Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153390 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öncelikle leicester'ın peri masalı gibi Atiba'da artık bitiyor galiba.Dün çok kötü oynadı Şenol onu çıkartınca helal be şenol diyeceğimi düşünmezdim Atiba değişikliğinde.Yaşlandı çok maçtan ipten aldı artık birşey de diyemiyoruz ama SOS verdi yani o bölge.
Quaresma'ya olan negatif duygularım her maç artmaya başlıyor.Resmen kırmızı yemek için uğraştı amaaaa bir futbolcu vardı bilmem hatırlar mısınız hani şu köpek olan  :) Quaresma sadece bir kaç maçta kırmızı yemedi diye sövüldü ama Melo koca bir sezon yemedi.Dönüp denseki bu ligte Melo Quaresma tarzı insanlara kırmızı verilmiyor anlarım ama yok öyle diğer takımlarda öyle oyuncular hiç olmamış gibi şaşırılması diğer takımlar da sütten çıkmış ak kaşık değil. Son sözüm Quaresma'ya her ne kadar üzerinde algı yönetimi oynansada senin bu hareketin ne resmen malzeme yani adamlara karşı çıkıp hakkını da koruyamıyoruz.

Çevrimdışı taner37

21 Mayıs da Vodafone Arena da

Erzurum Gümüşhane final maçı var.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan-

tape falansa kolay yahuu önce montejj dublejj kandırıldım aldatıldım aslında ne aldattım ne aldandım aslında beni barrack kandırmıştı eyyy almanya deriz 2 de azizeye falan sallarız bir iki algı pompalarız transfer sezonu yaklaşıyor 1-2de duyum geçeriz kaynar gider arada  :lol:

Duyum önemli, her kapıyı açar.
Bana 2 duyum ver bütün suçu üstlenirim.

Haaa bu arada "Güçlü bir Beşiktaş için Aboubakar'a evet diyorum sen de var mısın @tangaz abi  :bandit:

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Zafer55

Ben de böyle düşünüyordum ama artık fikrim değişti. Resmen parmağında oynatıyor koca adamı. Dün akşam atılmaması mucize. Bütün Türkiye gördü de ne yapmaya çalıştığını bir Şenol Hoca mı görmedi?
İkinci yarı kartlık bişey yapmadı q7 diye hatırlıyorum(%100 emin değilim) çok da kötü oynamadı.Demek ki devre arası bişeyler demiş hoca.İkinci yarıya onunla çıkması riskdi kabul ama atiba iyi durumda olsaydı bu riski almayabilirdi.

Çevrimdışı Zafer55

valla yatıp kalkıp abouya dua etsin ipten aldı dün akşam.
Ama ne güzel ipten aldı.Çok da güzel ipten aldı.Süper bir asistti. Topun gittiği yer topun hızı falan şahaneydi. :claps:

Çevrimiçi 38life

Arkadaşlar Trabzon iddiasız, hedefsiz, 4.cü olma şansı kalmadı falan deniyor da durum hiç öyle değil. Türkiye Kupasını fener ya da başak alınca 5.ci de avrupa kupasına gidiyor. Trabzon ve Antalya arasında şuan ölümüne bir 5.cilik mücadelesi var. Eşit puandalar ve Trabzon ikili averajla önde. Trabzon'un maçları daha zor. Başakşehir'i mutlaka yenmek zorundalar. Aksi taktirde avrupa ligi fırsatını kaçırırlar.

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Kasımpaşa maçına gidemeyecek olan varsa finallerimin bitiş gününde maç mutlu olurum. :D Şimdiden teşekkürler.

Ceza yedik. yoksa verirdim abim
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

biz bursaya koyduk burda renkliler hopluyor :alala:
kelebek etkisi bu oluyor herhalde :D

Necmi abi, gel şuna kobra etkisi diyelim  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Duyum önemli, her kapıyı açar.
Bana 2 duyum ver bütün suçu üstlenirim.

Haaa bu arada "Güçlü bir Beşiktaş için Aboubakar'a evet diyorum sen de var mısın @tangaz abi  :bandit:

ıııgh şeyy kem kümm "yetmez ama evet diyorum sen de varmısın ruh ikizim" @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Necmi abi, gel şuna kobra etkisi diyelim  :biggrinking:

arttırıyorum anakonda etkisi diyelim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Sağol İhsan abim, iyilikte sınır tanımıyorsun. Transferi de blokladıklarından haberim yoktu. :D

Çevrimdışı El Nino

@Berat adminim duydum ki Sakarya'lıy mışsın  :D

Çevrimdışı Berat

@Berat adminim duydum ki Sakarya'lıy mışsın  :D

Admin değil öğrenciyim, aynı zamanda Sakaryalıyım buyrun :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İhsan abi, 18 mayıs saat 16'ya kadar kulübe veya şahısa devredebiliyorsun, eğer herhangi bir devir işlemi yapmazsan kulüp otomatik olarak satışa çıkarıyor.

Çevrimiçi 38life

Turgut Doğan Şahin kırmızı kart gördü bizim maçta cezalı. Ama açıkçası pek beğenmediğim bir futbolcu.

Çevrimdışı taner37

Turgut Doğan Şahin kırmızı kart gördü bizim maçta cezalı. Ama açıkçası pek beğenmediğim bir futbolcu.
Twitter da bazı fenerliler bize laf ediyor 😂😂

Arkadaş adam kart görüyor suçlu yine BJK neymiş en etkili oyuncuymus bilerek görmüş vsvs😎😂😎😂😎😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

son haftalarda formda bir görüntü çiziyordu iyi olmuş  :icool:

Çevrimiçi 38life

Arkadaş adam kart görüyor suçlu yine BJK neymiş en etkili oyuncuymus bilerek görmüş vsvs😎😂😎😂😎😂

Turgut muymuş Kasımpaşa'nın en etkili adamı?  :kop:

Çevrimdışı Anıl1903

Efes maçından sonra Başkanın sevinci,3 maç sonra da futbolda aynı sevinci yaşayacaksın Fikret Başkan.

Çevrimdışı doganay

fenerlilere bundan ne ki! onlar uefa kupasi mucadelesindeki rakiplerine baksinlar  :D

Çevrimdışı taner37

Turgut muymuş Kasımpaşa'nın en etkili adamı?  :kop:
Aynen..

Bunlar kafayı mı yedi anlamıyorum. Profilinde Fenerbahçe resimleri olan birisi de şike yapılıyor yazmış 😂 haha
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahahaha gerek yok öyle şeylere ya, bu adamın sevilmemesi imkansız bana göre de millet aldığı paraya takık durumda.
Ama bence Avrupa performansı parasını amorti etti, belki eleştiren abilerin, arkadaşların dediği gibi çok iyi bir bitirici olamayacak ama o çok iyi bitirici dedikleri adamlardan daha fazla oyun katkısı ve bunun yanında gol ve asist katkısı yapacağını da düşünüyorum.

Çok yersiz ve Abou'nun hak etmediği gömülerde olmadı değil screen aldıklarını tahmin edebiliyorum :)
Abou tek forvet olarak degilde Cift forvetli sistemde cok daha etkili bir Forvet haline dönüşüyor hem atıyor hemde attiriyor bunu Dun bir kez daha gördük yetenekli de bir oyuncu ben kalmasindan yanayim tabi maasinda biraz. Indiirm yapmali

Bir de Demba ba geldikten sonra daha neseli ve daha uyumlu bir hale geldi performansinda Demba ba ninda etkisinin oldugunu düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi 38life

Şenol Güneş, Beşiktaş tarihinin ligde maç başına en fazla puan alan teknik direktörü.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

1.cisi benim üstüme vazife değil ama forumda yaşınızı yazmanız zorunlu.

2.cisi biz kimseye güvenmiyoruz kalan 3 maçın hepsini kazanacak güce sahibiz.3 maçımızın 2 si vodafone arena'da.25 maçtır içerde yenilmiyoruz.Geçen senede söylendi bu tarz şeyler yok osmanlı sıkıntı yaratırmı vs filan o stadtan çıkacak takım yok onu bi geçelim.

3.cüsü biz burda turkuaz medya grubunun haberlerine inanmıyoruz o Quaresma ve Adriano satıldı haberi (Sabah) gazetesine ait.Amaçları bu zaten Beşiktaş'ı karıştırmak.Bunları dillendirerek onların ekmeğine yağ sürmeyin derim bence.
Abi 1.yazdigin doğru onu duzeltecegim :ok:
Diğerleri konusunda aynı gorusteyiz zaten. Lamı cimi yok 3 te 3  yapacağız. Ama ezecez, fark atacaz dediğimiz maçlarda zorlanıyoruz.gecen senede mersin sonuncuydu.yine 4-5 atarız diyorduk sosanin frikiği ile zor kazanmıştık. Kasimpasada bize ters geliyor 2 yıldır. Vodafone arenada bende  hata yapacağımızı düşünmüyorum.ama kalan 3 maç içinde en tehlikeli maç bu bence. Bi de k.pasada Beşiktaş dusmanligi var. Adem buyuk'e falan geçen sene ligin en iyi forvetlerini sormuslardi herif gomez dememisti :D :D eren derdiyok bu kadar yorulduğum maç hatırlamıyorum falan demişti. Muhtemelen yine çok iyi konsantre olacaklar. Başaksehir puan kaybedecek diye diye 31.haftaya geldik.bundan sonra onların da hata yapacağıni düşünmüyorum. Ama inşallah bu dedigimin tersi çıkar. Çıkarsa zaten ibret olsun diye bu yazımı hortlatacagim :D
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 00:02:48 juande ]

Etiketler: