Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170871 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizle dalga geçiyorlar sadece.
Bizim yönetim gerçekten hiç anlamıyor şu işlerden, artık ümidimi kestim zaten, ne olursa olur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

GS ile fark 4.9 bin
Atiba-Tolgay sahada Bursa hazırlıklarına devam
Göksel Gümüşdağ federasyon ziyaretinde-Taliscanın dosyasını inceleniyor.

saygılarımla
Tolgay takımdan ayrı çalışmış.

Çevrimdışı 38life

Çok uzaklara gitmeye gerek yok...

Çevrimdışı 38life

"Hakemler de hata yapabilir, abartmamak lazım" mı?

Çevrimdışı guti10

YUH!
Trabzon'a iki üç haftada bir Yaşar Kemal Uğurlu'yu veriyorlar. Bize Bülo, Fırat, Cüneyt ne kadar şaibeli hakem varsa veriliyor.
Halil Umut Meler, Ümit Öztürk ve Y. Kemal Uğurlu şu ligin delikanlı birkaç hakemi.

Çevrimdışı atakan eraslan

Bizim yönetim gerçekten hiç anlamıyor şu işlerden, artık ümidimi kestim zaten, ne olursa olur..

Ben de kesmeye başladım yavaş yavaş , daha kesmedim de keser gibiyim yani

Çevrimdışı underworld

Bu saatten sonra hakem makem hikaye beyler vurup gececez.

Çevrimdışı Orhan_

GS ile fark 4.9 bin
Atiba-Tolgay sahada Bursa hazırlıklarına devam
Göksel Gümüşdağ federasyon ziyaretinde-Taliscanın dosyasını inceleniyor.

saygılarımla

Göksel Gümüşdağ Talisca'nın dosyasını mı inceliyor?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hakemi fazla abartamayalim bence. Tamam zamanın da bize çok hata yapıldı ama bu haftadan sonra hakem falan bahane olmamalı.fener maçında futbolcularımız lakayit davranmayıp 2.golu atsa fabriye faul var miydi emenike faul yapmış mı diye konuşmayacaktık. Son 3 haftada 16 gol yiyen bursa yı yenemeyeceksek sampiyon falan olmayalim zaten. Tamam bursa çok daha fazla mücadele edecek ama en fazla 15 dk kafa kafaya  oynayabilirler bizimle. Bu maçtaki puan kaybının bahanesi olamaz yani. Bu maçı yenersek bide üstüne k.pasayi yenersek bu iş tamamdır. Trabzon basaksehire yenilmeyecektir.ama bursa ya puan kaybedersek(düşünmek bile isteniyorum) tamamen basaksehirin eline düşmüş oluruz.

Çevrimdışı tangaz

osmanlı maçı ile birlikte başlayan ince işler meyvesini vermiş durumda puan farkı sadece 2 ve 2li averaj başakcityde, yönetim zamanında yapmadığı işlerin sonuçlarına katlanmaya dewam ederken taraftarda kurdeşen döküyor.

gelinen nokta budur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

osmanlı maçı ile birlikte başlayan ince işler meyvesini vermiş durumda puan farkı sadece 2 ve 2li averaj başakcityde, yönetim zamanında yapmadığı işlerin sonuçlarına katlanmaya dewam ederken taraftarda kurdeşen döküyor.

gelinen nokta budur...
Şampiyonluk giderse ağlamaya başlayanlar çıkar abi merak etme. Federasyon, hakemler, Göksel Gümüşdağ diye..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

gelinen nokta budur...
İnce işler derken. Açıkçası iki basaksehir maçında da basaksehir bizden kat kat daha iyi oynadı. Hakemide yeneceğiz artık yapacak bisey yok. 3 yersek 5 atacağız, ama ne olursa olsun kazanacağız.

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonluk giderse ağlamaya başlayanlar çıkar abi merak etme. Federasyon, hakemler, Göksel Gümüşdağ diye..

son pişmanlık fayda etmez ben bu satırlarda sürekli bir şeyler karalarken bir şeyleri bildiğim daha doğrusu görebildiğim için yazıyordum. 35 yıllık futbol izleyicisi, ülke dinamiklerini bilen biri olarak testi kırılmadan dile getiriyordum olanları ve olacakları...  ikinci yarı puan kaybı yaşanan maçlara bakın karabük antalya başak febe maçlarının tümünde aleyhte hatalar var kazandığımız osmanlı ve tese maçlarında aleyhte hatalar var, bunlar bi çırpıda aklıma gelen 6 maç olup 14 maçın 6sında bariz hakem hataları aleyhte oluyorsa bunu masum hakem hatalarıdır herkese oluyor gibi romantik cümlelerle açıklayamaz kimse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

İnce işler derken. Açıkçası iki basaksehir maçında da basaksehir bizden kat kat daha iyi oynadı. Hakemide yeneceğiz artık yapacak bisey yok. 3 yersek 5 atacağız, ama ne olursa olsun kazanacağız.

Kazanırken dahi sürekli aleyhte hakem hataları oldu ilk akla gelenler osmanlı ve tese maçları verilmeyen penaltı alanya maçı rakibe uydurulan penaltı karabük maçı 0-0ken verilmeyen %10000 penaltımız antalya maçı bakara verilen uydurma kırmızı başak maçı net ofsayttan yenen gol tosiç dokunmazken verilen sarı ve cezalı durum febe maçı verilmeyen penaltı faulle yenen gol. hakemide yenicez demek sadece romantizmdir. başak bizden iyi oynamış umrumda değil maça daha ısınmadan yenen talihsiz golün şokunu atlatamadan hakem rakibe gol hediye edip fişimi çekerse maça da dönemezsin, döneceğin varsa da dönemezsin...

rakip takımın kalecisinin yumruk görüntüleri sabitken ve min. 5 maç ceza alması gerekirken 1 maç verilmesi 5 alanların hukuk dışına çıkılıp 3e indirilmesi taliscanın 36maddeden sevkedilip sportmenlikdışı işlemi ile 1 maç alması gerekirken 41.maddeden sevkedilip min.2 maç cezaya sevki vbvb.

böyle bakınca çok da ince değilmiş aslında baya baya katledilmişiz...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

son pişmanlık fayda etmez ben bu satırlarda sürekli bir şeyler karalarken bir şeyleri bildiğim daha doğrusu görebildiğim için yazıyordum. 35 yıllık futbol izleyicisi, ülke dinamiklerini bilen biri olarak testi kırılmadan dile getiriyordum olanları ve olacakları...  ikinci yarı puan kaybı yaşanan maçlara bakın karabük antalya başak febe maçlarının tümünde aleyhte hatalar var kazandığımız osmanlı ve tese maçlarında aleyhte hatalar var, bunlar bi çırpıda aklıma gelen 6 maç olup 14 maçın 6sında bariz hakem hataları aleyhte oluyorsa bunu masum hakem hatalarıdır herkese oluyor gibi romantik cümlelerle açıklayamaz kimse...
Ya abi herkese oluyor da adamlar zaten yarıştan kopuk olsa ne olur olmasa ne olur biz yarıştayız, son haftalarda kaç kere penaltı çalındı bize acaba? En son penaltımızı ne zaman kazandık mesela? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Başakşehir antipati toplamış olsa da futbol olarak bizle oynadıkları maçlara da bakarak bulunduğu yeri hak ettiğini söylemek lazım. Bizim yapamadığımız şekilde büyük maçlarda kolay ve farklı sonuçlara da imza attılar. Antalya maçında da puan kayıplarını bekledik olmadı. O sebeple kalan 4 maçı da kazanma ihtimalleri en az bizim kadar var. Kendimize odaklanmalıyız, onların puan kaybını bekleyerek olmaz bu iş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başakşehir antipati toplamış olsa da futbol olarak bizle oynadıkları maçlara da bakarak bulunduğu yeri hak ettiğini söylemek lazım. Bizim yapamadığımız şekilde büyük maçlarda kolay ve farklı sonuçlara da imza attılar. Antalya maçında da puan kayıplarını bekledik olmadı. O sebeple kalan 4 maçı da kazanma ihtimalleri en az bizim kadar var. Kendimize odaklanmalıyız, onların puan kaybını bekleyerek olmaz bu iş.
Biz sezon sonuna kadar yarışın içinde olurlar dedikçe, şu hafta koparlar bu hafta koparlar diyen bi arkadaş vardı :) İki üç gündür görünmüyor nerelerde acaba :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Ya abi herkese oluyor da adamlar zaten yarıştan kopuk olsa ne olur olmasa ne olur biz yarıştayız, son haftalarda kaç kere penaltı çalındı bize acaba? En son penaltımızı ne zaman kazandık mesela? :)

Kendimizi savunurken her şeyi olumlu göstermeyelim gereksiz yere, daha 2 hafta önce 7 puan öndeydik. Başakşehir aleyhine de yapılan hatalara bakarsak bizimkiler gayet normal bile kaçabilir bence. Her zaman dediğim gibi başakşehir tek rakibin ise, hakem konuşulmaz, hakemi de yenip şampiyon olacaksın.

Çevrimdışı Orhan_

Kendimizi savunurken her şeyi olumlu göstermeyelim gereksiz yere, daha 2 hafta önce 7 puan öndeydik. Başakşehir aleyhine de yapılan hatalara bakarsak bizimkiler gayet normal bile kaçabilir bence. Her zaman dediğim gibi başakşehir tek rakibin ise, hakem konuşulmaz, hakemi de yenip şampiyon olacaksın.

Allah korusun şampiyon olamazsak bunu hakeme bağlamak bizi sadece geriye götürür. Bu sezon hakemi bahane edebilecek bir sezon yaşamadık. Lehimize de aleyhimize de kararlar oldu.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu sene şampiyon olunca fb ve gslilerin suratlarını merak ediyorum.gecen seneden daha anlamlı olacak bana göre. 12numara.org bursasporu gazlamaya çalışıyor.

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Bu kötümserliğin sebebini anlamıyorum. Lderiz ve matematik ortada, kalan 4 maçı kazanırsak şampiyonuz. Kanımca başak Trabzon ve Antep'e takılacaktır. Biz yine Osmanlı maçında tur atarız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Allah korusun şampiyon olamazsak bunu hakeme bağlamak bizi sadece geriye götürür. Bu sezon hakemi bahane edebilecek bir sezon yaşamadık. Lehimize de aleyhimize de kararlar oldu.

ligin 2. yarısında ve özellikle finale yaklaşırken kırılma haftalarında lehimize olanları yazarmısın.

Çevrimdışı Orhan_

Şike-şaibe-kumpas vs gibi bir durumun içindeysek, yönetim ne yaparsa yapsın, isterlerse havada 3 milyon takla atıp ağızlarında kuş tutsunlar, buna engel olamazlar. Aksini düşünen var mı?

Çevrimdışı tangaz

Selam arkadaşlar,

Bu kötümserliğin sebebini anlamıyorum. Lderiz ve matematik ortada, kalan 4 maçı kazanırsak şampiyonuz. Kanımca başak Trabzon ve Antep'e takılacaktır. Biz yine Osmanlı maçında tur atarız.

33.hafta atarız  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

33.hafta atarız  :bandit:
Ts'nin başakşehire yenilmeyeceğini düşünüyorum, tabii 4 maçı'da kazanmamız gerekiyor.

Etiketler: