Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164927 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Lig Tv iptal ettir konusu TT olmuş. İnsallah basarıya ulaşır.

Çevrimdışı 38life

Trabzon 3 haftadır puan kaybediyor. Başakşehir maçında bu devam etmez. İlla ki bi reaksiyon olacaktır. Ama yine de bizim 4te 4 yapmamamız için bir sebep yok. Zor maçımız yok.

Çevrimdışı Anıl1903

Her sene aynı hikaye...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Her sene aynı hikaye...

Her sene derken daha önce bizim için tarafımızdan yapılan bir kampanya olmadı sanırım. Bencede yapılsın bile bile uzattılar suanda bitecek ligi.

Çevrimdışı hakank

ekşide bir yazı gördüm paylaşayım dedim

bi' takım arkadaşlar "sonunu getiremiyor" demiş kendisine. ben hafta hafta fikstürüne ulaşabildiğim, şampiyonluk iddiası bulunan* tüm sezonların son 4 haftalarını inceledim. bakalım neler olmuş;      
1989-1990 sezonu : son 4 haftaya fenerbahçe'nin 2 puan önünde girmiş beşiktaş. son 4 maçta 10 puan alıp, 5 puan farkla şampiyon olmuş.      
1990-1991 sezonu : son 4 haftaya galatasaray'ın 1 puan önünde girmiş beşiktaş. son 4 maçta 10 puan alıp, 5 puan farkla şampiyon olmuş.      
1991-1992 sezonu : son 4 haftaya fenerbahçe'nin 4 puan önünde girmiş beşiktaş. son 4 maçta 10 puan alıp 5 puan farkla namağlup şampiyon olmuş.   
1992-1993 sezonu : son 4 haftaya galatasaray'ın 2 puan gerisinde girmiş beşiktaş. son 4 haftada 10 puan alıp rakibiyle puanını eşitlemiş. galatasaray'ın 8-0 kazandığı skandal bir ankaragücü maçı sayesinde averajla galatasaray şampiyon olmuş.    
1993-1994 sezonu : liderle fark 13 puan. şampiyonluk yarışında yok.       
1994-1995 sezonu : son 4 haftaya trabzonspor'un 5 puan önünde girmiş beşiktaş. son 4 haftada 8 puan toplayıp en yakın rakibine 3 puan farkla şampiyon olmuş.       
1995-1996 sezonu : liderle fark 7 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
1996-1997 sezonu : liderle fark 8 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
1997-1998 sezonu : liderle fark 19 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
1998-1999 sezonu : liderle fark 5 puan. şampiyonluk yarışında yok.       
1999-2000 sezonu : liderle fark 6 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
2000-2001 sezonu : liderle fark 10 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
2001-2002 sezonu : liderle fark 8 puan. şampiyonluk yarışında yok.       
2002-2003 sezonu : son 4 haftaya galatasaray'ın 3 puan önünde lider girmiş beşiktaş. son 4 haftada 12 puan alarak en yakın rakibine 8 puan fark atarak şampiyon olmuş.       
2003-2004 sezonu : liderle fark 5 puan. şampiyonluk yarışında yok.       
2004-2005 sezonu : liderle fark 13 puan. şampiyonluk yarışında yok.       
2005-2006 sezonu : liderle fark 26 puan. şampiyonluk yarışında yok.       
2006-2007 sezonu : son 4 haftaya liderin 2 puan gerisinde girmiş beşiktaş. son 4 haftada sadece 3 puan alarak, rakibinin 9 puan gerisinde ikinci olmuş.      
2007-2008 sezonu : liderle fark 6 puan. şampiyonluk yarışında yok.    
2008-2009 sezonu : son 4 haftaya liderin 1 puan gerisinde girmiş beşiktaş. son 4 haftada 12 puan alarak, en yakın rakibine 5 puan farkla şampiyon olmuş.      
2009-2010 sezonu : liderle fark 8 puan. şampiyonluk yarışında yok.   
2010-2011 sezonu : liderle fark 26 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
2011-2012 sezonu : liderle fark 19 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
2012-2013 sezonu : liderle fark 14 puan. şampiyonluk yarışında yok.      
2013-2014 sezonu : liderle fark 7 puan. şampiyonluk yarışında yok.       
2014-2015 sezonu : son 4 haftaya liderin iki puan gerisinde üçüncü sırada girmiş beşiktaş. son 4 haftada sadece 4 puan toplayıp üçüncü olmuş.      
2015-2016 sezonu : son 4 haftaya fenerbahçe'nin 3 puan önünde girmiş beşiktaş. son 4 haftada 9 puan alıp, en yakın rakibine 5 puan farkla şampiyon olmuş.       
özetle; beşiktaş ayrıntılı puan durumuna ulaşabildiğim son 26 senede, 10 kere şampiyonluk şansını son 4 haftaya taşımış. bunlarda son 4 haftaya lider girdiği hiçbir sezonda şampiyonluğu kaybetmemiş. yarışta bulunduğu 10 sezonun 7'sinde şampiyon olmuş, 3'ünü kaybetmiş. beşiktaş son 4 haftada, şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle olan puan farkını 7 sezonda artırmış. beşiktaş, öndeyken hiç şampiyonluk vermezken, 1 defa geriden gelip şampiyon olmuş.   
beşiktaş'ı loser olarak nitelendiren arkadaşın tuttuğu takım fenerbahçe. beşiktaş 26 yıllık süreçte, son 4 haftasına lider girdiği hiçbir sezon şampiyonluğu bırakmazken, fenerbahçe'nin son 10 yılda iki defa son haftasına lider girdiği sezonu kaybetmiş olması da kaderin bir cilvesi heralde.   

https://eksisozluk.com/besiktas--37894?a=popular

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Anıl1903

Her sene derken daha önce bizim için tarafımızdan yapılan bir kampanya olmadı sanırım. Bencede yapılsın bile bile uzattılar suanda bitecek ligi.
Pardon,ben renklilerin başlattığı  birşey sandım.

Çevrimdışı İhsan

Trabzon 3 haftadır puan kaybediyor. Başakşehir maçında bu devam etmez. İlla ki bi reaksiyon olacaktır. Ama yine de bizim 4te 4 yapmamamız için bir sebep yok. Zor maçımız yok.

Her zaman en zor maç önümüzdeki maçtır
Başakın yenmesiyle bizim stres arttı

Bursayo yenersek şampiyon olacağız.

Çünkü daha sonra kasımpaşayı biz yenince onlar maç eksiğiyle 5 puan arkamızda trabzon karşısına çıkacaktır...

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı arda

Şampiyonluk giderse kendimi dağa kaldırırım, bütün modern yaşamla ilişiğimi keser mağara adamı gibi yaşarım. :D
Şampiyonluktan % 200 eminim, zerre şüphem yok.

https://www.youtube.com/channel/UCAL3JXZSzSm8AlZyD3nQdBA

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

İşte Demirörenin bizde bıraktığı maddi hasardan sonra en büyük hasar da bu.Büyük takım taraftarlığımız çok hasar gördü.Şampiyonluğun gittiğini falan yazanlar var.
Şampiyonluk gider gitmez bilemem ama böyle düşünmek hezeyandan başka bir şey değil.Genelde saçma puan kayıpları ve malubiyetler de böyle düşünmekten dolayı başımıza geliyor.Negatif enerjiyi çekiyorsunuz üstümüze.

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı 38life

Çünkü daha sonra kasımpaşayı biz yenince onlar maç eksiğiyle 5 puan arkamızda trabzon karşısına çıkacaktır...

Bursayı yendiğimiz anda zaten önümüzdeki hafta final haftası oluyor. 3 puanın üstünde bir farkla son 2 haftaya girmek lig bitti demek olur.

Çevrimdışı arda

:tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 22:10:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı arda

Gündem Özel:

Sanırım bir Moğol atasözü; "Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz!"

Ligin şu son halini aldığı şekilde böylesi çok daha güzel olacak. Nerelerden bu noktaya geldiğimizi hiç unutmayalım! FEDA dedik komidin dediler, bi maçlık şu stadınızı verseniz dedik bize mi sordunuz yıkarken dediler. Sarışın kardeşler dedik, sonunda kardeşler arasındaki husumeti bitirdik, omuz omuza şikeci dedikleri New IBB'nin maçına gider oldular :D Ve hep aynı sığ argümanlarla manipülasyon yapıp durdular, son senelerde! Velhasıl kelam böylesi çok daha güzel olacak! Hepsini üstüste! üstüste!! Atarsa 4 başka yok! Şafak olmuş comolokko; hala abidik gubidik şeylerle üzmeyin canınızı, Atarsa 3 atmazsa Kasımpaşa!! Son tahlilde YUVARLAK bir topun ardında;
Dimdik, taş gibi, platonik aşk gibi, armadaki beyaz kadar tertemiz, siyah kadar asil, formasındaki ter gibi Şerefli, düşleri çalınan çocuklar gibi Haklı bir davanın takipçisi olmak. Follower olmaya benzemeyecekti!
Ligtv'nizi iptal edebilirsiniz, Mustafa'ya, Olcay'a dandirik bir hazırlık maçında yapılanı reva görebilirsiniz. Orası sizin paşa keyfinize kalmış. Değişim gibi şafak sıkıştırıyor artık. Atarsa 3 atmazsa Kasımpaşa! Hadi kalın sağlıcakla.     

PS: Köpek hayvandır. Renkli kardeşler alınganlık yapmasın burada durum tesbiti yapıyoruz.

Siyah Ulan!

Çevrimdışı taner37

Saçma..

Fb li GS lıların yaptığı şeyleri yapmak saçma. Feneri yenemeyip Başakcity den 18 dk da 3 golü BJK yedi
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Normalde Beşiktaş'ın kalan maçları;
Bursaspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Kasımpaşa
Gaziantepspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Osmanlıspor

Taraftara göre;
Real Madrid-Beşiktaş
Beşiktaş-Chelsea
AC Milan-Beşiktaş
Beşiktaş-Barcelona

Çevrimdışı taner37

Arkadaşlar fal falan günah şeyler ama günahı göze alan bir fal baktırabilir 😁😁😁
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

ŞAMPİYOOOOONNNNNNNN

BEEEŞİİİKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Çevrimdışı arda

Bursaspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Kasımpaşa
Gaziantepspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Osmanlıspor

Taraftara göre;
Real Madrid-Beşiktaş
Beşiktaş-Chelsea
AC Milan-Beşiktaş
Beşiktaş-Barcelona

Tesbit gibi tesbit  :D

Çevrimdışı taner37

Bursaspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Kasımpaşa
Gaziantepspor-Beşiktaş
Beşiktaş-Osmanlıspor

Taraftara göre;
Real Madrid-Beşiktaş
Beşiktaş-Chelsea
AC Milan-Beşiktaş
Beşiktaş-Barcelona
Kasımpaşa dışında bizi az da olsa zorlayacak maç yok..

Zaten Osmanlı maçına kalmaz..

Bursa'yi yeneriz..

Haftaya Trabzon Başakcity maçında Başakcity puan kaybederse ertesi gün. Kasımpaşa ya basariz..

Puan farkı  nolur?

Trabzonspor maçı berabere biterse

4 puan 

Trabzonspor kazanırsa 5 puan :)

Haftaya Antep maçı... Antep küme düşer inşallah yarın GS ya yenilince..

Antep maçını da kazandığımız an şampiyonuz inşallah
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: