Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172248 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Ozi , cenk , tolgay  satılamaz.
Yabancı sayısı + uefa kadro kısıtlamasi bu yerlileri satmayi imkansıza yakın kılıyor.
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2017, 03:38:59 underworld ]

Çevrimdışı atakan eraslan

@atakan eraslan yönetim konuyla sessiz sedasız ilgileniyordur. beklediğimiz tarzda olmayabilir biz istiyoruz savaş baltalarını çıkarsınlar ses getirsinler yüreğimize su serpsinler... imkanı olsaydı yaparlardı. demekki bazı hassas dengeler var.

günaydın dostlar, ben de savaş baltaları istemiyorum zaten. üç beş mesaj önce birkaç defa belirttim perdenin arkasını süpür başkan diye. yoksa çık demirören gibi sinevizyon gösterisi yap yok paf takımla çıkacağız gibi şeyler yap demiyorum. yine önceki mesajımda dediğim gibi, birşeyler yapın ve biz neticesini görelim paniğe gerek olmadığını hissetsin taraftar ve bu geçmişte yapılan rezilliklerden kaynaklanan paranoya tekrar tekrar çıkmasın ortaya. söylemek istediğim bu benim, yapmaya çalışıyorladır da eminim ama bir mücadele döndüğü kesin arka planda bi yerlerde. bu tff yönetiminde her kulübün önemli görevlerinde bulunmuş adamlar var ali dürüsttü nihat özdemirdi gibi. gücü yeten bunlar üzerinden maniplasyona uğraşıodur, biz de o sahada mücadele edelim diyoruz o kadar. yoksa hakem hatası tabiki olur. ama palabıyığı öylesi bir maça fıratı böylesi bir maça vermek hinliktir. adamları da zora sokmaktır. bu atamalar da tamamen tesadüf kesinlikle değildir, eğer tamamen iyi niyetle objektif performans kriterleri ile atanmıştırlar diyorsanız birşey diyemeyeceğim artık bu konuda.büyük kulüp ortalığı yangın yerine çevirmeden bu işi halleden kulüptür, anlatmak istediğiniz bu ise mutabıkız o hususta, biz de şu kritik haftalarda hissedelim birşeyler yapıldığını da vakur duruşumuzu koruyalım yani.şu fener maçında son dakka golünü yedikten sonra bile taraftar takımı alkışladı. taraftar gerekli desteği veriyor herkes bilsin hem maddi hem manevi, bu destekler emekler korunsun kollansın yapılabildiği kadar..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Ankaragücü neden (Hakaret Yasak)₅ ne oluyo ya. Bursa maçına gelmek için organize oluyorlar medyada.
Bursa'da bunlara destek veriyo Vodafone Arena'da bomba patladığında bitmedi mi bu husumet şeftaliler.
Hayır biz iyi olmaya çalıştıkça millet ensemize vurup lokmamızı almaya çalışıyorlar Babanız Beşiktaş deyincede kızıyorlar.

Çevrimdışı underworld

Bu Ankaragücü neden (Hakaret Yasak)₅ ne oluyo ya. Bursa maçına gelmek için organize oluyorlar medyada.
Bursa'da bunlara destek veriyo Vodafone Arena'da bomba patladığında bitmedi mi bu husumet şeftaliler.
Hayır biz iyi olmaya çalıştıkça millet ensemize vurup lokmamızı almaya çalışıyorlar Babanız Beşiktaş deyincede kızıyorlar.

gelsinler gelsinler şöyle bizde 5-6 atalım da onlarda doya doya izlesinler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

gelsinler gelsinler şöyle bizde 5-6 atalım da onlarda doya doya izlesinler.

Valla acayip gaza geldim, herkesin altına yatıp bize böle bileniyorlarsa inşallah düşerler. :s20:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bursalılar stadı yakabilirler, erken dakikada bir gol gelirse maç tatil olabilir  :D

Çevrimdışı tangaz

Bursalılar stadı yakabilirler, erken dakikada bir gol gelirse maç tatil olabilir  :D

olmasın öle bişey öle olursa 3-0 olur skor ben 8-0lık flaş bişey bekliyorum hem bacılarına da mesaj olur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olmasın öle bişey öle olursa 3-0 olur skor ben 8-0lık flaş bişey bekliyorum hem bacılarına da mesaj olur  :bandit:
rize maçının özetini izledim az önce 8 1 falan bitebilirmiş  :evillol: 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

2 gol atın da öpün basınıza koyun.
En az 7-8 net pozisyon olur Q7 alır kendi gider Harunun kucağına bırakır .
Sonuc : 1-0 yada 2-0  :D

Çevrimdışı tangaz

2 gol atın da öpün basınıza koyun.
En az 7-8 net pozisyon olur Q7 alır kendi gider Harunun kucağına bırakır .
Sonuc : 1-0 yada 2-0  :D

kanser mode on diyorsun yanii, neyseki bünye alışık  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kanser mode on diyorsun yanii, neyseki bünye alışık  :D

Kaderinden kaçamassın abi  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Kaderinden kaçamassın abi  :biggrinking:

o kaderli sözün sonu şemsiye ile bitiyordu yaw  :D

Çevrimdışı underworld

Pozisyonun başı talisca direk el kaldırarak kendini gösteriyor

q7 orta yapmak yerine çekip kaleye vurayım diyor

Çevrimdışı tangaz

Pozisyonun başı talisca direk el kaldırarak kendini gösteriyor

q7 orta yapmak yerine çekip kaleye vurayım diyor

bu karelere bakınca pozisyonun başı ortası ve sonunda olmak üzere hangi aşamada taliscaya verse gol olur...

Çevrimdışı underworld

bu karelere bakınca pozisyonun başı ortası ve sonunda olmak üzere hangi aşamada taliscaya verse gol olur...
3 te verse asist olur 4 ve sonrasında alda at pasi olur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pozisyon başladığında zaten Quaresma kararını almıştı. Pozisyonun başı,ortası veya sonunda herhangi birisinin uygun pozisyonda olup olmaması fikrini değiştirmezdi. Sadece Cenk olsaydı pozisyonun içinde belki değişebilirdi kararı. Gol kısırlığı çekmemizin temel nedeni de bu. Hücumun kontrolünü Quaresma'ya veriyorsun ve Quaresma'nın bencillikleri bir tarafa hücumda geri kalan oyuncuların rolleri de belirsizleşiyor. Oyuncular iyice kopuyor birbirinden .

3 te verse asist olur 4 ve sonrasında alda at pasi olur

ama q7 miz vermez ve maçın berabere bitmesine katkıda bulunur. El freni gibi pas oyununu bozmayı kendisine şiar edinmiş bir kardeşimizdir hele de takımda ağır abi rolünü kaparsa 2 hafta buzdolabında beklemiş makarna gibi olur suratının hali , egosu şişer arşa uzanır. Tüm takım topu bir şekilde kaptığında muhakkak ona atmalıdır topu , eli hep havadadır. top kendi ceza sahamızın sol önünden iki adım önde kapılmıştır , kendisi rakip ceza sahasının sağ köşesinde hemen elini kaldırır. ofsayttamıyım diye kontrol etme gereği bile duymaz , onu rakip takım savunması düşünsün ona nedir ki? Eli havaya kaltığında top gelmezse ekşir de ekşir..

Çevrimdışı Savaş

ama q7 miz vermez ve maçın berabere bitmesine katkıda bulunur. El freni gibi pas oyununu bozmayı kendisine şiar edinmiş bir kardeşimizdir hele de takımda ağır abi rolünü kaparsa 2 hafta buzdolabında beklemiş makarna gibi olur suratının hali , egosu şişer arşa uzanır. Tüm takım topu bir şekilde kaptığında muhakkak ona atmalıdır topu , eli hep havadadır. top kendi ceza sahamızın sol önünden iki adım önde kapılmıştır , kendisi rakip ceza sahasının sağ köşesinde hemen elini kaldırır. ofsayttamıyım diye kontrol etme gereği bile duymaz , onu rakip takım savunması düşünsün ona nedir ki? Eli havaya kaltığında top gelmezse ekşir de ekşir..
Kendisine çok sabrettim ama fener maçında korner kullanılırken korner köşesinin dibine kadar gidip yine topu alıp kaptırdı ya. Orda benim içimdeki tüm samimi düşünceler boşaldı gitti kendisine karşı. Kulak çınlamasından oynayamıyor bence.

Adam korneri kullanmasa da kullandırtmıyor. Onu bile pas istiyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Ilk fotoları koyma sebebim talisca nin olayın orta noktasinda olmasi ve bunu açıkça el kol hareketleriyle dile getirmesi.
Yani burda q7, talisca yi görmedim bilmiyorum diyemez.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ilk fotoları koyma sebebim talisca nin olayın orta noktasinda olmasi ve bunu açıkça el kol hareketleriyle dile getirmesi.
Yani burda q7, talisca yi görmedim bilmiyorum diyemez.

Quaresma ezbere oynuyor ve bu saatten sonra da değişmez. Önünde onlarca seçenek olmasına rağmen o ezberinde olan neyse onu yapıyor o ezber ne kadar akıl dışı olsa da. Yaratıcılıktan uzak ezbere dayanan hareketler ve herkes artık bu ezberleri biliyor , kaleye 5 metre öteden şut atsa kaleci yere uzanmış topun kucağına gelmesini bekliyor. Sezon sonu geldiğinde Quaresma meselesi artık bir netliğe kavuşturulmalı.

Kendisine çok sabrettim ama fener maçında korner kullanılırken korner köşesinin dibine kadar gidip yine topu alıp kaptırdı ya. Orda benim içimdeki tüm samimi düşünceler boşaldı gitti kendisine karşı. Kulak çınlamasından oynayamıyor bence.

Adam korneri kullanmasa da kullandırtmıyor. Onu bile pas istiyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında biliyormusun saha dışında çok iyi çocuktur, iyi bir aile babasıdır , karıya kıza bakmaz , çok iyi dost arkadaş olur. ama cr7 mesela öyle mi , adam karı kız kovalar , saha dışında da egosu himalayalarda gezer , kendini beğenmiştir , sahada kamyonla gol atsa bize ne dimi :) oturup bi rakı içemezsin piknik yapamazsın ailece ev gezmesine gidemezsin :)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Pozisyon başladığında zaten Quaresma kararını almıştı. Pozisyonun başı,ortası veya sonunda herhangi birisinin uygun pozisyonda olup olmaması fikrini değiştirmezdi. Sadece Cenk olsaydı pozisyonun içinde belki değişebilirdi kararı. Gol kısırlığı çekmemizin temel nedeni de bu. Hücumun kontrolünü Quaresma'ya veriyorsun ve Quaresma'nın bencillikleri bir tarafa hücumda geri kalan oyuncuların rolleri de belirsizleşiyor. Oyuncular iyice kopuyor birbirinden .
Q7'nin en büyük avantajı ve hocamızında en büyük dezavantajı elimizde 2 kanat oyuncusu olması yani Q7'nin alternatifsizliği. Ayrıca takımda kariyer ve kalite olarak ondan üst seviyede futbolcu olmaması malesef. Geçen yıl özellikle Gomez'in, Sosa'nın varlığı onun olumsuz yanlarını ortaya dökmesine mani oluyordu. Şu anda köyün ağası benim modunda malesef. Hocamızda Beşiktaşın çıkarları noktasında ondan maksimum faydayı almaya çalışıyor. Zaten kendisi de söylemişti değerlendirme ve kritik etme işini sezon sonuna bırakıyoruz diyerekten. Tribünlerde Q7'ye karşı artan tepkiler son maçta zirve yaptı. Şampiyonluk sonrası yetki sahibi kişiler gerekli tasarrufları göstereceklerdir diye düşünüyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

verir mi sence ne zaman verdi, Gs derbisinde de abuya vermemişti. onu bu takıma getirene ve oynatana yazıklar olsun...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

@Necmi abi Demba'nın tapusunun alınması noktasında çalışma var mı? Bir de bu FFP'de sattığın kadar alabilirsin devam edecek mi bu yıl da. Kısıtlama devam edeceği konusunda, hangi kısıtlamanın devamı noktasında bir netlik var mı?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

verir mi sence ne zaman verdi, Gs derbisinde de abuya vermemişti. onu bu takıma getirene ve oynatana yazıklar olsun...

Yazıklar olmasın niye olsun , Beşiktaş bir adamdan faydalanır parasını öder artık fayda getirmeyeceğini görüyorsa da gönderir yoluna devam eder. Q7 mizin de hizmetleri olmuştur , renk vermiştir müzede yerini almıştır. Onlar profosyonelse biz de profosyoneliz , gereği yapılır. Gömmeye gerek yok , tutar şimdi bi maç alır seviniriz yine , para veriyoruz oynasın diye. Kendisi bilir yani , bu kulübü porto benfica sporting le bir tutmam tutana da ona göre muamele gösteririm ben olsam, kaç kupaları var kaç paraları var umrumda değil , bizim sattığımız forma sayısı kadar taraftarı yok bu takımların , Beşiktaş taraftarı kadar ülke nüfusları yok .. Biz Beşiktaşa hak ettiği saygıyı göstermeliyiz ki parasıyla tutup oynattığımız adam da bu hareketleri yapma hakkını kendinde görmesin. Fikret başkanımız bunu öğretmeye çalışıyor herkese , öğrenen öğrenir öğrenmeyenin yolu açık olsun.

Etiketler: