptı. 100'üncü kez Beşiktaş formasını giyen Quaresma devre arasında 100'üncü kez Beşiktaş'ın başında sahaya teknik adam olarak sahaya çıkan Şenol Güneş tarafından uyarıldı.

Tecrübeli teknik adam, Q7'yi, "atılmak istiyorsan söyle ben seni çıkarayım" dedi. Hakeme veya rakibiyle yan bile baksa kendisini oyundan alacağını söyledi. Maçın bitiminde ise Güneş, önlerine getirilen 100'üncü maç pastasını Portekizli oyuncuya kestirdi.

Kaynak: Fotospor

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yankee

Sayın forum sakinleri, ilk defa böyle bir talepte bulunacağım. Geçen sene Kayserispor maçından beri stada gidemedim, işin kötüsü bu sene arzu ettiğim maçlara bilette bulamadım. Eğer ki gidemeyecek olan birisi varsa ve ben de biletler satışa çıktığında bilet bulamazsam bir gönüllünün biletine talip olabilirim.

Biliyorum ki burada bilet transfer konuları konuşulmuyor. Eğer yardımcı olabilecek birisi varsa özelden mesaj atsın ki  konuyu da burada devam ettirmemiş oluruz.  :ok:

Çevrimdışı benyv-

Bu sezon son kez Başakşehiri destekleyeceğim fenere karşı, kupasız bitirmelerini istiyorum çünkü. Tüm güçlerini fener maçında harcasınlar, bir taşla iki kuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaşın Şampiyon Olmasına engel Olmak için Gizli güçler devreye girdi
Bunlara fırsat vermeden tüm maçlarımızı kazanmalıyız.

geçen sene ki gizli güçler mi bunlar :D

Hayır onlarsa onları yendik yine aynı gizli güçlerse bidaha yenebiliriz :D :evillol:

Beyaz: Türkiye'de Beşiktaş'ı iyi ki seçmişim dediğin için 3 sebep söylermisin?

Beck: En büyük takım. En iyi taraftarlar. En iyi futbol.

Çevrimdışı Gokhan-

H  ABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Bursaspor karşısında 79. dakikada adelesinde çekme ve gerilme hisseden 32 yaşındaki oyuncu Gökhan Gönül'ün tedbir amaçlı oyundan çıkarıldığı ciddi bir sağlık durumunun olmadığı, Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson'un ise ciddi bir sorununun bulunmadığı öğrenildi.

Tecrübeli iki oyuncunun bugün salonda çalıştığı, ilerleyen günlerde takım ile çalışmalara devam edeceği gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: H  ABER1903 ÖZEL HABER

Beşiktaş'a renklilerden daha çok zarar veren sitenin haberlerini buraya taşımak yasak.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 12:23:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
abupatlar :D
bu abu çok ilginç bir golcü.normalde abanırdı topa ama bu sefer müthiş feyk attı boş kaleye yuvarladı.
elimizde 30milyonluk çok genç bir golcü var.
seneye daha da patlayıcı olacak bir golcü...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 12:26:09
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Gokhan-

https://twitter.com/Fener10line/status/864524425525383168 :lol:

Haklılar, seviniyorum ben böyle şeylerle teselli bulmalarına umarım uyanmadan bu kafada devam eder saflar..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Haklılar, seviniyorum ben böyle şeylerle teselli bulmalarına umarım uyanmadan bu kafada devam eder saflar..

Bazen bu adamların bilinçaltını ve kendilerini nelerle,nasıl mutlu ve teselli edebileceklerini gördükten sonra mutlulugun anahtarı Fenerli olmak galiba diyorum. :yerlerde:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hakemler bizi kollasa bursa maçında onlardan en az 3 kişi kırmızı görmeliydi (bizden 1 :) )

https://twitter.com/Besiktas_cArsi/status/864754673085034496
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

2016 sezonundan sonra degistirdiler diye bir yazi okudum wikide
kupa kazanan  kulup sayet uefa ya katilmiyor CL ye gidiyorsa o zaman bir altta  kayiyor
ama kupayi kazanan takim zaten  lig siralamasindan dolayi uefaya gidiyorsa o zaman altta kaydirmiyorlar
öğreniriz yakında

Çevrimiçi Necmi

Hakemler bizi kollasa bursa maçında onlardan en az 3 kişi kırmızı görmeliydi (bizden 1 :) )

https://twitter.com/Besiktas_cArsi/status/864754673085034496
yanlız 18. dakikada kırmızıyı görseydin sonraki olaylar gelişmezdi
90 dakikaya bakıp böyle bir mantık yürütmek yanlış olur. 18. dakikada 10
kişi kaldığında maçın hikayesi başka yazılırdı.

Çevrimdışı tangaz

maçı hepimiz izledik q7nin sırta gelen tabanına kimse kırmızı vermez pozisyonun nasıl geliştiği ortada anlık bir temas ve dokunuş şeklinde bir eylemdi öte yandan 24 de birlo 29da sivok atılsaydı da farklı şeyler konuşulurdu. o olsaydı bu olsaydı noktasından bakmak tümüyle yanlış aslında. koyduk mu? evet. ben o noktadayım abi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bizi bu hırs ŞAMPİYON yapacak Gökhan Gönül sakat olmasına rağmen adelesini tuta tuta gole sevinmeye gidiyor. 

İşte takım ruhu💪🏆🏁

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 13:50:10
mylife geldi aklıma yatağa yansımadı derdi şimdi buna :D
Q7 nin teşebbüs çok ağır görünsede ayağını değdiriyor.
zaten kendisi de demiş gerçekten vursam sahada değil hastanede olurdu.
alkış pozisyonunda da tribünleri alkışlıyor hakemi değil uğultuyla kart görmesine sebep oldukları için.
yaptıklarının hepsi arıza 2 defa kırmızı gösterseler kimse bir şey diyemezdi.
q7 seneye kesinlikle olmamalı delirtti beni maçta.
bizim tepkimiz medaya yayıncı kuruluşa.
nerdeyse uzaydan çekilmiş görüntüler koydular q7 nin.
ama bizimkilerin ayaklarının biçildiği pozisyonlar yok...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: