Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

Yok bea adam gündelik sportif kıyafetiyle gelmiş :) Pek sempatik karşılanmayan bordo forma olması da ayrı bir olay :D
Neyse en azından reklamımızı yapmış :ok:

Çevrimdışı tangaz

hepten dutluk olmuş ya buralar.

birkaç hafta evvel juvede kiralık oynayan bayern topçusu mehdi benatianın bizimle ismi geçtiğini yazıyordu müthiş türk basını adam juveye transfer olmuş yaş 30 bu sene sadece 18 maçda oynamış bonservise ödenen bedel 17 milyon avrocuk. bu seviyelerle mücadele etmek cidden olanaksız, 30 yaşındaki yedek stopere ödenen bonservise bak  :nerd:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mavi Tuna

birkaç hafta evvel juvede kiralık oynayan bayern topçusu mehdi benatianın bizimle ismi geçtiğini yazıyordu müthiş türk basını adam juveye transfer olmuş yaş 30 bu sene sadece 18 maçda oynamış bonservise ödenen bedel 17 milyon avrocuk. bu seviyelerle mücadele etmek cidden olanaksız, 30 yaşındaki yedek stopere ödenen bonservise bak  :nerd:
Biz de 3~5 Milyon eurucuk bütçeler ile tırmalayıp duralım. Yedek stopere 17 Milyon nedir ya hu... Bizim 17 Milyon eurumuz olsa yeniden takım kurmaya çalışırız...

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Azicik ayagi duzgun azicik bombasi patlamayan stoper 10dan basliyor abi.
Fentaazi futbola benzemiyor gercekler.
Hadi 10 milyon verdik hadi dedik 3 milyon maas verdik adam buraya gelir mi?

Çevrimdışı tangaz

Biz de 3~5 Milyon eurucuk bütçeler ile tırmalayıp duralım. Yedek stopere 17 Milyon nedir ya hu... Bizim 17 Milyon eurumuz olsa yeniden takım kurmaya çalışırız...

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yedektir de yaşı 23-26 arasıdır anlarım bu parayı yaş olmuş 30 ve ödenen para bu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Azicik ayagi duzgun azicik bombasi patlamayan stoper 10dan basliyor abi.
Fentaazi futbola benzemiyor gercekler.
Hadi 10 milyon verdik hadi dedik 3 milyon maas verdik adam buraya gelir mi?

gelsede ancak 30undan sonra son transfer emekli ikramiyesi olarak görürse gelir reis.

Çevrimdışı mylife1903

yedektir de yaşı 23-26 arasıdır anlarım bu parayı yaş olmuş 30 ve ödenen para bu.
Abi dogru hamle. 3 sene kullanir basi agrimaz sonra turkiyeye satar 5 milyona. Parasi cok adamin neden ugrassin hazir adam aliyor herifler.
Bizim adriyano da gider yuveye bak yarin obur gun adamlar zaten guvenebilselerdi 30 mac sakatlanmadan oynayacagina biz anca 36 yasinda gorurduk adriyanoyu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Büyük Beşiktaş taraftarı :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fırat Günayer :

Fırat Aydınus'un görmeme durumu meşhurdur. Entresan şeyleri görmüyor. Daha önce Emenike çıkarken görmemişti.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Abi dogru hamle. 3 sene kullanir basi agrimaz sonra turkiyeye satar 5 milyona. Parasi cok adamin neden ugrassin hazir adam aliyor herifler.
Bizim adriyano da gider yuveye bak yarin obur gun adamlar zaten guvenebilselerdi 30 mac sakatlanmadan oynayacagina biz anca 36 yasinda gorurduk adriyanoyu.

doğru, zaten koyyaranın italyanlarla adı anılıyordu son yıllardaki maç sayısına baktılarda vazgeçtiler oda bize geldi. tr ligi temposuz ve hızın olmadığı bir lig olduğu için oynayabildi koyyarada.

Çevrimdışı tangaz

Fırat Günayer :

Fırat Aydınus'un görmeme durumu meşhurdur. Entresan şeyleri görmüyor. Daha önce Emenike çıkarken görmemişti.

benim maçın hemen ertesi söylediğimi söylemek şimdi mi aklına gelmiş, adamın fikri eyyam. biz boşuna demiyoruz bazı şeyleri. fırat o pozisyonda ceza sahasında penaltı olsa onu da görmeyecekti çünkü görmek istemediği için oraya bakmıyordu havada süzülen topu izlemekle meşguldü. aman bana bulaşmasın mantığı, "kameralarda topu izlediğim görülüyor efenim nasıl göreyim ceza sahasını"

Çevrimdışı kyiv

u17 milli takımında 1 tane bile Beşiktaşlının olmayışını nasıl açıklarız?

a. Bizim altyapıda doğru dürüst işler yapılmıyor
b. Altyapılarda milli takımlarda Galatasaray ve Altınordu kayırılıyor

Hangisi?

Çevrimiçi Samet Demir

Hangisi?
Ne kayirmasi. Adamlar yari finale çıkmış.

Sergen den sonra bizim alt yapi dibe vurdu. Bir onun dönem de kıpırdama oldu o kadar...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hangisi?

c. Her ikiside olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Hangisi?
C. Hepsi

Çevrimdışı hasann

Gece berbat bir rüya gördüm.Vodafone Arena'da maçtayım rakip Fener.Stad toprak kayması nedeniyle uçurumun kenarına kadar gitmiş ve o maç çok yağmur yağıyor.Bir anons yapılıyor stadı çabuk terkedin diye ben koşa koşa çıkıyorum stadtan sonra arkama bakıyorum Vodafone Arena uçurumdan aşağı gitmiş.

Tüm topçularımız ve taraftarlar ölüyordu ve sonraki maça genç takımla çıkıyorduk çok berbat bir rüyaydı.Başakşehir şampiyon oluyordu.Bir de rüyanın içindeyken keşke rüya olsa falan diyordum düşünün...Uyanınca baya rahatladım.

Şampiyonluk alametidir inşallah :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Hangisi?

bu hususta işin içinde olması münasebetiyle @atalay zaman zaman birşeyler yazardı. u14,15,17,19 vbvb bir sürü kategoride biz şampiyon olup gs 12 takımlı ligi 12.bitirirken (mübalağa ediyorum dikkat çekmesi bakımından) hep gs.li çocuklar toplaşıyordu milli takıma, alt yaş kategorilerinde hocalar hep gs kökenli, coşkun özarıdan beri bu böyle, evveliyatı varsa da yaşım yetmiyor. altınorduyu bilmem ama gs hep kayrılmıştır fetö metö dedik ama düzen devam ediyor. paratore etkisi olsa gerek...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gece berbat bir rüya gördüm.Vodafone Arena'da maçtayım rakip Fener.Stad toprak kayması nedeniyle uçurumun kenarına kadar gitmiş ve o maç çok yağmur yağıyor.Bir anons yapılıyor stadı çabuk terkedin diye ben koşa koşa çıkıyorum stadtan sonra arkama bakıyorum Vodafone Arena uçurumdan aşağı gitmiş.

Tüm topçularımız ve taraftarlar ölüyordu ve sonraki maça genç takımla çıkıyorduk çok berbat bir rüyaydı.Başakşehir şampiyon oluyordu.Bir de rüyanın içindeyken keşke rüya olsa falan diyordum düşünün...Uyanınca baya rahatladım.

Şampiyonluk alametidir inşallah :evillol:

Kardeşim O nasıl bir rüya . 2012 Kıyamet gibi maşallah  :kop: :kop: :kop:
Ya Çok  film izliyosun ya da dün gece üstün baya açık kalmış.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 11:32:55 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/ezgjan-alioski/profil/spieler/129604

sol ayaklı sağ açık, santraforda oynayabiliyor ilginçtir sol bek oynamışlığıda var, makedon ve yaşı 25, 30 maç 16 gol 11 asist yapmış bu sene lugano isviçrede...

https://www.transfermarkt.com.tr/chadrac-akolo/profil/spieler/247459

sağ ayaklı ortanın sağında ve sağ açıkta oynuyor sol ortada da oynamışlığı var, demokratik kongolu ve yaşı sadece 22, 29 maç 14 gol ve 5 asist yapmış bu sene sion isviçrede...
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 11:47:18 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

sol ayaklı sağ açık, santraforda oynayabiliyor ilginçtir sol bek oynamışlığıda var, makedon ve yaşı 25, 30 maç 16 gol 11 asist yapmış bu sene lugano isviçrede...

sağ ayaklı ortanın sağında ve sağ açıkta oynuyor sol ortada da oynamışlığı var, demokratik kongolu ve yaşı sadece 22, 29 maç 14 gol ve 5 asist yapmış bu sene sion isviçrede...
Astircan tabelAyi abi

Çevrimdışı Savaş

Abi isviçre o kadar dandik bir lig ki inan ben oynasam ben bile o kadar gol asist yaparım orda.

Belçika taraflarına kaydır bence dikkatini sen boşver isviçreyi :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi isviçre o kadar dandik bir lig ki inan ben oynasam ben bile o kadar gol asist yaparım orda.

Belcika ligi bende var yemin ediyorum izlenmiyor, hollanda liginden hallice. Amator boks maclari vardir ya ha onun gibi yavan. Gerzekce maclar oluyor. Hollanda liginden az daha sert belcika ligi ama ne et ne balik.

Çevrimdışı Savaş

Belcika ligi bende var yemin ediyorum izlenmiyor, hollanda liginden hallice. Amator boks maclari vardir ya ha onun gibi yavan. Gerzekce maclar oluyor. Hollanda liginden az daha sert belcika ligi ama ne et ne balik.
Iyi topçu çıkartıyorlar son zamanlarda abi. Bunlar altyapıya yatırım yaptılar son senelerde. Iyi jenerasyon yakaladılar ki devamı da gelecektir. Bir gözün orada olması lazim. Lakin biz Brezilyalarda dolaşmaya bayılıyoruz. :)

Riyo de ceneryoda samba qeyfi.

Çevrimdışı tangaz

seydu dumbia, şakiri, rakitiç falan o ligden çıkmalar, takip edilip şef skat metin albayraka ulaştırmak gerek rakamlar cidden etkileyici...

Çevrimdışı tangaz

Astircan tabelAyi abi

reis benim amacım farklı baktım ortam sakin şöyle eşrafı toparlayayım dedim, malum bu haberler prim yapıyor, toplaşınca sinerji saçıp maç havasına sokucam gençleri  :bandit:

Etiketler: