Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Bursaspor, son 10 maçta 7 mağlubiyet, 1 beraberlik, 2 galibiyet aldı,
8 gol attı, 29 gol yedi

İç sahada oynadığı 15 maçtan 7'sini kazandı, 3'ünü berabere bitirdi, 5'inde mağlup oldu.

En çok gol yiyen 6.,
En az gol atan 4. takım.

En golcü oyuncusu Batalla, 8 gol attı, 7 asist yaptı, 15 gole doğrudan katkı sağladı.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Haziran 2019'da bitiyo. 1-2 ye razıyız ya maas yükündan kurtuluruz hiç olmassa.

Umarım Abdullah Avcı isterde tez zamanda gider₁. :akuma:

Biz kimse Beşiktaşa yatsın demiyoruz ya da bile bile gol atmasın. Hakemden istediği şey etik değil ayrıca çoluk çocuğuna götürdüğü parayı ona yaptığı baskıyla hakemin etkilenmesi sonucunda bundan zarar görecek Beşiktaş kulübü de veriyor.

Kayseri Beşiktaşa gol attığında sevinmeyen Sergen Yalçında kayseriden para kazandı ama sonunda puanı aldı. Buna kimsenin lafı olabilir mi?

Çevrimdışı ozankarakoc

4 maç değil 2 maç sonra bu iş sonlanır.
Bursa veya Kasımpaşa'ya puan bırakırsak(%50 ihtimal bence) iş biter maalesef
Benim Başak adına puan kaybı beklediğim maç bu maçtı.
Bence Trabzonu rahat geçerler.Bir ihtimal Kayseri diyorum.

Bizi bu duruma topçular getirdi onlar kurtaracak.Yapacak bir şey yok...

Gençlerbirliği'ne karşı son 20 dakika yerden kalkmadılar. Oyuncularının yarısına kramp girdi, yarısı çirkefliklerinden yattı. Oyunu soğuta soğuta, topları şişire şişire, taca ata ata zor bitirdiler maçı bir gol daha yemeden. Trabzon'u 'rahat geçmeleri' pek mümkün değil bana göre. Cengiz de cezalı...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Umarım Abdullah Avcı isterde tez zamanda gider₁. :akuma:

Biz kimse Beşiktaşa yatsın demiyoruz ya da bile bile gol atmasın. Hakemden istediği şey etik değil ayrıca çoluk çocuğuna götürdüğü parayı ona yaptığı baskıyla hakemin etkilenmesi sonucunda bundan zarar görecek Beşiktaş kulübü de veriyor.

Kayseri Beşiktaşa gol attığında sevinmeyen Sergen Yalçında kayseriden para kazandı ama sonunda puanı aldı. Buna kimsenin lafı olabilir mi?

Demek istediğimiz tam bu abicim ama ya şike yada gömmeye çıkıyor. Tez zamanda gider₁ ins.

Başkanımızın dediği gibi ne zarar geldiyse kendi evlat sandıklarımızdan zarar geldi.

Çevrimdışı Ensar

tamam sıkıntılarımız var ama hayırdır ne bu stres karamsarlık , nerde destek  , oyuncular kendi kendini gazlamak için uğraşıyor , taraftarın haline bak , sezon biter uzun uzun konuşuruz sorunları eksikleri , bu nedir ya
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 19:00:41 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

tamam sıkıntılarımız var ama hayırdır ne bu stres karamsarlık , nerde destek  , oyuncular kendi kendini gazlamak için uğraşırıyor , taraftarın haline bak , sezon biter uzun uzun konuşuruz sorunları eksikleri , bu nedir ya
Oynanmamış 4 maç var 4.Bırakın Başakşehir maç fazlasıyla liderlik hevesini alsın,şampiyon Beşiktaş olacak.Kalan haftalarda her zaman olduğu gibi takıma destek olmalıyız.

Çevrimdışı Orhan_

Başakşehir maç kazandı, forum kaynadı :D. Yahu ne önemi var. Biz kalan 4 maçı alamıyorsak zaten neyi konuşuyoruz ki? Oturup kendi hatalarımızı düşünelim. Şenol Hoca elinde ligin en iyi kadrosu olmasına rağmen yaptığı hatalarla durumun buraya gelmesine vesile oldu ama takımın ayarlarını bozmadan, doğru oyunla 4 maça çıkarsak isterse Başakşehir kalan maçlarını 20-0 60-0 kazansın şampiyon biziz.

Çevrimdışı cursedofdragon

tamam sıkıntılarımız var ama hayırdır ne bu stres karamsarlık , nerde destek  , oyuncular kendi kendini gazlamak için uğraşıyor , taraftarın haline bak , sezon biter uzun uzun konuşuruz sorunları eksikleri , bu nedir ya

şampiyonluk gitti artık ben bi cola katayım kendime.

Çevrimdışı Gokhan-

Şampiyonluk gitti, gidecek, gidiyor ehuhuuahauaha :by2: ingaaaaaaaaaa.
İnsan katil olur yeminle :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kutay

neden yatsamıydı.
Biz gs miyiz de gönderdiğimiz oyuncudan şike yapmasını bekliyoruz.
ne dediğinizi kulağınız duyuyormu. Beşiktaşa şikeyi nasıl yakıştırıyorsunuz.
hayır abi elbette yatsın demiyorum bizde sürekli sakat olup hiç katkı vermezken başakşehire bu kadar faydalı olması ve attığı golden sonra sevinmesi hoşuma gitmedi sonuçta maaşının bir kısmını hala biz ödüyoruz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı arda

Bursa maçında Talisca'da yok bakalım neler olacak. Bu sene maalesef ileri hücum hattında tel tel her maç biraz daha kötüye gidiyoruz. Şampiyon oluruz yada olmayız bilmem ama Sosa'nın boşluğu dolmadı bu sene bunun yanında abuk sabuk transferler yaptık. Bu sene yaptığımız 15 transferden en faydalılar Aboubakar, Talisca, Adriano ve Fabri oldu. 2'si kiralık 2'si kontratlı.

Talisca bireysel anlamda takıma oldukça fazla katkı sağlıyor ama ileri de top tutma konusunda maalesef 0 katkı. Geçen sene araya atılan paslarda gelen gollerle bu sene arasında uçurumlar var. Gol yollarında sadece bireysel yeteneklere kaldık maalesef takım oyununda yokuz. Kalan maçlarda da bireysel yetenekli oyuncuların kaderi bizim noktamızı belirleyecek. Bu sene en özel maçımız Trabzon deplasmanında kazandığımız 4-3'lük maçtı.

GG77 de oldu, Serdar Kurtuluşla Şampiyon olmuştuk! Caner88'de seneye Şampiyon yapacak inşallah.. Babel ikinci yarı baya katkı verdi Olympiacos maçında zirve yaptı mesela..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonluk gitti, gidecek, gidiyor ehuhuuahauaha :by2: ingaaaaaaaaaa.
İnsan katil olur yeminle :D

gül geç :D  :evillol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Salı gününün manşetleri:

3 Yıldıza, 3 Maç: 1-3
Beşiktaş, Bursaspor'u deplasmanda 3-1 yendi, liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi. Siyah Beyazlılar'a 3. yıldız için 3 galibiyet yetecek.
- Fanatik

Kartal Yüksekten 3'üyor: 1-3
Bursaspor'u deplasmanda Babel (2) ve Aboubakar'ın golleriyle mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk için geri sayıma başladı.
- (Küfür Yasak)₆[/i]

Çekilin, Sahibi Geldi: 1-3
Başakşehir'in liderlik rüyası 2 gün sürdü, zirvenin asıl sahibi geri döndü. Beşiktaş, Bursa deplasmanından 3 puanı 3 golle aldı, 3. yıldıza 3 maç kaldı.
- Fotomaç

Çevrimdışı Tolga

Çıkıp 4 maçı da alacağız başka yolu yok. Başakşehir'in puan kaybetmesini beklemiyorum kalan haftalarda da.

Zaten onları düşünecek durumda değiliz ki. Kendi maçlarımızı alıp şampiyon olacağız bu kadar basit. Zaten bu 4 maçı da alamıyorsak bize de yazıklar olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan-

gül geç :D  :evillol:

Şampiyonluk giderse kendimi dağa kaldırırım, bütün modern yaşamla ilişiğimi keser mağara adamı gibi yaşarım. :D
Şampiyonluktan % 200 eminim, zerre şüphem yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çıkıp 4 maçı da alacağız başka yolu yok. Başakşehir'in puan kaybetmesini beklemiyorum kalan haftalarda da.

Zaten onları düşünecek durumda değiliz ki. Kendi maçlarımızı alıp şampiyon olacağız bu kadar basit. Zaten bu 4 maçı da alamıyorsak bize de yazıklar olsun.
Evet durum bu şeklide. Başakşehir'in yaptığı/yapacağı değil kendi yapacağımız maçlara bakacağız. Ne yaptıkları ne ettikleri de umurumuzda olmayacak , kazanacaksın 4 maçını susturacaksın külliyen .
Şampiyonluğun bu şekilde gelmesi de daha hayırlı olacak bizim için . Sezon sonu geldiğinde daha objektif bakar , daha düzgün bir değerlendirme yapılır , uygulanması gereken kararlar daha rahat alınır. Puan farkı fazla olsaydı birçok şey halı altına süpürülürdü.

Çevrimdışı Gokhan-

Evet durum bu şeklide. Başakşehir'in yaptığı/yapacağı değil kendi yapacağımız maçlara bakacağız. Ne yaptıkları ne ettikleri de umurumuzda olmayacak , kazanacaksın 4 maçını susturacaksın külliyen .
Şampiyonluğun bu şekilde gelmesi de daha hayırlı olacak bizim için . Sezon sonu geldiğinde daha objektif bakar , daha düzgün bir değerlendirme yapılır , uygulanması gereken kararlar daha rahat alınır. Puan farkı fazla olsaydı birçok şey halı altına süpürülürdü.

Benim de temennim ve düşüncem bu, inşallah yönetim öyle vefa mefa işlerine girmezde profesyonel bakar olaya.
Şampiyon yapmaları, şampiyon yapamayıncaya dek kalmaları anlamına gelmesin, taze kan aç oyuncu rotasyonu her sene düzenli olarak yapılmalı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim de temennim ve düşüncem bu, inşallah yönetim öyle vefa mefa işlerine girmezde profesyonel bakar olaya.
Şampiyon yapmaları, şampiyon yapamayıncaya dek kalmaları anlamına gelmesin, taze kan aç oyuncu rotasyonu her sene düzenli olarak yapılmalı.
Duygusal bakarlarsa önümüzdeki sene şampiyonluk zora girer. Bu mesajı muhakkak almışlardır. Rehavete girme, sorunları halının altına süpürme lüksümüz hiç yok.

Çevrimdışı Anıl1903

Salı gününün manşetleri:

3 Yıldıza, 3 Maç: 1-3
Beşiktaş, Bursaspor'u deplasmanda 3-1 yendi, liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi. Siyah Beyazlılar'a 3. yıldız için 3 galibiyet yetecek.
- Fanatik

Kartal Yüksekten 3'üyor: 1-3
Bursaspor'u deplasmanda Babel (2) ve Aboubakar'ın golleriyle mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk için geri sayıma başladı.
- (Küfür Yasak)₆[/i]

Çekilin, Sahibi Geldi: 1-3
Başakşehir'in liderlik rüyası 2 gün sürdü, zirvenin asıl sahibi geri döndü. Beşiktaş, Bursa deplasmanından 3 puanı 3 golle aldı, 3. yıldıza 3 maç kaldı.
- Fotomaç
İnşallah, Bursaspor  galibiyeti taraftarı da kendine getirecektir.

Çevrimdışı Librarius

Basaksehir maclarina bakmamiz icin gerid olmamiz lazim. Onlarin onunde oldugumuz muddece oynadiklari maclar umrumda degil.

Bgun Gencler'in yerli oyunculari ozellikle Ahmet Oguz denen eleman bugun tiyatro cevirdi bol bol. Fakat, 3-1 yenildigimiz bir takima karsi diger takimlarin yenilmelerini elestirrecek durumda degiliz.

Yarin insallah Bursa'yi gecip tekrardan sampiyonluk havasina gireriz. Yeter ki tetikci hakeme firsat vermeyelim.

Allah utandirmasin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ferdi1903

bazi yorumlari okudumda basaksehir kazaninca sampiyonluk falan gitmis gibi yorumlar var.

baskasehir sampiyon olsun bida bu foruma gelmem ne yorum yazarim nede okurum,

bi durun ya haftaya isi yarilariz stres yapmayin

Çevrimdışı hasann

İşte Demirörenin bizde bıraktığı maddi hasardan sonra en büyük hasar da bu.Büyük takım taraftarlığımız çok hasar gördü.Şampiyonluğun gittiğini falan yazanlar var.
Şampiyonluk gider gitmez bilemem ama böyle düşünmek hezeyandan başka bir şey değil.Genelde saçma puan kayıpları ve malubiyetler de böyle düşünmekten dolayı başımıza geliyor.Negatif enerjiyi çekiyorsunuz üstümüze.

Çevrimdışı El Nino

TFF şimdi maç saatlerinde değişikliğe giderek gündüz aynı anda oynatarak güzel bir sürprizde yapar. Benden demesi.

Çevrimdışı Culpable

basaginda bizimde geriye kalan 3 mac da hikaye artik
basak karsisinda iddiali oynuyacak tek bir takim vardi  TS  onlarda adana beraberligi ile matematiksel olarak havlu atmasalarda atmis oldular

Çevrimdışı mylife1903

basaginda bizimde geriye kalan 3 mac da hikaye artik
basak karsisinda iddiali oynuyacak tek bir takim vardi  TS  onlarda adana beraberligi ile matematiksel olarak havlu atmasalarda atmis oldular
Sampiyon olacak takim son uj macinda puan kaybetmez zaten, simdi onumuzdeki bursaspor macina odaklanalim, bursayi parca pincik edelim islem tamamdir.
Cikar aliriz maclari, tayi falan yenemez ibb, sallapati gidiyorlar bir yerde gene patlayacaklar

Etiketler: