Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153699 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geç bulduk çabuk kaybetmeyelim bence de.
Takımdaki 2-3 herif topçudan biri.Yeri geliyor koyuyor omzu atıyor adamı çizgi dışına. yeri geliyor adamla topun arasına girip zorla faulü alıyor.1,5 m boyuyla kafa topu vermiyor.takımı rahatlatmayı da biliyor ateşlemeyi de..Adam bi gözlerinden ateş çıkarmıyor.

🏆3 Kıtalararası
🏆2 Şamp. Ligi
🏆2 UEFA Kupası
🏆2 Süper Kupa
🏆4 İspanya Şamp
🏆8 İspanya Kupası

HEPSİNİN YERİNE BEŞİKTAŞ KOYDUN ÇOK AĞIR BASTI !..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Duyum önemli, her kapıyı açar.
Bana 2 duyum ver bütün suçu üstlenirim.

Haaa bu arada "Güçlü bir Beşiktaş için Aboubakar'a evet diyorum sen de var mısın @tangaz abi  :bandit:
Ben Varim diyorum

Bide belese Baba yi kapatirsak degmeyin keyfime :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

En güzel bizim çocuklar seviniyor...
Herkese iyi geceler

Çevrimdışı Anıl1903

Facebook'ta resmi sayfanın paylaştığı son fotoların altına Başkanın bulunduğu makama yakışmadığı ve kulüp olarak gelinen noktada parmağı olmadığını söyleyen insanlar var.Bunlar Allah'tan belasını mı istiyor?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Facebook'ta resmi sayfanın paylaştığı son fotoların altına Başkanın bulunduğu makama yakışmadığı ve kulüp olarak gelinen noktada parmağı olmadığını söyleyen insanlar var.Bunlar Allah'tan belasını mı istiyor?
Onlara demirorenler müstehak işte. Heralde onlar şubatta şampiyonluktan kopduğumuz yillari, ekrem dağları,uğur incemanlari, tabata lı yılları ozlediler.

Çevrimdışı Anıl1903

Onlara demirorenler müstehak işte. Heralde onlar şubatta şampiyonluktan kopduğumuz yillari, ekrem dağları,uğur incemanlari, tabata lı yılları ozlediler.
Ne desem bilemedim.Kendi hallerine bırakalım böyle tipleri...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben Varim diyorum

Bide belese Baba yi kapatirsak degmeyin keyfime :icool:
Baba ve Abu ikilisi Avrupa'da ciddi iş yapar. Bizim ligin de şu tarihe kadar ki en haşin ve gaddar forvet hattı olurlar. İşin güzel tarafı da bence olabilirlik ihtimali yüksek. İnşallah olur. Amin.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi 38life

Onların Allah belasını versin. Amin.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimiçi Kapkarakartal

Böyle bir lig istatistiği varmış nekadar doğrudur bilmiyorum. Bu nedir ya Q7'nin 7 sini galiba yanlışlıkla 2 kere yazmışlar.

Ligde attığımız goller.

Cenk 85 Şut 18 Gol
Talisca 80 Şut 10 Gol
Abou 59 Şut 10 Gol
Ozi 20 Şut 4 Gol
Marcelo 19 Şut 3 Gol
Babel 32 Şut 3 Gol
Olcay 9 Şut 2 Gol
Ömer 4 Şut 2 Gol
Q7 72 şut 1 gol
Adri 13 Şut 1 Gol
Atiba 14 Şut 1 Gol
Atınç 9 Şut 1 Gol
Ba 2 Şut 1 Gol
Tosic 15 Şut 1 Gol
GG 7 Şut 1 Gol
Rhod 1 Şut 1 Gol
Tolgay 29 şut 0 gol

Çevrimdışı El Nino

Admin değil öğrenciyim, aynı zamanda Sakaryalıyım buyrun :D

Bende Sakarya/Karapürçek :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Böyle bir lig istatistiği varmış nekadar doğrudur bilmiyorum. Bu nedir ya Q7'nin 7 sini galiba yanlışlıkla 2 kere yazmışlar.

Ligde attığımız goller.

Cenk 85 Şut 18 Gol
Talisca 80 Şut 10 Gol
Abou 59 Şut 10 Gol
Ozi 20 Şut 4 Gol
Marcelo 19 Şut 3 Gol
Babel 32 Şut 3 Gol
Olcay 9 Şut 2 Gol
Ömer 4 Şut 2 Gol
Q7 72 şut 1 gol
Adri 13 Şut 1 Gol
Atiba 14 Şut 1 Gol
Atınç 9 Şut 1 Gol
Ba 2 Şut 1 Gol
Tosic 15 Şut 1 Gol
GG 7 Şut 1 Gol
Rhod 1 Şut 1 Gol
Tolgay 29 şut 0 gol
Adam gol özürlüsü :D :D

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar TFF denen lanet kurum ne zaman değişecek? Kimsenin etkisi altında kalmadan mertçe tutum sergileyecek TFF olmaz mı sizce? Ben artık birilerinin baskısı ile TFF nin yanlı karar almasından bıktım. 2. Lig play off yarı finalinde memleketimin ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golü.. sizce ofsayt mi?

Şu eyyamcı hakemler ne Zaman gidecek? Adaletli hakemler gelsin artık..
değil

Çevrimdışı Savaş

3 hafta geçse, şampiyon olsak, sonra transfer başlığı açılsa da azcık rahatlasak, stres atsak.

Herkes dört gözle bekliyo o başlığın açılmasını eminim buna. Kadrolar hazır pusuda bekletiliyo şu an  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Bende Sakarya/Karapürçek :)

Memnun oldum, ismen biliyorum orayı sadece ben merkezde büyüdüm. Doğumevine çok yakın evimiz.

Çevrimdışı Culpable

Arkadaşlar Trabzon iddiasız, hedefsiz, 4.cü olma şansı kalmadı falan deniyor da durum hiç öyle değil. Türkiye Kupasını fener ya da başak alınca 5.ci de avrupa kupasına gidiyor. Trabzon ve Antalya arasında şuan ölümüne bir 5.cilik mücadelesi var. Eşit puandalar ve Trabzon ikili averajla önde. Trabzon'un maçları daha zor. Başakşehir'i mutlaka yenmek zorundalar. Aksi taktirde avrupa ligi fırsatını kaçırırlar.

kupayi basak alirsa o zaman 5. takim avrupaya gidiyor
sayet kupayi fener alirsa o zaman 5. takim avrupaya gitmiyor  cunku kupayi kazanan takim zaten ligdeki siralamasindan dolayi uefa hakki var
benim  okudugum bildigim uefa yonetmeligi bu sekilde

Çevrimdışı Culpable

Kalan 3 mac oncesinde butun renkiler arabaya binmis  Bizim macimizin bitmesine bekliyecekler   Sebebi asagida :)

Adamın birinin çok sevdiği bir koyunu varmış. Bu koyun hiç gebe kalamıyormuş. Adam, komşu köyde birinin koçu olduğunu ve hangi koyunla çiftleşirse hamile bıraktığını duymuş. Bunun üzerine koyununu el arabasına koymuş, çıkmışlar yola, köye vardıklarında selam verip adamın yanına yaklaşmış.

-Yahu gardaş senin koçun methini duydum koştum geldim. Hele bizim koyuna da bir çare.
-Aman gardaş lafımı olur. Amma 30 liranı alırım.
-Tamam.

Neyse çiftleşme gerçekleşiyor ve adam koyunu tekrar el arabasına koyup giderken koçun sahibine soruyor:
-Hamile kalıp kalmadığını nereden anlayacağız?
-Yarın sabah ahıra girince bak. Koyun eğer yatıyorsaaa hamiledir. Yok ayaktaysa hamile değildir.

Neyse sabah oluyor adam bir heyecanla ahıra koşuyor. Bakıyor ki koyun ayakta.
Ulan diyor yine tutmadı.
Karısı demiş ki bi daha götür.
Adamın ki de bir ümit koyunu tekrar el arabasına bindirip gitmiş.
Bu sefer 40 lira alıyor koç sahibi.
Ertesi sabah adam koşa koşa ahıra gidiyor ki bi de ne görsün koyun yine ayakta.
Adam iyice sinirleniyor. Neredeyse koyunu kesecek.
Karısı adamı sakinleştirip koyunu tekrar götürmesi için adamı ikna ediyor.
Adam koyunu götürüyor ama koç sahibi adam bu sefer 50 lira alıyor. Adam daha da sinirleniyor söylene söylene eve geliyor.
Koyunu ahıra atıp gidiyor.

Sabah ise yatağına uzanmış umutsuz ve sinirli bi şekilde karısına:
-Hele git şu koyuna bak. Oturuyor mu ayakta mı.

kadın gidip bakıp geliyor ve diyor ki:

-Koyun ne oturmuş ne de ayakta bey. Arabaya binmiş seni bekliyor.

Çevrimdışı Gokhan-

Abou tek forvet olarak degilde Cift forvetli sistemde cok daha etkili bir Forvet haline dönüşüyor hem atıyor hemde attiriyor bunu Dun bir kez daha gördük yetenekli de bir oyuncu ben kalmasindan yanayim tabi maasinda biraz. Indiirm yapmali

Bir de Demba ba geldikten sonra daha neseli ve daha uyumlu bir hale geldi performansinda Demba ba ninda etkisinin oldugunu düşünüyorum

Evet, lig maçlarında çift forvet oynarsa daha etkili olabilir kendi zaten yarıp giden bir adam bu onları yaparken diğer eleman yayla gibi boşluklarda etkili olabilir.
Maaşının çok olduğu konusunda hemfikiriz ama öyle 2 milyon seviyelerine düşeceğini sanmıyorum.
Taş çatlasın 2 buçuk milyona falan düşer, hele bi yaz gelsin de göreceğiz Yunus ne olacak ne bitecek.
İnşallah uygun bonservis ve maaşla tutarız kendisini.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ozankarakoc

Turgut muymuş Kasımpaşa'nın en etkili adamı?  :kop:

En etkili adamı olmasa da 37 maç ile en çok süre alan ikinci oyuncusu, 8 asistle en çok asist yapanı, 6 golle en golcü 5. ismi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe karşılaşmasında çirkin-kötü tezahürat nedeniyle Kasımpaşa karşılaşmasında elektronik biletleri bloke olan kombine sahibi taraftarlar, 18 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’ya kadar koltuklarını bir başkasına transfer ve kulübümüze maçlık olarak devir opsiyonlarını kullanabilirler. 18 Mayıs Perşembe günü saat 16.00 itibariyle kombinesini bir başkasına transfer ya da kulübe maçlık devir opsiyonlarını kullanmayan taraftarlarımızın kombine koltukları kulübümüz tarafından satışa sunulacaktır. Satışa sunulan biletlerin gelirleri kulübümüze kalmaktadır.

cezalı olan arkadaşlar kombinelerini devretsin kulübede kalabilir gelir demektir bu ama
alamayacak durumda olan arkadaşları sevindirebiliriz. 10 blok 6-7 bin taraftar cezalı
merkez bloklar boş kalmasın.

Çevrimiçi Necmi

kupayi basak alirsa o zaman 5. takim avrupaya gidiyor
sayet kupayi fener alirsa o zaman 5. takim avrupaya gitmiyor  cunku kupayi kazanan takim zaten ligdeki siralamasindan dolayi uefa hakki var
benim  okudugum bildigim uefa yonetmeligi bu sekilde

iki ligden bir kupadan 3 hakkımız var. öyle biri kaybolmaz kupayı kazanan kupa kontenjanından
direk gider eğer hak kazandıysa lig sıralamasındada o sıralama bir alta kayıyor. UEFA ya 5 takım gönderiyoruz
bu Türkiyenin 10. olmasından kaynaklanan hakkı.

Çevrimiçi Necmi

Abou tek forvet olarak degilde Cift forvetli sistemde cok daha etkili bir Forvet haline dönüşüyor hem atıyor hemde attiriyor bunu Dun bir kez daha gördük yetenekli de bir oyuncu ben kalmasindan yanayim tabi maasinda biraz. Indiirm yapmali

Bir de Demba ba geldikten sonra daha neseli ve daha uyumlu bir hale geldi performansinda Demba ba ninda etkisinin oldugunu düşünüyorum
sende az gömmemiştin.  :bandit:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar merhaba , tek bir kişi tek seferde birden fazla kombine alabiliyor mu passonun sitesinden yoksa teker teker mi alacağız ? Bir arkadaşımla kombine alacağızda bilet alırkenki gibi adeti 2 seçip alabiliyor muyuz kombineyi ?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar merhaba , tek bir kişi tek seferde birden fazla kombine alabiliyor mu passonun sitesinden yoksa teker teker mi alacağız ? Bir arkadaşımla kombine alacağızda bilet alırkenki gibi adeti 2 seçip alabiliyor muyuz kombineyi ?
neden ikinizde ayrı ayrı alın bilet değil bu kombine bilmiyorum ama sanmıyorum

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

neden ikinizde ayrı ayrı alın bilet değil bu kombine bilmiyorum ama sanmıyorum

Bende sanmıyorum abide bir umut sordum . Aynı anda almak istememin sebebi bilette adeti iki kişi seçince otomatik olarak yan yana atıyor abi ama yapıcak bir şey yok artık telefon elde yan yana alıcaz teşekkür ettim cevap için

Etiketler: