Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163718 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluk maçına son 1 gün!

Kazan - Şampiyon ol!

Çevrimdışı taner37

Yarın istemesek de GS Antep'i yenmeli li son 3 haftaya en yakın düşme hattındaki takımla puan farkı 8 olarak kalmalı Antep in.. vay be GS yensin diye bekleyeceğiz. En son Başakcity GS maçında bekledik 4 yediler 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Kocaeli Birlik Spor işi ne oldu acaba..

Soruyorum. Kocaeli Birlik Spor u alırsak ve ismini Beşiktaş B falan yaparsak. Maçlarını İstanbul da oynar muhtemelen. İkinci lig de şuan bu takım. Maçlarında gider misiniz?  Haftada iki Beşiktaş maçı izlemiş oluruz :)

Keşke olsa bu is ne durumda acaba

Ya Kocaeli Birlik Spor diye arattim haberle baktım bir yoruma denk geldim

Yorum şu 😂😂😂

____Fenerbahçe futbol aş bilindiği üzere kocaeliye çok büyük yatırım yapıyor 15 yıl içerisinde fenerbahçe artık maçlarını ve antremanlarını kocaelin de yapıcak dolaylı yoldanda olsa kocaeli kulübü olmuş olucak beşiktaş yanlız ve yanlızca fenerbahçenin önüne taş koyup borsa değerini yükseltmek için bu projeyi hazırladı_____

Allah'ım sen sabır ver..

BJK ile ilgili habere bakıyorum fenerli yorum yazıyor..
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 23:50:29 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Şampiyonluk maçına son 1 gün!

Kazan - Şampiyon ol!

Biz zaten 2 haftadır şampiyonluk maçına çıkıyoruz, fakat değerlendiremiyoruz. Bunun tek farkı bu sefer telafisi olmayabilir.

Hem takımın hem taraftarın bunun bilincinde olması ve varını yoğunu ortaya koyması gerekiyor. Bizim de maçın havasına yavaştan girmemiz gerekiyor artık. Denizi geçtik, derede boğulmayalım..

Çevrimdışı 38life

Açıkçası Başakşehir'in şampiyon olması ne Türk futboluna yarar, ne yayıncı kuruluşa yarar, ne Süper Lig'in marka değerine yarar, ne de başka birşeye yarar. Taraftarı olmayan bir kulübün şampiyon olması çok yavan bir lig sonu yaşatır. Marka değeri de düşer. Zaten son zamanlarda ilginin azaldığı Türk futbolu daha da ilgi kaybı yaşar. İyice tadı tuzu kaçar.

Çevrimdışı 38life

Yarın istemesek de GS Antep'i yenmeli li son 3 haftaya en yakın düşme hattındaki takımla puan farkı 8 olarak kalmalı Antep in.. vay be GS yensin diye bekleyeceğiz. En son Başakcity GS maçında bekledik 4 yediler 😂

Fanatik Gaziantepliler bile ligden düştüklerine ikna oldular. Sen neyi düşünüyosun? Bukadar paronayak olmayın. Aciz gösteriyorsunuz dışarıya karşı.

Çevrimdışı murat

puan kaybı kaybetmemiz oyunlarda genellikle kaybettik oynadığımız oyuna göre kaybetmememiz gereken maçlarda da puanlar kaybettik.ligi çoktan bitirmiş olmamız gerekiyordu.bunda birazda şenol hocanın zengin kadromuzu doğru kullanmamasının etkisi var.özellikle en zengin bölgemiz ortasahada yükü belli futbolcuların üzerine yıktı.tolgay, inler gibi iki oyuncu kulübeye hapsoldu.bu kadar transfer neden yapıldı. transfer yapacağımıza  pektemeği paf takımına gönderseymişiz daha iyi olacakmış.

Çevrimdışı 38life

En son satın aldığım 2 gazete. Masamın altında duruyor hala.

Çevrimdışı taner37

@38life ye cevap

Son 4 hafta

Antep in Bursa nin arasındaki 8 puan fark vs

Bursa BJK maçı var Bursa yüzde 99 kaybedecek

Antep GS yi yenerse Bursa ile puan farkını 5 olacak ve son 3 hafta kalacak..

Bursa çöküş de bu üç hafta kaybedebilir. Antepin son 3 hafta da Rize BJK Antalya maçları var.

Bursa Bursa'nın tüm maçları kaybettiğini düşünürsek Antep in bu maçtan bir galibiyet 2 beraberlik çıkarması onlar Bursa'nın üstüne atar..

Bursa ; Antalya Gençlerbirliği​ve Trabzonspor maçları var bizden sonra hangisini kesin kazanır diyorsun? Gençler dışında yüzde 99 yenilir..

Yani Antep GS yi yenerse Bursa da BJK a yenilirse Antep in son 3 maçta Alacağı bir galibiyet 2 beraberlik ligde tutar.. bunlar ihtimal ama olmayacak şey değil...

Velhasıl dediğim şey acizlik değil tedbir.. kimsenin küçük göreceği yok. Merak etme sen..
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2017, 00:42:45 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

En son satın aldığım 2 gazete. Masamın altında duruyor hala.

O ikisini üstüste koyup üstüste Şampiyon BEŞİKTAŞ Yazılacak!

Yazılacakta şu şafak sıkıştırmasa :D
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2017, 00:45:51 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı 38life

Aslına bakarsak fener maçında genel oyun anlamında çok iyiydik. Avrupadan elendikten sonra hem mental olarak hem de fiziksel olarak bir rahatlama olduğunu düşünüyorum. Başakşehir maçında bu ortaya çıkmadı çünkü o maçı taktik olarak kaybettik biz. Başakşehir gibi bir takıma boş alanlar vererek 18 dakikada intihar ettik. Ama fener maçında uzun zamandır oynayamadığımız kadar iyi oynadık. Tek eksik son tercihlerdi. Derbide kahraman olmak isteyen arkadaşlar vardı. Şimdi Başakşehir 1 puan önde ve mental ve fiziksel olarak tamamen odaklanmış durumdayız. Kafalar son derece sakin ve sadece maça ve sonuca odaklanmış durumda. Kendi oyunumuzu oynayarak bariz bir üstünlük kurmamak için hiçbir sebep yok. Standartımızı ortaya koyduğumuz anda zaten rahat bir galibiyet bizim olacaktır. Artık yapacak stres ve panik de kalmadı. Yaşanabilecek bütün olumsuzluklar, şanssızlıklar yaşandı. Zor rakipler atlatıldı. Şampiyonluk yolunda zor olmayan bir hedef maçına çıkıyoruz. Ne mental olarak, ne taktiksel olarak, ne fiziksel olarak zorlanmamız için hiçbir sebep yok. Uzun lafın kısası takımıma son derece güveniyorum. Tam bir hedef maçı. Oku atıp hedefi vuracağız.

Çevrimdışı atakan eraslan

bir kaç defa daha söyledim, yine söylüyorum, bursayı yenelim şampiyonuz. en çekindiğim maç bu maç, rakip çok kötü ama ortamı sıkıntı olabilecek bir maç. bu maçta takım artık alacak napıp edip. herkes aklını başına almıştır inşallah. başak puan kaybetmez bir şekilde alırlar maçlarını bu saatten sonra, almasa aldırtırlar zorla.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı İhsan

Normalde Beşiktaş'ın kalan maçları;
Bursaspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Kasımpaşa
Gaziantepspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Osmanlıspor

Taraftara göre;
Real Madrid-Beşiktaş
Beşiktaş-Chelsea
AC Milan-Beşiktaş
Beşiktaş-Barcelona

Taraftara göre öyle ama gerçeklere bakarsak

Beşiktaş - Beşiktaş (D)
Beşiktaş - Beşiktaş
Beşiktaş - Beşiktaş (D)
Beşiktaş - Beşiktaş

Bizi kendimizden başkası yenemez artık. Bu işi çok tehlikeli yapıyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sercan62

Kasımpaşa dışında bizi az da olsa zorlayacak maç yok..

Zaten Osmanlı maçına kalmaz..

Bursa'yi yeneriz..

Haftaya Trabzon Başakcity maçında Başakcity puan kaybederse ertesi gün. Kasımpaşa ya basariz..

Puan farkı  nolur?

Trabzonspor maçı berabere biterse

4 puan 

Trabzonspor kazanırsa 5 puan :)

Haftaya Antep maçı... Antep küme düşer inşallah yarın GS ya yenilince..

Antep maçını da kazandığımız an şampiyonuz inşallah

Şampiyonluk için yarışan takımların maçları sadece Son hafta mı aynı saatte başlıyor? Ben başakşehir sonrası oynamanın az da olsa takımı etkilendiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonluk için yarışan takımların maçları sadece Son hafta mı aynı saatte başlıyor? Ben başakşehir sonrası oynamanın az da olsa takımı etkilendiğini düşünüyorum.

son 2 hafta aynı saatte.

Çevrimdışı Savaş

Yarın ki maçı almamız lazım muhakkak. Sonraki hafta paşaya geçirdiğimiz de puan farkı 5 olacak. Bunlar o stresle ertesi gün trabzonda puan bırakacaklar.

O sebeple yarın ki maçı ne yapıp edip almalıyız. Kalan maçların kilit maçı bu maç.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı furkankaya1903

Başakşehir de kadro dışı bırakılan Yalçın ve Ufuk affedilmiş...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başakşehir de kadro dışı bırakılan Yalçın ve Ufuk affedilmiş...

İsterse kadrolarını iki katına çıkarsınlar , Tek rakibimiz yine biziz
4 maçı aldığımızda işlem tamam  :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu rakip takımla ilgilenme huyunu bi bırakamadık.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu saatten sonra çıkıp yeneceğiz arkaya bakmaya gerek yok. Tamam rakibi takip edelim ama her koyun kendi bacağından asılır. Önce maçımızı kazanalım sonrasını onlar düşünsün biz kazandıkça rakipte strese giriyor. Dün gördük işte adamlar birşey oynamadan 3 puan aldı hakeza Antalya maçı da aynıydı. Onun için biz işimize bakalım gerisini rakip düşünsün. Bu negatif havadan bir an önce sıyrılmaz isek bunun olumsuz etkisini görürüz ve telafisi olmayan haftalardayız.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi gs,  antepi yense antep bugün itibariyle düşüyor.Hafta içi kasımpaşa kupa maçı oynayacak.Keza başak da hafta içi kupa maçı oynuyor.Başakın kupa maçı peşine ts ye gitmesi aynı şekilde kasımpaşanın da kupa maçı sonrası bize gelmesi bizim için avantaj .Ve sonraki hafta düşmüş anteple oynamak ta avantaj.
Tamam bizi 4 maçımızı da kazandığımızda şampiyonuz ama insan bu yukardaki avantajları da düşünemeden edemiyor.Umarım kupadaki yarı final rövanşları bol kartlı uzatmalı ve yıpratıcı geçer  :D

Çevrimdışı hasann

Şaka maka bu akıl küpleri bizim maça bileniyor.İlk yarı 2-3 tane kırmızı kart görür Bursa.Maçın tamamlanamama ihtimali de var bence.Düşünsenize dakika 20 maç 3-0.Maç falan kalmaz muhtemelen. :kop:

Ancak son günlerde iyi rüyalar görmüyorum şampiyonluk kaçarsa benim yüzümden kaçar :ebebe:

Çevrimdışı LuceGel

Şaka maka bu akıl küpleri bizim maça bileniyor.İlk yarı 2-3 tane kırmızı kart görür Bursa.Maçın tamamlanamama ihtimali de var bence.Düşünsenize dakika 20 maç 3-0.Maç falan kalmaz muhtemelen. :kop:

Ancak son günlerde iyi rüyalar görmüyorum şampiyonluk kaçarsa benim yüzümden kaçar :ebebe:
Herkese selam uzun süredir foruma giremiyordum şunun şurasında 4 hafta kalmış herşeyi anlarımda 7 puandan geriye düştük taraftardaki şu ciddiyetsizliği anlayamıyorum . :akuma:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: